2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aynen ben de artık oynadığı ve uyuduğu zamanları hissedebiliyorum. Sadece ayaklarını net hissedemeyince saçma sapan şeyler düşündüm. Özellikle sağ kaburgam benim de batıyor ama tekme hiç hissetmedim o bölgede. Ayaklarını daha aşağıda topladı demek ki:)
Hıçkırığını ben de farkediyorum çok tatlı oluyor:) Kaburgalara batan başka birşey demek ki bende de oluyor ama bebek değil ona eminim. Bebeğin hareketleri 4-5 parmak aşağıda oluyor. İnsan göremeyince aklına olmadık şeyler geliyor gerçekten. Demek ki normalmiş sevindim

Herkes isyerinde donarken tsortle otururdum usume hissim gitti resmen
Allahim su 1 ay hayirlisiyla gecseydi kizimda kus gibiydim bu oglan dogmadan anami aglatti

Geçen araba da gidiyoruz eşimle İzmir buz, klimayı açmış ben üşümeyeyim diye adama bir bağırdım kapat şunu ben yanıyorum diye
Evde doğalgaz yakmak istemiyorum alev alıyorum resmen

Olabilir kuzum bizim bebişlerin hepsi farklı işte :)
Bazen bak çok keyifli oo süper sorun yok ama bazen bak canımıza okuyorlar

Isten cikali hic iyi degilim evde uzanmak oturmaktan mi anlamadim bel sirt agrim cok var ama kalkip hareket edesimde yok karnim rahatsiz ediyor

Birde kizlar sizde ates basmasi terleme oluyormu evde hep atletleyim o bile fazla geliyor bazen
Bende öyleyim ya gece bazen uyanıp mermere basıyorum ayaklarım soğusun diye, şaşırıyorum kendime. Yazın üşüyen birisiyim normalde

canım benim bebek de doğum pozisyonuna geçmiş. bende artık hareketlerini tekme olarak hissetmiyorum. daha çok bir yerlerini dayıyor şişiriyor öyle yani. hatta geçen hafta tedirgin olup burya yazmıştım bir sorun mu var diye. ama normalmiş. ve tekme de hissedersem göğüs altından bir de kasıktan hissediyoum. kasıktan olanı baya baya aşğıdan hissediyorum. sanki her an çıkacakmış gibi geliyo :)

Öyle valla:) Aman kalmış şurda 60 günüm, hareket yok diye beni süründürmesin de ben hepsine razıyım

Yok yok uslu uslu gelecekler hepsi bana söz verdiler :)
Mart 15 ten sonra başlarız artık iyice doğurdum doğuracağım demeye

Aynı şeyleri duyduğuma sevindim gerçekten, birkaç gündür aklımda. Hani baş aşağı olunca yukarıları tekmeler diye düşünüyor insan ama bacaklarını önde topluyorlar belki de. Ya da yüzlerine yakın tutuyorlarO dayama kaydırma bende de var, çok seviyorum karnımı açıp izlemesini

Benimkide karnımın sağ tarafını şişiriyor çoğunlukla, merak ettim sordum bugün burda neresi var diye. Meğer poposu ordaymış

Yok yok uslu uslu gelecekler hepsi bana söz verdiler :)
Mart 15 ten sonra başlarız artık iyice doğurdum doğuracağım demeye
Ay hadi inşallah, normal doğumla ilgili de konuşuver sana zahmet bir avazda çıksınlar uğraştırmadan
O kadar merak ediyorum ki zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Ben çok şükür bedensel olarak rahat geçiriyorum hamileliği o yüzden Nisan içerisinde doğururum diye geçiyor içimden. Dediğin gibi mart 15 sonrası geri sayıma başlarız

Pozisyonunu alan normal gelecek işte şüphen olmasın
Evet ilk haftalar geçmiyordu sonra zaman su oldu.
Şimdi de son haftalar geçmiyor

Nisan anasıyız kız ismimizin hakkını verelim

Oyle normal cnm her buyudukce yerleri dar olyo suyu plesentasi derken bizim karinda baya gerginlesiyo e dogal olarak organlarada baski yapiyo ahhhh anne olmak cok meziyetli ama bir o kadarda guzel bisey Rabbim isteyen herkese tattirsin o duyguyu

Oyle normal cnm her buyudukce yerleri dar olyo suyu plesentasi derken bizim karinda baya gerginlesiyo e dogal olarak organlarada baski yapiyo ahhhh anne olmak cok meziyetli ama bir o kadarda guzel bisey Rabbim isteyen herkese tattirsin o duyguyu
Tecrübeliler söylüyorsa doğrudur tabi ki benim boş gebelik yüzünden kürtajım var malesef o yüzden biraz evham yapıyorum ister istemezAmin inşallah, isteyen ve hak eden herkese nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…