Guzel gunlerde kullanin. Korseyi tamamen unutmusum gorunce almam gerektigini hatirladim. Linki gonderebilir misin bi bakayim.Aldıklarım geldi 25 kargo bekledim dahada yatagı biboronu bezi gelicek
Emzik zincirini tavsiye ederim 20 TL cok ucuz ve cok kaliteli, canta da harika cok kaliteliymiş, bebek görmeye gelenlere kahve yanı moddo kartlardan aldım kahve koyup vercem, minik fıs fıs kolanya şişesi hediye edicem bide
Aynen benim annem de aynı şeyleri söyledi. Ama işte ne bilim herşeyi annem yapacak. Temizlikti yemekti benle bebekle ilgilenmekti. O da öyle oturacak. Sinir olucam yine. Ki bu sefer kendime değil anneme üzülücem yaniKorkma korkma annen baban da yanında olacağı için kaynanan bence seninle tek olduğu kadarki gibi rahat davranamaz. Ben de ilk başlarda gelmesini istemiyordum, annem dedi bırak gelsin sorun çıkarma benim yanımda senin canını sıkacak tek kelime edemez ben izin vermem dedi rahatladım biraz . Biz bebeğimize yoğunlaşalım , anneler kayınvalideler kendi hallerinde takılsınlar boşver hiç düşünme
Ooo ben bunu eşime desem kaynanamdan çok o surat asar üzülürYemekten yana korkum yok yazin zaten cok sicaklarda zor yemekler yenmiyor meyve sebze guzel gidiyor. Domates salatalik ekmek hergun yerim yaniTek korkum temizlik. Onu da esimle konustum, bi abla bulalim ayda bir dip kose yapsin, gunluk icin robot isimi gorur.
Herkes ne yaparsa kendine yapiyor iste.. kiyaslamak nedir ya, ayni ana babadan dogan kardesler bile ne kadar farkli olabiliyoken, k.validenin yaptigi patavatsizlik iste...
Ya sonradan sorun yasanilmaktansa bence onceden bazi seylerin konusulmasi daha iyi.
Sen dogrusunu yapmissin, zaten planini yapmissin evde olmayacaksin, bosuna coklu vize icin ugrasmazlar. Vakit varsa ve icinden geliyorsa Turkiye'deyken onlara da bi hafta ugrarsiniz gonulleri olmus olur. Benim de annem Temmuzda tekrar gelecek. Esimin ailesi yazin yazlikta kisin istanbuldalar. Esim once bana dedi 1 hafta yazin annenler gelince annemlere ugrariz hep birlikte tatil yapmis oluruz diye. Benden okey cikinca anneme de soyledi. Hem onlarin da gonlu olur torunlarini yazin 1 hafta daha gormus olurlar, ben de biraz kafa dinlerim
Aslinda iyi anlasmak gerek ara sira kafa dinlemek icin
Bence kizi oldugu icin anlayis gosteriyor cunku kendi kizlari da cok uzun sure istemezlerdi. Darisi basina canim, aayacak turden degilse esinin mudehale etmesi daha iyi sen kotu olma. Ah bu esler de cok pasif amaBenimkine demistim ben diyemem edemem demisti. Sen kibarca yolunu yap falan dedi.
Hepsi çok güzel canım güle güle kullanAldıklarım geldi 25 kargo bekledim dahada yatagı biboronu bezi gelicek
Emzik zincirini tavsiye ederim 20 TL cok ucuz ve cok kaliteli, canta da harika cok kaliteliymiş, bebek görmeye gelenlere kahve yanı moddo kartlardan aldım kahve koyup vercem, minik fıs fıs kolanya şişesi hediye edicem bide
Guzel gunlerde kullanin. Korseyi tamamen unutmusum gorunce almam gerektigini hatirladim. Linki gonderebilir misin bi bakayim.
Yumuşacık en çok begendim dogumda yanıma onu alıcam yumuş yumuş ben çift renk aldım oda güzel oldu gri krem çift renkli yaz gelmicek olsa 2 tane daha alırdım cok battaniye var gerekirse sonra alıcamHepsi çok güzel canım güle güle kullan
Zeypba müslin battaniyeleri beğendin mi? Ben de düşünüyorum da 4 katlı olanlarından iş görür mü
Yemekten yana korkum yok yazin zaten cok sicaklarda zor yemekler yenmiyor meyve sebze guzel gidiyor. Domates salatalik ekmek hergun yerim yaniTek korkum temizlik. Onu da esimle konustum, bi abla bulalim ayda bir dip kose yapsin, gunluk icin robot isimi gorur.
Herkes ne yaparsa kendine yapiyor iste.. kiyaslamak nedir ya, ayni ana babadan dogan kardesler bile ne kadar farkli olabiliyoken, k.validenin yaptigi patavatsizlik iste...
Zeypba dan bende aldım canım müslin battaniye hiç sevmem normalde ama o kadar kaliteli ve yumuşak ki çok beğendim boyutuda çok güzel ilerleyen zamanlarda bi kaç tane daha alırım ömürlük bişeyHepsi çok güzel canım güle güle kullan
Zeypba müslin battaniyeleri beğendin mi? Ben de düşünüyorum da 4 katlı olanlarından iş görür mü
Güle güle kullan cok güzellerAldıklarım geldi 25 kargo bekledim dahada yatagı biboronu bezi gelicek
Annen her şeyinle ilgilenecekse kayınvaliden neden geliyor onu anlamadımAynen benim annem de aynı şeyleri söyledi. Ama işte ne bilim herşeyi annem yapacak. Temizlikti yemekti benle bebekle ilgilenmekti. O da öyle oturacak. Sinir olucam yine. Ki bu sefer kendime değil anneme üzülücem yani
Ama babamın olması süre olarak daha kısa kalacağına dair umutlarımı yeşertiyor yine de yalan söyleyemicembazen annem diyor baban sıkılır köy evine kaçar ara ara. Hiçbir yere gidemez diyorum bizi bırakıp
Uğrarız tabiki ya sonuçta ne olursa olsun torunları, görmek vakit geçirmek hakları. Ama benim evime benim düzenime benden habersiz sık sık gelme planları keyfimi kaçırır o yüzden peşinen söyledim rahat ettim , kafamı kurcalar dururdu bu durum yoksaYemekten yana korkum yok yazin zaten cok sicaklarda zor yemekler yenmiyor meyve sebze guzel gidiyor. Domates salatalik ekmek hergun yerim yaniTek korkum temizlik. Onu da esimle konustum, bi abla bulalim ayda bir dip kose yapsin, gunluk icin robot isimi gorur.
Ya sonradan sorun yasanilmaktansa bence onceden bazi seylerin konusulmasi daha iyi.
Sen dogrusunu yapmissin, zaten planini yapmissin evde olmayacaksin, bosuna coklu vize icin ugrasmazlar. Vakit varsa ve icinden geliyorsa Turkiye'deyken onlara da bi hafta ugrarsiniz gonulleri olmus olur. Benim de annem Temmuzda tekrar gelecek. Esimin ailesi yazin yazlikta kisin istanbuldalar. Esim once bana dedi 1 hafta yazin annenler gelince annemlere ugrariz hep birlikte tatil yapmis oluruz diye. Benden okey cikinca anneme de soyledi. Hem onlarin da gonlu olur torunlarini yazin 1 hafta daha gormus olurlar, ben de biraz kafa dinlerim
Aslinda iyi anlasmak gerek ara sira kafa dinlemek icin
Bence kizi oldugu icin anlayis gosteriyor cunku kendi kizlari da cok uzun sure istemezlerdi. Darisi basina canim, aayacak turden degilse esinin mudehale etmesi daha iyi sen kotu olma. Ah bu esler de cok pasif amaBenimkine demistim ben diyemem edemem demisti. Sen kibarca yolunu yap falan dedi.
Anasinin oglu deseneOoo ben bunu eşime desem kaynanamdan çok o surat asar üzülüro yüzden ne yapacaksam nasıl yapacaksam kendi başıma yapıp yolunu yapacağım artık
Kaydettim canim sagol, yazin cidden ben de sıkıntıya gelemem temmuza kadar korselerden kurtulmus olmam lazim yoksa yandimEcoform 6 Kademe Unisex Inceltici Vücut Åekillendirici Zayıflatıcı SıkılaÅtırıcı Lohusa Bel Korsesi Ten Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ecoform 6 Kademe Unisex Inceltici Vücut Åekillendirici Zayıflatıcı SıkılaÅtırıcı Lohusa Bel Korsesi Ten yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benim aldıgım bu yamuha alıcaktım bu delikli daha iyi olur dedim sıkıntıya gelemiyorum
Tabi canim hos bisey degil surekli gelinip gidilmesi herkesin kendince bi duzeni var. Cocugun duzeni de bozuluyor tekrar eski rutine donmesi derken anneler yoruluyor.Uğrarız tabiki ya sonuçta ne olursa olsun torunları, görmek vakit geçirmek hakları. Ama benim evime benim düzenime benden habersiz sık sık gelme planları keyfimi kaçırır o yüzden peşinen söyledim rahat ettim , kafamı kurcalar dururdu bu durum yoksaBen birkaç gündür kek börek kurabiye falan yapıp buzluğa atıyorum hazır karantinadayken vakit de bol aradan çıksın diye . Dün beni aradı napıyorsun diye , gösterdim oh oh ellerine sağlık gelince yeriz dedi yiyin tabi afiyet olsun, geldiğinizde aynı performansı sizlerden de bekliyorum sonuçta yardıma geliyorsunuz dedim ben de napim içimde durup beni rahatsız edeceğine söyleyim karşı taraf rahatsız olsun
Yok ben de sanmıyorum kötü niyetli dediğiniAnasinin oglu deseneya onlari da anliyorum biz annemize oyle demek zorunda kalsak ne kadar zorumuza gider uzuluruz, nasil olursa olsun anne iste can kan
Kaydettim canim sagol, yazin cidden ben de sıkıntıya gelemem temmuza kadar korselerden kurtulmus olmam lazim yoksa yandim
Tabi canim hos bisey degil surekli gelinip gidilmesi herkesin kendince bi duzeni var. Cocugun duzeni de bozuluyor tekrar eski rutine donmesi derken anneler yoruluyor.
Valla cok iyi demissin gelince yeriz oh ne guzelKotu niyetli dememistir ama senin karsiliginda onu demen iyi olmus yani bilsin geldiginde biseyler yapip etmesi gerektigini.
Ay çok güzel bayıldım ne güzel bir yetenek bu böyleKizlar dun esime zorla bebisin odasini tasarlamasini istedim. Ilkte yapmak istemedi cunku artik asla durmayacaksin, birde soyle dene birde bunu ekle bakalim nasil duracak diye basimin etini yiyeceksinzaten haziranda Istanbul'a gidince bakip yapicaz dedi. Ama zafer benim Odanin olcusune gore bu sekilde dolabi sifonyeri besigi koyalim dedik. Nasil olmus
Beni de elimde biberonla cizdi ona cok guldum. Bebiste hapisanesin de biberon bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?