2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aldıklarım geldi 25 kargo bekledim dahada yatagı biboronu bezi gelicek

Emzik zincirini tavsiye ederim 20 TL cok ucuz ve cok kaliteli, canta da harika cok kaliteliymiş, bebek görmeye gelenlere kahve yanı moddo kartlardan aldım kahve koyup vercem, minik fıs fıs kolanya şişesi hediye edicem bide

Eklentiler

• IMG_20220213_193514.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_20220213_151408.webp
    94,1 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20220213_151418.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20220213_151512.webp
    102 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20220213_151545.webp
    71,8 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20220213_151654.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20220213_151735.webp
    89,5 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20220213_151827.webp
    154,9 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20220213_152008.webp
    70 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20220213_152206.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20220213_152406.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20220213_152450.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 109
Guzel gunlerde kullanin. Korseyi tamamen unutmusum gorunce almam gerektigini hatirladim. Linki gonderebilir misin bi bakayim.

Aynen benim annem de aynı şeyleri söyledi. Ama işte ne bilim herşeyi annem yapacak. Temizlikti yemekti benle bebekle ilgilenmekti. O da öyle oturacak. Sinir olucam yine. Ki bu sefer kendime değil anneme üzülücem yani
Ama babamın olması süre olarak daha kısa kalacağına dair umutlarımı yeşertiyor yine de yalan söyleyemicem bazen annem diyor baban sıkılır köy evine kaçar ara ara. Hiçbir yere gidemez diyorum bizi bırakıp

Ooo ben bunu eşime desem kaynanamdan çok o surat asar üzülür o yüzden ne yapacaksam nasıl yapacaksam kendi başıma yapıp yolunu yapacağım artık

Hepsi çok güzel canım güle güle kullan
Zeypba müslin battaniyeleri beğendin mi? Ben de düşünüyorum da 4 katlı olanlarından iş görür mü

Guzel gunlerde kullanin. Korseyi tamamen unutmusum gorunce almam gerektigini hatirladim. Linki gonderebilir misin bi bakayim.

Benim aldıgım bu yamuha alıcaktım bu delikli daha iyi olur dedim sıkıntıya gelemiyorum

Zeypba müslin battaniyeleri beğendin mi? Ben de düşünüyorum da 4 katlı olanlarından iş görür mü
Yumuşacık en çok begendim dogumda yanıma onu alıcam yumuş yumuş ben çift renk aldım oda güzel oldu gri krem çift renkli yaz gelmicek olsa 2 tane daha alırdım cok battaniye var gerekirse sonra alıcam

Islak mendil kutusuda uygun tapıra 200_300 vermeye gerek yok 65 TL GB bişeyle aldım, emzirme yastıgına cok sinir oldum gri yıldızlı diye aldım pembeli morlu kalpli geldi iadeyle de ugrasamıcam ama üzüldüm

Sen benimkini tanısan patavatsızın alası yani

Zeypba dan bende aldım canım müslin battaniye hiç sevmem normalde ama o kadar kaliteli ve yumuşak ki çok beğendim boyutuda çok güzel ilerleyen zamanlarda bi kaç tane daha alırım ömürlük bişey

Güle güle kullan cok güzeller zeypba Müslin battaniye gerçekten cok kaliteli bende de var 2 tane , yumuşaklığına hastayım. O Obayram almalısın mutlaka

Annen her şeyinle ilgilenecekse kayınvaliden neden geliyor onu anlamadım bence o noktada eşin devreye girmeli sen dediğim gibi hiç bozma sinirlerini bebeğine ve kendine yoğunlaş

Uğrarız tabiki ya sonuçta ne olursa olsun torunları, görmek vakit geçirmek hakları. Ama benim evime benim düzenime benden habersiz sık sık gelme planları keyfimi kaçırır o yüzden peşinen söyledim rahat ettim , kafamı kurcalar dururdu bu durum yoksa Ben birkaç gündür kek börek kurabiye falan yapıp buzluğa atıyorum hazır karantinadayken vakit de bol aradan çıksın diye . Dün beni aradı napıyorsun diye , gösterdim oh oh ellerine sağlık gelince yeriz dedi yiyin tabi afiyet olsun, geldiğinizde aynı performansı sizlerden de bekliyorum sonuçta yardıma geliyorsunuz dedim ben de napim içimde durup beni rahatsız edeceğine söyleyim karşı taraf rahatsız olsun

Kızlar terliklerim geldi . Ayağım şişer diye 1 numara büyük aldım iyi mi yaptım bilmiyorum biraz büyük geldiler su an şu grili ile pembeyi götürücem hastaneye çok seviyorum pufidikli şeyleri yine içimdeki çocuğu bastıramadım

Eklentiler

• 6BB2F0FB-2F8E-4177-AE63-0C3B060116F8.webp
    115 KB · Görüntüleme: 100
  • 990E1C32-7765-45D2-8633-32E006DB9F58.webp
    119,5 KB · Görüntüleme: 98
Selam kızlar. Yazdıklarınızı okuyorum. Aldıklarınız da çok güzeller güzel günlerde kullanın inşallah bu gecelikten alan kızlar vardı sanırım. Benimki de geldi. 161 boy 94 kiloyum. 2xl aldım. L çok rahat olurmuş bu biraz büyük geldi. Omuzlar falan oldu da alt kısmı bayaa salaş kaldı. Çok rahatsız etmedi ben bol giymeyi severim. Bi de hiç iadeyle uğraşacak gücüm yok açıkçası. Kumaşı falan güzel yumuşak yazın da giyilir efil efil bol rahat ederim diye düşündüm. Göbek önden gidiyo artık

Eklentiler

• 20220214_125937.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 93
  • 20220214_125908.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 90
Ooo ben bunu eşime desem kaynanamdan çok o surat asar üzülür o yüzden ne yapacaksam nasıl yapacaksam kendi başıma yapıp yolunu yapacağım artık
Anasinin oglu desene ya onlari da anliyorum biz annemize oyle demek zorunda kalsak ne kadar zorumuza gider uzuluruz, nasil olursa olsun anne iste can kan

Kaydettim canim sagol, yazin cidden ben de sıkıntıya gelemem temmuza kadar korselerden kurtulmus olmam lazim yoksa yandim

Tabi canim hos bisey degil surekli gelinip gidilmesi herkesin kendince bi duzeni var. Cocugun duzeni de bozuluyor tekrar eski rutine donmesi derken anneler yoruluyor.
Valla cok iyi demissin gelince yeriz oh ne guzel Kotu niyetli dememistir ama senin karsiliginda onu demen iyi olmus yani bilsin geldiginde biseyler yapip etmesi gerektigini.

Yok ben de sanmıyorum kötü niyetli dediğini ama ben yine de testiyi kırmadan uyarmak istedim Nasreddin hoca usulü,testi kırıldıktan sonra uyarsam fayda etmeyecek biliyorum şaka bi yana kimseden beklemiyorum gelip evimi temizlesin,yemek yapsın sorun değil ben atıyorum buzluğa zaten çıkarır yeriz . Sıkışırsak dışardan söyleriz. Ama burası da tatil köyü değil yani onun da bilincinde olmasını isterim

Kizlar dun esime zorla bebisin odasini tasarlamasini istedim. Ilkte yapmak istemedi cunku artik asla durmayacaksin, birde soyle dene birde bunu ekle bakalim nasil duracak diye basimin etini yiyeceksin zaten haziranda Istanbul'a gidince bakip yapicaz dedi. Ama zafer benim Odanin olcusune gore bu sekilde dolabi sifonyeri besigi koyalim dedik. Nasil olmus
Beni de elimde biberonla cizdi ona cok guldum. Bebiste hapisanesin de biberon bekliyor

Eklentiler

• IMG-20220214-WA0003.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG-20220214-WA0004.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG-20220214-WA0005.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 88
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim İyi ki varsınız.

Benim gibi covid olup kan sulandırıcı iğne başlanan oldu mu?
Doktorum aradı bugün. Covid olan gebelere 10 gün kan sulandırıcı veriyorum, sen 5. gündesin o yüzden 5gün iğne kullan dedi.
Kendisi Prof. Dr. güvenmemezlik yapmak istemiyorum.
Ama önceki gebeliğim tüp bebekti ve kan sulandırıcı kullanırken çok fazla kanamayla bebeği kaybettim diye bir korkum var. Sizlerin doktorları neler dedi??

Ay çok güzel bayıldım ne güzel bir yetenek bu böyle saklamalısın bunları elinde biberonla ilerde gösterirsin bebişe acaba o beşiğin yanında boşluk var ya oraya puf/bench ya da tekli koltuk tarzı bir şey koysan nasıl olur ? Yani odada olman gereken zamanda oturursun,emzirirsin ya da sen bebişle ilgilenirken eşin oturur . Ben bi tane koltuk alıp koymayı düşünüyorum oturur uyurken bebişimi izlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…