- 29 Kasım 2010
- 611
- 1.204
- 313
Evet bende yanıyooooooooorrrrrrrummmmmm
Ayaklarım hele sanki altında soba var
Ya düzgün oturamıyorum mideme falanda baskı yapiyoBenim aşağıda ya hatta görenler hep göbeğin düşmüş diyorlar
Aynen ben de artık oynadığı ve uyuduğu zamanları hissedebiliyorum. Sadece ayaklarını net hissedemeyince saçma sapan şeyler düşündüm. Özellikle sağ kaburgam benim de batıyor ama tekme hiç hissetmedim o bölgede. Ayaklarını daha aşağıda topladı demek ki:)Benim kız da doğum pozisyonunda o yüzden hareketleri hep göbek çevresinde.
Akşamları da ayağını koyuyor üst kısma doğru tamam diyorum
Hareketli benimkisi bazen bak sık sık oynuyor, bazen de uyuyor :)
Benim de kaburgalarıma hiç baskı olmadı anca hapşırınca ya da öksürünce ağrı yapıyor.
Hareketlerde azalma olması normalmiş.
Hıçkırığını ben de farkediyorum çok tatlı oluyor:) Kaburgalara batan başka birşey demek ki bende de oluyor ama bebek değil ona eminim. Bebeğin hareketleri 4-5 parmak aşağıda oluyor. İnsan göremeyince aklına olmadık şeyler geliyor gerçekten. Demek ki normalmiş sevindimBen de göbek çevresinde hissediyorum genellikle al kızımda da hissediyorum genelde hickirigini hissediyorum alt kısımda ama kaburgalarımın hizasında oturduğum zaman batıyormuş gibi oluyo hareketli benimkide hala ama artık uyuyorlar diye uyudukları zaman hiç hareket olmuyo hareket kısıtlanması normal cnm yerleri dar geliyo artık onlara bazan bir taraf o kadar sert oluyorki o tarafa sanki bıçak batırıyorlarmış gibi oluyo irkiliyorum
Megada olduğunu duymuştum evet. Pendikteyim benBende Medipoldeyim megadayim orda var sen nerdeydin? Muhtemelen vardır orada da
Herkes isyerinde donarken tsortle otururdum usume hissim gitti resmen
Allahim su 1 ay hayirlisiyla gecseydi kizimda kus gibiydim bu oglan dogmadan anami aglatti
Aynen ben de artık oynadığı ve uyuduğu zamanları hissedebiliyorum. Sadece ayaklarını net hissedemeyince saçma sapan şeyler düşündüm. Özellikle sağ kaburgam benim de batıyor ama tekme hiç hissetmedim o bölgede. Ayaklarını daha aşağıda topladı demek ki:)
Ya düzgün oturamıyorum mideme falanda baskı yapiyo
Bende öyleyim ya gece bazen uyanıp mermere basıyorum ayaklarım soğusun diye, şaşırıyorum kendime. Yazın üşüyen birisiyim normaldeIsten cikali hic iyi degilim evde uzanmak oturmaktan mi anlamadim bel sirt agrim cok var ama kalkip hareket edesimde yok karnim rahatsiz ediyor
Birde kizlar sizde ates basmasi terleme oluyormu evde hep atletleyim o bile fazla geliyor bazen
Öyle valla:) Aman kalmış şurda 60 günüm, hareket yok diye beni süründürmesin de ben hepsine razıyımOlabilir kuzum bizim bebişlerin hepsi farklı işte :)
Bazen bak çok keyifli oo süper sorun yok ama bazen bak canımıza okuyorlar
canım benim bebek de doğum pozisyonuna geçmiş. bende artık hareketlerini tekme olarak hissetmiyorum. daha çok bir yerlerini dayıyor şişiriyor öyle yani. hatta geçen hafta tedirgin olup burya yazmıştım bir sorun mu var diye. ama normalmiş. ve tekme de hissedersem göğüs altından bir de kasıktan hissediyoum. kasıktan olanı baya baya aşğıdan hissediyorum. sanki her an çıkacakmış gibi geliyo :)Kızlar bebeklerinizin hareketleri nasıl? Ben 32. hafta içerisindeyim. 30 öncesinde sanki hiç uyumuyormuş gibi geliyordu. Şimdi ara ara çok durgun oluyor sanırım uyku dönemi yeni başladı. Onun dışında ben genelde hareketleri göbek deliği altında ya da hizasında hissediyorum. Üst tarafta bir yerlerini dayayıp kaydırıyor ama tekme çok nadir hissediyorum. Bebeğim 26dan beri baş aşağı ama hiç kaburgalara tekme falan olmadı. Ayakları bağdaş değil de yüzünde mi acaba
Öyle valla:) Aman kalmış şurda 60 günüm, hareket yok diye beni süründürmesin de ben hepsine razıyım
Aynı şeyleri duyduğuma sevindim gerçekten, birkaç gündür aklımda. Hani baş aşağı olunca yukarıları tekmeler diye düşünüyor insan ama bacaklarını önde topluyorlar belki de. Ya da yüzlerine yakın tutuyorlarcanım benim bebek de doğum pozisyonuna geçmiş. bende artık hareketlerini tekme olarak hissetmiyorum. daha çok bir yerlerini dayıyor şişiriyor öyle yani. hatta geçen hafta tedirgin olup burya yazmıştım bir sorun mu var diye. ama normalmiş. ve tekme de hissedersem göğüs altından bir de kasıktan hissediyoum. kasıktan olanı baya baya aşğıdan hissediyorum. sanki her an çıkacakmış gibi geliyo :)
Benimkide karnımın sağ tarafını şişiriyor çoğunlukla, merak ettim sordum bugün burda neresi var diye. Meğer poposu ordaymışAynı şeyleri duyduğuma sevindim gerçekten, birkaç gündür aklımda. Hani baş aşağı olunca yukarıları tekmeler diye düşünüyor insan ama bacaklarını önde topluyorlar belki de. Ya da yüzlerine yakın tutuyorlarO dayama kaydırma bende de var, çok seviyorum karnımı açıp izlemesini
Ay hadi inşallah, normal doğumla ilgili de konuşuver sana zahmet bir avazda çıksınlar uğraştırmadanYok yok uslu uslu gelecekler hepsi bana söz verdiler :)
Mart 15 ten sonra başlarız artık iyice doğurdum doğuracağım demeye
Popolarını yesinlerBenimkide karnımın sağ tarafını şişiriyor çoğunlukla, merak ettim sordum bugün burda neresi var diye. Meğer poposu ordaymış
Ay hadi inşallah, normal doğumla ilgili de konuşuver sana zahmet bir avazda çıksınlar uğraştırmadan
O kadar merak ediyorum ki zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Ben çok şükür bedensel olarak rahat geçiriyorum hamileliği o yüzden Nisan içerisinde doğururum diye geçiyor içimden. Dediğin gibi mart 15 sonrası geri sayıma başlarız
Oyle normal cnm her buyudukce yerleri dar olyo suyu plesentasi derken bizim karinda baya gerginlesiyo e dogal olarak organlarada baski yapiyo ahhhh anne olmak cok meziyetli ama bir o kadarda guzel bisey Rabbim isteyen herkese tattirsin o duyguyuAynen ben de artık oynadığı ve uyuduğu zamanları hissedebiliyorum. Sadece ayaklarını net hissedemeyince saçma sapan şeyler düşündüm. Özellikle sağ kaburgam benim de batıyor ama tekme hiç hissetmedim o bölgede. Ayaklarını daha aşağıda topladı demek ki:)
Hıçkırığını ben de farkediyorum çok tatlı oluyor:) Kaburgalara batan başka birşey demek ki bende de oluyor ama bebek değil ona eminim. Bebeğin hareketleri 4-5 parmak aşağıda oluyor. İnsan göremeyince aklına olmadık şeyler geliyor gerçekten. Demek ki normalmiş sevindim
Aynen valla totomuz egrildi resmenAl benden de o kadar normal oturmak nedir unuttum
Ay hadi inşallahPozisyonunu alan normal gelecek işte şüphen olmasın
Evet ilk haftalar geçmiyordu sonra zaman su oldu.
Şimdi de son haftalar geçmiyor
Nisan anasıyız kız ismimizin hakkını verelim
Tecrübeliler söylüyorsa doğrudur tabi kiOyle normal cnm her buyudukce yerleri dar olyo suyu plesentasi derken bizim karinda baya gerginlesiyo e dogal olarak organlarada baski yapiyo ahhhh anne olmak cok meziyetli ama bir o kadarda guzel bisey Rabbim isteyen herkese tattirsin o duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?