Eğer kurutucu kullanılacaksa yumuşatıcıya gerek yok aslında. Kurutma makineleri yumuşacık yapıyor. Yumuşatıcılar ise son durulamada suyla beraber alındığı için ister istemez bir kalıntı bırakmış oluyor çamaşırlarda. Özellikle ilk dönemler hassas olacakları için elimizden geldiğince dikkat edip sonradan saldım çayıra takılırızpembemanolya M mllen @Brokilo
Kızlar mühendisinoğlunda Frosh için değerlendirme vardı ben de bakmıştım daha önce.
![]()
Egemen Koray BEYLİ on Instagram: "🔗Frosch Baby Çamaşır Deterjanı . Bu konuda içeriğini bizlerden saklı tutarak Almanya web sitesine ulaşarak tedarik edebildiğimiz bir marka Frosch Baby. İçerik ve etiket bilgilerine göz attığımızda; . İlk dikkat çek
3,372 likes, 70 comments - muhendisinoglu on February 5, 2019: "🔗Frosch Baby Çamaşır Deterjanı . Bu konuda içeriğini bizlerden saklı tutarak Almanya web sitesine ulaşarak tedarik edebildiğimiz bir marka Frosch Baby. İçerik ve etiket bilgilerine göz attığımızda; . İlk dikkat çeken SLES içeriği...www.instagram.com
Ben arkadaşımın önerisiyle bunu aldım ben memnun kaldım.pembemanolya orada var mıdır bilemedim ama
![]()
Egemen Koray BEYLİ, Instagram: "🔗U Green Clean Bebek Çamaşır Deterjanı . Market raflarında bulunan deterjanların temiz olmayışına alışmıştık ki @ugreenclean ile tanıştık. Ürün içerik ve etiketine baktığımızda ; . 📌Biktisel aktif maddeler içeriyor i
6,234 likes, 477 comments - muhendisinoglu, February 6, 2019: "🔗U Green Clean Bebek Çamaşır Deterjanı . Market raflarında bulunan deterjanların temiz olmayışına alışmıştık ki @ugreenclean ile tanıştık. Ürün içerik ve etiketine baktığımızda ; . 📌Biktisel aktif maddeler içeriyor ibaresi ile...www.instagram.com
U Green Clean Baby Çamaşır Deterjanı 2.75 lt + Yumuşatıcı 2.75 lt - 2'li Set

Kurutma makinesi yoksa ve yumuşatıcı kullanılacaksa, makinenin yumuşatıcıyı ne zaman aldığına bakıp ona göre hareket edilebilinir. Yani zaten ek durulama seçiyor olacağız yıkamalarda. Yumuşatıcı bu ek durulamalardan sonra mı önce mi alınıyor bakmak lazım (makineden makineye değişiyor yüklenen yazılıma göre).