- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Kız benim doktor dün 1 mayıs dediişçi bayramında doğurucam...
hayırlısı ben normal istiyorum o da anca nisan son haftası oluyor sanırım en son ben doğururum bu grupta
Kızlar hastanenizde doğum kursu ya da emzirme kursu tarzı eğitimler verdiler mi size? Ya da doğum için doğumhane katıyla falan görüştünüz mü?
Sağol cnm amin insAllahOuyy hayırlısıyla gelsin canım :)
Tamam canım sorayım bir sonraki kontrolde. Attığın linke de bakayım şimdiİstersen bir gittiğinde sor hastaneye onlar yönlendirirler,
Mustelanın instagram sayfasında duyuruluyor emzirme danışmanı ya da hemşireler vs veriyor çekilişle katılabiliyorsunuz ben 2 kez katıldım eğitimlere :) ya da direkt şurdaki ücretsiz online eğitimlere de katılabilirsin : Bebeğiniz İçin Uzman Desteği İlkadımlarım Akademi
Beni de bugün arkadaşım uyandırdı. Sen şimdi doğum ve emzirme eğitimi almışsındır hastanede dedi. Yoo dedim şaşırdıAy yok ya ben hiç sormadım hiç de aklıma gelmedi
Bu gidişim de bende sorayım
Beni de bugün arkadaşım uyandırdı. Sen şimdi doğum ve emzirme eğitimi almışsındır hastanede dedi. Yoo dedim şaşırdı
Ya benimde aklımdaydı bu sorucaktım ama unuttumKızlar hastanenizde doğum kursu ya da emzirme kursu tarzı eğitimler verdiler mi size? Ya da doğum için doğumhane katıyla falan görüştünüz mü?
Bende Medipoldeyim megadayim orda var sen nerdeydin? Muhtemelen vardır orada daYa benimde aklımdaydı bu sorucaktım ama unuttumBenim gittiğim şubede var mı bilmiyorum başka şubesinde veriyorlardı sanki diye hatırlıyorum. Medipole gidiyorum ben.
İç güdüsel olarak hem doğurcaz hem emzircez anlaşılanYani çok ultra lüks bir hastaneye gitmiyorum ben belki de ondandır
İnternetten video falan izliyorum özellikle de emzirmeyle ilgili.
Herkes diyor ki boşuna izleyip okuyorsun nasılsa kucağına alınca öğrenip, yapacaksın
İç güdüsel olarak hem doğurcaz hem emzircez anlaşılan
Kızlar bebeklerinizin hareketleri nasıl? Ben 32. hafta içerisindeyim. 30 öncesinde sanki hiç uyumuyormuş gibi geliyordu. Şimdi ara ara çok durgun oluyor sanırım uyku dönemi yeni başladı. Onun dışında ben genelde hareketleri göbek deliği altında ya da hizasında hissediyorum. Üst tarafta bir yerlerini dayayıp kaydırıyor ama tekme çok nadir hissediyorum. Bebeğim 26dan beri baş aşağı ama hiç kaburgalara tekme falan olmadı. Ayakları bağdaş değil de yüzünde mi acaba
Ben de göbek çevresinde hissediyorum genellikle al kızımda da hissediyorum genelde hickirigini hissediyorum alt kısımda ama kaburgalarımın hizasında oturduğum zaman batıyormuş gibi oluyo hareketli benimkide hala ama artık uyuyorlar diye uyudukları zaman hiç hareket olmuyo hareket kısıtlanması normal cnm yerleri dar geliyo artık onlara bazan bir taraf o kadar sert oluyorki o tarafa sanki bıçak batırıyorlarmış gibi oluyo irkiliyorumKızlar bebeklerinizin hareketleri nasıl? Ben 32. hafta içerisindeyim. 30 öncesinde sanki hiç uyumuyormuş gibi geliyordu. Şimdi ara ara çok durgun oluyor sanırım uyku dönemi yeni başladı. Onun dışında ben genelde hareketleri göbek deliği altında ya da hizasında hissediyorum. Üst tarafta bir yerlerini dayayıp kaydırıyor ama tekme çok nadir hissediyorum. Bebeğim 26dan beri baş aşağı ama hiç kaburgalara tekme falan olmadı. Ayakları bağdaş değil de yüzünde mi acaba
Isten cikali hic iyi degilim evde uzanmak oturmaktan mi anlamadim bel sirt agrim cok var ama kalkip hareket edesimde yok karnim rahatsiz ediyor
Birde kizlar sizde ates basmasi terleme oluyormu evde hep atletleyim o bile fazla geliyor bazen
Benimde geceleri ayaklarım yaniyo sürekli yorgandan cikariyorumIsten cikali hic iyi degilim evde uzanmak oturmaktan mi anlamadim bel sirt agrim cok var ama kalkip hareket edesimde yok karnim rahatsiz ediyor
Birde kizlar sizde ates basmasi terleme oluyormu evde hep atletleyim o bile fazla geliyor bazen
Ya benim oğlanda çok yukarıda ya gogsumun altında ara ara nefesimi kesiyo
benim de medical park. kursları var mı yok mu onu bile bilmşyorumYa benimde aklımdaydı bu sorucaktım ama unuttumBenim gittiğim şubede var mı bilmiyorum başka şubesinde veriyorlardı sanki diye hatırlıyorum. Medipole gidiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?