2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aynen öyle cnm herkes seçmekte özgür olmalı bende çocuklarımın hangi meslekte yeteneği varsa o yöne yönelmesini istiyorum sevdikleri mesleği yapsınlar yeteneklerini konustursunlar isterim baskı yapmak istemem dediğin gibi herşeyden önce sağlık geliyo Rabbim acılarını göstermesin istedikleri mesleği yapsınlar yada istemiyorlarsa yapmasinlar

Az kaldı cnm biraz daha sabir zahmet çekmeden güzel şeyler gerceklesmiyo cnm bebisin doğduğunda bugünleri unutturacak sana öyle düşün güzel düşün güzel olsun cnm

Ben senin yerinde olsam almazdım. Parasını ver al en azından kafan rahat olsun.

Ben eşime 30 dan sonra doğum yapmam diyordum büyük konuşmuşum 31 yaşında da hamile kaldım
Aa bu ben :) 30 dan önce çocuk defterini kapatıcam diyodum uğraşamam ileri yaşlarda diyodum ki, yeniden bebek özledik kandırdılar beni baba ve oğullar ama çok şükür istedik ve yine Rabbim nasip etti Allah olmayanlara isteyen herkese versin

Aaa favorimde varmis ama cok küçük falan diye yorum yazmışlar emin olamamıştım. Yeterli mi sence?
Bence boyutunun küçük olması daha iyi,kocaman bir şey olsa bir dünya yer kaplasa bu kadar hoşuma gitmezdi benim. Telefondan kontrol edilebiliyor oluşunu ve hassaslığını çok beğendim, oda oda gezdim her odada farklı nem ölçüyor , yüzüme yaklaştırınca ağzımdan çıkan buhardan mıdır nedir nem yükseliveriyor hemen bi de bebek için ideal sıcaklığın dışına çıkınca ekrandaki suratını asıyor bildirim geliyor telefona da , gayet yeterli yani bence işlevini yerine getiriyor

Eklentiler

• DB88E939-1FBE-4856-87AD-DCDF82CEEE05.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 40
Ben de son zamanlar mide bulantısından cok çekiyorum, ilk haftalar yaşamadığım bulantıyı yaşıyorum resmen niye böyle oldu anlamadım şu an yine midem ağzımda
Bende çok fenayım midemden asit yükseliyor yanıyor renie şurup verdi doktorum iyi geldi rahatladım.

Ben ne yapayım 36 yaşındayım. Olsun siz daha gençsiniz. Allahtan yaşımdan büyük göstermiyorum ordan yırtıyorum durumu
Artik bakimlarla falan moruklasmamaya, ruhumuzu da genc tutmaya calisacagiz
Benim annem 35inde dogurdu. Suan 15 yasinda ergen kardesim var annem 50 yasinda. Beni cok yoruyor, o zaman yapmasaydim su an ozgur bi kadindim diyo
Aha iste ben annen gibi olucam birde ergen oğlan olunca artık ben yatak odamı kilitleyip evden çıkarım kim bilir neler yapacak
Doğurdum büyüttüm de ergenligi düşünüyorum hepsi hamilelikten vallahi sacmalatiyor

Ayyy bencede bu oğlanlar yaramazlar ikizlerde hamileyken bile bu kadar zorlamıyordum valla şimdiden yaramazlıkları çok doğduktan sonra nasıl olurlar bilmem
Erkek anneleri diyor zaten erkek bebekte sırt, bel cok agriyormus. Kuduruk oğlanlar ahh bir sağlıkla doğsa da yesem onu . Doğmadan o kadar çok ozlemle bekliyorum anlatamam. Hep 3 cocuk isterdim kısmet olmadı diye düşünüyordum Allah nasip etti.

Ben de çok berbatım, hamileliğimin başında cok uzun sürmemişti bulantılarım , soda-limon içerdim iyi gelirdi . Şimdi de içtim de hiç faydası yok , ilk zamanlardan beter oldum,yarın ben de bi doktora sorayım bir şey versin de kullanayım böyle olmayacak

Az kaldı cnm biraz daha sabir zahmet çekmeden güzel şeyler gerceklesmiyo cnm bebisin doğduğunda bugünleri unutturacak sana öyle düşün güzel düşün güzel olsun cnm
Biliyorum ama insanoğlu her zaman aynı güçte olmuyor ne bileyim, Allah beterinden korusun bugunumuze de bin şükür

Maşallah cnm sağlıkla gelsin

@mllen canım benim bugün kalan mobilyalarla beraber yatak da geldi. Yatak gerçekten 80x177x13 imiş emin olmuş oldum
ama belki 80x180 de sığabiliyordur 3 cm çok değil sonuçta
Yazın aklında olsun yatak bakarken
Canm bizim yatak ölçüsü de yavru yatak olduğu için 90a 185 ama denedik ve 90 a 190 çok rahat sığdı. Aklınızda olsn denemkte yarar var, büyük ihtimal sizinde 80x180 sığar

Sekerlerimizi hazirladim kizlar Aldigim standa ascaz hastanede Bu arada kolonyalarimiz da geldi onlari da kare bir stand aldim oraya koyacagim Nasil olmus sizce?
Çok güzeller, bende boş şişe aldım kolanya için fıs fıslı nasıl süsledin hazır mı aldın onunda fotosunu atar mısın, sekerler poşetini nereden yaptırdın fiyatı nasıldı, cukalata fiyatları uçmuş

Bana da gaviscon yazdı canım.artık bulantıdsn ziyade mide yanması şekline dönüştü durum

Yaş olayına gelince sanırım en yaşlı benim 83 doğumlu 3.ye hamiş bir hatun. İlk oğlumu 26 yaşında 2.oğlumu 33 yaşımda aldım kucağıma. Çocuk defteri kapandı derken eşimin çok istemesi benimde kız çocuğu hasretimle yaptık bi delilik Kul plan yapar kader gülermiş kız isterken 3.yede oğlan dedi doktor. 40a varmadan şükür 3.yüde tamamlamış olucaz inşallah

Saol canım, kolonyalari yaptirdim 350 tlydi sanirim tanesi 7,5 tlye. Instagramdan atolye_gri sayfasina.
Sekerleri internetten yaptirdim sekersepetimden yaptirdim poset ve kurdelesini de ordan aldim onlarinda linki burda canim

Eklentiler

• D8D217F1-4FB6-4857-A1DB-C9B6E750CAEE.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…