2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bende sevmiyorum.
Gidince de zaten ağzımı ultrasona ayırmaktan başka bir şey yapmıyorum
Bende bazen rahatsızlığımı söylemeyi bile unutuyorum gitmeden önce diyorum şunu silicem bunu silicem doktorun yanına gidince hoooop aklımdan herşey uçmuş gitmiş oluyo çıkıyorum eve geliyorum aaaa su rahatsızlığımı söylemeyi unuttum diyorum

Git tabi hem ortam değişikliği olur sana da iyi gelir maskeni dezenfektanını da aldın mı yanına hiçbir şey olmaz hem biraz hareket etmiş olursun, yorulunca oturur dinlenirsin bişeyler yersin benim yerime de gez

Evett, bir gelsin ısırcam zaten, bana yedirdiği bu tatlıların yerine onu yemeyi düşünüyorum.
Tartıda +17 çıktım bugün, doktorum artık biraz dikkat et istersen dedi

Dünde yazdım ya ben 21 kilo oldum diye doktorum uçuyorsun diyecek kesin
Aman onlar sağlıkla gelsin kilo verilir.

Ellerini, ayaklarını, totolarını yicez yaaaa

Evden çalışmak güzel evet ama bana o şansı vermediler.
Dayan bakalım zorlamıyorsa gittiği yere kadar zaten

Ayy ne kadar dusunceli anneler Cok guzellermis canim ellerine saglik annenlerin saolsunlar

Güle güle giysin bebiş hepsi çok güzel

Ellerine sağlık çok güzeller. Beyaz cekete bayildim harika

Anneanne ve babaannenin ellerine saglik keselerine bereket Torun evlattan tatlidir derler. Benimki 2.5 senedir turkiyeye gelmedi, artik her bos vaktimde gelirim diyo dusun. Torununu gormeye yani ben kimim ki
Oyyy çok güzeller ya güle güle giysin inşallah hepsini Darısı benim kayınvalideye

Çok güzeller canım hayırlı olsunnn
Sağolun canlarım , en güzelleri sizlerin olsun inşallah Hatırlanmak ve önemsenmek güzel bir şey hele de böyle aileden uzakta yaşarken

Evet bana da yaz kız diyor odaya girene kadar aklımda ama sonrası yok
Çıktıktan sonra 10 dk yine dünyada yokum
Saf aşık gibi oluyoruz

Valla 37.haftaya kadar çalışırım diyordum ama şuan bile zor dayanıyorum.
Az kaldı canım biraz daha dayanalım :)
Beklediğimiz tarihler olursa 9 nisan bakalım belki sen daha erken doğurursun
Kız benim doktor dün 1 mayıs dedi işçi bayramında doğurucam...
Hemen hemen bizimki aynı olacak gibi cnm ama benimki sezeryan diye nisanin2. Haftası falan doğum yaparım diye dusunuyorum
hayırlısı ben normal istiyorum o da anca nisan son haftası oluyor sanırım en son ben doğururum bu grupta

Kızlar nem ölçeri çok beğendim ben almayan varsa tavsiye ederim. Bebek modu da var, telefonla eşleşince aktif edilebiliyor . Sıcaklık 20-24 derece arası , nem için de %45 ile %70 arası uygunmuş bebişlerimize

Eklentiler

• F7B15E15-08C3-4D31-9B8D-F8B5ED8A42FB.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar nem ölçeri çok beğendim ben almayan varsa tavsiye ederim. Bebek modu da var, telefonla eşleşince aktif edilebiliyor . Sıcaklık 20-24 derece arası , nem için de %45 ile %70 arası uygunmuş bebişlerimize
hangisi bu canım ben mi xiomi olandan aldım küçücük ama işe yarıyor Şuan kendim için kullanıyorum

Kızlar hastanenizde doğum kursu ya da emzirme kursu tarzı eğitimler verdiler mi size? Ya da doğum için doğumhane katıyla falan görüştünüz mü?
Benim hastanemde varmış 32. haftadan sonra online olarak yapılıyormuş henüz kayıt olmadım ama :) Bunun yerine mustela nın eğitimlerine katılıyorum hatta hafta sonu ayşe öner ile emzirme eğitimi varmış hak kazanmışım çekilişten ona katılacağım :) Bu tür ücretsiz eğitimlerde çok faydalı oluyor :)

Kız benim doktor dün 1 mayıs dedi işçi bayramında doğurucam...

hayırlısı ben normal istiyorum o da anca nisan son haftası oluyor sanırım en son ben doğururum bu grupta
Hayırlısı cnm sağlıkla gelsin bebisler en son doğum seninki olsa daha çok heyecanlanırsın çünkü burda anlatılanları okursun hem stres hemde heycan olur

Hastane öylebirşey demedi bana şuanlık. Acaba benim mi sormam gerekir? Doktora mı sormalıyım? Bir de canım mustela eğitimlerine nasıl katılıyorsun?

Zaten ilk bebişim çok heycanlıyım buraları okuyup bende doğuruveririm canım
Ayyy hele ilkler çok daha heycanlı oluyo vallabenimki 4. Olacak benden çok etrafımdakiler diyor doğsun hemen hele kızlarım diyolar anne ne zaman doğacak cabuk doğsun kardesimiz

Hastane öylebirşey demedi bana şuanlık. Acaba benim mi sormam gerekir? Doktora mı sormalıyım? Bir de canım mustela eğitimlerine nasıl katılıyorsun?
İstersen bir gittiğinde sor hastaneye onlar yönlendirirler,
Mustelanın instagram sayfasında duyuruluyor emzirme danışmanı ya da hemşireler vs veriyor çekilişle katılabiliyorsunuz ben 2 kez katıldım eğitimlere :) ya da direkt şurdaki ücretsiz online eğitimlere de katılabilirsin : Bebeğiniz İçin Uzman Desteği İlkadımlarım Akademi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…