- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Bende bazen rahatsızlığımı söylemeyi bile unutuyorum gitmeden önce diyorum şunu silicem bunu silicem doktorun yanına gidince hoooop aklımdan herşey uçmuş gitmiş oluyo çıkıyorum eve geliyorum aaaa su rahatsızlığımı söylemeyi unuttum diyorumBende sevmiyorum.
Gidince de zaten ağzımı ultrasona ayırmaktan başka bir şey yapmıyorum
Git tabi hem ortam değişikliği olur sana da iyi gelirKızlar bugün bir çılgınlık yapıp anne ve babamla avm ye gideceğimgerçekten çok bunaldım evde. Dolaşamicam ama olsun ben otururum mağazada onlar alışverişlerini yapar. Bir değişiklik olur dedim. Sonuçta hastaneye falan gittiğimde de özellikle devletteki perinatoloğa baya ayakta kalıyorum. Kan vermeye idrar vermeye yürüyüp duruyorum ordan oraya.
Hafta içi bu saatte kalabalık da olmaz. Çift maske elimde dezenfektan ne dersiniz
Evett, bir gelsin ısırcam zaten, bana yedirdiği bu tatlıların yerine onu yemeyi düşünüyorum.
Tartıda +17 çıktım bugün, doktorum artık biraz dikkat et istersen dedi
Evden oldugu icin dayaniyorum yoksa bende o toto yokGun icinde ayilip bayiliyorum panda gibi birde dogumdan sonra izne ihtiyacim var. Patronumla anlastim eylulde is basi yapicam oglumun sagligi el verirse tabi. O yuzden kendime aık disini calis diyorum
Ayy ne kadar dusunceli annelerCok guzellermis canim ellerine saglik annenlerin saolsunlar
Güle güle giysin bebiş hepsi çok güzel
Ellerine sağlık çok güzeller. Beyaz cekete bayildim harika
Anneanne ve babaannenin ellerine saglik keselerine bereketTorun evlattan tatlidir derler. Benimki 2.5 senedir turkiyeye gelmedi, artik her bos vaktimde gelirim diyo dusun. Torununu gormeye yani ben kimim ki
Oyyy çok güzeller yagüle güle giysin inşallah hepsini Darısı benim kayınvalideye
Sağolun canlarım , en güzelleri sizlerin olsun inşallahÇok güzeller canım hayırlı olsunnn
Bende bazen rahatsızlığımı söylemeyi bile unutuyorum gitmeden önce diyorum şunu silicem bunu silicem doktorun yanına gidince hoooop aklımdan herşey uçmuş gitmiş oluyo çıkıyorum eve geliyorum aaaa su rahatsızlığımı söylemeyi unuttum diyorum
Kız benim doktor dün 1 mayıs dediValla 37.haftaya kadar çalışırım diyordum ama şuan bile zor dayanıyorum.
Az kaldı canım biraz daha dayanalım :)
Beklediğimiz tarihler olursa 9 nisan bakalım belki sen daha erken doğurursun
hayırlısı ben normal istiyorum o da anca nisan son haftası oluyor sanırım en son ben doğururum bu gruptaHemen hemen bizimki aynı olacak gibi cnm ama benimki sezeryan diye nisanin2. Haftası falan doğum yaparım diye dusunuyorum
hangisi bu canım ben mi xiomi olandan aldım küçücük ama işe yarıyorKızlar nem ölçeri çok beğendim ben almayan varsa tavsiye ederim. Bebek modu da var, telefonla eşleşince aktif edilebiliyor . Sıcaklık 20-24 derece arası , nem için de %45 ile %70 arası uygunmuş bebişlerimize
Benim hastanemde varmış 32. haftadan sonra online olarak yapılıyormuş henüz kayıt olmadım ama :) Bunun yerine mustela nın eğitimlerine katılıyorum hatta hafta sonu ayşe öner ile emzirme eğitimi varmış hak kazanmışım çekilişten ona katılacağım :) Bu tür ücretsiz eğitimlerde çok faydalı oluyor :)Kızlar hastanenizde doğum kursu ya da emzirme kursu tarzı eğitimler verdiler mi size? Ya da doğum için doğumhane katıyla falan görüştünüz mü?
Aynısı canım bendeki de . Evet küçücük bişey, onu uygulamasını indirip telefonuna bağla bak işlevi çok iyihangisi bu canım ben mi xiomi olandan aldım küçücük ama işe yarıyorŞuan kendim için kullanıyorum
Aynen vallaEvet bana da yaz kız diyor odaya girene kadar aklımda ama sonrası yok
Çıktıktan sonra 10 dk yine dünyada yokum
Saf aşık gibi oluyoruz
Hayırlısı cnm sağlıkla gelsin bebislerKız benim doktor dün 1 mayıs dediişçi bayramında doğurucam...
hayırlısı ben normal istiyorum o da anca nisan son haftası oluyor sanırım en son ben doğururum bu grupta
Zaten ilk bebişim çok heycanlıyım buraları okuyup bende doğuruveririm canımHayırlısı cnm sağlıkla gelsin bebisleren son doğum seninki olsa daha çok heyecanlanırsın çünkü burda anlatılanları okursun hem stres hemde heycan olur
Hastane öylebirşey demedi bana şuanlık. Acaba benim mi sormam gerekir? Doktora mı sormalıyım? Bir de canım mustela eğitimlerine nasıl katılıyorsun?Benim hastanemde varmış 32. haftadan sonra online olarak yapılıyormuş henüz kayıt olmadım ama :) Bunun yerine mustela nın eğitimlerine katılıyorum hatta hafta sonu ayşe öner ile emzirme eğitimi varmış hak kazanmışım çekilişten ona katılacağım :) Bu tür ücretsiz eğitimlerde çok faydalı oluyor :)
Ayyy hele ilkler çok daha heycanlı oluyo vallaZaten ilk bebişim çok heycanlıyım buraları okuyup bende doğuruveririm canım
İstersen bir gittiğinde sor hastaneye onlar yönlendirirler,Hastane öylebirşey demedi bana şuanlık. Acaba benim mi sormam gerekir? Doktora mı sormalıyım? Bir de canım mustela eğitimlerine nasıl katılıyorsun?
Ouyy hayırlısıyla gelsin canım :)Ayyy hele ilkler çok daha heycanlı oluyo vallabenimki 4. Olacak benden çok etrafımdakiler diyor doğsun hemen hele kızlarım diyolar anne ne zaman doğacak cabuk doğsun kardesimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?