- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Masallah ben bu sene 30 yasina girecegim ve ilk cocuk45 yasindayken 15 yasinda ergenim olacak
Bende bu sene 27 yaşında olucam ve 3 kizim var nisandada hayırlısıyla oğlum doğacak buyuk kizim 7,5 ikizler4,5 yasinda cok sukur RabbimeRabbim isteyen herkese nasip etsin evlat duygusunu tatmalarini
Artik bakimlarla falan moruklasmamaya, ruhumuzu da genc tutmaya calisacagizBende 31 yaşında Anne olacağım
Kızım benim yaşıma geldiğinde moruk olmuş olurum artık
Kuzum link atar misinKızlar nem ölçeri çok beğendim ben almayan varsa tavsiye ederim. Bebek modu da var, telefonla eşleşince aktif edilebiliyor . Sıcaklık 20-24 derece arası , nem için de %45 ile %70 arası uygunmuş bebişlerimize
Ben temmuzda 32 oluyorum, ilk çocukBende 31 yaşında Anne olacağım
Erkek kardeş olsa rahatsızlığını dile getirmek daha kolay olabilirdi. Hala olabilir ama eşinle alakalı biraz. Geçen misafirlerim vardı, görümcem de geldi. Eşim yardım ediver diye yanıma gönderdi mesela. Eşinle usulünce konuşsan belki daha kolay olur senin için.Ya aslında evleri burda var ama köyde yaşamayı tercih ediyor kayinvalidem burda olsalar en azından o yanimda olmazdı korona çıktığından beride hiç gelmiyorlar eskiden kış boyu burada oluyorlardı en azından evinde kalıyordu gorumcemde kasımdan nisana kadar ama şimdi sürekli burda
TabikiKuzum link atar misin
Ben temmuzda 32 oluyorum, ilk çocukEşimle konuşuyoruz aynı şeyleri. Keşke fırsat olsaydı da 25lerimde anne olabilseydim diyorum ama nasip tabi...
Artik bakimlarla falan moruklasmamaya, ruhumuzu da genc tutmaya calisacagiz
Benim annem 35inde dogurdu. Suan 15 yasinda ergen kardesim var annem 50 yasinda. Beni cok yoruyor, o zaman yapmasaydim su an ozgur bi kadindim diyo
Maşallah canım yine geç değil Rabbim.hayirli evlat eylesin bazen diyorum keske biraz hayatimi yasayabilseydim ama boylede cok sukur mutluyum 19 yasinda evlendim 20 de anne oldum en azindan yoldasim olan 3 kizim varMasallah ben bu sene 30 yasina girecegim ve ilk cocuk45 yasindayken 15 yasinda ergenim olacak
Yok ya oyle dusunme kizlar cabuk buyuyoBende 31 yaşında Anne olacağım
Ha ha ha guldurdun beni vallaGeçen nst de hemşire karşıdaki kadına sordu kaç yaşındasın 26, kaçıncı çocuğun 4 dedi.
Sonra kağıda imza atarken baktım odadaki en yaşlı Anne benim
Çıktım eşime dedim ki çok geç kalmışız
Her yasin güzelliği var cnm her yasta anne olmak güzel biraz ergenlik dönemi zorluyo anneleri ama oda geçici bir donemArtik bakimlarla falan moruklasmamaya, ruhumuzu da genc tutmaya calisacagiz
Benim annem 35inde dogurdu. Suan 15 yasinda ergen kardesim var annem 50 yasinda. Beni cok yoruyor, o zaman yapmasaydim su an ozgur bi kadindim diyo
Tabii herşey nasip kısmet şimdide çok geç değil ki yinede her yasta anne olmak güzel biseyBen temmuzda 32 oluyorum, ilk çocukEşimle konuşuyoruz aynı şeyleri. Keşke fırsat olsaydı da 25lerimde anne olabilseydim diyorum ama nasip tabi...
Ahhh canım dışı seni yakar ici beni diyor ya oyle bisey benimkide ama arada diyorum anlıyo beni arada söylediğin zamanda ne diyorsun diyo susuyorum babalarida yok bu kucugunude simartmislar bu kadar değildi bunun bi büyüğü dolduruyo bunuda yapma yapmak zorunda değilsin diye biz köydeyiz onlar mi yapıyorlar bizim işi diye diye bizlerde is yapmamasini sagliyo köyde olmaları kendi seçimleri bizim burada evleri var gelmiyorlar ve bizimde kurulu düzenimiz var ailemiz var her zaman yanlarında olamayız yaniErkek kardeş olsa rahatsızlığını dile getirmek daha kolay olabilirdi. Hala olabilir ama eşinle alakalı biraz. Geçen misafirlerim vardı, görümcem de geldi. Eşim yardım ediver diye yanıma gönderdi mesela. Eşinle usulünce konuşsan belki daha kolay olur senin için.
Ayyy benimkide tam tersi ruhum yaşlı bedenim gencRuhum genç ama bedenim çöküyor ya
Valla annem de ufaklığı 35 te doğurdu gençleştim dedi ama bizim ilk çocuklar 30 lu yaşlarda geliyor.
Bakalım 2.leri 35 te doğururuz nasıl olur
Allah bagislasin cnm masAllah21 de evlendim 26 da ilk bebegimi aldim simdi 38 yaşındayım 12 yaşında bir ergenimiz abla olacak büyüdükçe dertleri büyür derlerdi büyüklerimiz aynen oyle oluyormuş
Amin cnm bütün kuzularimizi korusun biz artık bebek ozledik sevmeyi galibaAllah bagislasin cnm masAllahAynen vallahi buyudukce rahata ererim diyosun ama öyle olmuyor
Aynen valla sizinki daha fazla özlem.olmustur cnm kızın maşallah tam bir abla olmuş hayırlısıyla sağlıkla gelsin cnmAmin cnm bütün kuzularimizi korusun biz artık bebek ozledik sevmeyi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?