2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sipariş verdim
Kuzum pil yada şarj durumu nasıl?
Birde hangi uygulamayı indiriyorum nasıl yapicam anlatır mısın

Aynen küçük duruyoruz diye herkes küçük sanıyor boş ver

Günaydın kızlar bende sabaha kadar belki 10 kere uyandım.
Sağa dön, sola dön delirecektim.
Şuan uykusuz bir halde işe geldim.

Siz benim yerime de uyuyun
Ya sanırım uyuyamama artık hemen hemen hepimizin sorunu cnm bende eşimle.kizima kahvaltı hazırladım

Daha 1.5 ay var hiç rahatımız kalmadı
Aynen vallahi benim çocuklar okulda var uyumak istesemde uyuyamiyorum akşamda erken uyuyayım diyorum ama ders falan diyene kadar çocukları saat 9,30 10 da uyutuyorum benim uyku kaciyo birazdalar 12 1 gibi belki uyuyorum bu defada uykuda cebellesiyorum eşim dönse bile uyanıyorum artik

Eşimi öldüresim geliyor ya
Deliksiz uyuyor valla geberteceğim

Eşimi öldüresim geliyor ya
Deliksiz uyuyor valla geberteceğim
Yok valla benim eşim tam deliksiz uyumuyor onunda bu sonda benim dönmemden falan uyaniyo hatta bazen geceleri uykusu kadıyı lavaboya falan kalkiyo sonra gelip yatakta tlf oynuyo instaya falan giriyo e ses gelince bende uyuyamiyorum bu defa kızıyorum kendisine ben uyumaya calisiyorum senin yüzünden bende uyuyamiyorum diye

Gunaydin kizlar. Sukur iyi uyuyorum gece 12ye dogru siziyorum. Gece 4 kere falan tualete uyanip tekrar uyuyorum sabah 8e kadar.
Benimse sorun yemek. Su an kahvalti yapmaya korkuyorum. Biseyler yedigim gibi mahfoluyorum sanki tas tasimiscasina Hayir yani yedigim seyler de agir degil ki. Sabahlari klasik yumurta zeytin peynir ceviz avokado 2 dilim ekmek ve 2 bardak cay o kadar. Bunlari insani kivrandirir mi ya

Benimki uyuyor hatta dibime giriyor.
Doğuma kadar inşallah elimden kaza çıkmaz

Az az ye canım sık sık ye.
Başka türlüsü rahatsız ediyorsa öyle yap.
Kahvaltıyı falan da uzun aralıklara böl.

Günaydın aynen bende öyleyim canım ya midemde taş taşıyorum sanki şişlik mahvediyor beni kızımda da yaşamıştım pozisyonu tersti hep kafası ile baskı yapıyordu mideme bunda pozisyon normal baş aşağı ama midem yine taş gibi oluyor anlayamadım

Ayyy malesef cnm ya bu bebisler bizi ne hallere koydu ya doğum yapana kadar sürecek boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…