2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Instada takip ettigim hamisler dogurmaya basladilar, onlar dogurdukca sanki arkadasim akrabammis gibi heyecanlaniyorum mutlu oluyorum
Subat Mart annelerinde es disi yasak kimseyi almiyo diyolar burada kizin tum ailesi var ne guzel

Canım siz iyi olun da onun hiç önemi de acelesi de yok kan sulandırıcıyı ben ilk günden beri kullanıyorum ama kendim yapıyorum hep. Kendin yapamasan da yanındakilerden biri yapsaydı keşke. Zor olmuştur gerçekten

Afiyet olsun canım inşallah rahatça geçecek uçuşun. Hostesler de yardımcınolır inşallah ilgilenerek

Geçmiş olsun canım korkmaz mı insan dinlenmek istemiş canı demekki beyimizin. Belki pozisyonuyla alakalı olmuştur. Çok şükür ama rahatlatmış seni annesi

Benim de başladı hafiften sanki

Gözünaydın canım

Maşallah canım haftya ben de 32+3 te gideceğim. Şimdi sen böyle 2 kilolar falan yazınca heycanlandım
Kolestrole benim de bir kere sağlık ocağında bakmışlardı. Koştur koştur doktoruma gitmiştim. Sağlık ocağına kızmıştı. Gebelik takibinde kolestrol takibi yapmayız. Herkes senin gibi geliyor bir kere demişti

Canım geçmiş olsun sevindim herşeyin yolunda olmasına
her ağrıdan korkar olduk

İnşallah canım ilk hedef 28di sonra 32 oldu şimdi 34 inşallah ondan sonra da fazladan kaldığı her gün yararımıza diyor doktorum

H hayat2828 sen de geleceksin inşallah canım bu haftalara içini ferah tut benim ilk başta değil haftalar o günleri atlatmaya inancım yoktu ya bak çok şükür geldim bugünlere artık dikişi çok net hissediyorum bebek büyüdüğü için o anlar bazen geriliyorum ama yine de şükür bugünlerimize diyorum

İnşallah hayırlısı ile biraz daha ilerler

Evet ya iş çıkardık cidden senle benzer olmuşuz bu konuda. Neyse daha zaman var aslında, hallederiz bir şekilde inşallah

Ya evet bende öyle diyorum, cildimizin güzelleşip parlaması lazımdı neden böyle oldu şimdi

Canim o maslak acibademde yaptı büyük ihtimal o kadar parayı baysak aşiret getiriz galiba hastaneye

En son 27+6 da gitmişim 1390 grammış o zaman. Biraz önde gidiyor demişti o zamanda, yine öyle oldu. Belirgin bir sancım yok diye nst ye almadı aslında, kontrol randevusuna gel 33 te almış olalım dedi

Benimkide kızdı ya, herkes aynı şeyi bir kere yaşıyor demekki. Bende neler neler yedim böyle oldu diye dertlenmiştim
Seninkide 2 yi geçmiş olur o zamana
Nerelerden nerelere geldik gerçekten insan heyecanlanıyor.

Iyi akşamlar kızlar yazamadım sabahtan beri.
Annemle kv de geldi bugün ben hafta içi kıyafetlerini yıkamıştım kızımın kurudu onlar da bugün geldiler ne var ne yok ütülediler
Hastane çantasını hazırladım bende genel olarak daha bir kaç şey çıkar diye tam kapatmadık
Sanki yarın doğum gidecekmişim gibi heyecanlıyım valla
Darısı ev temizliğine kaldı.
Onu da yaparsam artık dinlenme kısmına geçmek istiyorum.
Siz de ne var ne yok.
Herkes iyi değil mi

Oy canim benim kiyamam ya, gecer insallah bi an once ya
Benimde alnimda cikti biraz canim, sukur toparlamissin grip gecmis. Sivilceler de gecer canim onemli degil onlar
Teşekkür ederim, güle güle giysin bebişler. Sen kaç aylık aldın? Küçük olmasındansa büyük olsun diye düşündüm ben inşallah giydirebilirim
Ben karisik aldim canim, yazin giydirebilecegim elbiseleri 3-6 ay aldim mesela, diger seyleri 12 ay ustu aldim hep cunku cok var. Oyuzden artik aldigim herseyi 1 yas ustu aliyorum

Kizlar bugun artik herkesle gorustum vedalastim. Saolsun akrabalar arkadaslarim bir cok hediye verdiler bebegi gormeye gelemeyecekleri icin. Bir kac tanesini cekmisim sizinle de paylasmak istedim
En guzelini bugun aldim su sepetin guzelligine bakar misiniiiz

Eklentiler

• 872BF0F6-8658-41E5-98CC-1AC6866C09A1.webp
    103,9 KB · Görüntüleme: 99
  • 3CD79B5E-487C-4007-8286-AF3510695915.webp
    88 KB · Görüntüleme: 98
  • AE27E363-6139-4B5F-92C9-2D3234AF021A.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 101
  • 786E397A-E9A2-46C8-BBBC-D6DDF83F8080.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 95
  • F2864241-263F-4458-A9A4-6B39EEA6B0D0.webp
    77,5 KB · Görüntüleme: 97
  • 33D0DA95-ADBB-4E00-BA62-7F3413FD4BFA.webp
    81,9 KB · Görüntüleme: 92
Hepsi çok güzel, ne kadar ince düşünceli çevren varmış. Dediğin gibi sepete ayrı bayıldım, isim detaylı ürünler çok şık olmuş.

Hepsi çok güzel, ne kadar ince düşünceli çevren varmış. Dediğin gibi sepete ayrı bayıldım, isim detaylı ürünler çok şık olmuş.
Evet canim saolsunlar Valla mutevazi olamayacagim bende cok yaptim sepetler suprizler (en son evlenen ben olunca herkesin herseyine gittim :) ) Ama karsilik beklemedim tabi yaparken beklentiye girmeden yaptim, simdi saolsunlar unutmamislar onlarda beni mutlu ettiler

Canim o maslak acibademde yaptı büyük ihtimal o kadar parayı baysak aşiret getiriz galiba hastaneye
Cok haklisin benimki de laf iste Maslak acibadem evime cok yakin yuruyerek 30dk-40dk arabayla 7-8dk gibi. Gozum hep oradaydi tabi fiyat konusunda bilgim yoktu. Esim dedi bu kadar saf olma ara kendin duy anca oyle inanirsin. Aramaz olaydim sadece normal doguma agustos ayinda 38bin tl demislerdi Simdi bi 50bin olmustur herhalde

Harika, arkadaslarina akrabalarina cok tesekkurler orada bol bol c&a gordum, benim oglana da anneannesi hep c&a'dan aldi

Ben 24 haftalık izni aile hekimimden aldığımda sormuştum ; 32 hafta raporunuzu doktorunuzdan alın çünkü muayne etmesi ve uzman hekim olması gerekiyor demişti aile hekimim umarım yardımcı olabilmişimdir ..
Cok tesekkur ederim..
Harika otesi hepsine bayildim. Guzel gunlerde giysin insallah minnos

Çok sevindim harika haber bu.
Haziran şakasıda iyiymiş bende kriz geçirirdim muhtemelen

Ayy ne güzel canım benim ikizim gelebilirse o gelecek yolsa annem gelecek ama annem de 1 hafta durabilir ne güzel seninkiler gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…