- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
İnşallah canım, hepimizinki böyle düşünceli davransın şu dönemde ailelerimizin varlığını hissetmek en çok ihtiyaç duyduğumuz şey belki deTorun evlattan tatlıdır derler doğru demek bak seni bile şaşırttığına göre, inşallah böyle düşünceli devam etsin
Sorma kuzu sorma yemekten 1 saat sonra basliyor tatli istegi, tatlidan 1 saat sonra da acikiyorumAma kisa bi sure sonra o yine bisey yeme hissi yok mumesela bana geldi ve engel olmaya calisiyorum.
Ay acaba biz hareketsiziz diye cocuklarimizda uslu hareketsiz olurlar miGerci cok hareketsiz degil haftasonu yuruyorum baya. Haftaici de ev icinde git gel yapiyorum ama aktif bi yasantim yok.
Oghh afiyet olsun canim bende o saatlerde sarma gomuyordum dunŞimdi daha yeni bir kase profiterol yedim
Ayy ne kadar dusunceli annelerAkşam vakti İstanbul’dan gelen bir otobüs bize valiz dolusu eşya getirdikayınvalidemle annem aldıklarını ve ördüklerini göndermişler sürpriz yaptılar bize,paketleri açtıkça çıldırıyorum kızlar
Sorma kuzu sorma yemekten 1 saat sonra basliyor tatli istegi, tatlidan 1 saat sonra da acikiyorum
Oghh afiyet olsun canim bende o saatlerde sarma gomuyordum dun
Guldugume bakma cok moralim bozuk valla, artik yuruyuse baslicam havalarda biraz isindi
Ayy ne kadar dusunceli annelerCok guzellermis canim ellerine saglik annenlerin saolsunlar
Aman en güzeli bizim burda söyle diyolar urfa sivesiyle"mali varken cani sağken ye babo ye"valla bizdede eşim yer ama kilo almaz ben nadir yerim çocuklarında çok yiyen degil
Kızlar akıntı yaşıyor musunuz
Akşam vakti İstanbul’dan gelen bir otobüs bize valiz dolusu eşya getirdikayınvalidemle annem aldıklarını ve ördüklerini göndermişler sürpriz yaptılar bize,paketleri açtıkça çıldırıyorum kızlar
Yaaa çok duygusal bir videoDoktorumun dogum yaptirdigi bi videoya denk geldim coooook heyecanlandim. Sanki o kadinin yerindeki benmisim gibi hissettim. Goz yaslarim pıt pıtayyyy vakit gecsin de sirasiyla doguralim kizlar
Elvan Sözer Photography on Instagram: "☘️👣 DOĞUKAN 👣☘️"
32 likes, 3 comments - elvansozerphotography on February 14, 2022: "☘️👣 DOĞUKAN 👣☘️".www.instagram.com
Ellerine sağlık çok güzeller. Beyaz cekete bayildim harikaAkşam vakti İstanbul’dan gelen bir otobüs bize valiz dolusu eşya getirdikayınvalidemle annem aldıklarını ve ördüklerini göndermişler sürpriz yaptılar bize,paketleri açtıkça çıldırıyorum kızlar
Ben genelde yatıyorum erken doğum riskim olduğu inş ayağa kalktığımda yürüdüğümde veya hastane ye gittiğimde oluyorGünaydın canım ben yaşıyorum.
İşyerindeyken hep günlük pedle idare ediyorum, evde de sık sık çamaşırımı değiştiriyorum.
Sende durumlar nasıl
Ben genelde yatıyorum erken doğum riskim olduğu inş ayağa kalktığımda yürüdüğümde veya hastane ye gittiğimde oluyor
Hayır normal bir akıntı koyu olabiliyor enfeksiyon testi yaptırdım ama çıkmadıEvet canım hareket halindeyken daha çok oluyor.
Kokulu falan mı?
Hayır normal bir akıntı koyu olabiliyor enfeksiyon testi yaptırdım ama çıkmadı
Canim buyuyen besik alanlar genelde bir tane tam olculu yatak aliyormus bir tanede twiny gibi kucuk aliyolarmis. Ben henuz sadece twiny aldim, 6 aya kadar anne yaninda yatircam sonra durumlara bakicam o yuzden tam fikir veremiyorum.Canim sende mi büyüyen beşik aldın. Benimki de öyle yataşin twiny yatağını düşünüyordum almak için peki ne önerirsin ne almamız lazım kafam karıştı şimdi.
Ben yasiyorum doktorum normal demisti beyaz akintiya.Kızlar akıntı yaşıyor musunuz
Anneanne ve babaannenin ellerine saglik keselerine bereketEvet ya neler almışlar neler yapmışlar gerçekten çok mutlu oldum. Annem düşüncelidir ondan hiç şüphem yok ama kayınvalidem cok şaşırtıyor beni şu araŞifonyerimizi yerleştirme zamanı geliyor artık bunları da bi yıkar ütüler çeyizi sererim yakın zamanda
Ay bende sezeryanda o bebegin cikarilis aninda cok irkiliyorum ama kendi doktorum diye mi ne hic irkilmeden tum deteya baktim inceledim.Yaaa çok duygusal bir video
Ama o anne karnından cikarilis şeklini görünce bayılacagim sandım orası keşke olmasaymış. Ama kendimizi düşününce yakın bir zaman da bizde bu duyguları yaşayacağız çok güzel
İnşallah ben bir kaç hafta geçirebilirsem benim için çok iyiO zaman normal canım sık sık çamaşırını değiştir.
Bende de oluyor o.
Hiç kendine sıkıntı yapma cnm bebeğine ve kendine odaklan siz sağlıklı olunda kilo elbet verilir cnmİnşallah dediğin gibi olur canım, bazen nasıl bu kadar kilo aldım diye oturup dertleniyorum ama elimden bir şeyde gelmiyor. Verilir dediğin gibi inşallah
Aynen öyle vallahi karnında bir can taşıyorsun ve onun sağlıklı olması için çabalıyorum normalde yapmam dediğin şeyi bebeğin için yapıyorsun Rabbim hepimizin sağlıkla kucagimiza bebeklerimizi almayı nasip etsinGünaydın kızlar, kontrol randevusuna gelmiştim. Şimdi nst ye bağlandım oğluşumun kalbini dinlerken yazıyorum, dünyanın en huzurlu sesi değil de ne
Günaydın kızlar, kontrol randevusuna gelmiştim. Şimdi nst ye bağlandım oğluşumun kalbini dinlerken yazıyorum, dünyanın en huzurlu sesi değil de ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?