2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sen izine ayrilsan bi rahatlican canim, senin kafa da dolu Hos ben evdeyim de ne oluyor bi turlu rahat edemiyorum hep yorgun savasci modundayim

Evet kafam çok dolu yatıyorum rüyamda bile iş yapıyorum
Şu 12 günde geçseydi ben bir izne çıksaydım, hepsini yaparım da :/
İnsan sürekli evde olunca da yorgun hissediyor kendini sıkma canını olur hepsi

Doktorlarınıza beni anlatın 21 kilo almışım Devitamini

Maalesef kulturumuzde hep bi hazirlik durumu var. Dikkat et canim. Senden ve bebeginden onemli degil. Ben de ister istemez yapiyorum ama kendi gercek evimde olmadigim icin daha az yapiyorum. Ama bu yemek sonrasi yasadigim durum tum ev isine bedel gibi. Magnezyum da fayda etmiyor 2 ye cikarayim diye dusunuyorum.
Ah bende öyle, özellikle akşam yemeklerinden sonra. Doyma duygumuda kaybetmiş gibiyim malesef, çok yiyorum
Bence cok yemiyosundur ust uste yiyosundur benim gibi. Bu da vucudumuzu yoruyor. Ama kahretsin o an gozum ac ara vererek yiyemiyorum.
Al benden de o kadar. Bir de o kadar çok yemiş gibi oluyorum ki hayatta oturur pozisyonda kalamıyorum. Hemen devriliyorum bir yere. Bu sefer de nefes darlığı, mide yanması başlıyor
Aynen canim ben de oturur pozisyonda kalamiyorum. Bu sefer basliyor nefes darligi. Simdi bile yemek yedim uzandim elimde telefon. Halbuki cikip yurusem iyi gelir ama hic o moda giremiyorum.

Çıkar bence , ben de şu ara kendimi çok yorduğum için ağrılarıma iyi gelsin diye 2 ye çıkardım ve gerçekten uykusuzluğuma da iyi geldi , birini gün içinde birini uyumadan 1 saat önce içiyorum rahat uyumamı sağlıyor bir dene istersen sen de canım

Baya iş yapmışsın ne güzel.
Ben mutfak dolaplarını çok istedim de tek başıma yapamam diye hiç başlamadım.

Güle güle kirlensin ellerine sağlık :)
Kesinlikle tek basına yapma, gerçekten akıl işi değil . Ben çok pişmanım kendime bu kadar yüklendiğim için . Bugün kolumu kaldıramıyorum perişanım günlere yayarak ve bir yardımcı ile yapmak gerek bu tür işleri benimki baya delilik oldu

Sağol canım yazdıkların ve su içmeye daha dikkat edeceğim bende daha dikkatli gideceğim bundan sonra :/

Dikkat edelim bakalım artık en önemlisi bebeklerimizin iyi olması bir sekilde doguracagiz içimizde kalmayacak ya, sonra diyet grubu kurarız

Doktorlarınıza beni anlatın 21 kilo almışım Devitamini
Şifa olsun canım

Allah kolaylık versin. Ne diyeyim kendi evladına kızarsın söylenirsin iş yaptirirsin ama gorumcene ne söylesen yanlış anlaşılır idare edeceksin artik
Maşallah oglusuna. Ohh ne güzel annesine benziyor . Benim oğlan da keşke bana benzese

Her yemek sonrasi mahfoluyorum. Acken o kadar iyiyim ki, yemek yedigim an gergin sert bi karın, yorgun vucut nefes alip verirken yorulma Az yesem boyle olmam ama az yiyince de doymuyorum, gerci cok fazla mi yiyorum hayir. Vallahi iskence gibi
Bende de aynı durum var magnezyum iyi geliyor, hemde gaz çıkarmami sağlıyor böylelikle biraz azalıyor ama akşam yemeği sonrası çok fena bu sertlik
Bol bol dinlenmemiz lazım.
Benimde öyle sırtım aşırı ağrıyor :/
Egzersiz yapmak iyi geliyor yoksa belim tutuluyor ve yürüyemiyorum halimiz fena

Her türlü her yerimiz ağrıyor

Ödem oldu onun yerine

Guzelmis canim bol olmasi daha guzel rahat edersin

Oy bal dudak masallahhhh

Her yemek sonrasi mahfoluyorum. Acken o kadar iyiyim ki, yemek yedigim an gergin sert bi karın, yorgun vucut nefes alip verirken yorulma Az yesem boyle olmam ama az yiyince de doymuyorum, gerci cok fazla mi yiyorum hayir. Vallahi iskence gibi
Al benden de okadar canim ya, aksam yemeginden sonra ozellikle alt karnimda bir agri oluyor ki sorma Geldim uzandim yine simdi

Ben bugün azcık yürüdüm ki yemekten önceydi o da
Yürüdüm dediğim de bi evden arabaya yürüdüm markete gittim. Bir de markette yürüdüm biraz o yani. Karnım taş gibi oldu anlamadım. Oğlum bile nasıl alıştıysa hareketsizliğe çok rahatsız oldu hala top gibi karnımda kıpırdanmıyor resmen

Al benden de okadar canim ya, aksam yemeginden sonra ozellikle alt karnimda bir agri oluyor ki sorma Geldim uzandim yine simdi
Ama kisa bi sure sonra o yine bisey yeme hissi yok mu mesela bana geldi ve engel olmaya calisiyorum.

Ay acaba biz hareketsiziz diye cocuklarimizda uslu hareketsiz olurlar mi Gerci cok hareketsiz degil haftasonu yuruyorum baya. Haftaici de ev icinde git gel yapiyorum ama aktif bi yasantim yok.

Aynen öyle cnm ne yapsan yanlış anlasiliyo o yüzden bende ses etmiyorum Allah büyüktür kim.ne yaparsa onu yaşar

Doktorumun dogum yaptirdigi bi videoya denk geldim coooook heyecanlandim. Sanki o kadinin yerindeki benmisim gibi hissettim. Goz yaslarim pıt pıt ayyyy vakit gecsin de sirasiyla doguralim kizlar

Ben çalışıyorum bu ay son inşallah ise gitmek gelmek zulüm bana

K.bakma canim ama senin kocada görumcede tam bir öküzmus. İnsan Allah'tan korkar ya yazık günah der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…