Ben de çok korkuyorum erken olacak diye ama artık doktor bu haftadan sonra rahat ol dediKızlar benim de az önce iç çamaşırımı baya ıslatacak kadar bir akıntım oldu
Akıntım hep vardı özellikle biraz uzun ayakta kaldığımda artıyordu ama böyle sadece su olmamıştı hiç. İçimi rahat tutmaya çalışıyorum ama azcık gerildim yine deki bugün hiç ayaklanmadım nerdeyse hep yattım.
Kontrolüm Çarşamba idi yarın sabaha aldım bakalım. İlk defa bu sabah 10 günden uzun süre doktora gitmemiş olacağım dedim anneme, akşamına bu oldu
Ben de çok korkuyorum erken olacak diye ama artık doktor bu haftadan sonra rahat ol dedi
Sizinde riskliydi benim gibi sanırım ben artık şöyle düşünüyorum ne kadar ilerlersek o kadar iyiKızlar benim de az önce iç çamaşırımı baya ıslatacak kadar bir akıntım oldu
Akıntım hep vardı özellikle biraz uzun ayakta kaldığımda artıyordu ama böyle sadece su olmamıştı hiç. İçimi rahat tutmaya çalışıyorum ama azcık gerildim yine deki bugün hiç ayaklanmadım nerdeyse hep yattım.
Kontrolüm Çarşamba idi yarın sabaha aldım bakalım. İlk defa bu sabah 10 günden uzun süre doktora gitmemiş olacağım dedim anneme, akşamına bu oldu
Çok şükür haftalarımız güzel artık buna da şükür. Doktorum bardaktan boşalır gibi gelirse hemen gelirsin demişti. O yüzden biraz rahatım. Ama yine de suyu sızsın azalsın istemem tabiki onun gerginliği bendeki birazBen de çok korkuyorum erken olacak diye ama artık doktor bu haftadan sonra rahat ol dedi
Ben 32 ye girsem çok rahat olurum inşallah bende gelirimÇok şükür haftalarımız güzel artık buna da şükür. Doktorum bardaktan boşalır gibi gelirse hemen gelirsin demişti. O yüzden biraz rahatım. Ama yine de suyu sızsın azalsın istemem tabiki onun gerginliği bendeki birazDoğumla alakalı değildir inşallah içim rahat o yönden biraz
Ben de aynı durumdayım. Midem geçse de yemek borum hal çok ağrıyor. Çaresini bulabildiniz mi?Kızlar bizde bugün bata göre 20+4 olduk ama ultrasonda önden gidiyor oğluşum uzun boylu olacak dedi doktorum :) birkaç gündür inanılmaz mide ve yemek borusu yanmam var hamilelik reflüsüymüs uyuyamıyorum yatamıyorum lavabodan geri gelemiyorum rennie Duo verdi doktorum ama hiç faydası olmuyor soğuk süt biraz iyi geliyor gibi ama etkisi kısa sürüyor önerisi olan varmı
Az kalmış canım 32i de göreceksin, daha ilerisini de göreceğiz inşallahBen 32 ye girsem çok rahat olurum inşallah bende gelirim
Endiselenme kuzum yarin ogrenirsin ama normal oldugunu soylecek bence, daha once bi kac kiside daha olmustu cunkuKızlar benim de az önce iç çamaşırımı baya ıslatacak kadar bir akıntım oldu
Sağol canımEndiselenme kuzum yarin ogrenirsin ama normal oldugunu soylecek bence, daha once bi kac kiside daha olmustu cunku
Geçmiş olsun cnm. Yakın zamanda atlattım bende. C vitamini D vitamini çinko kullandım. Bol sıvı ve bağışıklık güçlendirici çorba içtim. Kelle paça tarhana . Moralini yüksük tut .Kızlar testim pozitif çıktı.Hamilelikte covid geçiren var mı?Süreci nasıl atlattınız
Titreme dediğin sadece karnının yüzeyinde olan birşey mi, içerden dışa doğru mu yoksaKızlar size bişey soracağım, sağ yada sola yatarken karnım güm güm atarak titriyor neden bu şekilde oluyor anlamıyorum size de oluyor mu?
Güle güle git canım, şu pembeye özellikle bayıldım yaKızlar terliklerim geldi . Ayağım şişer diye 1 numara büyük aldım iyi mi yaptım bilmiyorum biraz büyük geldiler su anşu grili ile pembeyi götürücem hastaneye çok seviyorum pufidikli şeyleri yine içimdeki çocuğu bastıramadım
Çok geçmiş olsun, çevremde hep covid olan gebelere kan sulandırıcı verildiğini duydum arkadaşlarımdan ben.Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimİyi ki varsınız.
Benim gibi covid olup kan sulandırıcı iğne başlanan oldu mu?
Doktorum aradı bugün. Covid olan gebelere 10 gün kan sulandırıcı veriyorum, sen 5. gündesin o yüzden 5gün iğne kullan dedi.
Kendisi Prof. Dr. güvenmemezlik yapmak istemiyorum.
Ama önceki gebeliğim tüp bebekti ve kan sulandırıcı kullanırken çok fazla kanamayla bebeği kaybettim diye bir korkum var. Sizlerin doktorları neler dedi??
Bayıldım ne kadar yetenekli, senide süper çizmişKizlar dun esime zorla bebisin odasini tasarlamasini istedim. Ilkte yapmak istemedi cunku artik asla durmayacaksin, birde soyle dene birde bunu ekle bakalim nasil duracak diye basimin etini yiyeceksinzaten haziranda Istanbul'a gidince bakip yapicaz dedi. Ama zafer benim Odanin olcusune gore bu sekilde dolabi sifonyeri besigi koyalim dedik. Nasil olmus
Beni de elimde biberonla cizdi ona cok guldum. Bebiste hapisanesin de biberon bekliyor
ay ben de çok severek aldım pembe pijamamı da giyerim pembe panter gibi gezerim hastane koridorundaGüle güle git canım, şu pembeye özellikle bayıldım ya
Çok geçmiş olsun, çevremde hep covid olan gebelere kan sulandırıcı verildiğini duydum arkadaşlarımdan ben.
Sıcak tutacak çoraplar götür dediler banada, doğumhane filan soğuk oluyor ya ayaklar üşüyormuş o yüzden. Şuan sürekli ayaklarım yandığı için banada üşümek uzak geliyoray ben de çok severek aldım pembe pijamamı da giyerim pembe panter gibi gezerim hastane koridorundaayağım da üşümez annem nedense üşüyeceğimi düşünüyor
Ya böyle sanki kalp atışı gibi düzenli olarak tekme pıt pıt gibiTitreme dediğin sadece karnının yüzeyinde olan birşey mi, içerden dışa doğru mu yoksa
Benim de yan yattığım tarafta garip hareketlenmeler oluyor çözemiyorum. Rahatsız oluyor diyorum herhalde diğer tarafa dönüyorum. Benzer şeyler mi acaba
Düzenli pit pisa hıçkırık onlarYa böyle sanki kalp atışı gibi düzenli olarak tekme pıt pıt gibianlatabildim mi acaba o kadar tuhaf kii rahatsız mı diye düşündüm direkt ama sağ sol hepsinde aynı
Doktoruna söyle madem iğne yerine corasprin versin. Bende 4. Ayda korona geçirdim ve kan sulandirici vermedi corasprin verdi hala daha onu kullanıyorum. Geçen seneki hqmileligimde kanama vardı ondan mı sadece corasprin verdi bilmiyorum ama bu da olabilir mi sor doktorunaGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimİyi ki varsınız.
Benim gibi covid olup kan sulandırıcı iğne başlanan oldu mu?
Doktorum aradı bugün. Covid olan gebelere 10 gün kan sulandırıcı veriyorum, sen 5. gündesin o yüzden 5gün iğne kullan dedi.
Kendisi Prof. Dr. güvenmemezlik yapmak istemiyorum.
Ama önceki gebeliğim tüp bebekti ve kan sulandırıcı kullanırken çok fazla kanamayla bebeği kaybettim diye bir korkum var. Sizlerin doktorları neler dedi??
Mustela doğal yapısı olsa da bebeklerin çoğunda alerjik reaksiyon gösteriyor. Kafasında konak yapıyor. Ben kızıma nivea şampuan kullandım hiç konak olmadı. Kokusu çok hafif güzel, ıslak mendil alerji yaptı kızımda nivea pişik yapmadı. Bebekte ne iyi gelir ne dokunur belli olmaz bez, ıslak mendil, deterjan bunların stoğu yapılmaz alerji olursa hersey çöp olur. Pişik kremi bile dokunabiliyor, pudra asla kullanmayın ve ıslak mendil sonrası bebeğin poposunu peçete öle kurulayın bezleyin.Kızlar yeni doğum yapmış bi arkadaşımla konuştum . Mustela ile ilgili cok sıkıntı yaşamış sizinle de paylaşmak istedim . Bebeği için hem mustelanın köpük konak şampuanı hem de normal olanından almış kullanmış . Konaklara faydası olmamış ve aksi gibi bebişin yüzü gözü kıpkırmızı olmus kıyamam fotoğrafını gönderdi çocuk baya kıpkırmızı daha 2 aylık. Mustelaya mail atmış şikayette bulunmuş. Fransa’dan aramışlar telafi etmek için tekrar içeriği geliştirilmiş başka bir ürün göndereceklerini söylemişler ama yine aynı etkiyi yapmayacağının garantisi yok tabi. Birkaç tane daha şampuan alıp stok yapayım indirimden diye düşünüyordum ama bunu duyduktan sonra vazgeçtim , bi elimizdekini deneyip duruma göre devam etmek veya şampuanı değiştirmek sanki daha mantıklı olacak gibi . Şampuan stoklamak bebeğin cilt yapısını bilmeden pek mantıklı değilmiş ne yazık ki
Ben sol tarafa yatamıyorum, bebek hic rahat etmiyor bende rahat etmiyorum. Sırt üstü ve sağ tarafa yatıyorum azda olsa sola yatıyorum bebeğim haftasıyla uyumlu hatta 1 hafta ileride, kızımda da hep sağa normal rahat yatabildim ve kizim gayet sağlıklı 3650 doğdu. Elbet sola yatma doğrudur ama bu kadar kendinizi sartlandirmayin sizin konforunuz da önemli.Sağ tarafa yatmak zararlı değil mi bende hep sağ tarafa yatmak istiyorum ama kan akışı azalır diye mecbur zorla coşa yatıyorum sırt üstü de yatmak iyi değilmiş ama bazen kendimi sırt üstü yatarken buluyorum
Günaydın canım,Kızlar benim de az önce iç çamaşırımı baya ıslatacak kadar bir akıntım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?