2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Oyy masallah kızım bulcam derken oğlanları sıraya dizmissin. Allah onlara sağlık versin sana da sabir versin.
4ten beri uyanigim okadar yorgun hissediyorum ki uyuyamiyorum da Don don heryerim iyice agridi en iyisi kk ya gireyim dedim kizlar
Bu gece her saat başı uyandim bende . Tuvalete gittim, öksürük tuttu ekmek yedim. Yattım kalktım sürekli döndüm karnımın altları acıyor sanki hafif titreme şeklinde sancı oluyor gibi ama belime de vurmuyor kendi kendimi çözemedim. Kendimi hamile değilde herywri ağrıyan yaşlı teyzeler gibi hissediyorum.
Aynen küçük duruyoruz diye herkes küçük sanıyor boş ver
Şans bu da eşim de benden 6 yas büyük iyi ordan da yırtıyorum ohhh ballı börek ama ruhum yaşlandı doğum sonrası isallah resetlenmis tazelenmiş oluruz.
Günaydın kızlar bende sabaha kadar belki 10 kere uyandım.
Sağa dön, sola dön delirecektim.
Şuan uykusuz bir halde işe geldim.

Siz benim yerime de uyuyun
Bende öyleydim ne oldu bu gece hepimize ayni anadan olsak bu kadar denk gelmez hepimizde durumlar aynı
Eşimi öldüresim geliyor ya
Deliksiz uyuyor valla geberteceğim
Ben dürtüp uyandırıyorum ama ne ne neoldu deyip geri uyuyor horluyor adam.
Doğuruyorum desem ha tamam sabah uyanınca doğur diyerek arkasını dönüp yatacak.

Saat kaç oldu ben hala ayılamadım
Hakikaten yani hepimiz bir arada olsak, aynı anadan doğsak böyle olmazdık.
Söylerlerdi de inanmazdım son aylarda uykular kaçıyor diye geri gelsin lütfen :/

Adamları yataktan atalım belki akılları başlarına gelir

Gunaydin kizlar uc gundur camasir isleriyle ugrsiyorum hala bitmedi, bugun son utumu yapip bitiriyorum insallah ben de M mllen senin gibiyim uykudan ziyade yemek sonrasi asiri rahatsiz oluyorum yatsam yatamiyorum otursam oturamiyorum cok zor yuruyus de yapamiyorum evimizin etrafi pek musait degil fazla sokak hayvani var korkuyorum. Nolacak bu halimiz Bir de bu yorgunlukla doguma girip nasil bebek bakicaz onu merak ediyorum keske dinlenip rahat vakit gecirebilseydik

Günaydın kızlar
Grubumuzun ilk sancılı nst si hayırlı uğurlu olsun yarım saat içinde 3 kez 35-39 arası pik var. 40 üstü sancı diyor internette.
Perinatolog gün içerisinde takip et düzenli devam edecek mi dedi. Ederse doktoruna ulaşırsın dedi.
Doktoruma yolladım ben yine de. Evet çok az sancı görünüyor, öğleden sonra biz de nst çekelim dedi. Hayırlısı bakalım

Sen sakinligini koru canim isallah geçici birseydir. Internetten birsey okuma, bakma kendini olumsuz etkileme. Erken sancı olsa bile bu beklenen olası bir durumdu. Sukur ki bebeğin gelişti büyüdü o ve sen iyi ol yeter ki.
Bundan sonra sırayla bu durumu yaşayacağız. Geçici durum olabilir öyle olmasa doktorun seni acil cagirirdi gönlünü ferah tut. İletişim halinde olalım bize yaz lütfen

Belki yalancı sancıdır hemen endişelenme canım

Günaydın canım, üzülme çok yüksek değil gibi sanki. Hem bebeğin gelmek istese bile haftan güzel korkutma kendini hemen. İnşallah bebeğin ve senin için en güzeli olur

Günaydınn Bizde bugün kızımızı gördük çok şükür sıkıntı yok
29+5 iz bugün , 41cm 1750 kg olmuş tontişim

Hareketlerdeki seyreklikte uyku uyanıklık durumuymuş herhangi sıkıntı yok. Bende takip edince çözdüm 3-4 gündür gündüzleri çok az hareket ama akşam maşallah coşuyor:) demekki coşucaz birlikte

Korkma canim yalancidir belki. Doktorunu dinle bize de haber vermeyi unutma

Herkes uykudan şikayetçi şükür ki hala deliksiz uyuyabiliyorum gece 12 de yatıp 7 de kalkıyorum eşime kahvaltı için, tekrar 8 de yatıp 11 de kalkıyorum günün çoğu uykuda yani inşallah böyle devam eder hiç tuvalet problemi de yaşamadım hele covidken günlük 5 litre su içerdim onda bile gece kalkmadım neyse maşallah diyeyim

Ah ah bu erkekler hepsi böyle acaba ben bazen diyorum hiç uyumadım gece diyo ki horul horul uyuyordun nasıl uyumadın diyorum sen uyuyordun çocuklar sürekli beninuyandiriyorlar geceleri ve sürekli uykum bolunuyo inanmiyo ya

Çok kıskandım ben

Korkma cnm bence değildir ay sancısı diyorlar o olabilir yine doktorunla irtibat halinde olun stres yapma cnm

Benim de oturdugum yerde adim basi bir suru kopek var ve cok korkuyorum, gunduz yine neyse de hava karanlikken asla cikamiyorum. Cidden bu yorgun vucutla doguma girmek cok zor olacak ama kucagimiza alinca tum herseyi unutuyormusuz

Canim panik yapma ve internetten cok bisey okuma. Yalanci sanci olabilir. Emin ellerdesin 2 farkli doktor takibini yapiyor en dogrusuna karar vereceklerdir.

Çok kıskandım ben
yaaa üzülme geçecek hepsi inşallah herkesin farklı problemi oluyor bende bu zamana kadar çok mide bulantısı çektim hiç yaşayamadım hamileliği doya doya şükür yeni yeni geçti de rahatladım. Keyif almaya başladım hamilelikten. Ama bütün bu sıkıntılara değecek bir can taşıyoruz içimizde öyle değilmi

Benimde bulantım çok az oldu mesela hiç bir şeyden tiksinmedim.
Ama şu 2-3 haftadır uyku aşırı zorluyor.
Dinlenememekte yapıyor bunu eminim.

Cennet kokulu evlatlarımız gelsin de gerisi hiç sorun değil

Kızlar çok sağolun hepiniz. Yok sadece kapıda doktora göstermeyi beklerken hani kaç olmalı ki diye baktım da öyle gördüm o 40ı da. Bakmıyorum valla bir şeye. Sakin kalmaya çalışıyorum. Geldim evime uzandım.
Sadece sıklaşırsa dedi ya perinatolog ona takıldım. Yani sabah uyandığımdan beri bir bel ağrım var, ara ara da karnım sertleşiyor azcık ama her zamanki gibiydi. Hatta ayıptır söylemesi gaz sancım var diye düşündüm ben. Nst de beklerken içimden diyorum bu gaz sancısı nst yi etkiler mi acaba falan meğer harbi sancıymış gaz sandığım şey
Dünkü avm ziyaretimin de bu sancıda etkisi olup olmadığı hususu baya vicdan yaptırıyor şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…