2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
[QUOTE="Obayram, doğum ücretlerini konuştun mu hiç hastanenle
Canım bu Cumartesi eşim gelince beraber gidip konuşacağız. Verdikleri fiyatı kayıt altına aldıkları için eşim de olsun dedim. Bir de Medicana burada Emniyet indirimi uyguluyor ya. Yine öğrenince paylaşırım seninle ama yaklaşık %20 falan indirimli oluyor bizim herşey.

O bile iyi gelir tabiki insana
Dikiş olmasa belki ben de biraz daha rahat olurdum en azından markete falan gider gelirdim.
Şimdi dışarda dünya varmış diyorum ama geldim geleli iki seksen yatıyorum. En son arabadan eve yürürken dedim herhalde çıkacak kafası şimdi baya baskı hissettim. Allah’tan dinlenince geçiyor
O yüzden doğuma kadar yeter bu değişiklik bana

Sekerlerimizi hazirladim kizlar Aldigim standa ascaz hastanede Bu arada kolonyalarimiz da geldi onlari da kare bir stand aldim oraya koyacagim Nasil olmus sizce?

Eklentiler

• B547CC23-A244-4BE5-9FE1-E87BF1361657.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 68
  • 79F895D8-ED65-4269-93B0-94382D2D112B.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 63
  • 4B7491C0-DE55-483B-A3EF-539A2E08EDCB.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 66
  • 403F2AA0-32BE-4C1A-A0BF-3D54B060F283.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 71
Evet cnm arada markete falan gitmekte iyi oluyor ama senin durumun farklı diye haliyle korkuyorsun cnm sen doğuma kadar dikkat et insAllah doğumdan sonra oglusunla gezersiniz Allah yardımcın olsun valla sürekli uzanmak sürekli daha fazla dikkat etmekte görüyo insani hayırlısıyla sağlıkla kavuşsan bebisine bari rahatlardın biraz

Isten cikali hic iyi degilim evde uzanmak oturmaktan mi anlamadim bel sirt agrim cok var ama kalkip hareket edesimde yok karnim rahatsiz ediyor

Birde kizlar sizde ates basmasi terleme oluyormu evde hep atletleyim o bile fazla geliyor bazen
Aynı şeyleri bende yaşıyorum bi anda bir ter boşalıyor sırtımdan sanki su içinde kalıyorum gebelik ilerledikçe ateş basmaları çoğaldı sanki
Sekerlerimizi hazirladim kizlar Aldigim standa ascaz hastanede Bu arada kolonyalarimiz da geldi onlari da kare bir stand aldim oraya koyacagim Nasil olmus sizce?

canım çok güzeller ellerine sağlık sağlıcakla gelsin Eslem hanım

Benim arkadaşım orada yaptı gayet memnun kaldı neden yoğun bakımı düşünüyorsun ki rabbim düşürmez inşallah

Öyle maalesef. Rabbim kimseye yaşatmasın. Sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı

Yapma kuzum sende sen ona de kalk yap et de benim de eltimin kızı öyleydi kaynanama gidince bakiyorum yediğini bırakıp gidiyor dedim kaldır yediklerini sende köy agirligini

Yapma kuzum sende sen ona de kalk yap et de benim de eltimin kızı öyleydi kaynanama gidince bakiyorum yediğini bırakıp gidiyor dedim kaldır yediklerini sende köy agirligini
Valla haklisin cnm ama ben öyle yapamıyorum işte birde biseyler desem eşime farklı yansıtıyorlar diye istemiyorum eşimde olaya dahil olsun eltimle aram ıyidir onunla samimiyiz diye bile zorlarına gidiyo sürekli ikimize laf atıp duruyorlar bizde umursamiyoruz

Çok güzeller maşallah Eslem hanıma

Çok güzel.olmus cnm sağlıkla gelsin eşlem hanim

Tesekkur ederim canlarim Hepsi saglikla gelsin insallahh

Eşine de anlat ben yoruluyorum artık nasıl yapayım hepsini de şöyle kardesine yardımcı olsun de yada sana karnım aç falan derse mutfak orda de canim berme küçücük çocuğa ipleri yazık günah sana. Rabbim onları da daha beter
etsin

Ben oldum galiba ya hasta ya covid bugun atesim cikti eklem agrisi simdi test verdim
Sicaga aldanip yari ciplak geziyorum kayinvalidemlerde pozitif 1 hafta once gorusmustuk insallah negatif cikar

Valla onlarda uyanıklar cnm abilerinin yanında indirip kaldırma işlerini yapıyorlar sonra çekiliyorlar aradan Allah büyüktür şuan dershaneye gidiyo sınava hazirlaniyo kazansa bi 4 yıl daha yanimda kalir

Ben oldum galiba ya hasta ya covid bugun atesim cikti eklem agrisi simdi test verdim
Sicaga aldanip yari ciplak geziyorum kayinvalidemlerde pozitif 1 hafta once gorusmustuk insallah negatif cikar
Ya çok geçmiş olsun cnm inşallah covid degilsindir

Valla onlarda uyanıklar cnm abilerinin yanında indirip kaldırma işlerini yapıyorlar sonra çekiliyorlar aradan Allah büyüktür şuan dershaneye gidiyo sınava hazirlaniyo kazansa bi 4 yıl daha yanimda kalir
Rabbim ona da ona göre verir canim sabır hele ki hamile bayana böyle yapıyorlarsa rabbim iki katını verir onlara. Sende onlar gibi yap eşin varken ilgilen sonra eşin yokken ilgilen mj

Rabbim ona da ona göre verir canim sabır hele ki hamile bayana böyle yapıyorlarsa rabbim iki katını verir onlara. Sende onlar gibi yap eşin varken ilgilen sonra eşin yokken ilgilen mj
Valla ben Allah a havale ediyorum kötülük yapana kötülük yapamıyorum cnm herkes kendine yakışanı yapar elbet birgün yaşar yaşattıklarını Allahtan akşamları tek evde öğlen arası gelip yemek yiyip gidiyo

Kızlar leğen kemikleri civarında sancınız oluyor mu ya benim yine olmaya başladı geçen gittim birşey yok diler yine mi gitsem sancı yani iğne batması rahatsızlık hisssş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…