- 7 Şubat 2022
- 787
- 1.199
- 43
- 33
Sipariş verdimBence boyutunun küçük olması daha iyi,kocaman bir şey olsa bir dünya yer kaplasa bu kadar hoşuma gitmezdi benim. Telefondan kontrol edilebiliyor oluşunu ve hassaslığını çok beğendim, oda oda gezdim her odada farklı nem ölçüyor , yüzüme yaklaştırınca ağzımdan çıkan buhardan mıdır nedir nem yükseliveriyor hemenbi de bebek için ideal sıcaklığın dışına çıkınca ekrandaki suratını asıyor bildirim geliyor telefona da , gayet yeterli yani bence işlevini yerine getiriyor
Allah kolaylık versin valla başka diyecek birşey bulamadımMalesef cnm öylede yapamıyorum eşim diyo köyde yapılıyo zaten ne gerek var diye
SormaDönsek ağrıyor dönmesek ağrıyorahh ah
Hahaha aynı dün öyleydimSormaKitap okudum sabah sabah gozum yoruldu belki biraz uyuyabilirim simdi
Bende çok fenayım midemden asit yükseliyor yanıyor renie şurup verdi doktorum iyi geldi rahatladım.
Ben ne yapayım 36 yaşındayım. Olsun siz daha gençsiniz. Allahtan yaşımdan büyük göstermiyorum ordan yırtıyorum durumu
Aha iste ben annen gibi olucambirde ergen oğlan olunca artık ben yatak odamı kilitleyip evden çıkarım kim bilir neler yapacak
Doğurdum büyüttüm de ergenligi düşünüyorum hepsi hamilelikten vallahi sacmalatiyor
Amin cnm sagolAllah kolaylık versin valla başka diyecek birşey bulamadım
Ya sanırım uyuyamama artık hemen hemen hepimizin sorunu cnm bende eşimle.kizima kahvaltı hazırladımGünaydın kızlar bende sabaha kadar belki 10 kere uyandım.
Sağa dön, sola dön delirecektim.
Şuan uykusuz bir halde işe geldim.
Siz benim yerime de uyuyun
Ya sanırım uyuyamama artık hemen hemen hepimizin sorunu cnm bende eşimle.kizima kahvaltı hazırladım
Aynen vallahi benim çocuklar okulda var uyumak istesemde uyuyamiyorum akşamda erken uyuyayım diyorum ama ders falan diyene kadar çocukları saat 9,30 10 da uyutuyorum benim uyku kaciyo birazdalar 12 1 gibi belki uyuyorum bu defada uykuda cebellesiyorum eşim dönse bile uyanıyorum artikDaha 1.5 ay var hiç rahatımız kalmadı
Aynen vallahi benim çocuklar okulda var uyumak istesemde uyuyamiyorum akşamda erken uyuyayım diyorum ama ders falan diyene kadar çocukları saat 9,30 10 da uyutuyorum benim uyku kaciyo birazdalar 12 1 gibi belki uyuyorum bu defada uykuda cebellesiyorum eşim dönse bile uyanıyorum artik
Yok valla benim eşim tam deliksiz uyumuyor onunda bu sonda benim dönmemden falan uyaniyo hatta bazen geceleri uykusu kadıyı lavaboya falan kalkiyo sonra gelip yatakta tlf oynuyo instaya falan giriyo e ses gelince bende uyuyamiyorum bu defa kızıyorum kendisine ben uyumaya calisiyorum senin yüzünden bende uyuyamiyorum diyeEşimi öldüresim geliyor ya
Deliksiz uyuyor valla geberteceğim
Yok valla benim eşim tam deliksiz uyumuyor onunda bu sonda benim dönmemden falan uyaniyo hatta bazen geceleri uykusu kadıyı lavaboya falan kalkiyo sonra gelip yatakta tlf oynuyo instaya falan giriyo e ses gelince bende uyuyamiyorum bu defa kızıyorum kendisine ben uyumaya calisiyorum senin yüzünden bende uyuyamiyorum diye
Gunaydin kizlar. Sukur iyi uyuyorum gece 12ye dogru siziyorum. Gece 4 kere falan tualete uyanip tekrar uyuyorum sabah 8e kadar.
Benimse sorun yemek. Su an kahvalti yapmaya korkuyorum. Biseyler yedigim gibi mahfoluyorum sanki tas tasimiscasinaHayir yani yedigim seyler de agir degil ki. Sabahlari klasik yumurta zeytin peynir ceviz avokado 2 dilim ekmek ve 2 bardak cay o kadar. Bunlari insani kivrandirir mi ya
Gunaydin kizlar. Sukur iyi uyuyorum gece 12ye dogru siziyorum. Gece 4 kere falan tualete uyanip tekrar uyuyorum sabah 8e kadar.
Benimse sorun yemek. Su an kahvalti yapmaya korkuyorum. Biseyler yedigim gibi mahfoluyorum sanki tas tasimiscasinaHayir yani yedigim seyler de agir degil ki. Sabahlari klasik yumurta zeytin peynir ceviz avokado 2 dilim ekmek ve 2 bardak cay o kadar. Bunlari insani kivrandirir mi ya
Ayyy malesef cnm ya bu bebisler bizi ne hallere koydu yaGunaydin kizlar. Sukur iyi uyuyorum gece 12ye dogru siziyorum. Gece 4 kere falan tualete uyanip tekrar uyuyorum sabah 8e kadar.
Valla benimkide ara ara yapısiyo bana hatta ayagini ayağımın üstüne koyuyo hemen çekiyorum ayaklarım yaniyoBenimki uyuyor hatta dibime giriyor.
Doğuma kadar inşallah elimden kaza çıkmaz
Valla benimkide ara ara yapısiyo bana hatta ayagini ayağımın üstüne koyuyo hemen çekiyorum ayaklarım yaniyo
Bence sende onu uyutmaÖldüresim geliyor
Şuan esnemekten çenem ayrılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?