2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Köyde yaptıklarına seni ortakçı mı tutuyolar anlamadım ben. Değişikmiş kafaları. Allah sabırlar versin en yakın zamanda senden uzak olsunlar inşallah

Kizlar dun yemekten sonra esimle yururken alt karnima yine agri girdi. Elimle tutayim dedim baktim iyi geliyor. Hemen arayisa girdim acaba kemer varmidir gobegi destekleyen diye buldum. Sundan siparis verdim https://ty.gl/btmfllmzv7

Ben eşime 30 dan sonra doğum yapmam diyordum büyük konuşmuşum 31 yaşında da hamile kaldım
Kız gerçektende büyük konuşmamak gerekiyo ben bazen bisey diyorum sonra bi bakıyorum o dediğim şey illahi oluyo

Allah yardımcın olsun benim kayınlarim bile ev işine destek olurlardı bekarken beraber yaşadık yemek bile yaparlardı benimle kız olup yan gelip yatması garip gerçekten

Maalesef öyle. Biz plan yapıyoruz ama Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz. Ben şimdi yanlış anlamaz dediğim kişilere söylüyorum nineler gibi, fazla beklemeyen evlenin diye evlensinler fazla beklemeyin çocuk yapın dicem

Allah yardımcın olsun benim kayınlarim bile ev işine destek olurlardı bekarken beraber yaşadık yemek bile yaparlardı benimle kız olup yan gelip yatması garip gerçekten
Maalesef cnm karakter olarak farklılar sanki bütün sıkıntıları dertleri birtek onlar yaşıyormuş gibi davranıyorlar ama halbuki herkesin evinde sıkıntılar var anlamıyorlar

Kız gerçektende büyük konuşmamak gerekiyo ben bazen bisey diyorum sonra bi bakıyorum o dediğim şey illahi oluyo
Oğlum 7 yaşındayken spiral le hamile kaldım küçük kızıma 2017 dogumlu acil sezaryen olunca kordon bağlatma yapmadilar devlette 4 çocuk ve yaş sınırı var diye ama korunurken bi baktım hamileyim

Köyde yaptıklarına seni ortakçı mı tutuyolar anlamadım ben. Değişikmiş kafaları. Allah sabırlar versin en yakın zamanda senden uzak olsunlar inşallah
Ya valla zaten köyde olduğumuzda yapılan her işe bende el atarim her işlerinde bulunurum evimde olduğum zamanda ne yapabilirim yani sonuçta onlar orada temelli kalıp yaşıyorlar benimde evim şehirde ve ayrıyız yani minnet ettiriyorlar benle eltimle yani bakın biz yapıyoruz diyorlar kayinvalidem hariç tabi kızlar yapiyo o fesatligi

Oğlum 7 yaşındayken spiral le hamile kaldım küçük kızıma 2017 dogumlu acil sezaryen olunca kordon bağlatma yapmadilar devlette 4 çocuk ve yaş sınırı var diye ama korunurken bi baktım hamileyim
Herşey kısmet cnm Rabbim verirse önüne gecilmiyo kısmeti varmış kızının maşallah Rabbim bağışlasın size

Maalesef cnm karakter olarak farklılar sanki bütün sıkıntıları dertleri birtek onlar yaşıyormuş gibi davranıyorlar ama halbuki herkesin evinde sıkıntılar var anlamıyorlar
Benimde 17 yaşında kız kardeşim var oda biraz soyleterek iş yapıyor şimdiki gençler böyle galiba

Benimde 17 yaşında kız kardeşim var oda biraz soyleterek iş yapıyor şimdiki gençler böyle galiba
Yine kız kardeşine kızabiliyorsun tartışmaya girebiliyorsun görümce olunca pek bisey diyemiyorsun cnm hepsi kendini melek sanıyo birde bana diyorlar bizim bir kötülüğümu size dokunmamış ki

Yok mesela senin bulgurunu, tarhananı vs onlar yapıyor da onun için senin de onlara hizmet etmen gerektiğini mi düşünüyolar acaba? Hem küçüğü senin yanındaymış bu durumda köyde de herhangi bir iş yapmıyor. Bir de kuzenlerinmiş cidden ilginç. İnsanda biraz acıma duygusu olur yine de ne bileyim Allah yardımcın olsun cidden.

Hersey de bi hayir var, onemli olan saglik gerisi bi sekilde oluyor. Esimin ailesi de hep tip fakultesi istemis. Puani yettigi halde mimarlik tercih etmis. Hala daha soylenirler doktor olsaydin su an daha farkli olurdu gibilerinden. Cok cok yanlis buluyorum.. Bizler cocuklarimizda bu hatayi yapmayalim. Tercihlerine saygi duyup destekleyelim. Istemiyorlarsa hicbir meslegi olmasin yeter ki saglikli ve iyi bireyler olsunlar.

Gece yine hic uyumadim ve ilk defa sabaha kadar sürdü, 8 de kahvaltıyı hazırladım ye topla derken duş alıp yattım 10 du saat bütün düzenim bozuldu, sinirden gece birkaç kere ağladım da. Çok şükür bu zamana kadar hic zorlu geçmemişti hamileligim ama artık sona doğru zorlanıyorum Allah'ın gücüne gitmesin
Bi an önce bitsin diyorum sonra pişman oluyorum dediğime
Biz eşimle uzun ve kalipliyiz şuan bebek iki hafta önden gidiyor, aşağı yukarı 4 hafta civari kaldı diye kendimi telkin etmeye çalışsam da bazen zorlanıyorum.
Ne bileyim bu da böyle bir iç döküşüm olsun

Sagol cnim ama sigar diye umuyorum. vde de hic tek kisiligim yok ki deneme yapayim. E alsak bu sefer olmasa o da sorun Ay artik ikimizde yazin bakicaz ya birde ona kafa yormayalim valla

Amin cnm sagolasin yapılan şeyleri genelde zaten beraber yapıyoruz bazende bulunmuyoruz içinde sahurdayız diye pulbiber birber salcasi domates salçası falan yapıyoruz burda genellikle beraber yapıyoruz bazende okulumuz oluyo eşimizin işi var hafta ici çalışıyorlar geliyoruz evimize yani ne yapalım kalani da onlar yapıyorlar mecbur yaptıkları seyide biz yaptık sürekli söyleyip duruyor görümcelerim siz orda oturun biz çalışalım diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…