- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Bende uzaniyorum diyorum kizlar gelin bakin kardesiniz nasil hareket ediyo oyle bi mutlu oluyorlarki hemen karnimi opmeye sarilmaya basliyorlar gulusup duruyorlarAynı şeyleri duyduğuma sevindim gerçekten, birkaç gündür aklımda. Hani baş aşağı olunca yukarıları tekmeler diye düşünüyor insan ama bacaklarını önde topluyorlar belki de. Ya da yüzlerine yakın tutuyorlarO dayama kaydırma bende de var, çok seviyorum karnımı açıp izlemesini
yok yok içini ferah tut normalmiş bu dönemler :) bizimkinin baş aşağı popo solda ayakları ise sağ tarafımdaymış L pozisyonunda falan duruyor herhaldeAynı şeyleri duyduğuma sevindim gerçekten, birkaç gündür aklımda. Hani baş aşağı olunca yukarıları tekmeler diye düşünüyor insan ama bacaklarını önde topluyorlar belki de. Ya da yüzlerine yakın tutuyorlarO dayama kaydırma bende de var, çok seviyorum karnımı açıp izlemesini
Kızlar bebeklerinizin hareketleri nasıl? Ben 32. hafta içerisindeyim. 30 öncesinde sanki hiç uyumuyormuş gibi geliyordu. Şimdi ara ara çok durgun oluyor sanırım uyku dönemi yeni başladı. Onun dışında ben genelde hareketleri göbek deliği altında ya da hizasında hissediyorum. Üst tarafta bir yerlerini dayayıp kaydırıyor ama tekme çok nadir hissediyorum. Bebeğim 26dan beri baş aşağı ama hiç kaburgalara tekme falan olmadı. Ayakları bağdaş değil de yüzünde mi acaba
Beni de gece basıyor canım bayadır. Kalkıp üstümü değiştiğim çok oluyor. Bazen öyle üstümü açıyorum bir uyanıyorum üşüyorum terim üstümdeIsten cikali hic iyi degilim evde uzanmak oturmaktan mi anlamadim bel sirt agrim cok var ama kalkip hareket edesimde yok karnim rahatsiz ediyor
Birde kizlar sizde ates basmasi terleme oluyormu evde hep atletleyim o bile fazla geliyor bazen
Kızlar bebeklerinizin hareketleri nasıl? Ben 32. hafta içerisindeyim. 30 öncesinde sanki hiç uyumuyormuş gibi geliyordu. Şimdi ara ara çok durgun oluyor sanırım uyku dönemi yeni başladı. Onun dışında ben genelde hareketleri göbek deliği altında ya da hizasında hissediyorum. Üst tarafta bir yerlerini dayayıp kaydırıyor ama tekme çok nadir hissediyorum. Bebeğim 26dan beri baş aşağı ama hiç kaburgalara tekme falan olmadı. Ayakları bağdaş değil de yüzünde mi acaba
Ne güzel ablalar daha anaç oluyor. Rabbim acılarını göstermesin, hiç ayrılmasınlar inşallahBende uzaniyorum diyorum kizlar gelin bakin kardesiniz nasil hareket ediyo oyle bi mutlu oluyorlarki hemen karnimi opmeye sarilmaya basliyorlar gulusup duruyorlar
Ya Rabbim bir daha oyle bisey yasatmasin cnm tabi insanda tramvalar olunca herseyde biseyler arar durumda oluyo insAllah bebisini saglikla zamaninda kucagina alman nasip olsun cnmTecrübeliler söylüyorsa doğrudur tabi kibenim boş gebelik yüzünden kürtajım var malesef o yüzden biraz evham yapıyorum ister istemez Amin inşallah, isteyen ve hak eden herkese nasip etsin Rabbim
Akrobatik haller işteyok yok içini ferah tut normalmiş bu dönemler :) bizimkinin baş aşağı popo solda ayakları ise sağ tarafımdaymış L pozisyonunda falan duruyor herhalde
Amin cnm sağol Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin kız evlatNe güzel ablalar daha anaç oluyor. Rabbim acılarını göstermesin, hiç ayrılmasınlar inşallah
Evet eskisi kadar sert değil benimki de canım. Arkadaşlar da yazmış hep normalmiş hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzCanım bende de durumlar aynı. Özellikle son 1-2 gündür azaldı hareketleri baya. Bugün doktoruma sorayım dedim ama ediyor da hani hiç etmiyor değil. Yerleri azaldığı için normal yazıyor hep. 12 saatte en az 10 kez diyorlar evet o kadar da oluyor. Ama eskisi gibi kuvvetli ve sık değil diye garip geliyor bana dageçen hafta falan dakkada 10 kere hareket ediyordu yeri geliyordu.
Yarın sabah perinatolog randevum var ona soracağım. Yazarım buradan sizlere de.
Beni de gece basıyor canım bayadır. Kalkıp üstümü değiştiğim çok oluyor. Bazen öyle üstümü açıyorum bir uyanıyorum üşüyorum terim üstümdeKorkuyorum valla hasta olucam diye
Aynen ya bazen insân bunaliyo evde olmaktan bende hiç çıkmam evden hafta ici kızımı okula götürüp geliyorum en azından hem yürüyüş oluyo bana hemde hava alıyorumDışarda hayat varmışev hastane dışında bir yere gitmeyeli baya olmuş. Dün market bugün avm doğuma kadar götürür beni artık
Arada durulmaları normalmiş zaten artık uyku dönemleri daha uzun oluyor. Hareketleri tekme gibi değil de daha çok kayma şeklinde. Ben o yüzden biraz evham yaptım ama arkadaşların da öyleymiş. Boşuna panik yapıyoruz arada, yarın doktordan çıkınca içiniz daha da rahatlar merak etmeyin30. Haftaya girdiğimden beri yani son 2 gündür diyeyim belirgin azaldı gündüzleri özellikle ve daha hafif hissediyorum. Bugün doktorla görüştüm yarın gideceğim . Sizin mesajınızı görmek rahatlattı beni sankitedirgin oldum çünkü bariz azalma ve seyrelme olunca . Yarın suyuna vs bakacak bakalım herhangi bi durum varmı enazından içim rahat eder. Bir sebeb olmasında tek sebebi büyüyor ve uyuyor olmalarıdır inşallah
İnşallah çok sağol hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımızaYa Rabbim bir daha oyle bisey yasatmasin cnm tabi insanda tramvalar olunca herseyde biseyler arar durumda oluyo insAllah bebisini saglikla zamaninda kucagina alman nasip olsun cnm
Hayırlı evlat olsunlar inşallah. Kızların kardeşlikleri de başka oluyor. İnşallah 2.de bana da nasip olur, tabi ki öncelik sağlıklı ve hayırlı evlat olmalarıAmin cnm sağol Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin kız evlatgerçekten kızlar çok daha farklı anneye yoldaş oluyorlar bakalım erkek çocuk nasıl bir duygu hayırlısıyla bu defada onu tadicaz
Bende ilk doğumunu erken yaşta yaptım hemşireler anlatıyor gösteriyor doğum sonrasındaAnnem 21 yaşında doğurmuş beni seni kucağıma alınca anladım hem kadın hem anne olduğumu der.
Otomatikman yükleniyormuş
Bende ilk doğumunu erken yaşta yaptım hemşireler anlatıyor gösteriyor doğum sonrasında
Öyle cnm ama ilk diyorsun hamileyim sonra ultrasona girince bakiyorsunki bebek yok kürtaj zaten doğumdan zor hayal kırıklığı oluyo çok şükür Rabbim çok uğratırlarmış sizi cnm sağlıkla al kucağınaİnşallah çok sağol hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımızaAslında bebek kaybı olarak görmüyorum çünkü ortada bebek yoktu. O çatala yatmak beni perişan etti tabi biraz da umut edip eli boş kalmak var. Çok şükür bekletmeden tekrar nasip etti Rabbim.
Amin cnm sagolHayırlı evlat olsunlar inşallah. Kızların kardeşlikleri de başka oluyor. İnşallah 2.de bana da nasip olur, tabi ki öncelik sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları
Bende 20 yaşımda kızımı aldım kucağıma cnm erken yaşta anne olmakta güzel tabi zorlukları oluyor ama büyüdüklerinde arkadaş gibi oluyorlar bizlereBende ilk doğumunu erken yaşta yaptım hemşireler anlatıyor gösteriyor doğum sonrasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?