- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Sen izine ayrilsan bi rahatlican canim, senin kafa da doluHos ben evdeyim de ne oluyor bi turlu rahat edemiyorum hep yorgun savasci modundayim
Benimki de takik kilo konusuna. Her gittigimde ama biraz yavas kilo alalim, kilo herseye zarar dogumu bile zorlastiriyor vs vs deyip duruyorBen ne yedim de bu kadar kilo aldim onu da bilmiyorum. pembemanolya nin dediklerine aynen dikkat ediyorum ben de, sadece suyu az iciyorumdur belki. Ama 14 kilo aldim. Esim de kiziyor bu konuda doktoru dinleme sagliksiz ve fazla birsey yemiyorsun o bunu bilmiyor diye. Asiri yedigini dusunmuyorsan onemseme canim sen de Ben de takmayayim diyorum ama insan ister istemez etkileniyor.
Maalesef kulturumuzde hep bi hazirlik durumu var. Dikkat et canim. Senden ve bebeginden onemli degil. Ben de ister istemez yapiyorum ama kendi gercek evimde olmadigim icin daha az yapiyorum. Ama bu yemek sonrasi yasadigim durum tum ev isine bedel gibi. Magnezyum da fayda etmiyor 2 ye cikarayim diye dusunuyorum.Ne saçma aslında, ev doğumdan sonra da kirlenmeyecek mi, kirlenecek. Neden şimdi bu vücutla kendimizi yoruyoruz bilmiyorum tamamen psikolojik bir şey bence . Dediğin gibi neyle karşılaşacağımızı bilmemek belki de bizi bu hale getiriyorBıraktım gerçekten doğuma kadar artık ciddi anlamda dinlenmek istiyorum dün gece yaşadığım korkudan önemli değil hiçbir şey . Sen de yorma hiç kendini canım, yediğimiz yemek bile tıkıyor bu vücutla hiçbir şey yapılmaz
Bence cok yemiyosundur ust uste yiyosundur benim gibi. Bu da vucudumuzu yoruyor. Ama kahretsin o an gozum ac ara vererek yiyemiyorum.Ah bende öyle, özellikle akşam yemeklerinden sonra. Doyma duygumuda kaybetmiş gibiyim malesef, çok yiyorum
Aynen canim ben de oturur pozisyonda kalamiyorum. Bu sefer basliyor nefes darligi. Simdi bile yemek yedim uzandim elimde telefon. Halbuki cikip yurusem iyi gelir ama hic o moda giremiyorum.Al benden de o kadar. Bir de o kadar çok yemiş gibi oluyorum ki hayatta oturur pozisyonda kalamıyorum. Hemen devriliyorum bir yere. Bu sefer de nefes darlığı, mide yanması başlıyor
Çıkar bence , ben de şu ara kendimi çok yorduğum için ağrılarıma iyi gelsin diye 2 ye çıkardım ve gerçekten uykusuzluğuma da iyi geldi , birini gün içinde birini uyumadan 1 saat önce içiyorum rahat uyumamı sağlıyor bir dene istersen sen de canımMaalesef kulturumuzde hep bi hazirlik durumu var. Dikkat et canim. Senden ve bebeginden onemli degil. Ben de ister istemez yapiyorum ama kendi gercek evimde olmadigim icin daha az yapiyorum. Ama bu yemek sonrasi yasadigim durum tum ev isine bedel gibi. Magnezyum da fayda etmiyor 2 ye cikarayim diye dusunuyorum.
Bence cok yemiyosundur ust uste yiyosundur benim gibi. Bu da vucudumuzu yoruyor. Ama kahretsin o an gozum ac ara vererek yiyemiyorum.
Aynen canim ben de oturur pozisyonda kalamiyorum. Bu sefer basliyor nefes darligi. Simdi bile yemek yedim uzandim elimde telefon. Halbuki cikip yurusem iyi gelir ama hic o moda giremiyorum.
Kesinlikle tek basına yapma, gerçekten akıl işi değil . Ben çok pişmanım kendime bu kadar yüklendiğim için . Bugün kolumu kaldıramıyorum perişanımBaya iş yapmışsın ne güzel.
Ben mutfak dolaplarını çok istedim de tek başıma yapamam diye hiç başlamadım.
Güle güle kirlensin ellerine sağlık :)
Sağol canım yazdıkların ve su içmeye daha dikkat edeceğim bende daha dikkatli gideceğim bundan sonra :/Canım şu an en önemlisi bebeğinin sağlığı ve gelişimi moralini bozma lütfen . Ben porsiyonları çok büyük tutmamaya çalışıyorum, tabakta olabildiğince besin dağılımı yapmaya çalışıyorum çoktan aza doğru protein,karbonhidrat ve yağ şeklinde . Gece geç saatlerde canım cok istese bile yemiyorum, yesem zaten karnımın sertleşmesinden uyuyamıyorum bebek de rahatsız oluyor gibi geliyor o yüzden akşam 7 gibi bitiyorum yemek olayını . Meyveleri gündüz tüketiyorum, şeker içerdikleri için aksam tüketince yağ olarak depolanıyor çok da masum değilleronun dışında bol su ve süt ürünleri tüketiyorum ve hamileliğimin basından beri günde 10-15 dakika bile olsa egzersiz yapıyorum,yürüyüşe çıkıyorum. Şu an çok şükür benim ve bebeğimin kilo alım hızımız iyi gidiyor. Doğumdan sonra fazlamızı da veririz çok fazla aldım diye düşünüp moralini de bozma sağlık her şeyden önemli . Kilo alınır da verilir de bir de karın sertleşmesi bende de vardı günde 2 kere magnezyum verdi bunun icin ve cok faydasını gördüm baya rahatlatıyor
Dikkat edelim bakalım artık en önemlisi bebeklerimizin iyi olması bir sekilde doguracagiz içimizde kalmayacak ya, sonra diyet grubu kurarızBenimki de takik kilo konusuna. Her gittigimde ama biraz yavas kilo alalim, kilo herseye zarar dogumu bile zorlastiriyor vs vs deyip duruyorBen ne yedim de bu kadar kilo aldim onu da bilmiyorum. pembemanolya nin dediklerine aynen dikkat ediyorum ben de, sadece suyu az iciyorumdur belki. Ama 14 kilo aldim. Esim de kiziyor bu konuda doktoru dinleme sagliksiz ve fazla birsey yemiyorsun o bunu bilmiyor diye. Asiri yedigini dusunmuyorsan onemseme canim sen de Ben de takmayayim diyorum ama insan ister istemez etkileniyor.
Şifa olsun canımDoktorlarınıza beni anlatın 21 kilo almışımDevitamini
Allah kolaylık versin. Ne diyeyim kendi evladına kızarsın söylenirsin iş yaptirirsin ama gorumcene ne söylesen yanlış anlaşılır idare edeceksin artikValla cnm kızlarımdan yana çok şükür çok sıkıntım yok yapıyorlar hatta büyük kızım diyo anne sen yorulma ben yaparım ikizler sürekli didisiyorlar ona kızıyorum sürekli birbirinizle kavga etmeyin diyorum yine insanın esinede bir yerde nazi geciyo ama gorumcem çok anlayissiz ve yeri geldiğinde de bizim kimseye zararımız yok hep yardım ediyoruz diyo milletin yanında tabi yalan kayinvalidemler köyde oda yanimda kaliyo kız kardeşlerine gitmiyo çünkü orada onların çocuklarında onu rahat birakmiyo ve ablalarına iş yapiyo diye gitmek istemiyo benim yanimda ekmek elden su golden yasiyo rahat rahat eltim bile kolay kolay gitmiyo
Maşallah oglusuna. Ohh ne güzel annesine benziyorKızlaaarr benim ogluşum 1717 gram, 42 cm olmuş. Her şey yolunda çok şükür kan ve idrar verdim inşallah sonuçları da güzel gelir. 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Bugüne kadar hep babasına benzeyen oğlum bu sefer aynı ben herkes şokkayınvalidem 12 haftalıkken bile ogluma benziyor diyordu o bile aaa aynı sen diyor şimdi kofte dudaklı ayağı gözünde bir Atlas bey bırakıyorum buraya.
Bende de aynı durum var magnezyum iyi geliyor, hemde gaz çıkarmami sağlıyor böylelikle biraz azalıyor ama akşam yemeği sonrası çok fena bu sertlikHer yemek sonrasi mahfoluyorum. Acken o kadar iyiyim ki, yemek yedigim an gergin sert bi karın, yorgun vucut nefes alip verirken yorulmaAz yesem boyle olmam ama az yiyince de doymuyorum, gerci cok fazla mi yiyorum hayir. Vallahi iskence gibi
Egzersiz yapmak iyi geliyor yoksa belim tutuluyor ve yürüyemiyorum halimiz fenaBol bol dinlenmemiz lazım.
Benimde öyle sırtım aşırı ağrıyor :/
5 nisan da benim doğum günüm , ben de cok istiyorum denk gelmesini ya 38.haftam olacak şansımız var gibi2 nisan benim doğum günüm, 1 nisan da babamın eğer o günlere denk gelirse evde şenlik olur
5 nisan da benim doğum günüm , ben de cok istiyorum denk gelmesini ya 38.haftam olacak şansımız var gibi
Allah kolaylık versin. Ne diyeyim kendi evladına kızarsın söylenirsin iş yaptirirsin ama gorumcene ne söylesen yanlış anlaşılır idare edeceksin artik
Maşallah oglusuna. Ohh ne güzel annesine benziyor. Benim oğlan da keşke bana benzese
Bende de aynı durum var magnezyum iyi geliyor, hemde gaz çıkarmami sağlıyor böylelikle biraz azalıyor ama akşam yemeği sonrası çok fena bu sertlik
Egzersiz yapmak iyi geliyor yoksa belim tutuluyor ve yürüyemiyorum halimiz fena
Sağol canım yazdıkların ve su içmeye daha dikkat edeceğim bende daha dikkatli gideceğim bundan sonra :/
Dikkat edelim bakalım artık en önemlisi bebeklerimizin iyi olması bir sekilde doguracagiz içimizde kalmayacak ya, sonra diyet grubu kurarız
Şifa olsun canım
Aaaa benHer yemek sonrasi mahfoluyorum. Acken o kadar iyiyim ki, yemek yedigim an gergin sert bi karın, yorgun vucut nefes alip verirken yorulmaAz yesem boyle olmam ama az yiyince de doymuyorum, gerci cok fazla mi yiyorum hayir. Vallahi iskence gibi
Guzelmis canim bol olmasi daha guzel rahat edersinKizlar lcw den bu geceligi siparis etmistim dun elime ulasti. Ince ama ic gostermiyor cok hosuma gitti. Ama kalibi baya bol. Simdiye kadar 8 kilo dim, gecelik M bol durdu ama geri iade etmicem rahat rahat giyerim yaz sicaklarinda da. 60 derecede yikadikca da ceker zaten.
Oy bal dudak masallahhhhKızlaaarr benim ogluşum 1717 gram, 42 cm olmuş. Her şey yolunda çok şükür kan ve idrar verdim inşallah sonuçları da güzel gelir. 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Bugüne kadar hep babasına benzeyen oğlum bu sefer aynı ben herkes şokkayınvalidem 12 haftalıkken bile ogluma benziyor diyordu o bile aaa aynı sen diyor şimdi kofte dudaklı ayağı gözünde bir Atlas bey bırakıyorum buraya.
Al benden de okadar canim ya, aksam yemeginden sonra ozellikle alt karnimda bir agri oluyor ki sormaHer yemek sonrasi mahfoluyorum. Acken o kadar iyiyim ki, yemek yedigim an gergin sert bi karın, yorgun vucut nefes alip verirken yorulmaAz yesem boyle olmam ama az yiyince de doymuyorum, gerci cok fazla mi yiyorum hayir. Vallahi iskence gibi
Cak kizzz al benden de okadarDoktorlarınıza beni anlatın 21 kilo almışımDevitamini
Ben bugün azcık yürüdüm ki yemekten önceydi o daMaalesef kulturumuzde hep bi hazirlik durumu var. Dikkat et canim. Senden ve bebeginden onemli degil. Ben de ister istemez yapiyorum ama kendi gercek evimde olmadigim icin daha az yapiyorum. Ama bu yemek sonrasi yasadigim durum tum ev isine bedel gibi. Magnezyum da fayda etmiyor 2 ye cikarayim diye dusunuyorum.
Bence cok yemiyosundur ust uste yiyosundur benim gibi. Bu da vucudumuzu yoruyor. Ama kahretsin o an gozum ac ara vererek yiyemiyorum.
Aynen canim ben de oturur pozisyonda kalamiyorum. Bu sefer basliyor nefes darligi. Simdi bile yemek yedim uzandim elimde telefon. Halbuki cikip yurusem iyi gelir ama hic o moda giremiyorum.
Ama kisa bi sure sonra o yine bisey yeme hissi yok muAl benden de okadar canim ya, aksam yemeginden sonra ozellikle alt karnimda bir agri oluyor ki sormaGeldim uzandim yine simdi
Ay acaba biz hareketsiziz diye cocuklarimizda uslu hareketsiz olurlar miBen bugün azcık yürüdüm ki yemekten önceydi o da
Yürüdüm dediğim de bi evden arabaya yürüdüm markete gittim. Bir de markette yürüdüm biraz o yani. Karnım taş gibi oldu anlamadım. Oğlum bile nasıl alıştıysa hareketsizliğe çok rahatsız oldu hala top gibi karnımda kıpırdanmıyor resmen
Aynen öyle cnm ne yapsan yanlış anlasiliyo o yüzden bende ses etmiyorum Allah büyüktür kim.ne yaparsa onu yaşarAllah kolaylık versin. Ne diyeyim kendi evladına kızarsın söylenirsin iş yaptirirsin ama gorumcene ne söylesen yanlış anlaşılır idare edeceksin artik
Maşallah oglusuna. Ohh ne güzel annesine benziyor. Benim oğlan da keşke bana benzese
Bende de aynı durum var magnezyum iyi geliyor, hemde gaz çıkarmami sağlıyor böylelikle biraz azalıyor ama akşam yemeği sonrası çok fena bu sertlik
Egzersiz yapmak iyi geliyor yoksa belim tutuluyor ve yürüyemiyorum halimiz fena
Ben çalışıyorum bu ay son inşallah ise gitmek gelmek zulüm banaGünaydın kızlar,
takvimden bir yaprak daha gitti, bebişlerimize bir gün daha yaklaştık :)
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu kaçırma muhabbeti arada bende de oluyor
Fazla takılmayın artık sıkışıyorlar iyice, ben çok zorlanmaya başladım valla
K.bakma canim ama senin kocada görumcede tam bir öküzmus. İnsan Allah'tan korkar ya yazık günah derYa cnm iş yapmakla alakası yok artık bebekler büyüdü yerleride daraldı onlar hareket ettikçe bile insanın canı aciyo e büyüdükçe bizdeki vitaminlerdede eksilme daha fazla oluyo ben günde 2 tane kan ilacı içmeme rağmen kan seviyem düşük yukselmiyo bir türlü e haliyle benim büyük kızım okula gidiyo götürüp geliyorum ikizlerim sürekli hareket halinde birde gorumcem bizde kaliyo dershaneye gidiyo elini hicbir ise aramiyo onunda arkasını topluyorum sofrasına kadar kurup kaldiriyorum eşim desen Allah a emanet o da sürekli biseyler ister durur haliyle artık bendede takat kalmiyo hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?