2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ayy yüreğinden geçen gerçek olsun inşallah valla doğum yaptığım gün yanımda olması bile ne büyük bir destek olur benim için. İnsallah canım dualarımız kabul olsun iyiki varsınız hepiniz

Kızlar testim pozitif çıktı.Hamilelikte covid geçiren var mı?Süreci nasıl atlattınız
Ben varım ben Hala pozitifim karantinam devam ediyor .2 doz biontech aşım var. C ve D vitamini takviyesi alıyorum. Zencefil-zerdeçal tüketiyorum günde 1 fincan. Meyve yiyorum bol su içiyorum ve düzenli beslenmeye dikkat ediyorum. Astım hastasıyım ben,ilk etapta çok panik oldum sağolsun arkadaşlarım çok destek oldu, doktorum da rahatlattı beni. Moralimi hep yüksek tuttum hastayım diye kendimi o psikolojiye sokmamaya çalıştım çok şükür hafif atlatıyorum. Omicron varyantında virüs iyice zayıfladı ve üst solunum yollarından aşağı inmiyor o sebeple korkma sen de , basit bir gripten cok da bir farkı yok. Cok geçmiş olsun,dilerim sen de hafif atlatırsın

Ben de bugüne kadar yakalanmadan geldim ama hamileliğe kısmetmiş Covid olmak
Sağlık çalışanıyım hastaneden kapmadım 2 senedir, aileden kaptım. Bir anlık tedbiri elden bırakmaya gelmedi. Doktoruma mesaj attım. Yarın seni arayacağım yazdı sadece. Nasılsın veya şu vitaminleri kullan diye öneri yok. Bu doktoru kesin değiştireceğim.

Omicron’a üstüste yakalanmak mümkünmüş o nedenle ben ettim siz etmeyin yakın akraba ile de olsa maskeli görüşün.
Allahtan aşılıyım. Orta halli bir grip gibi geçiriyorum ama burun tıkanıklığı yüzünden uyku uyuyamıyorum. Aklım da bebeğimde

Cok gecmis olsun canim ya O doktorunu degistir bencede evet Hemen takviyelere basla insallah sende hafif atlatirsin canim

Canım çok çok geçmiş olsun! Umarım hafif atlatır bitirirsin tez zamanda şu illeti...Bebişin güçlüdür korkma cesaretli anne

Günaydın kızlar,

Yoğun bir haftasonu geçirdim, cumartesi klasik temizliğin yanında çamaşır makinesi temizliği yaptım :) Filtre söktüm, deterjan bölmesini temizledim, iç kazanına kazan temizleyici ile(omo markalı olan küçük şişeler) kazan temizliği yaptırdım. Tertemiz oldu içime sindi şimdi bebişimin kıyafetlerini yıkayabilirim :) Ve haftasonu koşuşturma derken, pazartesi sendromundan selamlar işe devam, çarşamba günü kontrole gidiyorum haftalar sonra bu yuzden heyecanlıyım bende durumlar böyle

Günaydın canım benimde yoğun geçti hafta sonum.
Sen ne güzel temizlikte yapmışsın benim daha duruyor hala aklım orada
Allah'tan yavaş yavaşta olsa yapabiliyorum.
İşyerinde son 15 günüm sonra çıkıyorum bende.
Temizlik falan derken oturup kızımı bekleyeceğim :)

Güzel haberlerle gel inşallah

İki saatlik cin uykusu ile duruyorum resmen, bugün de uyku yok teşekkürler kızım Sabah zaten kontrol var şurda iki üç saate hazirlanmaya baslicaktim zaten sorun yok annecim teşekkürler
Kız çocukları sakin olur derlerdi ,bizimkiler niye böyle kuduruk oldu kime çekti bu çocuklar böyle ya gece 3 gibi anca uyuyabildim hanımefendi o zaman duruldu anca .. sabah da 7 gibi uyandım bizimki uyandı sabah sporuna başladı . Daha doğmadan uykusuz bırakıyorlar bizi yandık valla

Ben de makinayi bebisin kiyafetlerinden once yikadim kizlar. Makina yikamak icin omonun sivi suyundan aldim, ic kazana biraz sirke karbonat ekledim mis gibi oldu.

Kizlar ben haftasonu k.valideme patavatsizlik mi yaptim diye dusunup duruyorum.
Teyzem bende 15 gun kalmisti, konu konuyu acarken dedim ben kendi duzenime gore yasamaya alistigim icin bi sure sonra baskalariyla yasamak zor geliyor. Esimle de sukur anlasiyoruz ev duzenimiz, yeme icme saatimiz, gezme vaktimiz herseyimiz bellidir. K.validem de dedi, tabi canim herkesin kendince bi duzeni var. Dedim anneme de aynisini dedim hemen guldu "yaaa dogumda biz kalabalik edicez vay haline" diye
K.validem de guldu ve dedi ki "bizim evde bekleyen kocalarimiz var zaten uzun zaman kalamayiz"

Hani annem neyse nazim geciyor da cokta takilmaz ama acaba k.valideme ayip mi etmis oldum acaba Acikcasi 1 aydan fazla kalmalarini istemem, oz annem bile olsa. Bi sure sonra sıkılirim. Ama tabi Allah muhtac eder cok zorlanirim diye de korkmuyor degilim.

Boş ver şimdiden bilsin daha iyi işte.
Bizimki de oğluşunun evinde fazladan kalmayı düşünüyor şimdiden.
Elini de bir işe sürmez yani sadece fiziksel olarak var.

Bende alttan alttan yer yapıyorum kimse fazla kalamaz diye :)

Dimi kibarca net tavir belli etmek lazim sonradan o lohusa psikolojisiyle kimsenin kalbi kirilmasin. Benimki yemek temizlik yapar ama ben kendi duzenimi bir an once kurma taraftariyim. Zorlanacaksam da zorlanicam artik

Dimi kibarca net tavir belli etmek lazim sonradan o lohusa psikolojisiyle kimsenin kalbi kirilmasin. Benimki yemek temizlik yapar ama ben kendi duzenimi bir an once kurma taraftariyim. Zorlanacaksam da zorlanicam artik

Gerekirse dışardan söyler yersin ama kafan rahat olur.
En özel günlerini sakin kafayla geçirirsin.
Bende istemiyorum bir kaç gün gelsin kalsın sonra herkes gitsin.
Benim kv hiç iş yapmaz, yemek yapar onu da yağsız tuzsuz kendi zevkine göre.
Sürekli kızlarıyla beni kıyaslar o yüzden mesafeyi açtım ama hala gelip anlatır.

Böyle giderse evime de giremeyecek ama anlayana işte.

Bence gayet iyi demişsin en başından düşünceni bilmeleri iyi olmuş canım . Doğum zamanı sıkıntı çekmezsin en azından gittiler mi gidecekler mi daha kalıcaklar mı diye benimki de çoklu giriş çıkışlı vize verseler sık sık gelir giderdik dedi . Ben 40 ı çıkınca annemin yanına gidicem anne çoklu giriş çıkış için boşuna fazladan para ödemeyin biz burda olmıcaz dedim direk patavatsızlıksa patavatsızlık napim yani keşke sık sık gelip gitme planı yaparken benim fikrimi sorsaydı önce

Çok farklı kafalar gerçekten şimdi gülüp geçiyorum bakalım inşallah o zaman da yapabilirim. Lohusalık dönemimden çok korkuyorum. Eşim de olmayacak malum. 10 gün babalık izni var sadece. Sonra hafta içleri annem babam kayınvalidem başbaşa. Hunimi takar gezerim sanırım evin içinde

Canım çok geçmiş olsun İnşallah sen de kolayca atlatacaksın. Doktorun da ilginçmiş gerçekten. Tamam belki acil yapılacak birşey yoktur o an ama senin psikolojini de düşünüp rahatlatabilirdi en azından

Selam kizlarr Evimden bildiriyorum Cok sukur geldim esime evime kavustum, allah kimseyu sevdiklerinden uzakta koymasin Son yazismalarinizi pek takip edemedim ama Frosch iyi bir markaya benziyor kullanan arkadaslar ilerde bize de bildirsin
Hoşgeldin canım

Yok be kuzum bence en olabilecek şekilde kırmadan etmeden söylemişsin ne güzel. Kayınvalidenin yaklaşımı da güzel olmuş bence o yüzden. Seni anlamış ve rahatlatmış
Darısı benimki gibi asla anlamayacak kayınvalidelere

Korkma korkma annen baban da yanında olacağı için kaynanan bence seninle tek olduğu kadarki gibi rahat davranamaz. Ben de ilk başlarda gelmesini istemiyordum, annem dedi bırak gelsin sorun çıkarma benim yanımda senin canını sıkacak tek kelime edemez ben izin vermem dedi rahatladım biraz . Biz bebeğimize yoğunlaşalım , anneler kayınvalideler kendi hallerinde takılsınlar boşver hiç düşünme

Yemekten yana korkum yok yazin zaten cok sicaklarda zor yemekler yenmiyor meyve sebze guzel gidiyor. Domates salatalik ekmek hergun yerim yani Tek korkum temizlik. Onu da esimle konustum, bi abla bulalim ayda bir dip kose yapsin, gunluk icin robot isimi gorur.
Herkes ne yaparsa kendine yapiyor iste.. kiyaslamak nedir ya, ayni ana babadan dogan kardesler bile ne kadar farkli olabiliyoken, k.validenin yaptigi patavatsizlik iste...

Ya sonradan sorun yasanilmaktansa bence onceden bazi seylerin konusulmasi daha iyi.
Sen dogrusunu yapmissin, zaten planini yapmissin evde olmayacaksin, bosuna coklu vize icin ugrasmazlar. Vakit varsa ve icinden geliyorsa Turkiye'deyken onlara da bi hafta ugrarsiniz gonulleri olmus olur. Benim de annem Temmuzda tekrar gelecek. Esimin ailesi yazin yazlikta kisin istanbuldalar. Esim once bana dedi 1 hafta yazin annenler gelince annemlere ugrariz hep birlikte tatil yapmis oluruz diye. Benden okey cikinca anneme de soyledi. Hem onlarin da gonlu olur torunlarini yazin 1 hafta daha gormus olurlar, ben de biraz kafa dinlerim
Aslinda iyi anlasmak gerek ara sira kafa dinlemek icin
Bence kizi oldugu icin anlayis gosteriyor cunku kendi kizlari da cok uzun sure istemezlerdi. Darisi basina canim, aayacak turden degilse esinin mudehale etmesi daha iyi sen kotu olma. Ah bu esler de cok pasif ama Benimkine demistim ben diyemem edemem demisti. Sen kibarca yolunu yap falan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…