2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kız benim doktor dün 1 mayıs dedi işçi bayramında doğurucam...

hayırlısı ben normal istiyorum o da anca nisan son haftası oluyor sanırım en son ben doğururum bu grupta

İyi kabotaj bayramı dememiş
1 mayıs farazi işte yani önce de olur sonra da olur

Ama bizim önce olur bence nisan anasıyız biz :)

Kızlar hastanenizde doğum kursu ya da emzirme kursu tarzı eğitimler verdiler mi size? Ya da doğum için doğumhane katıyla falan görüştünüz mü?

Ay yok ya ben hiç sormadım hiç de aklıma gelmedi
Bu gidişim de bende sorayım

Tamam canım sorayım bir sonraki kontrolde. Attığın linke de bakayım şimdi

Beni de bugün arkadaşım uyandırdı. Sen şimdi doğum ve emzirme eğitimi almışsındır hastanede dedi. Yoo dedim şaşırdı

Yani çok ultra lüks bir hastaneye gitmiyorum ben belki de ondandır
İnternetten video falan izliyorum özellikle de emzirmeyle ilgili.

Herkes diyor ki boşuna izleyip okuyorsun nasılsa kucağına alınca öğrenip, yapacaksın

Kızlar hastanenizde doğum kursu ya da emzirme kursu tarzı eğitimler verdiler mi size? Ya da doğum için doğumhane katıyla falan görüştünüz mü?
Ya benimde aklımdaydı bu sorucaktım ama unuttum Benim gittiğim şubede var mı bilmiyorum başka şubesinde veriyorlardı sanki diye hatırlıyorum. Medipole gidiyorum ben.

İç güdüsel olarak hem doğurcaz hem emzircez anlaşılan

Kızlar bebeklerinizin hareketleri nasıl? Ben 32. hafta içerisindeyim. 30 öncesinde sanki hiç uyumuyormuş gibi geliyordu. Şimdi ara ara çok durgun oluyor sanırım uyku dönemi yeni başladı. Onun dışında ben genelde hareketleri göbek deliği altında ya da hizasında hissediyorum. Üst tarafta bir yerlerini dayayıp kaydırıyor ama tekme çok nadir hissediyorum. Bebeğim 26dan beri baş aşağı ama hiç kaburgalara tekme falan olmadı. Ayakları bağdaş değil de yüzünde mi acaba

Benim kız da doğum pozisyonunda o yüzden hareketleri hep göbek çevresinde.
Akşamları da ayağını koyuyor üst kısma doğru tamam diyorum
Hareketli benimkisi bazen bak sık sık oynuyor, bazen de uyuyor :)
Benim de kaburgalarıma hiç baskı olmadı anca hapşırınca ya da öksürünce ağrı yapıyor.

Hareketlerde azalma olması normalmiş.

Ben de göbek çevresinde hissediyorum genellikle al kızımda da hissediyorum genelde hickirigini hissediyorum alt kısımda ama kaburgalarımın hizasında oturduğum zaman batıyormuş gibi oluyo hareketli benimkide hala ama artık uyuyorlar diye uyudukları zaman hiç hareket olmuyo hareket kısıtlanması normal cnm yerleri dar geliyo artık onlara bazan bir taraf o kadar sert oluyorki o tarafa sanki bıçak batırıyorlarmış gibi oluyo irkiliyorum

Isten cikali hic iyi degilim evde uzanmak oturmaktan mi anlamadim bel sirt agrim cok var ama kalkip hareket edesimde yok karnim rahatsiz ediyor

Birde kizlar sizde ates basmasi terleme oluyormu evde hep atletleyim o bile fazla geliyor bazen

Evet bende yanıyooooooooorrrrrrrummmmmm
Ayaklarım hele sanki altında soba var

Isten cikali hic iyi degilim evde uzanmak oturmaktan mi anlamadim bel sirt agrim cok var ama kalkip hareket edesimde yok karnim rahatsiz ediyor

Birde kizlar sizde ates basmasi terleme oluyormu evde hep atletleyim o bile fazla geliyor bazen
Benimde geceleri ayaklarım yaniyo sürekli yorgandan cikariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…