2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben de çok korkuyorum erken olacak diye ama artık doktor bu haftadan sonra rahat ol dedi

Ben de çok korkuyorum erken olacak diye ama artık doktor bu haftadan sonra rahat ol dedi
Sizinde riskliydi benim gibi sanırım ben artık şöyle düşünüyorum ne kadar ilerlersek o kadar iyi

Çok şükür haftalarımız güzel artık buna da şükür. Doktorum bardaktan boşalır gibi gelirse hemen gelirsin demişti. O yüzden biraz rahatım. Ama yine de suyu sızsın azalsın istemem tabiki onun gerginliği bendeki biraz Doğumla alakalı değildir inşallah içim rahat o yönden biraz

Ben 32 ye girsem çok rahat olurum inşallah bende gelirim

Ben de aynı durumdayım. Midem geçse de yemek borum hal çok ağrıyor. Çaresini bulabildiniz mi?

Endiselenme kuzum yarin ogrenirsin ama normal oldugunu soylecek bence, daha once bi kac kiside daha olmustu cunku

Kızlar size bişey soracağım, sağ yada sola yatarken karnım güm güm atarak titriyor neden bu şekilde oluyor anlamıyorum size de oluyor mu?

Kızlar testim pozitif çıktı.Hamilelikte covid geçiren var mı?Süreci nasıl atlattınız
Geçmiş olsun cnm. Yakın zamanda atlattım bende. C vitamini D vitamini çinko kullandım. Bol sıvı ve bağışıklık güçlendirici çorba içtim. Kelle paça tarhana . Moralini yüksük tut .

Kızlar size bişey soracağım, sağ yada sola yatarken karnım güm güm atarak titriyor neden bu şekilde oluyor anlamıyorum size de oluyor mu?
Titreme dediğin sadece karnının yüzeyinde olan birşey mi, içerden dışa doğru mu yoksa
Benim de yan yattığım tarafta garip hareketlenmeler oluyor çözemiyorum. Rahatsız oluyor diyorum herhalde diğer tarafa dönüyorum. Benzer şeyler mi acaba

Güle güle git canım, şu pembeye özellikle bayıldım ya

Çok geçmiş olsun, çevremde hep covid olan gebelere kan sulandırıcı verildiğini duydum arkadaşlarımdan ben.

Bayıldım ne kadar yetenekli, senide süper çizmiş

Güle güle git canım, şu pembeye özellikle bayıldım ya

Çok geçmiş olsun, çevremde hep covid olan gebelere kan sulandırıcı verildiğini duydum arkadaşlarımdan ben.
ay ben de çok severek aldım pembe pijamamı da giyerim pembe panter gibi gezerim hastane koridorunda ayağım da üşümez annem nedense üşüyeceğimi düşünüyor

ay ben de çok severek aldım pembe pijamamı da giyerim pembe panter gibi gezerim hastane koridorunda ayağım da üşümez annem nedense üşüyeceğimi düşünüyor
Sıcak tutacak çoraplar götür dediler banada, doğumhane filan soğuk oluyor ya ayaklar üşüyormuş o yüzden. Şuan sürekli ayaklarım yandığı için banada üşümek uzak geliyor Mermere falan basıyorum bazen serinlesin diye

Ya böyle sanki kalp atışı gibi düzenli olarak tekme pıt pıt gibi anlatabildim mi acaba o kadar tuhaf kii rahatsız mı diye düşündüm direkt ama sağ sol hepsinde aynı

Doktoruna söyle madem iğne yerine corasprin versin. Bende 4. Ayda korona geçirdim ve kan sulandirici vermedi corasprin verdi hala daha onu kullanıyorum. Geçen seneki hqmileligimde kanama vardı ondan mı sadece corasprin verdi bilmiyorum ama bu da olabilir mi sor doktoruna
Mustela doğal yapısı olsa da bebeklerin çoğunda alerjik reaksiyon gösteriyor. Kafasında konak yapıyor. Ben kızıma nivea şampuan kullandım hiç konak olmadı. Kokusu çok hafif güzel, ıslak mendil alerji yaptı kızımda nivea pişik yapmadı. Bebekte ne iyi gelir ne dokunur belli olmaz bez, ıslak mendil, deterjan bunların stoğu yapılmaz alerji olursa hersey çöp olur. Pişik kremi bile dokunabiliyor, pudra asla kullanmayın ve ıslak mendil sonrası bebeğin poposunu peçete öle kurulayın bezleyin.
Ben sol tarafa yatamıyorum, bebek hic rahat etmiyor bende rahat etmiyorum. Sırt üstü ve sağ tarafa yatıyorum azda olsa sola yatıyorum bebeğim haftasıyla uyumlu hatta 1 hafta ileride, kızımda da hep sağa normal rahat yatabildim ve kizim gayet sağlıklı 3650 doğdu. Elbet sola yatma doğrudur ama bu kadar kendinizi sartlandirmayin sizin konforunuz da önemli.

Günaydın canım,
Gobegimizin baskısından artık idrarimiz çıkabiliyor isallah senin de öyle çıkacak. Sık sık doktora gidiyorum diye canını sıkma, 3j azından evindesin durumun iyi ben bebeğim hayatta kalsin diye 5 ay hastanede yatacaktim mesela bu şekilde hastanede gözlem altında yatarak bebeklerine kavusanlar var aylarca banyo yapamayan kadın var. Sen çok iyisin bebeğin haftasında sana gelecek ısallah. Sende harika bir anne olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…