2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canım çok sağol valla ya dediğin gibi ayak kısmı biraz da uzun olduğu için yan taraftan çok dikmiş gibi duruyor ama önden yolladığın fotodan daha iyi anladım destekle hallolur gibi bir süre.
Bizim de joie serina geldi aldık ebebekten indirimden bir bakalım diye. Hoşuma gitti sallaması falan ama çok yer kaplıyor hantal bir modelmiş. Bunun gibi kapanma kaldırma özelliği de yok. Odadan odaya taşımak bile zor geldi biraz açıkçası. Sendekinin o özelliğini çok beğenmiştim katla götür istediğin yere. Şimdi 3de 1i fiyatına bunu almak daha mantıklı geliyor. Zaten kullanacağı 4-5 ay. Otomatikse bu da otomatik

Teşekkür ederim canım bilgilendirmen için. Bende kontrolümde sorayım doktoruma yine de

pembemanolya M mllen Devitamini
Kızlar mühendisinoğlunda Frosh için değerlendirme vardı ben de bakmıştım daha önce.

Ben arkadaşımın önerisiyle bunu aldım ben memnun kaldım. pembemanolya orada var mıdır bilemedim ama

U Green Clean Baby Çamaşır Deterjanı 2.75 lt + Yumuşatıcı 2.75 lt - 2'li Set

Canim bana da kuzenimin esi bunu onerdi ama frosch almistim o zaman. Ve ne yalan soylim bu cok pahali gelmisti. Ne bilim yani normal bi bebe deterjaniyla yikayip ekstra bi durulama daha yaparim diye dusundum. Iceriklere cok takilmak istemiyorum, sanki biz nasil buyuduk

Bana da biraz pahalı geldi ne yalan söylim ben hiç anlamıyorum böyle şeylerden. Çok çok incelemiyorum da. Kimyagerim bir de
Gülme ama bunu bana öneren arkadaşım nasıl anlatim cimri belki tam karşılığı değil ama imkanları da çok çok iyi olmadığı için biraz fazla tutumludur. Bizim bebeklerimize aldığımız strandart şeylerin çoğunu almamıştır mesela gerek yok, pahalı diye. Kolay kolay bir şeye çok para vermez. Vermişse eğer kılı kırk yarmış da vermiştir Yoksa ben normal birşey alacaktım gidip marketten falan ne yalan söylim. O bunu önerince dedim eşime de vardır bu kızın bir bildiği buna bu parayı verdiğine göre Nelere vermedik diip öyle aldım
2,75lt olunca da baya uzun süre gider diye düşündüm bakalım

Ya ben de aynı düşünüyorum seninle . Normal deterjanla yıkanırdı bizim kıyafetler . Şampuanım da dalindi, eğer evde yoksa annem kendi şampuanıyla yıkardı beni de şimdilerde de birçok kişi dalinin deterjanını ve şampuanını kullanıyor bebekleri için. Alıcam ben frosch u ya denemekten zarar gelmez

Aslinda cok da katlayip kaldiracagimi dusunmuyorum evin icinde, bu sekilde odadan odaya tasirim muhtemelen fiyat acisindan dusunursen belki daha mantikli olabilir bilemedim.

Yaa bir de koyu renkli gecelik sen demistin galiba batikon kan vs oluyormus koyu olsa daha iyiymis diye. Buldun mu ben de bir tane koyu renkli almak istiyorum. Bir tane monamise marka buldum assiri pahali gecelik ve sabahlik takimi 800 kusur liralardaydi. Baska da bulamadim lohusa takimlari hep acik renk

Tabi canim senin kafana yattiys iyi yapmissin. Asla kimseye niye onu aldin ettin demem. Bana kuzenimin esi onerdi sonra sampuan ne alacaksin diye sordu, mustela diyince "aaaa asla asla, mustela benim kizimda alerji yapti icerigi kotuymus zaten asla asla onermem" gibi konusmaya basladi. Hic hosuma gitmiyor bu tarz konusmalar.
"Ben de mustela kullandim ama memnun kalmadim, icerigi de benim kiza yaramadi umarim sen memnum kalirsin ama olaki memnun kalmazsan bana yaz musteladan sonra kullandigim ve memnun kaldigimi oneririm" demesi bence daha iyi olurdu.
Ay ben cok takintiliyim ya asla boyle bilmis elestirilere gelemiyorum. Zaten su instagram annelerinin furyasina hic gelemiyorum, kyi temiz icerikli urun kullanan bebesine en iyi bakan benim havasindalar Artik para instagramda...
Aynen canim ya inan ben dalin bile gormemisimdir sanmiyorum yani annem normal sampuanla yikamistir
Cok takilmiyorum ya inan ne kadar sakinirsam o kadar sorun yasarm gibime geliyor. Cunku dikkat ettim cevremde cok ince dusunenlerin cocuklarinda hep bi geriden gelme var. Ben robot yetistirmek istemiyorum, maalesef gunumuzde cogu seyin icerigi kotu. O zaman tasi taragi toplayip bi koye yerlesip kendim uretecegim. E bu da bizim durumuzda mumkun degil, o yuzden cok kasmadan kendimce en iyisini yapmaya gayret ediyorum...

Bu joie kadar yer kaplamıyor görünüyor videolarda. Joie baya büyükmüş. Katlanması şu yönden güzel olacak benim için; yazın annemlerin köy evine yanlarına giderken falan atarım arabaya götürürüm yanımda, tabi oğlum da severse

Ben dedim geceliği ama ben de bulamadım aynen Penti den almıştım önceden bir takım. Eğer son haftalara ulaşırsam bir de fotoğraf çekimi için beyaz alacağım. Öyle olunca uygun birşey aradım ben de ama yok. Bunu aldım sonra. Napim koyu renk değil ama ilk bi ayaklanana kadar giyer çıkarırım. Üstüme de bir tane incecik tunik uzunluğunda lacivert bir hırkam var valizde de yer kaplamayacak bir şey onu giyeceğim. Kendimce böyle bir çözüm buldum. Zaten ilk saatler o telaşla çok da şık uyumlu görünmek umrumda olmaz diye düşündüm kendime gelince de pentilere geçerim artık

Kızçeler ben bugün bir kaç foto çekildim oglusumla evde kendi imkanlarımla size de göstereyim şu havalı bir kaç kıyafetleri yapılan hamile çekimini düşünen var mı? Bir kaç yere sordum instagramdan 800-1500 arası fiyatlar

Eklentiler

• 9B262789-EAC9-4E9E-99EB-9761969CF321.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 99
Aynen anne evine tasimak icin mantikli olabilir dogru diyorsun canim. Zaten bir suru sey tasiyacagiz artik bebek arabasiydi pusetiydi cantasiydi valiziydi derken dikkat etmek lazim boyle seylerin buyuklugune
Biraz daha bakinayim bulamazsam ben de evdeki aldigim acik rengi giyerim artik. Zaten gozumuz de gormeyecek haklisin Aslinda pijama giymek istiyorum ben gecelikten ziyade. Oram acildi buram acildi derdi olmasin diye. Ablama sordum iki sezaryenli, kimse kanama kontrolu vs yapmadi dedi pijama giymisti direkt. Doktora da bu kadar didik didik sormak istemedim pijama mi giyeyim gecelik mi giyeyim diye

Çok doğru diyorsun canım. Ben mesajları peş peşe okuyunca sanki biri bulamadım frosh değerlendirmesini demişti onun için yolladım o sayfayı da. Yoksa öyle bildiğimden ettiğimden değil yani. Yanlış anlaşilmim kendi aldığım deterjana da aldıktan sonra baktım yalan söyleyemicem
Mustelayı da mesela ben hani hiç araştırmadım. Baktım sizler alıyorsunuz arkadaşlarım da kullanıyor dedim demek ki iyi ben de aldım arkadaşım o deterjanı önermese o zaman muhtemelen, sizler şimdi frosh alınca ben de onu alırdım
böyle de nereye çekersen oraya giden bi insanımdır
Olumsuz birşey yaşarsak da paylaşırız elbet hepimiz buradan sonra da. Ama alma etme demek dediğin gibi fazla biraz

Canım P pink-jazz almıştı geçen gün sanırım bak bunu. Ben diğerini almıştım artık o yüzden sormadım nasıl geldi mi beğendi mi. Seçenek olabilir

Masallah cok guzel gorunuyorsunuz Ben istiyorum aslinda ama hic fiyat almadim. Istanbulda olsam arkadas kuzen cok onlara cektirirdim Suan bulundugum sehirde nazimin gececegi kimse yok, belki hic yaptirmayabilirim. Ya da esime derim beni tek cek sen olmasan da olur
Bu da gecen haftadan biz

Eklentiler

• 20220205_132415.webp
    78,8 KB · Görüntüleme: 95
Yok canim sen sorulunca gordugun gonderiyi paylasmissin bu gayet normal asla yanlis anlasilmadin

Yaa çok tatlı senin topun da ben karnıma çocukken yaptığımız gibi futbol topu saklamış gibi hissediyorum da fotoğrafı çektirmek mesele değil de şu kıyafetler beni benden alıyor ozellikle bak link atıyorum.

Maşallah kızlar

Kızlar iyi akşamlar, nst ye giren oldu mu? Benim çarşamba günü kontrolüm var sanırım o zaman gireceğim. Bir de yalancı sancı yaşayan oldu mu

Tek kelimeyle harikalar Gostermeyeydin iyiydi aklimi çeldin ben daha once bunlari gormemistim

Tek kelimeyle harikalar Gostermeyeydin iyiydi aklimi çeldin ben daha once bunlari gormemistim
Yaa işteeee hem pahalı geliyor hem de amaaan bir daha mı hamile olacağım diyorum çok kararsızım. Genelde 28-32 arası cekiyorlarmis sorduklarım hep öyle dedi karar vermemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…