2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aksam sen uyuyana kadar birlikte durun sonra gitsin biz oyle yapiyoruz. Ayrilik vakti geldi mi koca gobekli sisko diyip gidiyor Ben de mis gibi yatagin ortasinda uykuya daliyorum
Yaaa lafinida söyleyip gidiyo e kolay değil onun içinde adamı yatağından etmiş küçük bey

Aynisini yapiyorum cok rahat ediyorum. Uyandigim saati biliyor y, haftasonu diger odadan goruntulu aradi "Ege ve annesi uyandiysaniz gelebilir miyim"
Yaa yazık adamları yerinden yurdundan ettik neyseki anlayışlı kocalarımız var , akşamları sütümüzü ısıtır,yerimize yatırır, bana bir öpücük, göbüşe bir öpücük . Sabah evdeyse kahvaltı hazırlar şu ara melek gibi bişey oldu doğumdan sonra da devam eder mi acaba baya alıştım da ben bu ilgiye

O zaman yatağın küçük bir kısmını ver ona ben mesela uyurken ilk bana yapısiyo sonra ben onu yatağın ucuna itiyorum geniş alan bana kaliyo oda yatağın sol tarafında sadece yan yarmalık alanda uyuyo

Kuşum adam iri 1.87 boyunda 95 kilo nasıl sığsın minnak yere
Benden çok yer kaplıyor
Bizim yatağımız battal boy birde

Yaaa lafinida söyleyip gidiyo e kolay değil onun içinde adamı yatağından etmiş küçük bey
Lafini soylesin hic umrumda degil alinganlik yapamiyorum valla rahat edeyim de ne olursa olsun
Ayy cok sansliyiz nazar degmesin canim Aynen yazik ama napalim bi can tasiyoruz koca gobegimiz var hamile yastigimiz var 2 kisi rahat uyuyamiyorum ki. E rahat etmeyince de huysuzlasiyorum. Huysuz bi estense salonda uyumayi tercih ediyor bence Benimkiyle mesajlarima baksana Donup bakinca bi utandim en son artik cumle kurmaya usenmekten sadece "sirtim" demisim

Eklentiler

• Screenshot_20220218-124132_WhatsApp.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 69
Allah iyiliğini versin cok güldüm sırtım diyo bi de sadece en son hahaha bu adamlar bizden ne çekti ya , gece uyuyamayıp gelip eşimi uyandırmışlığım var tek basıma sıkılırım kalk sohbet ederiz diye ay yine anlayışlılar gerçekten biz bu kadar çekebilir miydik hiç bilmiyorum

Yaaa muhtesemsiniz maşallah size nazar değmesin çok şükür benimkide eskiye göre iyi bisey istesem yapiyo aliyovalla yapsınlar ya bizde can taşıyoruz ilk hamile olduğun da bana diyorduki yok hamileyim söyle böyle deme hiçbirşey yapmam almam haberin olsun ama şimdi çok şükür iyitabi kendisininde istekleri bitmiyorda herhalde farkında bende oturmuyorum yoruluyorum artık insafa geliyo

Ayyy maşallah cnm inşallah devam eder cnm nazar degmesin

Ayyy maşallah cnm inşallah devam eder cnm nazar degmesin
İnşallah canım Allah hiçbirini yolundan sapıtmasın ben kocama bu hamilelik zamanında bir kere daha aşık oldum,anlayışına ve sevgisine Hiçbirimizin ağız tadı bozulmasın insallah

Ay sizlere daha uzun yaziyorum canim kiymetinizi bilin. Ama ben de zamaninda ondan cektim. Uzak mesafe iliskisi cok zordu. Bi ara sabah 8de gunaydin meaajima aksam 4te cevap veriyodu. Cok uzulup killaniyodum uyuduguna asla inanmiyodum. O donem cogu projeden dersten kalmis, kendini uykuya vermis. Ama asla inanmiyodum. Bi keresinde habersiz taaa fransadan bindim ucaga bunu basmaya karar verdim kapisini caldim ev arkadasi bi sasirdi beni gorunce. Odasinda seninki dedi. Gittim odasina cidden uyuyor uyandirdim ruya sandi beni gorunce şapşik sapşik guluyodu Sonra ruya olmadigini anlayinca sarildi falan isim gucum yok seni mi aldaticam dertlerim bana yetiyor zaten dedi
Ileride cocuklarimiza anlatacak cok seyimiz var iste
Yapsinlar canim hayat musterek ki senin 3 tane cicegin varmis evde yoruluyosun ki uzerine kac yasinda bi gorumce hic kolay degil. Insan bazen oz cocuguna kardesine tahammul edemezken sen gorumcene katlaniyosun. Esin degerini tabi bilmeli. Genel olarak esler birbirinin degerini bilmeli yoksa bir omur gecmez. Benim esim hep der evlendigimizden beri evle cok ilgileniyosun, saglikli yemekler yapiyosun, sagligimizi dusunuyosun, cocugumuza guzel bakacagindan hic suphem yok. E o da su an tabi 2 canliyken uzerime titreyecek gayet normal

Okul dönemi tam fecaat dönemi ya , biz hiç uzak mesafe ilişkisi yaşamadık okulda tanıştık zaten ama sınavımız, sunumumuz,seminerimiz hiç bitmezdi . Aynı şehrin içinde evlerimiz 5 dk ama günlerce birbirimizi göremezdik ders çalışmaktan, eşimin çok yoğundu hele ki günlerce uyumadan göz altları morardı ders çalışmaktan,kırmızı reçeteli ilaçlar kullandığını bilirim dikkati dağılmasın diye .o yoğun günlerde bana vakit ayıramayınca triplere girerdim aldatıyor mu napıyor diye de yazık yemek yemeye vakti yoktu Bi ara da parasız kaldık gurbet ellerde okurken ,beraber iş kurduk ticarete bile atıldık kendi geçimimizi sağladık Valla ne günlerden ne günlere geldik eşimle beraber geçirdiğim 8 seneye bakıyorum da gerçekten çocuğumuza anlatacağımız cok şey var. Hele genç kız olduğunda onu karşıma alıp konuşmak istediğim cok şey var benim gibi tripli olmasın

İnşallah canım Allah hiçbirini yolundan sapıtmasın ben kocama bu hamilelik zamanında bir kere daha aşık oldum,anlayışına ve sevgisine Hiçbirimizin ağız tadı bozulmasın insallah
Amin cnm masAllah her zaman hep böyle devam eder insAllah cnmvalla bizdede zaman zaman sıkıntı oluyo ama çok şükür eskiye göre daha iyi eşim insAllah çok daha iyi olur Rabbim.kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin

Kesinlikle kendi tecrubelerimizden yola cikarak nasihat vermeliyiz ama onlar kendi neslinin cocuklari gemcleri olacak bizi ne kadar anlarlar Bizler onlarin zamanina ayak uydurcaz mecbur

Hepimiz çektirmişiz ne güzel ya
Bende çok çektirdim valla kolay lokma olmadım nasılsa evlenince kolay lokma olacağım diye
Bir gün isyan etti ama sonra kıyamadım
Şimdide Allah yukarda yani kıyamaz ama oh olsun yine de pembemanolya

Iyi yapiyoruz bosverelim K.validelerde kiskaniyodur icten ice Saka tabi benimkinin hosuna gidiyo birbirimize deger vermemiz ama bazen hissediyorum kendi damatlari kizlarina boyle degil diye uzuluyor. Hos benim annem de oglu ve esi icin sevinir benim icin uzulurdu. O yuzden gelinlik yapamicam simdi

Aman çatlasınlar
Ben bazen annesinin yanında eşimden bir şey istiyorum oda yapıyor oh olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…