2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bence cok yemiyosundur ust uste yiyosundur benim gibi. Bu da vucudumuzu yoruyor. Ama kahretsin o an gozum ac ara vererek yiyemiyorum.
Yok cidden çok yiyorum ben, hatta çiğnemeyi falan unutuyorum. Önceden mıy mıy iki saatte yerdim yemekleri, şimdi durduramıyorum. Bak yine sırt ağrısından kıvranıyorum. Midemi de hissetmiyorum nereye kaçtı kimbilir, sırtım ağrıyor sadece oraya mı yapıştı acaba

K.bakma canim ama senin kocada görumcede tam bir öküzmus. İnsan Allah'tan korkar ya yazık günah der
Öyle cnm ne kusuru öyleler yine eşim arada dediğim zaman tamam otur diyo biraz nazımı kaldiriyo ama gorumcem herseyi bilir her konuda nasihat etm3yide bilir benden 7 8 yas kucuktur daima bana soyle yap boyle yap der ama icraata geldimi yok onun bi buyugu tembihliyo onu ben yapiyorum zaten sen is yapma alismasinlar gelinler sen okumaya gitmissin oraya diye mahsustan yapmiyo buyugude 3 yil once evlendi bana 5yil boyunca cektirdi ama Allah iste kimsenin yanina birakmiyo simdi esi baska sehirde kaynana kayinbaba istemiyo onu evi yok geliri yok annesinin yaninda oyle kaliyo bir hayati yok uzuluyorum valla onada ama etme bulma dunyasi

Kuzum son aylardayiz zaten kendini kilo ile kötü dusuncelere sokma boşuna. Ne yazık ki o kadar kötü bir doneme denk geldik ki pazar evimin altında kuruluyor covit korkusuna ona bile inemiyorum, gunlerce evden çıkmadığım oluyor etrafimdaki herkes ozellikle su sira pozitif. Hareketsizlikten kaynakli tarti da fazla cikmamiz. Hastalik oncesu donemde olsak eminim ben böyle olmayacaktık suan markete gitme fikri bile beni korkutuyor. Ki ben nefes alamıyorum burun tıkanıklığı yüzünden bide covit olursam düşüncesi eve hapsediyor beni.
Porsiyona ve paketli gidalara dikkat et yeter bence

Bu arada twiny alan arkadaslar bu tarz besikler icin twiny cok alcak kalirmis. Yani k.validem dedi sizin siparis ettiginiz yatak incecik cok alcak kalir, altina ekstra biseyler koymak gerekir diye. Dedim artik yazin gelince bakariz.
Canim sende mi büyüyen beşik aldın. Benimki de öyle yataşin twiny yatağını düşünüyordum almak için peki ne önerirsin ne almamız lazım kafam karıştı şimdi.

Bizim eşimle boğazımız hiç durmuyor ya
Valla yuvarlanıp öyle gezeceğiz
Aman en güzeli bizim burda söyle diyolar urfa sivesiyle"mali varken cani sağken ye babo ye" valla bizdede eşim yer ama kilo almaz ben nadir yerim çocuklarında çok yiyen degil

Sıkma canını cnm ya emzirme döneminde insan veriyo zaten çocukla uğraşmaktan yemeye bile bazen fırsat bulmuyorsun 3 ayda eski haline tam olarak dönüyorsun bende gebeliklerde çok kilo almıyorum emzirme döneminde alıyorum vır ara sonra veriyorum

Biz Ümraniye namık kemal deki hisar Hastanesi'ne gidiyoruz
Burası çamlıca hisar oluyor sanırım. Memnun musunuz hastaneden? Benim doktorum doğumu orada yaptırmak istiyor. Ebeleri iyiymiş ama araştırdığım kadarıyla bebek yoğun bakımı yok. Bu beni düşündürüyor.

Akşam vakti İstanbul’dan gelen bir otobüs bize valiz dolusu eşya getirdi kayınvalidemle annem aldıklarını ve ördüklerini göndermişler sürpriz yaptılar bize,paketleri açtıkça çıldırıyorum kızlar

Eklentiler

• D8BE16F7-B7EB-40A7-BFEA-75263FAC5A82.webp
    84,6 KB · Görüntüleme: 75
  • 8DB1D625-368F-4B6F-8EE4-AB652D002E7E.webp
    78,5 KB · Görüntüleme: 75
  • A1D621E5-258C-4520-8EEC-3D0FBF9F0BF3.webp
    113,8 KB · Görüntüleme: 68
  • 014AE25F-542D-4921-BA76-0B111748CF5B.webp
    78,4 KB · Görüntüleme: 68
  • 37726933-61FD-4C48-AD7B-EA26113A0C32.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 68
  • 12F9DCF3-6E86-4976-9E6D-D0AFCF8131BF.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 74
  • C3A5DC63-EA67-4841-B755-6F71079FBA5C.webp
    105,3 KB · Görüntüleme: 72
Bende şeker çıktıı için 2aya yakındır diyetteyim, beyaz ekmek yok, seker, tatlı yok, hazır gıdalar yok pilav yok, dikkat ediyorum meyve tek tatlım zor dayanıyorum artık arada Bi yudum tahin pekmez, yada bal banıyorum 5kilo verdim zaten 7 kilo almıştım asıl kilolar emzirirken alınıyor ya hep içi kıyılıyor insanın

Kızlar akıntı yaşıyor musunuz
Bende var bi kaç gündür özellikle aşağıya baskı yapmasıyla başladı, iki gün önceki kontrolde idrar verdim alttan muayene de etti bi sorun görmedi ama kontrol amaçlı bi fitil verdi. Bugun son onunda3 günlük vermişti. Kokulu renkli vs bisey değildi zaten. Sizde de varsa mutlaka tahlil verin ihmal edilmemeli demisti doktorum

İnşallah dediğin gibi olur canım, bazen nasıl bu kadar kilo aldım diye oturup dertleniyorum ama elimden bir şeyde gelmiyor. Verilir dediğin gibi inşallah

Hepsi çok güzell, zeka kartına kadar düşünmüşler harika

Hepsi çok güzell, zeka kartına kadar düşünmüşler harika
Evet ya neler almışlar neler yapmışlar gerçekten çok mutlu oldum. Annem düşüncelidir ondan hiç şüphem yok ama kayınvalidem cok şaşırtıyor beni şu ara Şifonyerimizi yerleştirme zamanı geliyor artık bunları da bi yıkar ütüler çeyizi sererim yakın zamanda

Torun evlattan tatlıdır derler doğru demek bak seni bile şaşırttığına göre, inşallah böyle düşünceli devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…