2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Maşallah cnm prensese sağlıkla gelsin insAllah

Benimde bulantım çok az oldu mesela hiç bir şeyden tiksinmedim.
Ama şu 2-3 haftadır uyku aşırı zorluyor.
Dinlenememekte yapıyor bunu eminim.

Cennet kokulu evlatlarımız gelsin de gerisi hiç sorun değil
Evet çok yorgun olduğumda uykuda verimli olmuyor benimde mesela, sen galiba çalışıyordun onun yorgunluğuda uyutmayabilir, benim vücut uykuya çok alıştı mesela o yüzden öyle oluyor bence bebiş doğunca ne yaparım bilmiyorum

Maşallah cnm nazar degmesin benimde gündüz uykum çok geliyo ama uyuyamiyorum

Sipariş verdim
Kuzum pil yada şarj durumu nasıl?
Birde hangi uygulamayı indiriyorum nasıl yapicam anlatır mısın
Hayırlı olsun canım içinde piliyle geliyor direk çalıştırdık. Mi home uygulaması var onu indirip bluetoothunu açıp telefonun ile cihazı eşliyorsun. Bizim cihaz; temperature& humidity sensor diye geçiyor , fotoğrafı var zaten yanında . Ayarlar kısmında baby mode var onu aktif edersen ideal sıcaklıkları gösterir bebek için. Ana ekranda da anlık sıcaklık ve nem oranını hemen altında da geçmiş verileri görebilirsin canım

Maşallah cnm nazar degmesin benimde gündüz uykum çok geliyo ama uyuyamiyorum
Sağol canım benim ilgilenmem gereken kimse yok ya geride o yüzden böyle oluyor sürekli uyku hali fln sizin işiniz daha zor valla allah yardım etsin rahatça geçirelim şu günleri, eşim diyor bu kadar yatma bebek doğunca napcam diye aman diyorum bi şekilde alışırım bu günleri de arayacağım sonuçta

Evet hala izne ayrılmadım mesela birde kısıtlı çalışmıyorum hala günde 10.5 saat çalışıyorum.
O beni yoruyor.
Eve gidince yemeğiydi, işiydi derken yine oturamıyorum.
Yatıyorum uyuyorum ama verimli değil.

Çok sık uyanıyorum :/

Bakalim ne zaman gelirse hemen kurarım yine bisey olursa rahatsız ederim artik seni
Teşekkür ederim kuzum

Korkma canımm, şimdilerde sancı olması normal geçen gece benim de cok fenaydı eminim nst ye girsem çıkardı ama sonra geçti cok şükür , seninki de geçecek Haftalarımız da iyi 32 yi de tamamladın hiç korkma bakalım öğleden sonra doktor ne diyecek

Aynen vallahi en azından şimdi uyulan sana kâr kalacak benimde büyük kızımda ikizlerimde çok akıllı bebeklerdi her iki gebeligimde rahattı uyuyabiliyordunuz bu birazcık beni zorluyo e tabi 3 çocuk var bakmam gereken o yüzden mecbur çok uyuyamiyorum e okul falan derken tam gidiyo uyku maalesef

Valla oda çok güzelmiş rahat rahat yatağın komplesi senin ohh mis

Valla oda çok güzelmiş rahat rahat yatağın komplesi senin ohh mis
Diğer türlü kocaman göbekle tek kişilik yatakta uyuyor gibi oluyorum sığmıyorum ki hamile yastığım ve ben 2 kişilik yer kaplıyoruz zaten kocaya yer yok üzgünüm idare edecekler bizi belli süre

Ya işin garip tarafı ben eşim olmadan da uyuyamıyorum

Diğer türlü kocaman göbekle tek kişilik yatakta uyuyor gibi oluyorum sığmıyorum ki hamile yastığım ve ben 2 kişilik yer kaplıyoruz zaten kocaya yer yok üzgünüm idare edecekler bizi belli süre
Yani bi zahmet idare etsinler cnm şunun şurasında ne kaldiki doğuma hep biz mi idare edecez birazda onlar idare etsinlerzaten onlar cocugu bi yapım.asamasinda varlar sonrasında hep anne yoruluyo valla

Aynisini yapiyorum cok rahat ediyorum. Uyandigim saati biliyor y, haftasonu diger odadan goruntulu aradi "Ege ve annesi uyandiysaniz gelebilir miyim"

Ya işin garip tarafı ben eşim olmadan da uyuyamıyorum
O zaman yatağın küçük bir kısmını ver ona ben mesela uyurken ilk bana yapısiyo sonra ben onu yatağın ucuna itiyorum geniş alan bana kaliyo oda yatağın sol tarafında sadece yan yarmalık alanda uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…