Canım siz iyi olun da onun hiç önemi de acelesi de yokGunaydinn kizlar herkese guzel bir haftasonu diliyorumBugun covid izolasyon surem bitti. Kendimi daha iyi hissediyorum. Asiri bas ve vucut agrisi cektim ve her gun kan sulandirici icin hastaneye tasinmak beni psikolojik olarak da yordu. Son enjeksiyonumu da yaptirdim bitti cok sukur. Sizler gibi ben de geceleri agridan siskinlikten vs dogru duzgun uyuyamiyorum covid de olunca hamilelik motivasyonum iyice dustu insallah toparlarim.
O Obayram Canim anakucaginin fotolarini atacaktim aklimdasin ama covid olunca annemin evinde karantinaya girmek zorunda kaldim hala eve donemedim yarin donuyorum insallah
Bir de kizlar 32de calisabilir raporu almak istiyorum maalesef bebisi minicikken bakiciya birakmamak icin ise donecegimdevlet memuruyum aile hekiminden alabiliyor muyum acaba bilen var mi? Internette arastirdim 6 7 yil oncenin haberleri var alinmiyor diye ama belki degismistir.
Gunaydin canlarim, aldim geldim sutumu mesajlarinizi okuyorum :))
Yarin insallahhh hastaliksiz saglikli bi sekilde evime esime donuyorum, ucakta ki dar alan fobim bile suan ozlememimi bastiramadi :) Hayirlisiyla bi gideydim
Sizler napiyosunuz nasilsiniz? Hazirliklar ne alemde pek resim gelmiyor artiik
Günaydın herkese,
Uyuyamayanlar size gün baya erken aymış. Bende tüm gece oksurmekten uyuyamadim. 4 gün önce sesim kısıldı, sonra öksürük başladı. Dün hatta oksurmekten kaç sefer altıma kaçırdım bir tanesinde sokakta yürüyüş yapmak icin firina ekmek almaya gittiğimde olduşükür belli olmadi poşetle kapattım önümü.
Malum gece de uyuyamadim sabah kalktım oğlan hareket etmiyor. Aksam da yatarken hep oynardı yada gece soluma yatınca oynar istemezdi yön değiştirirdim. Sabah karnımı sarsıyorum hareket yok, eşim konuşuyor hareket yok, durtuyorum, sağa, sola dönüyorum yok. Ama başladım ağlamaya yüreğim parçalandı. Oturdum bekliyorum konuşuyorum ve karnım azıcık hareket etti ohhh dedim nasıl ağladım. Allahim kucağımıza almayı nasip et. Bu sabah böyle korkuyla uyandim. Kahvaltı yaptım şimdi normale döndü çok şükürama o 10 dakika yıl gibi geldi.
Cenemin alti sivilcelerle doldu. Once birkac taneydi ama simdi cogaldilar. Cenemde de cikmaya basladilar. Sac diplerime dogru da varlar foto ekliyorum. Tek derdim bu olsun diyorum. Sukur grip sonrasi iyiyim, guzel uyuyorum bi agrim falan da yok ama bu sivilceler moralimi bozmuyor degil.Sizlerde 3.trimester de boyle bi sorun yasayan oldu mu ?
Selam kizlar agrili sizili gunler baslamis vallahi bende farkli degilim yatmak kalkmak iyice zorlasti
Keyfim cok yerinde annem ve kizkardesim geldi sehir disindayim ben. Sagolsunlar sabahtan beri cam sildiler tul perde yikadilar ev cicek gibi oldu. Hicbirsey yapmasalarda ailenle yakin olmak bile psikolojik olarak rahatlatiyor uzak olmak cok zor
Selam kızlar kontrolden geliyorum. İlk defa oğluşum yüzünü kapattı, tok gitmeyeceğim bir daha, açken hareketli oluyordu değişik pozlar veriyordu hep
2180 gram, 45 cm olmuşuz, 32+2 ydim bugün. Haftaiçi 33 te kontrol randevusuna gidip nst ye bağlanıcam.
Kolestrol konusunda dediğiniz gibi söyledi, hatta bunu ölçmelerine bile gerek yok zaten yüksek çıkar dedi. Bende durumlar böyle
Merhaba izlar dün okumussunuzdur belki çok ağrım var rahimden iple çekilme gibi vajina alt kismim ile göbek altından kadınlara doğru ağrım var demiştim akşam korktum acile gittim nts de doğum sancısı çıkmadı çok şükür bı serum taktılar çok rahatlattı iki tane deneyimli ebe hanım vardı yaşını başını almış sagolsunlar çok bilgi verdiler. Göbeğin üstünden tamamen aşağı doğru ağrın olursa az da olsa kanama camasirda ıslaklık hissedersen ara ara başlayıp biten ama şiddetlenen ağrın olursa doğum sancısı olma ihtimali yüksek hemen gel dediler. Çok tatlıları ne zaman ağrın olursa biz gece gunduz buradayız gel nts ne bakalım dediler sagolsunlar. Bebek büyüdükçe vajinada ağrı şişkinlik dolgunluk olur korkma dediler. Sizinde aklınızda bulunsun. Serum gerçekten rahatlatti
İnşallah canım
İnşallah hayırlısı ile biraz daha ilerlerCanım siz iyi olun da onun hiç önemi de acelesi de yokkan sulandırıcıyı ben ilk günden beri kullanıyorum ama kendim yapıyorum hep. Kendin yapamasan da yanındakilerden biri yapsaydı keşke. Zor olmuştur gerçekten
Afiyet olsun canıminşallah rahatça geçecek uçuşun. Hostesler de yardımcınolır inşallah ilgilenerek
Geçmiş olsun canım korkmaz mı insandinlenmek istemiş canı demekki beyimizin. Belki pozisyonuyla alakalı olmuştur. Çok şükür ama rahatlatmış seni annesi
Benim de başladı hafiften sanki
Gözünaydın canım
Maşallah canımhaftya ben de 32+3 te gideceğim. Şimdi sen böyle 2 kilolar falan yazınca heycanlandım
Kolestrole benim de bir kere sağlık ocağında bakmışlardı. Koştur koştur doktoruma gitmiştim. Sağlık ocağına kızmıştı. Gebelik takibinde kolestrol takibi yapmayız. Herkes senin gibi geliyor bir kere demişti
Canım geçmiş olsun sevindim herşeyin yolunda olmasına
her ağrıdan korkar olduk
İnşallah canımilk hedef 28di sonra 32 oldu şimdi 34 inşallah ondan sonra da fazladan kaldığı her gün yararımıza diyor doktorum
H hayat2828 sen de geleceksin inşallah canım bu haftalara içini ferah tutbenim ilk başta değil haftalar o günleri atlatmaya inancım yoktu ya bak çok şükür geldim bugünlere artık dikişi çok net hissediyorum bebek büyüdüğü için o anlar bazen geriliyorum ama yine de şükür bugünlerimize diyorum
Evet ya iş çıkardık cidden senle benzer olmuşuz bu konuda. Neyse daha zaman var aslında, hallederiz bir şekilde inşallahİş çıkardık kendimizebenim de bi dolabım bebek odası yapacağım odadaydı, kendi odamdaki dolabı büyük bir dolapla değiştirdim diğer dolapla birleştireyim bebek odasındaki boşa çıksın dedim . Halen daha içleri bitmedi halsiz hissediyorum biraz kaldı öyle , bebişin kıyafetleri de hurçların içinde yerleşmeyi bekliyor. Tek olmak zor ya yardım eden biri olsa şimdiye biterdi belki de Yavaş yavaş bi ucundan başlamak lazım devamı da gelir heralde
Ya evet bende öyle diyorum, cildimizin güzelleşip parlaması lazımdı neden böyle oldu şimdiYa benim de karma cilt yapim var hep ona gore yikama jeli ve yagsiz nemlemdirici kullanirim, haftada 2 kere dusta peeling yapar ardindan maskemi surerim ama onlar bile fayda etmiyor. Insallah dogumdan sonra gececek. Birde erkek bebek annesini guzellestirir derlerdibizim oglanlar bizi sivilceli yaptilar
Canim o maslak acibademde yaptı büyük ihtimal o kadar parayı baysak aşiret getiriz galiba hastaneyeInstada takip ettigim hamisler dogurmaya basladilar, onlar dogurdukca sanki arkadasim akrabammis gibi heyecanlaniyorum mutlu oluyorum
Subat Mart annelerinde es disi yasak kimseyi almiyo diyolar burada kizin tum ailesi var ne guzel
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
En son 27+6 da gitmişim 1390 grammış o zaman. Biraz önde gidiyor demişti o zamanda, yine öyle oldu. Belirgin bir sancım yok diye nst ye almadı aslında, kontrol randevusuna gel 33 te almış olalım dediMasallah baya buyumus oglun.En son kontrolden bu yana kac hafta gecti ve bu gecen surede kac kg almis canim ? Ben de 32de gidicem acaba o zamana kadar kac kilo olur bende 32de ilk nst me girecegim, erken diyodum ama demek ki bazi doktorlar boyle uygun goruyor.
Benimkide kızdı ya, herkes aynı şeyi bir kere yaşıyor demekki. Bende neler neler yedim böyle oldu diye dertlenmiştimMaşallah canımhaftya ben de 32+3 te gideceğim. Şimdi sen böyle 2 kilolar falan yazınca heycanlandım
Kolestrole benim de bir kere sağlık ocağında bakmışlardı. Koştur koştur doktoruma gitmiştim. Sağlık ocağına kızmıştı. Gebelik takibinde kolestrol takibi yapmayız. Herkes senin gibi geliyor bir kere demişti
Oy canim benim kiyamam ya, gecer insallah bi an once yaCovidden heralde kuzum , başka bir şeyim yok çok şükürBebeğin pozisyonundan dolayı da sıkıntı çekiyorum başı aşağı verdi ayaklar yukarda , göğsümün altında kaburgalarımı falan tekmeliyor Bi yandan sırt ağrısı bi yandan kaburga ağrısı imdat ya
Benimde alnimda cikti biraz canim, sukur toparlamissin grip gecmis. Sivilceler de gecer canim onemli degil onlarCenemin alti sivilcelerle doldu. Once birkac taneydi ama simdi cogaldilar. Cenemde de cikmaya basladilar. Sac diplerime dogru da varlar foto ekliyorum. Tek derdim bu olsun diyorum. Sukur grip sonrasi iyiyim, guzel uyuyorum bi agrim falan da yok ama bu sivilceler moralimi bozmuyor degil.Sizlerde 3.trimester de boyle bi sorun yasayan oldu mu ?
Ben karisik aldim canim, yazin giydirebilecegim elbiseleri 3-6 ay aldim mesela, diger seyleri 12 ay ustu aldim hep cunku cok var. Oyuzden artik aldigim herseyi 1 yas ustu aliyorumTeşekkür ederim, güle güle giysin bebişler. Sen kaç aylık aldın? Küçük olmasındansa büyük olsun diye düşündüm ben inşallah giydirebilirim
Hepsi çok güzel, ne kadar ince düşünceli çevren varmış.Kizlar bugun artik herkesle gorustum vedalastim. Saolsun akrabalar arkadaslarim bir cok hediye verdiler bebegi gormeye gelemeyecekleri icin. Bir kac tanesini cekmisim sizinle de paylasmak istedim
En guzelini bugun aldim su sepetin guzelligine bakar misiniiiz
Evet canim saolsunlarHepsi çok güzel, ne kadar ince düşünceli çevren varmış.Dediğin gibi sepete ayrı bayıldım, isim detaylı ürünler çok şık olmuş.
Cok haklisin benimki de laf isteCanim o maslak acibademde yaptı büyük ihtimal o kadar parayı baysak aşiret getiriz galiba hastaneye
Harika, arkadaslarina akrabalarina cok tesekkurlerKizlar bugun artik herkesle gorustum vedalastim. Saolsun akrabalar arkadaslarim bir cok hediye verdiler bebegi gormeye gelemeyecekleri icin. Bir kac tanesini cekmisim sizinle de paylasmak istedim
Saol canim benimHarika, arkadaslarina akrabalarina cok tesekkurlerorada bol bol c&a gordum, benim oglana da anneannesi hep c&a'dan aldi
Cok tesekkur ederim..Ben 24 haftalık izni aile hekimimden aldığımda sormuştum ; 32 hafta raporunuzu doktorunuzdan alın çünkü muayne etmesi ve uzman hekim olması gerekiyor demişti aile hekimim umarım yardımcı olabilmişimdir ..
Harika otesi hepsine bayildim. Guzel gunlerde giysin insallah minnosKizlar bugun artik herkesle gorustum vedalastim. Saolsun akrabalar arkadaslarim bir cok hediye verdiler bebegi gormeye gelemeyecekleri icin. Bir kac tanesini cekmisim sizinle de paylasmak istedim
Çok sevindim harika haber bu.sleepy05 canim cilekten dun aradilar. 26si teslim kurulum ama 15ine randevu olustursak olur mu diye, esim cok memnun oluruz demis.
Ama tabi esim beni kandirdi, haziran sonuna teslim kurulum diyolar, tabi ben bi kriz geciriyodum ki sakasini uzatmadi
Ayy ne güzel canım benim ikizim gelebilirse o gelecek yolsa annem gelecek ama annem de 1 hafta durabilir ne güzel seninkiler gelmişSelam kizlar agrili sizili gunler baslamis vallahi bende farkli degilim yatmak kalkmak iyice zorlasti
Keyfim cok yerinde annem ve kizkardesim geldi sehir disindayim ben. Sagolsunlar sabahtan beri cam sildiler tul perde yikadilar ev cicek gibi oldu. Hicbirsey yapmasalarda ailenle yakin olmak bile psikolojik olarak rahatlatiyor uzak olmak cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?