- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Bez, şampuan, losyon gibi şeyler malesef her cilt tipine uymuyor. İnşallah bebiş çabuk toparlar insan duyunca bile üzülüyor. Ben ikişerli siveno köpük şampuan ve deterjan aldım şuan için yeterli, bebeğin durumuna göre yenisini almak daha mantıklı dediğin gibi.Kızlar yeni doğum yapmış bi arkadaşımla konuştum . Mustela ile ilgili cok sıkıntı yaşamış sizinle de paylaşmak istedim . Bebeği için hem mustelanın köpük konak şampuanı hem de normal olanından almış kullanmış . Konaklara faydası olmamış ve aksi gibi bebişin yüzü gözü kıpkırmızı olmus kıyamam fotoğrafını gönderdi çocuk baya kıpkırmızı daha 2 aylık. Mustelaya mail atmış şikayette bulunmuş. Fransa’dan aramışlar telafi etmek için tekrar içeriği geliştirilmiş başka bir ürün göndereceklerini söylemişler ama yine aynı etkiyi yapmayacağının garantisi yok tabi. Birkaç tane daha şampuan alıp stok yapayım indirimden diye düşünüyordum ama bunu duyduktan sonra vazgeçtim , bi elimizdekini deneyip duruma göre devam etmek veya şampuanı değiştirmek sanki daha mantıklı olacak gibi . Şampuan stoklamak bebeğin cilt yapısını bilmeden pek mantıklı değilmiş ne yazık ki
Yumuşacık en çok begendim dogumda yanıma onu alıcam yumuş yumuş ben çift renk aldım oda güzel oldu gri krem çift renkli yaz gelmicek olsa 2 tane daha alırdım cok battaniye var gerekirse sonra alıcam
Zeypba dan bende aldım canım müslin battaniye hiç sevmem normalde ama o kadar kaliteli ve yumuşak ki çok beğendim boyutuda çok güzel ilerleyen zamanlarda bi kaç tane daha alırım ömürlük bişey
Annen her şeyinle ilgilenecekse kayınvaliden neden geliyor onu anlamadımbence o noktada eşin devreye girmeli sen dediğim gibi hiç bozma sinirlerini bebeğine ve kendine yoğunlaş
Güle güle kullan canım çok güzelsiniz bebişinleSelam kızlar. Yazdıklarınızı okuyorum. Aldıklarınız da çok güzeller güzel günlerde kullanın inşallahbu gecelikten alan kızlar vardı sanırım. Benimki de geldi. 161 boy 94 kiloyum. 2xl aldım. L çok rahat olurmuş bu biraz büyük geldi. Omuzlar falan oldu da alt kısmı bayaa salaş kaldı. Çok rahatsız etmedi ben bol giymeyi severim. Bi de hiç iadeyle uğraşacak gücüm yok açıkçası. Kumaşı falan güzel yumuşak yazın da giyilir efil efil bol rahat ederim diye düşündüm. Göbek önden gidiyo artık ❤
Evet tabi ona o etkiyi yapan ürün belki bizim bebeklere çok iyi gelecek bilemeyizBez, şampuan, losyon gibi şeyler malesef her cilt tipine uymuyor. İnşallah bebiş çabuk toparlar insan duyunca bile üzülüyor. Ben ikişerli siveno köpük şampuan ve deterjan aldım şuan için yeterli, bebeğin durumuna göre yenisini almak daha mantıklı dediğin gibi.
Bu noktalarda eşin girmeli bence devreye ,kayınvalideler güçlerini eşlerimizden alıyor . Eşler arada ne kadar iyi köprü olurlarsa kayınvalideler o kadar zararsız oluyor. İzin versek bizimle de cok uğraşırdı hele zaten uzaktayız ya sık sık gidemiyoruz Türkiye’ye artık eskisi gibi. Geçen yaz tatil yapmaya niyetlendik , kadın diyor madem geliyorsunuz bizim yanımızda tatil yapınOoo herkes memnunmuşben de alayım hemen o zaman sağolun kızlar
Ya gelsin gelmesine lafım yok onun da torunu görmek hakkı. Ama işte benimkinin ayarı yok o geriyor beni. Eşimin kursu muhtemelen Ekim’e kadar sürecek. Bıraksan ya da bir yeşil ışık yaksan Ekim’e kadar kalmak ister biliyorum
Ve üstüne bak Ekim de eşim gelsin, geldiğinde iki hafta izni olacak. Kalmaya devam etmek ister biraz da oğlumu göreyim diye
Ben 1,5 aylık evliydim. İstanbul aktarmalı bir yere giderken o kalmak istemez muhtemelen ama ayıp olur en azından bir iki gün de olsa bizde de kalsın dedim. 15 gün kaldı öyle gitti gideceği yere
6 aylık evliydim yanına gitmiştik, eşim arada 3 günlük yazlık kiraladı da kalktı bizle geldi. Ben sonradan öğrendim ki eşimin bir ablası kızmış ilk defa bir yere gidiyorlar yalnız bırak çocukları diye de ona rağmen gelmişo yüzden kestiremiyorum hiçbir şeyi. Ve ister istemez geriliyorum düşündükçe
Güle güle kullan canım çok güzelsiniz bebişinle
Çok güzel görünüyor sen de bebişin de çok tatlısınızKizlar dun esime zorla bebisin odasini tasarlamasini istedim. Ilkte yapmak istemedi cunku artik asla durmayacaksin, birde soyle dene birde bunu ekle bakalim nasil duracak diye basimin etini yiyeceksinzaten haziranda Istanbul'a gidince bakip yapicaz dedi. Ama zafer benim Odanin olcusune gore bu sekilde dolabi sifonyeri besigi koyalim dedik. Nasil olmus
Beni de elimde biberonla cizdi ona cok guldum. Bebiste hapisanesin de biberon bekliyor
Seninki de iyiymişBu noktalarda eşin girmeli bence devreye ,kayınvalideler güçlerini eşlerimizden alıyor . Eşler arada ne kadar iyi köprü olurlarsa kayınvalideler o kadar zararsız oluyor. İzin versek bizimle de cok uğraşırdı hele zaten uzaktayız ya sık sık gidemiyoruz Türkiye’ye artık eskisi gibi. Geçen yaz tatil yapmaya niyetlendik , kadın diyor madem geliyorsunuz bizim yanımızda tatil yapıneşim de dedi anne ben senin yanında tatil yapacaksam neden evlendirdin beni bazı anlarda hiç müdahale etmeme bile gerek kalmıyor yani ki bence karşılıklı huzur icin böyle olması gerek kuzum . Sen bozma sinirlerini hiç , hem ne zaman bunalsan daralsan biz burdayız biliyorsun
Ben henüz losyon ve pişik kremine karar veremedim. İnsan en doğalı olsun istiyor ama onların fiyatları da çok uçuk. Sen mustela mı almıştın?Evet tabi ona o etkiyi yapan ürün belki bizim bebeklere çok iyi gelecek bilemeyizDuruma göre almak cok daha mantıklı. Pişik kremi falan da birer tane aldım stok yapayım demiştim ama vazgeçtim
Mustela ve penaten var elimde birer tane . Memnun kalan çok olduğu için ben de onlardan aldım bi deneyip duruma göre elimdekini arttıracağım doğumdan sonra .Ben henüz losyon ve pişik kremine karar veremedim. İnsan en doğalı olsun istiyor ama onların fiyatları da çok uçuk. Sen mustela mı almıştın?
Bende pijama giydim doğumlarda tesettürlü olduğum için daha uygun benim için yine öyle kullanacağımAynen anne evine tasimak icin mantikli olabilir dogru diyorsun canim. Zaten bir suru sey tasiyacagiz artik bebek arabasiydi pusetiydi cantasiydi valiziydi derken dikkat etmek lazim boyle seylerin buyuklugune
Biraz daha bakinayim bulamazsam ben de evdeki aldigim acik rengi giyerim artik. Zaten gozumuz de gormeyecek haklisinAslinda pijama giymek istiyorum ben gecelikten ziyade. Oram acildi buram acildi derdi olmasin diye. Ablama sordum iki sezaryenli, kimse kanama kontrolu vs yapmadi dedi pijama giymisti direkt. Doktora da bu kadar didik didik sormak istemedim pijama mi giyeyim gecelik mi giyeyim diye
Benim salonda 2 tane 3lu 2 tane tekli koltugum var. Teklilerden bir tanesini bebisin odasina koymayi dusunuyorum canim. Besigin alt kismi ebeveyn karyolasi da oluyor ya bizi idare eder herhalde.Ay çok güzel bayıldım ne güzel bir yetenek bu böylesaklamalısın bunları elinde biberonla ilerde gösterirsin bebişe acaba o beşiğin yanında boşluk var ya oraya puf/bench ya da tekli koltuk tarzı bir şey koysan nasıl olur ? Yani odada olman gereken zamanda oturursun,emzirirsin ya da sen bebişle ilgilenirken eşin oturur . Ben bi tane koltuk alıp koymayı düşünüyorum oturur uyurken bebişimi izlerim
Ah yavrum kiyamam ya ne kadar uzucu bi durum.Kızlar yeni doğum yapmış bi arkadaşımla konuştum . Mustela ile ilgili cok sıkıntı yaşamış sizinle de paylaşmak istedim . Bebeği için hem mustelanın köpük konak şampuanı hem de normal olanından almış kullanmış . Konaklara faydası olmamış ve aksi gibi bebişin yüzü gözü kıpkırmızı olmus kıyamam fotoğrafını gönderdi çocuk baya kıpkırmızı daha 2 aylık. Mustelaya mail atmış şikayette bulunmuş. Fransa’dan aramışlar telafi etmek için tekrar içeriği geliştirilmiş başka bir ürün göndereceklerini söylemişler ama yine aynı etkiyi yapmayacağının garantisi yok tabi. Birkaç tane daha şampuan alıp stok yapayım indirimden diye düşünüyordum ama bunu duyduktan sonra vazgeçtim , bi elimizdekini deneyip duruma göre devam etmek veya şampuanı değiştirmek sanki daha mantıklı olacak gibi . Şampuan stoklamak bebeğin cilt yapısını bilmeden pek mantıklı değilmiş ne yazık ki
Annen hakli ama bizim de iste odanin sekli elvermiyor. Kapiyi acinca tam karaida pencere ve altinda petek var, direk petege yaslasam bu sefer isiyi keser. Yazin da pencereyi acinca direk altinda olur usutur falanÇok güzel görünüyor sen de bebişin de çok tatlısınız
Ben de bu evde kalırsak hemen hemen böyle planladım ama annem beşiği kapıyı açınca karşında olacak şekilde koy dedi. Kafamı karıştırdı. Uyurken kapısını zaten tam kapatmazsın ama yine de çekersin baya sonra kontrol etmek için bakarken falan karşıda olunca komple açman gerekmez dedi. Bir yandan mantıklı geldi ama bir yandan da o karşı duvarda kiriş kolon var hani beşiği tam duvara yaslayamicam diye içime sinmedi. Bir de kamera koyacağım sonuçta dedim, bu sefer de istediğin kadar koy o kapının önünden her geçişinde bakma ihtiyacı hissedeceksin dedidedim neleri düşünüyorsun anne muallakta kaldım sonuç olarak
Birde ek gıdaya geçtikten sonra pişik oluyor bebekler yada diş çıkarma zamanı o zmn genelde işe yaramıyor ne kullanırsan kullan başta iyi gelen krem bileEvet tabi ona o etkiyi yapan ürün belki bizim bebeklere çok iyi gelecek bilemeyizDuruma göre almak cok daha mantıklı. Pişik kremi falan da birer tane aldım stok yapayım demiştim ama vazgeçtim
Benim salonda 2 tane 3lu 2 tane tekli koltugum var. Teklilerden bir tanesini bebisin odasina koymayi dusunuyorum canim. Besigin alt kismi ebeveyn karyolasi da oluyor ya bizi idare eder herhalde.
Ah yavrum kiyamam ya ne kadar uzucu bi durum.Gercekten bakim urunlerinde cok stok yapmamak lazim, hangi urunun yarayacagini bilmiyoruz.
Annen hakli ama bizim de iste odanin sekli elvermiyor. Kapiyi acinca tam karaida pencere ve altinda petek var, direk petege yaslasam bu sefer isiyi keser. Yazin da pencereyi acinca direk altinda olur usutur falan
Ben de kamera koyacagim canim, sifonyerin oraya koyacagim direk bebegin besigini goruyor. Ne bilim kapidan bakmak degil de uc bes adim daha atariz bebegi gorebilmek icin napalim
Aa dogru dogru ben yanlis anlamisim canim. Du bakalim esim gelsin dolap kapaklarinin acilmasinda sıkıntı olmazsa karsi duvara da koyabilirizYanlış anlattım galiba
Camın oraya değil de senin odada şifonyeri koyduğun tarafa beşiği koy diyor bana. Kapı aralığından beşiği görebilmek iyi olurmuş.
Benim de aklımdaki oda düzeni aynı senle ve bence çok güzel zatenki benim o annemin koy dediğş duvarım düz değil girinti çıkıntı var içime sinmedi o yüzden. Annem öyle bi kafamı karıştırdı da sende de istediğim düzeni görünce sen ne düşünürsün merak ettim
Eşinin fikrini ben de merak ediyorumAa dogru dogru ben yanlis anlamisim canim. Du bakalim esim gelsin dolap kapaklarinin acilmasinda sıkıntı olmazsa karsi duvara da koyabilirizbenimki dicek bak pisman ettin surekli biseylerin yerlerini degistirip deneme yaptircan hazirana kadar
Ay hepsi cok guzeller gule gule kullaninAldıklarım geldi 25 kargo bekledim dahada yatagı biboronu bezi gelicek
Emzik zincirini tavsiye ederim 20 TL cok ucuz ve cok kaliteli, canta da harika cok kaliteliymiş, bebek görmeye gelenlere kahve yanı moddo kartlardan aldım kahve koyup vercem, minik fıs fıs kolanya şişesi hediye edicem bide
Cok hoslarr kuzum bayildimKızlar terliklerim geldi . Ayağım şişer diye 1 numara büyük aldım iyi mi yaptım bilmiyorum biraz büyük geldiler su anşu grili ile pembeyi götürücem hastaneye çok seviyorum pufidikli şeyleri yine içimdeki çocuğu bastıramadım
Yakismis bence canim bol olmasi da guzel bosver efil efil dedigin gibiSelam kızlar. Yazdıklarınızı okuyorum. Aldıklarınız da çok güzeller güzel günlerde kullanın inşallahbu gecelikten alan kızlar vardı sanırım. Benimki de geldi. 161 boy 94 kiloyum. 2xl aldım. L çok rahat olurmuş bu biraz büyük geldi. Omuzlar falan oldu da alt kısmı bayaa salaş kaldı. Çok rahatsız etmedi ben bol giymeyi severim. Bi de hiç iadeyle uğraşacak gücüm yok açıkçası. Kumaşı falan güzel yumuşak yazın da giyilir efil efil bol rahat ederim diye düşündüm. Göbek önden gidiyo artık ❤
Anaaam ne guzeel yaaKizlar dun esime zorla bebisin odasini tasarlamasini istedim. Ilkte yapmak istemedi cunku artik asla durmayacaksin, birde soyle dene birde bunu ekle bakalim nasil duracak diye basimin etini yiyeceksinzaten haziranda Istanbul'a gidince bakip yapicaz dedi. Ama zafer benim Odanin olcusune gore bu sekilde dolabi sifonyeri besigi koyalim dedik. Nasil olmus
Beni de elimde biberonla cizdi ona cok guldum. Bebiste hapisanesin de biberon bekliyor
Hehhh bende bundan bahsediyodum canimAa dogru dogru ben yanlis anlamisim canim. Du bakalim esim gelsin dolap kapaklarinin acilmasinda sıkıntı olmazsa karsi duvara da koyabilirizbenimki dicek bak pisman ettin surekli biseylerin yerlerini degistirip deneme yaptircan hazirana kadar
Sağ tarafa yatmak zararlı değil mi bende hep sağ tarafa yatmak istiyorum ama kan akışı azalır diye mecbur zorla coşa yatıyorum sırt üstü de yatmak iyi değilmiş ama bazen kendimi sırt üstü yatarken buluyorumKızlar benim kızım sürekli sağ tarafta ve benim karnımın sağ tarafı bugün ağrımaya başladı artık ve sol tarafa doğru uyudum mu yattım mi ben nefes alamıyorum ve hep sağ tarafa yatiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?