Söyledim en son normal dediKontrolde tekrar söyle cnm ona göre sana bilgi verir ilacın falan faydası pek olmaz herhalde büyüdükleri için bizi zorluyorlar cnm
Insallah canim ben de 2.yi 35den once dogurmaliyim diyorum hayirlisi artikRuhum genç ama bedenim çöküyor ya
Valla annem de ufaklığı 35 te doğurdu gençleştim dedi ama bizim ilk çocuklar 30 lu yaşlarda geliyor.
Bakalım 2.leri 35 te doğururuz nasıl olur
Amin canim cumlemize saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin.Maşallah canım yine geç değil Rabbim.hayirli evlat eylesin bazen diyorum keske biraz hayatimi yasayabilseydim ama boylede cok sukur mutluyum 19 yasinda evlendim 20 de anne oldum en azindan yoldasim olan 3 kizim var
Ben oldum galiba ya hasta ya covid bugun atesim cikti eklem agrisi simdi test verdim
Sicaga aldanip yari ciplak geziyorum kayinvalidemlerde pozitif 1 hafta once gorusmustuk insallah negatif cikar
Valla onlarda uyanıklar cnm abilerinin yanında indirip kaldırma işlerini yapıyorlar sonra çekiliyorlar aradan Allah büyüktür şuan dershaneye gidiyo sınava hazirlaniyo kazansa bi 4 yıl daha yanimda kalir
Ben temmuzda 32 oluyorum, ilk çocukEşimle konuşuyoruz aynı şeyleri. Keşke fırsat olsaydı da 25lerimde anne olabilseydim diyorum ama nasip tabi...
Ya panik yapma cnm korkulacak bisey yok insAllah hepsi normal.anne olmak bir bebeği doğurmak kolay değil cnm karnında bir insan bir can taşıyorsun kolay olurmu hiç sabret az kaldı hayırlısıyla doğduktan sonra güleceksin bu günlereSöyledim en son normal dedibirde ben aşırı panik biriyim yani normalde de en ufak bir yerim ağrısa birsey hissetsem doktora gidiyorum şimdi daha da zorlanıyorum hayırlısı ile doğsaydı
Insallah canim ben de 2.yi 35den once dogurmaliyim diyorum hayirlisi artikBen de 27de evlendim, esimle ayni yastayiz o kendini hazir hissetmiyordu. Gecen sene nisan gibi korunmayi birakirken bile tereddutleri vardi. Simdi cok cok mutlu ama. Hatta su an eli karnimda her hareketine ayri bi tepki veriyor
Amin canim cumlemize saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin.
Benim de annem 19da evlenip 20de beni dogurmus. Sukur bi sıkıntı yasamamis ama bana hep 25den once evlenmek yok, oku ayaklarinin uzerinde dur diyip durdu. Istedigi de oldu. Ama 30uma kadar cocuk yapmayacagimi hesap edemedi ki evlendigimden beri istiyordu.
İnşallah o günler gelir yaYa panik yapma cnm korkulacak bisey yok insAllah hepsi normal.anne olmak bir bebeği doğurmak kolay değil cnm karnında bir insan bir can taşıyorsun kolay olurmu hiç sabret az kaldı hayırlısıyla doğduktan sonra güleceksin bu günlerehep birilerine doğumunu anlatmak isteyeceksin hep derler erkeklerin askerlik anısı kadınlarında doğum macerasını sürekli anlatmak ister
Ayyy benimkide tam tersi ruhum yaşlı bedenim genc
Ha ha ha guldurdun beni vallahicbisey icin gec degil cnm ya erken anne olanlarda hayattan cok bisey anlamiyo biraz buyuseler belki rahatlarim diyorsun ama onlar buyudukce sikintilarida buyuyo valla en azından belki sizler eşinizle biraz vakit geçirip gezebildiniz çok şükür bende şimdi geziyorum ama çocukların sorumluluğu her zaman o fırsatı vermiyo
Ben eşime 30 dan sonra doğum yapmam diyordum büyük konuşmuşum 31 yaşında da hamile kaldımBende bu sene 27 yaşında olucam ve 3 kizim var nisandada hayırlısıyla oğlum doğacak buyuk kizim 7,5 ikizler4,5 yasinda cok sukur RabbimeRabbim isteyen herkese nasip etsin evlat duygusunu tatmalarini
Herşey kısmet aslında bende çok başarılı ve çalışkan bir öğrenciydim babam tıp dedi eczacılık dedi tıp için 2 yıl girdim sınava olmadı 400 380 falan aldım her geçen sene benimde hevesim.kacti okuyamadım eşim teyzemin oğlu birbirimizi sevdik evlendik öyle okumadım evlendikten sonradaInsallah canim ben de 2.yi 35den once dogurmaliyim diyorum hayirlisi artikBen de 27de evlendim, esimle ayni yastayiz o kendini hazir hissetmiyordu. Gecen sene nisan gibi korunmayi birakirken bile tereddutleri vardi. Simdi cok cok mutlu ama. Hatta su an eli karnimda her hareketine ayri bi tepki veriyor
Amin canim cumlemize saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin.
Benim de annem 19da evlenip 20de beni dogurmus. Sukur bi sıkıntı yasamamis ama bana hep 25den once evlenmek yok, oku ayaklarinin uzerinde dur diyip durdu. Istedigi de oldu. Ama 30uma kadar cocuk yapmayacagimi hesap edemedi ki evlendigimden beri istiyordu.
Dediğim gibi hepsi nasip, kimisinin kocası geç gelir kimisinin evladıBen zaten 27 yaşında evlendim ancak oldu çocuk borç öde falan derken yeni nasip oldu
Dediğim gibi hepsi nasip, kimisinin kocası geç gelir kimisinin evladıben 29da evlendim 1 sene istemedim. Sonuçta sevgililik dönemi bile olsa aynı eve girince tanıyosun adamı. 1 sene bitmek üzereydi çalışmalara başladık pandemi çıktı, sonra biraz saldık, sonra planlı gittik ama olmadı. En son rahim filmi, insülin hapı derken 1 sene sonunda hamile kaldım. Boş gebelik oldu. Yaklaşık 15 ay geçti bu gebeliğe kadar biz ne desek ne planlasak boş. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da şuan en önemlisi o artık
Öyle cnm ben Allah a havale ediyorum kayinvalidem çok iyi ama görümcelerim 2 tanesi hariç diğerleri fena 6 gorumcem var bu arada ya yardımlarında dokunup çoğu zaman ama yaptıkları şeyleri dilleriyle yok ediyorlar sürekli bi msj verme avcunun içine alma çabaları var ve bunlar benim " teyzemin kizlari" düşün yani düşünce olarak farklılar herseyde sorun bulup çıkarıyorlarCanım çok geçmiş olsundediğin gibiyse üşütmüş de olabilirsin. Ama pozitifse de çok şükür hafif geçiriyor artık herkes, inşallah senin dreöyle olur. Haber ver bize de sonucunu
Canım valla iki gündür okuyorum yaşadıklarını, okudukça da sinirleniyorum. Yanlış bir şey de söylemekten çekindim açıkçası eşinin kardeşi sonuçta
Ama ne diyeyim yani artık burda bu kadar hamile hepimizin duası belli. Kimse ettiğini yaşamadan ölmezmiş bu dünyada
Ben de Eylül’de oluyorum 32
26 da evlendim. Biraz bekledik yeni evliyiz falan diye ama işte şimdiki aklım olsa. Daha doğrusu böyle yıllarca uğraşacağımı bilsem evlendiğim gibi başlardım sanırım çalışmalara
İnsan hemen her şeye istediğinde sahip olabileceğini sanıyor ama yanılıyor
Tabi ki öyleTabii herşey nasip kısmet şimdide çok geç değil ki yinede her yasta anne olmak güzel bisey
Saol canim benimCok guzeller , Eslem hanima hep el emegi goz nuru bazirliklarisimli kutuyu nereden yaptirdin canim ?
Saol kuzumHarika olmuş canım ellerine sağlıkEslem çok şanslı böyle yetenekli ince düşünceli bir annesi olduğu için
Ayy insAllah cnm herşey çok daha güzel olacakŞu hamilelikte çıkalım gençleşiriz
Yani çok şükür cnm sağlıkla kucağına al insAllah bebisiniArtık kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız ne diyelim.
Her yaşın güzelliği ayrı tabi :)
Ben işte geç evlendim hemen yapmak istemedik eşimle gezelim tozalım dedik.
Sonradan da olmadı biraz bekledik falan ama çok şükür yani kaldı sayılı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?