- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Ayy maşallah kocaman olmuşSelam kızlar kontrolden geliyorum. İlk defa oğluşum yüzünü kapattı, tok gitmeyeceğim bir daha, açken hareketli oluyordu değişik pozlar veriyordu hep
2180 gram, 45 cm olmuşuz, 32+2 ydim bugün. Haftaiçi 33 te kontrol randevusuna gidip nst ye bağlanıcam.
Kolestrol konusunda dediğiniz gibi söyledi, hatta bunu ölçmelerine bile gerek yok zaten yüksek çıkar dedi. Bende durumlar böyle
Ay bu bende de var. Zaten sivilceye meyilli bir cildim var yüzümde çıkıyordu ama şimdi boynumun alt taraflarında nokta nokta çıkmışlar. Birde boynumun iki yanında lekeler var. Yengemden biliyorum o lekeleri onun yüzünde olmuştu. Çok şükür yine yüzümde değil boynumda diye düşündüm. İnşallah doğumdan sonra geçerlerCenemin alti sivilcelerle doldu. Once birkac taneydi ama simdi cogaldilar. Cenemde de cikmaya basladilar. Sac diplerime dogru da varlar foto ekliyorum. Tek derdim bu olsun diyorum. Sukur grip sonrasi iyiyim, guzel uyuyorum bi agrim falan da yok ama bu sivilceler moralimi bozmuyor degil.Sizlerde 3.trimester de boyle bi sorun yasayan oldu mu ?
37 de normal doğum için muayene yaparız dedi. Doğumdan konuşunca bende heyecanlandım, bide nst falan bakalım nasıl olacakAyy maşallah kocaman olmuşnst ler de başladı artık cok heyecanlı bakalım bizim gruptan ilk kim doğuracak, nasıl geçecek cok merak ediyorum o doğum serüvenini Mart annelerine baktım orda doğumlar başlamış bile sıra bize geliyor
Maşallah ne güzel inşallah bizde o haftalara ve kilolara gelirizSelam kızlar kontrolden geliyorum. İlk defa oğluşum yüzünü kapattı, tok gitmeyeceğim bir daha, açken hareketli oluyordu değişik pozlar veriyordu hep
2180 gram, 45 cm olmuşuz, 32+2 ydim bugün. Haftaiçi 33 te kontrol randevusuna gidip nst ye bağlanıcam.
Kolestrol konusunda dediğiniz gibi söyledi, hatta bunu ölçmelerine bile gerek yok zaten yüksek çıkar dedi. Bende durumlar böyle
Bence bu grupta en önce benim doğumum olurAyy maşallah kocaman olmuşnst ler de başladı artık cok heyecanlı bakalım bizim gruptan ilk kim doğuracak, nasıl geçecek cok merak ediyorum o doğum serüvenini Mart annelerine baktım orda doğumlar başlamış bile sıra bize geliyor
Çatı muayenesi dedikleri şey mi? Ay o acıtan bişey mi ? Doğumu da tetikliyormuş galiba öyle duymuştum. Çok az kaldı ya 5 haftan kalmış su gibi akıp geçiyor zaman37 de normal doğum için muayene yaparız dedi. Doğumdan konuşunca bende heyecanlandım, bide nst falan bakalım nasıl olacak
Önce 32 sonra 37-38, korktuğun gibi erken olmaz inşallahMaşallah ne güzel inşallah bizde o haftalara ve kilolara geliriz
Evet çatı muayenesi, acıtması doktora göre değişiyormuş galiba öyle duymuştum. Sayılı hafta kaldı artık, şu zamandan sonra çok hızlı geçecek galibaÇatı muayenesi dedikleri şey mi? Ay o acıtan bişey mi ? Doğumu da tetikliyormuş galiba öyle duymuştum. Çok az kaldı ya 5 haftan kalmış su gibi akıp geçiyor zaman
İnşallah o günleri görebilirimÖnce 32 sonra 37-38, korktuğun gibi erken olmaz inşallah
Odayı falan yetiştirebiliriz insallah ya , ben Korona olduk diye her şeyi erteledim, evin perdeleri kornişleri değişti arkasından güzel bi temizlik yaptım o kadar . Ne şifonyer ne beşik hiçbir şey kurulmadı oda bomboş duruyor öyle . Sen yapabildin mi bişeylerEvet çatı muayenesi, acıtması doktora göre değişiyormuş galiba öyle duymuştum. Sayılı hafta kaldı artık, şu zamandan sonra çok hızlı geçecek galiba
Ben de aileden uzaktayım, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Sağlıklı olsunlar da katlanıyoruz ne yapalımSelam kizlar agrili sizili gunler baslamis vallahi bende farkli degilim yatmak kalkmak iyice zorlasti
Keyfim cok yerinde annem ve kizkardesim geldi sehir disindayim ben. Sagolsunlar sabahtan beri cam sildiler tul perde yikadilar ev cicek gibi oldu. Hicbirsey yapmasalarda ailenle yakin olmak bile psikolojik olarak rahatlatiyor uzak olmak cok zor
Bende aynı hiçbir şey yapmadım. Zaten dolap gelmedi daha, şifonyerde salonda duruyor. En son çamaşırların yarısını yıkadım katladım. Gerisi yıkanıp ütülenecek.Odayı falan yetiştirebiliriz insallah ya , ben Korona olduk diye her şeyi erteledim, evin perdeleri kornişleri değişti arkasından güzel bi temizlik yaptım o kadar . Ne şifonyer ne beşik hiçbir şey kurulmadı oda bomboş duruyor öyle . Sen yapabildin mi bişeyler
İş çıkardık kendimizeBende aynı hiçbir şey yapmadım. Zaten dolap gelmedi daha, şifonyerde salonda duruyor. En son çamaşırların yarısını yıkadım katladım. Gerisi yıkanıp ütülenecek.
Birde oda değişikliği yapmaya karar verdik, kendi dolabım şifonyerim başka odaya geçecek onların yerleşmesi falanda gözümde büyüyor sökülüp takılacak hepsi. Birde odayı boyayalım dedik antibakteriyel boyayla. Birsürü iş hangi biri ne zaman bitecek bilmem
Dogumdan sonra gecer diyolar bakalimBenim de yüzümde yanağımda falan oldu canim yaa
Evet canim ozellikle ilk 3 aylik donemde oluyormus benik son 3 aylik doneme denk geldiBazı hamilelerde bu tür sivilcelenmeler oluyormus canım okumuştum bi yerde . Doğumdan sonra geçiyormuş ama cilt kendini yeniliyormuş hiç canını sıkma
Ay bu bende de var. Zaten sivilceye meyilli bir cildim var yüzümde çıkıyordu ama şimdi boynumun alt taraflarında nokta nokta çıkmışlar. Birde boynumun iki yanında lekeler var. Yengemden biliyorum o lekeleri onun yüzünde olmuştu. Çok şükür yine yüzümde değil boynumda diye düşündüm. İnşallah doğumdan sonra geçerler
Ya benim de karma cilt yapim var hep ona gore yikama jeli ve yagsiz nemlemdirici kullanirim, haftada 2 kere dusta peeling yapar ardindan maskemi surerim ama onlar bile fayda etmiyor. Insallah dogumdan sonra gececek. Birde erkek bebek annesini guzellestirir derlerdiBenimde hem yüzüm hemde gösterdiğin gibi boynum doldu ya, moralim bozuluyor valla. Hep sivilce sorunu yaşadım zaten ama bu sıra arttı hep
Masallah baya buyumus oglun.Selam kızlar kontrolden geliyorum. İlk defa oğluşum yüzünü kapattı, tok gitmeyeceğim bir daha, açken hareketli oluyordu değişik pozlar veriyordu hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?