2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar yeni doğum yapmış bi arkadaşımla konuştum . Mustela ile ilgili cok sıkıntı yaşamış sizinle de paylaşmak istedim . Bebeği için hem mustelanın köpük konak şampuanı hem de normal olanından almış kullanmış . Konaklara faydası olmamış ve aksi gibi bebişin yüzü gözü kıpkırmızı olmus kıyamam fotoğrafını gönderdi çocuk baya kıpkırmızı daha 2 aylık. Mustelaya mail atmış şikayette bulunmuş. Fransa’dan aramışlar telafi etmek için tekrar içeriği geliştirilmiş başka bir ürün göndereceklerini söylemişler ama yine aynı etkiyi yapmayacağının garantisi yok tabi. Birkaç tane daha şampuan alıp stok yapayım indirimden diye düşünüyordum ama bunu duyduktan sonra vazgeçtim , bi elimizdekini deneyip duruma göre devam etmek veya şampuanı değiştirmek sanki daha mantıklı olacak gibi . Şampuan stoklamak bebeğin cilt yapısını bilmeden pek mantıklı değilmiş ne yazık ki

Bez, şampuan, losyon gibi şeyler malesef her cilt tipine uymuyor. İnşallah bebiş çabuk toparlar insan duyunca bile üzülüyor. Ben ikişerli siveno köpük şampuan ve deterjan aldım şuan için yeterli, bebeğin durumuna göre yenisini almak daha mantıklı dediğin gibi.

Yumuşacık en çok begendim dogumda yanıma onu alıcam yumuş yumuş ben çift renk aldım oda güzel oldu gri krem çift renkli yaz gelmicek olsa 2 tane daha alırdım cok battaniye var gerekirse sonra alıcam

Zeypba dan bende aldım canım müslin battaniye hiç sevmem normalde ama o kadar kaliteli ve yumuşak ki çok beğendim boyutuda çok güzel ilerleyen zamanlarda bi kaç tane daha alırım ömürlük bişey

Güle güle kullan cok güzeller zeypba Müslin battaniye gerçekten cok kaliteli bende de var 2 tane , yumuşaklığına hastayım. O Obayram almalısın mutlaka

Ooo herkes memnunmuş ben de alayım hemen o zaman sağolun kızlar

Annen her şeyinle ilgilenecekse kayınvaliden neden geliyor onu anlamadım bence o noktada eşin devreye girmeli sen dediğim gibi hiç bozma sinirlerini bebeğine ve kendine yoğunlaş

Ya gelsin gelmesine lafım yok onun da torunu görmek hakkı. Ama işte benimkinin ayarı yok o geriyor beni. Eşimin kursu muhtemelen Ekim’e kadar sürecek. Bıraksan ya da bir yeşil ışık yaksan Ekim’e kadar kalmak ister biliyorum
Ve üstüne bak Ekim de eşim gelsin, geldiğinde iki hafta izni olacak. Kalmaya devam etmek ister biraz da oğlumu göreyim diye
Ben 1,5 aylık evliydim. İstanbul aktarmalı bir yere giderken o kalmak istemez muhtemelen ama ayıp olur en azından bir iki gün de olsa bizde de kalsın dedim. 15 gün kaldı öyle gitti gideceği yere
6 aylık evliydim yanına gitmiştik, eşim arada 3 günlük yazlık kiraladı da kalktı bizle geldi. Ben sonradan öğrendim ki eşimin bir ablası kızmış ilk defa bir yere gidiyorlar yalnız bırak çocukları diye de ona rağmen gelmiş o yüzden kestiremiyorum hiçbir şeyi. Ve ister istemez geriliyorum düşündükçe

Güle güle kullan canım çok güzelsiniz bebişinle

Evet tabi ona o etkiyi yapan ürün belki bizim bebeklere çok iyi gelecek bilemeyiz Duruma göre almak cok daha mantıklı. Pişik kremi falan da birer tane aldım stok yapayım demiştim ama vazgeçtim

Bu noktalarda eşin girmeli bence devreye ,kayınvalideler güçlerini eşlerimizden alıyor . Eşler arada ne kadar iyi köprü olurlarsa kayınvalideler o kadar zararsız oluyor. İzin versek bizimle de cok uğraşırdı hele zaten uzaktayız ya sık sık gidemiyoruz Türkiye’ye artık eskisi gibi. Geçen yaz tatil yapmaya niyetlendik , kadın diyor madem geliyorsunuz bizim yanımızda tatil yapın eşim de dedi anne ben senin yanında tatil yapacaksam neden evlendirdin beni bazı anlarda hiç müdahale etmeme bile gerek kalmıyor yani ki bence karşılıklı huzur icin böyle olması gerek kuzum . Sen bozma sinirlerini hiç , hem ne zaman bunalsan daralsan biz burdayız biliyorsun

Çok güzel görünüyor sen de bebişin de çok tatlısınız
Ben de bu evde kalırsak hemen hemen böyle planladım ama annem beşiği kapıyı açınca karşında olacak şekilde koy dedi. Kafamı karıştırdı. Uyurken kapısını zaten tam kapatmazsın ama yine de çekersin baya sonra kontrol etmek için bakarken falan karşıda olunca komple açman gerekmez dedi. Bir yandan mantıklı geldi ama bir yandan da o karşı duvarda kiriş kolon var hani beşiği tam duvara yaslayamicam diye içime sinmedi. Bir de kamera koyacağım sonuçta dedim, bu sefer de istediğin kadar koy o kapının önünden her geçişinde bakma ihtiyacı hissedeceksin dedi dedim neleri düşünüyorsun anne muallakta kaldım sonuç olarak

Seninki de iyiymiş
İlk zamanlar çok sorun yaşamıştık eşimle bu konuda ama şimdi iyiyiz çok şükür. Ona da bir şey diyemiyorum bazen gerçekten kayınvalidem çok zorlayabiliyor. Ama en azından elinden birşey gelmese de beni anlıyor bana hak veriyor onu biliyorum artık ve o bana yetiyor
lohusalığımda çok başınızı ağrıtacağım ben merak etmeyin

Son düzenleme:
Evet tabi ona o etkiyi yapan ürün belki bizim bebeklere çok iyi gelecek bilemeyiz Duruma göre almak cok daha mantıklı. Pişik kremi falan da birer tane aldım stok yapayım demiştim ama vazgeçtim
Ben henüz losyon ve pişik kremine karar veremedim. İnsan en doğalı olsun istiyor ama onların fiyatları da çok uçuk. Sen mustela mı almıştın?

Ben henüz losyon ve pişik kremine karar veremedim. İnsan en doğalı olsun istiyor ama onların fiyatları da çok uçuk. Sen mustela mı almıştın?
Mustela ve penaten var elimde birer tane . Memnun kalan çok olduğu için ben de onlardan aldım bi deneyip duruma göre elimdekini arttıracağım doğumdan sonra .

Bende pijama giydim doğumlarda tesettürlü olduğum için daha uygun benim için yine öyle kullanacağım

Benim salonda 2 tane 3lu 2 tane tekli koltugum var. Teklilerden bir tanesini bebisin odasina koymayi dusunuyorum canim. Besigin alt kismi ebeveyn karyolasi da oluyor ya bizi idare eder herhalde.

Ah yavrum kiyamam ya ne kadar uzucu bi durum. Gercekten bakim urunlerinde cok stok yapmamak lazim, hangi urunun yarayacagini bilmiyoruz.

Annen hakli ama bizim de iste odanin sekli elvermiyor. Kapiyi acinca tam karaida pencere ve altinda petek var, direk petege yaslasam bu sefer isiyi keser. Yazin da pencereyi acinca direk altinda olur usutur falan
Ben de kamera koyacagim canim, sifonyerin oraya koyacagim direk bebegin besigini goruyor. Ne bilim kapidan bakmak degil de uc bes adim daha atariz bebegi gorebilmek icin napalim

Birde ek gıdaya geçtikten sonra pişik oluyor bebekler yada diş çıkarma zamanı o zmn genelde işe yaramıyor ne kullanırsan kullan başta iyi gelen krem bile

Yanlış anlattım galiba
Camın oraya değil de senin odada şifonyeri koyduğun tarafa beşiği koy diyor bana. Kapı aralığından beşiği görebilmek iyi olurmuş.
Benim de aklımdaki oda düzeni aynı senle ve bence çok güzel zaten ki benim o annemin koy dediğş duvarım düz değil girinti çıkıntı var içime sinmedi o yüzden. Annem öyle bi kafamı karıştırdı da sende de istediğim düzeni görünce sen ne düşünürsün merak ettim

Aa dogru dogru ben yanlis anlamisim canim. Du bakalim esim gelsin dolap kapaklarinin acilmasinda sıkıntı olmazsa karsi duvara da koyabiliriz benimki dicek bak pisman ettin surekli biseylerin yerlerini degistirip deneme yaptircan hazirana kadar

Eşinin fikrini ben de merak ediyorum tasarımcı gözüyle ne der bakalım

Kızlar benim kızım sürekli sağ tarafta ve benim karnımın sağ tarafı bugün ağrımaya başladı artık ve sol tarafa doğru uyudum mu yattım mi ben nefes alamıyorum ve hep sağ tarafa yatiyorum.

Ay hepsi cok guzeller gule gule kullanin

Cok hoslarr kuzum bayildim Bende terlik alamadim henuz yarin bakayim kocaman ayaklarima bulabilecek miyim
Yakismis bence canim bol olmasi da guzel bosver efil efil dedigin gibi
Anaaam ne guzeel yaa Bence yatakla sifonyerin yerini mi degistirseniz nasil olur ki acaba? Oda ferahlar sanki kuzum eniste bey bi cizsin gorek

Kızlar benim kızım sürekli sağ tarafta ve benim karnımın sağ tarafı bugün ağrımaya başladı artık ve sol tarafa doğru uyudum mu yattım mi ben nefes alamıyorum ve hep sağ tarafa yatiyorum.
Sağ tarafa yatmak zararlı değil mi bende hep sağ tarafa yatmak istiyorum ama kan akışı azalır diye mecbur zorla coşa yatıyorum sırt üstü de yatmak iyi değilmiş ama bazen kendimi sırt üstü yatarken buluyorum

Kızlar benim de az önce iç çamaşırımı baya ıslatacak kadar bir akıntım oldu
Akıntım hep vardı özellikle biraz uzun ayakta kaldığımda artıyordu ama böyle sadece su olmamıştı hiç. İçimi rahat tutmaya çalışıyorum ama azcık gerildim yine de ki bugün hiç ayaklanmadım nerdeyse hep yattım.
Kontrolüm Çarşamba idi yarın sabaha aldım bakalım. İlk defa bu sabah 10 günden uzun süre doktora gitmemiş olacağım dedim anneme, akşamına bu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…