- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Aynen öyle cnm herkes seçmekte özgür olmalı bende çocuklarımın hangi meslekte yeteneği varsa o yöne yönelmesini istiyorum sevdikleri mesleği yapsınlar yeteneklerini konustursunlar isterim baskı yapmak istemem dediğin gibi herşeyden önce sağlık geliyo Rabbim acılarını göstermesin istedikleri mesleği yapsınlar yada istemiyorlarsa yapmasinlarHersey de bi hayir var, onemli olan saglik gerisi bi sekilde oluyor. Esimin ailesi de hep tip fakultesi istemis. Puani yettigi halde mimarlik tercih etmis. Hala daha soylenirler doktor olsaydin su an daha farkli olurdu gibilerinden. Cok cok yanlis buluyorum.. Bizler cocuklarimizda bu hatayi yapmayalim. Tercihlerine saygi duyup destekleyelim. Istemiyorlarsa hicbir meslegi olmasin yeter ki saglikli ve iyi bireyler olsunlar.
Az kaldı cnm biraz daha sabir zahmet çekmeden güzel şeyler gerceklesmiyo cnm bebisin doğduğunda bugünleri unutturacak sana öyle düşün güzel düşün güzel olsun cnmGece yine hic uyumadim ve ilk defa sabaha kadar sürdü, 8 de kahvaltıyı hazırladım ye topla derken duş alıp yattım 10 du saatbütün düzenim bozuldu, sinirden gece birkaç kere ağladım da. Çok şükür bu zamana kadar hic zorlu geçmemişti hamileligim ama artık sona doğru zorlanıyorum Allah'ın gücüne gitmesin
Bi an önce bitsin diyorum sonra pişman oluyorum dediğime
Biz eşimle uzun ve kalipliyiz şuan bebek iki hafta önden gidiyor, aşağı yukarı 4 hafta civari kaldı diye kendimi telkin etmeye çalışsam da bazen zorlanıyorum.
Ne bileyim bu da böyle bir iç döküşüm olsun
Ben senin yerinde olsam almazdım. Parasını ver al en azından kafan rahat olsun.Amin cnm sagolasin yapılan şeyleri genelde zaten beraber yapıyoruz bazende bulunmuyoruz içinde sahurdayız diye pulbiber birber salcasi domates salçası falan yapıyoruz burda genellikle beraber yapıyoruz bazende okulumuz oluyo eşimizin işi var hafta ici çalışıyorlar geliyoruz evimize yani ne yapalım kalani da onlar yapıyorlar mecbur yaptıkları seyide biz yaptık sürekli söyleyip duruyor görümcelerim siz orda oturun biz çalışalım diyorlar
Malesef cnm öylede yapamıyorum eşim diyo köyde yapılıyo zaten ne gerek var diyeBen senin yerinde olsam almazdım. Parasını ver al en azından kafan rahat olsun.
Aa bu ben :) 30 dan önce çocuk defterini kapatıcam diyodum uğraşamam ileri yaşlarda diyodum ki, yeniden bebek özledik kandırdılar beni baba ve oğullarBen eşime 30 dan sonra doğum yapmam diyordum büyük konuşmuşum 31 yaşında da hamile kaldım
Bence boyutunun küçük olması daha iyi,kocaman bir şey olsa bir dünya yer kaplasa bu kadar hoşuma gitmezdi benim. Telefondan kontrol edilebiliyor oluşunu ve hassaslığını çok beğendim, oda oda gezdim her odada farklı nem ölçüyor , yüzüme yaklaştırınca ağzımdan çıkan buhardan mıdır nedir nem yükseliveriyor hemenAaa favorimde varmis ama cok küçük falan diye yorum yazmışlar emin olamamıştım. Yeterli mi sence?
Bende çok fenayım midemden asit yükseliyor yanıyor renie şurup verdi doktorum iyi geldi rahatladım.Ben de son zamanlar mide bulantısından cok çekiyorum, ilk haftalar yaşamadığım bulantıyı yaşıyorum resmen niye böyle oldu anlamadım şu an yine midem ağzımda
Geçen nst de hemşire karşıdaki kadına sordu kaç yaşındasın 26, kaçıncı çocuğun 4 dedi.
Sonra kağıda imza atarken baktım odadaki en yaşlı Anne benim
Çıktım eşime dedim ki çok geç kalmışız
Aha iste ben annen gibi olucamArtik bakimlarla falan moruklasmamaya, ruhumuzu da genc tutmaya calisacagiz
Benim annem 35inde dogurdu. Suan 15 yasinda ergen kardesim var annem 50 yasinda. Beni cok yoruyor, o zaman yapmasaydim su an ozgur bi kadindim diyo
Erkek anneleri diyor zaten erkek bebekte sırt, bel cok agriyormus. Kuduruk oğlanlar ahh bir sağlıkla doğsa da yesem onu . Doğmadan o kadar çok ozlemle bekliyorum anlatamam. Hep 3 cocuk isterdim kısmet olmadı diye düşünüyordum Allah nasip etti.Ayyy bencede bu oğlanlar yaramazlar ikizlerde hamileyken bile bu kadar zorlamıyordum valla şimdiden yaramazlıkları çok doğduktan sonra nasıl olurlar bilmem
Ben de çok berbatım, hamileliğimin başında cok uzun sürmemişti bulantılarım , soda-limon içerdim iyi gelirdi . Şimdi de içtim de hiç faydası yok , ilk zamanlardan beter oldum,yarın ben de bi doktora sorayım bir şey versin de kullanayım böyle olmayacakBende çok fenayım midemden asit yükseliyor yanıyor renie şurup verdi doktorum iyi geldi rahatladım.
Ben ne yapayım 36 yaşındayım. Olsun siz daha gençsiniz. Allahtan yaşımdan büyük göstermiyorum ordan yırtıyorum durumu
Aha iste ben annen gibi olucambirde ergen oğlan olunca artık ben yatak odamı kilitleyip evden çıkarım kim bilir neler yapacak
Doğurdum büyüttüm de ergenligi düşünüyorum hepsi hamilelikten vallahi sacmalatiyor
BiliyorumAz kaldı cnm biraz daha sabir zahmet çekmeden güzel şeyler gerceklesmiyo cnm bebisin doğduğunda bugünleri unutturacak sana öyle düşün güzel düşün güzel olsun cnm
Maşallah cnm sağlıkla gelsinErkek anneleri diyor zaten erkek bebekte sırt, bel cok agriyormus. Kuduruk oğlanlar ahh bir sağlıkla doğsa da yesem onu . Doğmadan o kadar çok ozlemle bekliyorum anlatamam. Hep 3 cocuk isterdim kısmet olmadı diye düşünüyordum Allah nasip etti.
Amin cnm öyle herşeyin hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebislerimizBiliyorumama insanoğlu her zaman aynı güçte olmuyor ne bileyim, Allah beterinden korusun bugunumuze de bin şükür
Canm bizim yatak ölçüsü de yavru yatak olduğu için 90a 185 ama denedik ve 90 a 190 çok rahat sığdı. Aklınızda olsn denemkte yarar var, büyük ihtimal sizinde 80x180 sığar@mllen canım benim bugün kalan mobilyalarla beraber yatak da geldi. Yatak gerçekten 80x177x13 imiş emin olmuş oldum
ama belki 80x180 de sığabiliyordur 3 cm çok değil sonuçta
Yazın aklında olsun yatak bakarken
Çok güzeller, bende boş şişe aldım kolanya için fıs fıslı nasıl süsledin hazır mı aldın onunda fotosunu atar mısın, sekerler poşetini nereden yaptırdın fiyatı nasıldı, cukalata fiyatları uçmuşSekerlerimizi hazirladim kizlarAldigim standa ascaz hastanede Bu arada kolonyalarimiz da geldi onlari da kare bir stand aldim oraya koyacagim Nasil olmus sizce?
Bana da gaviscon yazdı canım.artık bulantıdsn ziyade mide yanması şekline dönüştü durumBen de çok berbatım, hamileliğimin başında cok uzun sürmemişti bulantılarım , soda-limon içerdim iyi gelirdi . Şimdi de içtim de hiç faydası yok , ilk zamanlardan beter oldum,yarın ben de bi doktora sorayım bir şey versin de kullanayım böyle olmayacak
Saol canım, kolonyalari yaptirdim 350 tlydi sanirim tanesi 7,5 tlye. Instagramdan atolye_gri sayfasina.Çok güzeller, bende boş şişe aldım kolanya için fıs fıslı nasıl süsledin hazır mı aldın onunda fotosunu atar mısın, sekerler poşetini nereden yaptırdın fiyatı nasıldı, cukalata fiyatları uçmuş
Dönsek ağrıyor dönmesek ağrıyor4ten beri uyanigim okadar yorgun hissediyorum ki uyuyamiyorum daDon don heryerim iyice agridi en iyisi kk ya gireyim dedim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?