- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Maşallah cnm prensese sağlıkla gelsin insAllahGünaydınnBizde bugün kızımızı gördük çok şükür sıkıntı yok
29+5 iz bugün , 41cm 1750 kg olmuş tontişim
Hareketlerdeki seyreklikte uyku uyanıklık durumuymuş herhangi sıkıntı yok. Bende takip edince çözdüm 3-4 gündür gündüzleri çok az hareket ama akşam maşallah coşuyor:) demekki coşucaz birlikte
Evet çok yorgun olduğumda uykuda verimli olmuyor benimde mesela, sen galiba çalışıyordun onun yorgunluğuda uyutmayabilir, benim vücut uykuya çok alıştı mesela o yüzden öyle oluyor bence bebiş doğunca ne yaparım bilmiyorumBenimde bulantım çok az oldu mesela hiç bir şeyden tiksinmedim.
Ama şu 2-3 haftadır uyku aşırı zorluyor.
Dinlenememekte yapıyor bunu eminim.
Cennet kokulu evlatlarımız gelsin de gerisi hiç sorun değil
Maşallah cnm nazar degmesinHerkes uykudan şikayetçi şükür ki hala deliksiz uyuyabiliyorum gece 12 de yatıp 7 de kalkıyorum eşime kahvaltı için, tekrar 8 de yatıp 11 de kalkıyorum günün çoğu uykuda yani inşallah böyle devam eder hiç tuvalet problemi de yaşamadım hele covidken günlük 5 litre su içerdim onda bile gece kalkmadım neyse maşallah diyeyim
Hayırlı olsun canımSipariş verdim
Kuzum pil yada şarj durumu nasıl?
Birde hangi uygulamayı indiriyorum nasıl yapicam anlatır mısın
Sağol canım benim ilgilenmem gereken kimse yok ya geride o yüzden böyle oluyor sürekli uyku hali fln sizin işiniz daha zor valla allah yardım etsin rahatça geçirelim şu günleri, eşim diyor bu kadar yatma bebek doğunca napcam diye aman diyorum bi şekilde alışırım bu günleri de arayacağım sonuçtaMaşallah cnm nazar degmesinbenimde gündüz uykum çok geliyo ama uyuyamiyorum
Evet çok yorgun olduğumda uykuda verimli olmuyor benimde mesela, sen galiba çalışıyordun onun yorgunluğuda uyutmayabilir, benim vücut uykuya çok alıştı mesela o yüzden öyle oluyor bence bebiş doğunca ne yaparım bilmiyorum
Bakalim ne zaman gelirse hemen kurarım yine bisey olursa rahatsız ederim artik seniHayırlı olsun canımiçinde piliyle geliyor direk çalıştırdık. Mi home uygulaması var onu indirip bluetoothunu açıp telefonun ile cihazı eşliyorsun. Bizim cihaz; temperature& humidity sensor diye geçiyor , fotoğrafı var zaten yanında . Ayarlar kısmında baby mode var onu aktif edersen ideal sıcaklıkları gösterir bebek için. Ana ekranda da anlık sıcaklık ve nem oranını hemen altında da geçmiş verileri görebilirsin canım
Amin inşallahMaşallah cnm prensese sağlıkla gelsin insAllah
Tabiki yaz bana bişey olursa canım, lafı olmazBakalim ne zaman gelirse hemen kurarım yine bisey olursa rahatsız ederim artik seni
Teşekkür ederim kuzum
Korkma canımm, şimdilerde sancı olması normal geçen gece benim de cok fenaydı eminim nst ye girsem çıkardı ama sonra geçti cok şükür , seninki de geçecekGünaydın kızlar
Grubumuzun ilk sancılı nst si hayırlı uğurlu olsunyarım saat içinde 3 kez 35-39 arası pik var. 40 üstü sancı diyor internette.
Perinatolog gün içerisinde takip et düzenli devam edecek mi dedi. Ederse doktoruna ulaşırsın dedi.
Doktoruma yolladım ben yine de. Evet çok az sancı görünüyor, öğleden sonra biz de nst çekelim dedi. Hayırlısı bakalım
Aynen vallahi en azından şimdi uyulan sana kâr kalacak benimde büyük kızımda ikizlerimde çok akıllı bebeklerdi her iki gebeligimde rahattı uyuyabiliyordunuz bu birazcık beni zorluyo e tabi 3 çocuk var bakmam gereken o yüzden mecbur çok uyuyamiyorum e okul falan derken tam gidiyo uyku maalesefSağol canım benim ilgilenmem gereken kimse yok ya geride o yüzden böyle oluyor sürekli uyku hali fln sizin işiniz daha zor valla allah yardım etsin rahatça geçirelim şu günleri, eşim diyor bu kadar yatma bebek doğunca napcam diye aman diyorum bi şekilde alışırım bu günleri de arayacağım sonuçta
Valla oda çok güzelmiş rahat rahat yatağın komplesi senin ohh misKızlar geceleri uyuyamıyorsanız kocaları gönderin yataktanben nerdeyse 2 ay oldu gönderdim arada odaya kaçak geçiş yapıyor sabah bi kalkıyorum bakıyorum yanıma gelmiş ama genel olarak yalnız yatıyorum cok rahat oluyor
Aynen valla benimde ablalar gün sayıyı sürekli anne ne zaman doğacak kardeşimiz diyip duruyorlarAmin inşallahabiler heycanla gün sayıyorlar
Diğer türlü kocaman göbekle tek kişilik yatakta uyuyor gibi oluyorum sığmıyorum kiValla oda çok güzelmiş rahat rahat yatağın komplesi senin ohh mis
Kızlar geceleri uyuyamıyorsanız kocaları gönderin yataktanben nerdeyse 2 ay oldu gönderdim arada odaya kaçak geçiş yapıyor sabah bi kalkıyorum bakıyorum yanıma gelmiş ama genel olarak yalnız yatıyorum cok rahat oluyor
Yani bi zahmet idare etsinler cnm şunun şurasında ne kaldiki doğuma hep biz mi idare edecez birazda onlar idare etsinlerDiğer türlü kocaman göbekle tek kişilik yatakta uyuyor gibi oluyorum sığmıyorum kihamile yastığım ve ben 2 kişilik yer kaplıyoruz zaten kocaya yer yok üzgünüm idare edecekler bizi belli süre
Aynisini yapiyorum cok rahat ediyorum. Uyandigim saati biliyor y, haftasonu diger odadan goruntulu aradi "Ege ve annesi uyandiysaniz gelebilir miyim"Kızlar geceleri uyuyamıyorsanız kocaları gönderin yataktanben nerdeyse 2 ay oldu gönderdim arada odaya kaçak geçiş yapıyor sabah bi kalkıyorum bakıyorum yanıma gelmiş ama genel olarak yalnız yatıyorum cok rahat oluyor
O zaman yatağın küçük bir kısmını ver ona ben mesela uyurken ilk bana yapısiyo sonra ben onu yatağın ucuna itiyorum geniş alan bana kaliyo oda yatağın sol tarafında sadece yan yarmalık alanda uyuyoYa işin garip tarafı ben eşim olmadan da uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?