2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ayy maşallah kocaman olmuş nst ler de başladı artık cok heyecanlı bakalım bizim gruptan ilk kim doğuracak, nasıl geçecek cok merak ediyorum o doğum serüvenini Mart annelerine baktım orda doğumlar başlamış bile sıra bize geliyor

Merhaba izlar dün okumussunuzdur belki çok ağrım var rahimden iple çekilme gibi vajina alt kismim ile göbek altından kadınlara doğru ağrım var demiştim akşam korktum acile gittim nts de doğum sancısı çıkmadı çok şükür bı serum taktılar çok rahatlattı iki tane deneyimli ebe hanım vardı yaşını başını almış sagolsunlar çok bilgi verdiler. Göbeğin üstünden tamamen aşağı doğru ağrın olursa az da olsa kanama camasirda ıslaklık hissedersen ara ara başlayıp biten ama şiddetlenen ağrın olursa doğum sancısı olma ihtimali yüksek hemen gel dediler. Çok tatlıları ne zaman ağrın olursa biz gece gunduz buradayız gel nts ne bakalım dediler sagolsunlar. Bebek büyüdükçe vajinada ağrı şişkinlik dolgunluk olur korkma dediler. Sizinde aklınızda bulunsun. Serum gerçekten rahatlatti

Ay bu bende de var. Zaten sivilceye meyilli bir cildim var yüzümde çıkıyordu ama şimdi boynumun alt taraflarında nokta nokta çıkmışlar. Birde boynumun iki yanında lekeler var. Yengemden biliyorum o lekeleri onun yüzünde olmuştu. Çok şükür yine yüzümde değil boynumda diye düşündüm. İnşallah doğumdan sonra geçerler

37 de normal doğum için muayene yaparız dedi. Doğumdan konuşunca bende heyecanlandım, bide nst falan bakalım nasıl olacak

Maşallah ne güzel inşallah bizde o haftalara ve kilolara geliriz

Bence bu grupta en önce benim doğumum olur riskim var 32 ti görsem mutlu olurum

37 de normal doğum için muayene yaparız dedi. Doğumdan konuşunca bende heyecanlandım, bide nst falan bakalım nasıl olacak
Çatı muayenesi dedikleri şey mi? Ay o acıtan bişey mi ? Doğumu da tetikliyormuş galiba öyle duymuştum. Çok az kaldı ya 5 haftan kalmış su gibi akıp geçiyor zaman

Bence bu grupta en önce benim doğumum olur riskim var 32 ti görsem mutlu olurum
İnsallah 37 yi 38 i de görürsün canım . O Obayram ın da riski vardı bak cok şükür 32 yi gördü 38 i de görecek inanıyoruz hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah. Kötü düşünüp kötüyü çağırmayalım

Çatı muayenesi dedikleri şey mi? Ay o acıtan bişey mi ? Doğumu da tetikliyormuş galiba öyle duymuştum. Çok az kaldı ya 5 haftan kalmış su gibi akıp geçiyor zaman
Evet çatı muayenesi, acıtması doktora göre değişiyormuş galiba öyle duymuştum. Sayılı hafta kaldı artık, şu zamandan sonra çok hızlı geçecek galiba

Evet çatı muayenesi, acıtması doktora göre değişiyormuş galiba öyle duymuştum. Sayılı hafta kaldı artık, şu zamandan sonra çok hızlı geçecek galiba
Odayı falan yetiştirebiliriz insallah ya , ben Korona olduk diye her şeyi erteledim, evin perdeleri kornişleri değişti arkasından güzel bi temizlik yaptım o kadar . Ne şifonyer ne beşik hiçbir şey kurulmadı oda bomboş duruyor öyle . Sen yapabildin mi bişeyler

Ben de aileden uzaktayım, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Sağlıklı olsunlar da katlanıyoruz ne yapalım

Bende aynı hiçbir şey yapmadım. Zaten dolap gelmedi daha, şifonyerde salonda duruyor. En son çamaşırların yarısını yıkadım katladım. Gerisi yıkanıp ütülenecek.
Birde oda değişikliği yapmaya karar verdik, kendi dolabım şifonyerim başka odaya geçecek onların yerleşmesi falanda gözümde büyüyor sökülüp takılacak hepsi. Birde odayı boyayalım dedik antibakteriyel boyayla. Birsürü iş hangi biri ne zaman bitecek bilmem

İş çıkardık kendimize benim de bi dolabım bebek odası yapacağım odadaydı, kendi odamdaki dolabı büyük bir dolapla değiştirdim diğer dolapla birleştireyim bebek odasındaki boşa çıksın dedim . Halen daha içleri bitmedi halsiz hissediyorum biraz kaldı öyle , bebişin kıyafetleri de hurçların içinde yerleşmeyi bekliyor. Tek olmak zor ya yardım eden biri olsa şimdiye biterdi belki de Yavaş yavaş bi ucundan başlamak lazım devamı da gelir heralde

Benim de yüzümde yanağımda falan oldu canim yaa
Dogumdan sonra gecer diyolar bakalim
Bazı hamilelerde bu tür sivilcelenmeler oluyormus canım okumuştum bi yerde . Doğumdan sonra geçiyormuş ama cilt kendini yeniliyormuş hiç canını sıkma
Evet canim ozellikle ilk 3 aylik donemde oluyormus benik son 3 aylik doneme denk geldi

Benimde hem yüzüm hemde gösterdiğin gibi boynum doldu ya, moralim bozuluyor valla. Hep sivilce sorunu yaşadım zaten ama bu sıra arttı hep
Ya benim de karma cilt yapim var hep ona gore yikama jeli ve yagsiz nemlemdirici kullanirim, haftada 2 kere dusta peeling yapar ardindan maskemi surerim ama onlar bile fayda etmiyor. Insallah dogumdan sonra gececek. Birde erkek bebek annesini guzellestirir derlerdi bizim oglanlar bizi sivilceli yaptilar

Masallah baya buyumus oglun. En son kontrolden bu yana kac hafta gecti ve bu gecen surede kac kg almis canim ? Ben de 32de gidicem acaba o zamana kadar kac kilo olur bende 32de ilk nst me girecegim, erken diyodum ama demek ki bazi doktorlar boyle uygun goruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…