2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Valla onlarda uyanıklar cnm abilerinin yanında indirip kaldırma işlerini yapıyorlar sonra çekiliyorlar aradan Allah büyüktür şuan dershaneye gidiyo sınava hazirlaniyo kazansa bi 4 yıl daha yanimda kalir
4 yıl mı Allah korusun inşallah başka bir yeri kazanır. Kız çocuğu okusun tabi ki ama böyle beleşe yaşanmaz. İnsan biraz eksikli hisseder kendini.

Kızlar leğen kemikleri civarında sancınız oluyor mu ya benim yine olmaya başladı geçen gittim birşey yok diler yine mi gitsem sancı yani iğne batması rahatsızlık hisssş
Benim uzun zamandır var. 20li haftalardan beri bacak aramdaki kemiklerim ağrıyor hatta bazen acıyor. Geçen gün araya yastık koymadan 1 saat uyumuşum oturma odasında, ayağa kalkıp adım zor attım. çatı kemikleri genişliyormuş normal diyorlar hep.

Benim arkadaşım orada yaptı gayet memnun kaldı neden yoğun bakımı düşünüyorsun ki rabbim düşürmez inşallah
İnşallah tabi de her ihtimali düşünmek gerek bence. Arkadaşlarımın tavsiyesi de doğum için hastane seçerken ilk bakacağın kriterlerden biri yenidoğan yoğun bakımının olması yönündeydi.

4 yıl mı Allah korusun inşallah başka bir yeri kazanır. Kız çocuğu okusun tabi ki ama böyle beleşe yaşanmaz. İnsan biraz eksikli hisseder kendini.
Ya aslında evleri burda var ama köyde yaşamayı tercih ediyor kayinvalidem burda olsalar en azından o yanimda olmazdı korona çıktığından beride hiç gelmiyorlar eskiden kış boyu burada oluyorlardı en azından evinde kalıyordu gorumcemde kasımdan nisana kadar ama şimdi sürekli burda

Kızlar leğen kemikleri civarında sancınız oluyor mu ya benim yine olmaya başladı geçen gittim birşey yok diler yine mi gitsem sancı yani iğne batması rahatsızlık hisssş
Bence sancıların normal cnm bebekler artık normal doğum pozisyonunda o yüzden oraların ağrıması sanci olmasi çok normal baskı yapıyorlar o kısma ondandir

Herkes isyerinde donarken tsortle otururdum usume hissim gitti resmen
Allahim su 1 ay hayirlisiyla gecseydi kizimda kus gibiydim bu oglan dogmadan anami aglatti
Bu oğlanlar çok nazlı, çok çektiriyor valla kızım böyle değildi sakindi. Sen yine çok önce giyme bende öyle dolaştım hasta oldum aman hasta olursun
Ya düzgün oturamıyorum mideme falanda baskı yapiyo
Midem, kaburga kemiklerim, leğen kemiklerim resmen tekme tokat manyağı oldu basıyor tekmeyi midem bulanıyor refluyu tetikliyor yaramaz.
Geçen araba da gidiyoruz eşimle İzmir buz, klimayı açmış ben üşümeyeyim diye adama bir bağırdım kapat şunu ben yanıyorum diye
Evde doğalgaz yakmak istemiyorum alev alıyorum resmen
Bende gece evdekiler uyuyunca kalkıp dogalgazi kapatiyorum ohhh miss gibi uyuyorum. Tabi onlar üşüyor ama bende resmen yanıyorum vucud sicakligim normale dönüyor.

Benim o kadar olmuyor arada böyle sonra geçiyor.
Sen bilirsin canım git istersen
Bence sancıların normal cnm bebekler artık normal doğum pozisyonunda o yüzden oraların ağrıması sanci olmasi çok normal baskı yapıyorlar o kısma ondandir
İki hafta önce felan da gittim evet doktor normal dedi artık büyüdüğü baskı yapıyor dedi ama serum yapılınca da çok iyi oluyordu artık biraz daha bekleyim haftaya kontrol de var

Bende 20 yaşımda kızımı aldım kucağıma cnm erken yaşta anne olmakta güzel tabi zorlukları oluyor ama büyüdüklerinde arkadaş gibi oluyorlar bizlere
Evet şu an en büyük destekçim 18 doğum yaptım 2 çocuğumu da 19 arada bi yaş var 3 çocuğum olduğunda 27 yaşındaydım ve tam annelik hislerini onda yaşadım gibi

Yine bi aksam yemegi sonrasi can cekismeler Allah'im kime ne kotuluk yaptim da beni bu hale dokuyosun diye aglaniyorum Guldugume bakmayin kivraniyorum resmen
Ben de son zamanlar mide bulantısından cok çekiyorum, ilk haftalar yaşamadığım bulantıyı yaşıyorum resmen niye böyle oldu anlamadım şu an yine midem ağzımda

Ayyy bencede bu oğlanlar yaramazlar ikizlerde hamileyken bile bu kadar zorlamıyordum valla şimdiden yaramazlıkları çok doğduktan sonra nasıl olurlar bilmem

İki hafta önce felan da gittim evet doktor normal dedi artık büyüdüğü baskı yapıyor dedi ama serum yapılınca da çok iyi oluyordu artık biraz daha bekleyim haftaya kontrol de var
Kontrolde tekrar söyle cnm ona göre sana bilgi verir ilacın falan faydası pek olmaz herhalde büyüdükleri için bizi zorluyorlar cnm

Evet şu an en büyük destekçim 18 doğum yaptım 2 çocuğumu da 19 arada bi yaş var 3 çocuğum olduğunda 27 yaşındaydım ve tam annelik hislerini onda yaşadım gibi
Bende bu sene 27 yaşında olucam ve 3 kizim var nisandada hayırlısıyla oğlum doğacak buyuk kizim 7,5 ikizler4,5 yasinda cok sukur RabbimeRabbim isteyen herkese nasip etsin evlat duygusunu tatmalarini

Bende bu sene 27 yaşında olucam ve 3 kizim var nisandada hayırlısıyla oğlum doğacak buyuk kizim 7,5 ikizler4,5 yasinda cok sukur RabbimeRabbim isteyen herkese nasip etsin evlat duygusunu tatmalarini
Masallah ben bu sene 30 yasina girecegim ve ilk cocuk 45 yasindayken 15 yasinda ergenim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…