- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Ay kıskanıyorlar kıskanıyorlar, benim eşim küçüklüğünden beri balık yemezmiş, benimle alıştı. Annesi cok uğraşmış yedirememiş. Kadın sevineceğine bana diyo ki ben o kadar uğraştım yediremedim sen nasıl yaptın diyoIyi yapiyoruz bosverelimK.validelerde kiskaniyodur icten ice Saka tabi benimkinin hosuna gidiyo birbirimize deger vermemiz ama bazen hissediyorum kendi damatlari kizlarina boyle degil diye uzuluyor. Hos benim annem de oglu ve esi icin sevinir benim icin uzulurdu. O yuzden gelinlik yapamicam simdi
Aynen öyle cnm hayat müşterek bizim sıkıntılarımız 2017 de başladı cnm büyük kızımın genzinde tümör olduğunu öğrendik ve ben ikizlere yeni hamileydim herşey o kadar zorduki anlatamam biz Sanlıurfa'da oturuyoruz doktorlar kızımı Ankara'ya yada Istanbul'a üniversite hastahanesine goturmemiz söylediler riskli bir bölgede olduğu için tümör cesaret edemediler e ben ikizlere hamileyim çok aşırı tükendim eşim ve kayinvalidem bana sen gelme kaldıramazsın hastahane kosturmacasini dediler ve eşim kayinvalidem kizim Ankara yolunda bir buçuk sene gidip geldiler kızım 3 ameliyat geçirdi Ankara'da tabi ben hiç yanında olamadım doğum yaptım 15 gün sonrasında gelebildiler Urfa'ya sonrasında burada yapacağımız tedaviler bitti yurt dışında proton tedavisi var götürüp tümörün kökünü kurutun dediler onun içinde uğraştık ve çok şükür Almanya kabul etti kızımı ikizlerim 6 aylık oldu vize cıktı tabi ben yine gidemedim ikizlerim küçük diye 1 senede Almanya da tedavi gördü orada da 3 ameliyat geçirdi tedavi bir ara duraklatildi sigorta iptal oldu kızımı ölüme terk edeceklerdi sonra halledildi çok şükür bende burda bir annemlerde bi kayinvalidemlerde kalıyordum eşim sürekli durduk yere beni engelliyordu konuşmuyorduk bile doğru düzgün kızımla bile konuşmuyordum konuştuğumuzda hem ben hem o ağlıyorduk dayanamıyordum ikizlerine bile bakamıyordum kizimin hasretinden kafayı yiyordum hicbir şeye hevesim kalmamıştı ne gülüyordum ne konuşuyordum sadece eşimle msjlasirken yada konuşurken birazcık kafam rahatliyordu ama anlatamam yaşadıklarımı çok zordu Rabbim bir daha yasatmasin onlar almanyadan döndüklerinde ikizlerim 1,5 yaşındaydı o süreç boyunca evliligim bile neredeyse boşanma aşamasına girdi çok şükür Rabbime şimdi kızımda eşimde iyi çok zor süreçlerden geçtim neler yaşadım bi ben bi Allah bilir yeni yeni toparlaamıyoruz işte cnm eşimin bana gülümsemesi bile bana çok şükür dedirtti evlatlarimin sağlıklı olması çok şükür dedirtiyo kusura bakmayın çok uzun yazdım vallahi inanır mısın üzerinden 3-4 yıl gecmis ama ben bunları yazarken bile gözlerimden yaşlar süzülerek yazıyorum Rabbim kimseye yasatmasin böyle şeyler hele de evladıyla hiç sinamasinAy sizlere daha uzun yaziyorum canim kiymetinizi bilin.Ama ben de zamaninda ondan cektim. Uzak mesafe iliskisi cok zordu. Bi ara sabah 8de gunaydin meaajima aksam 4te cevap veriyodu. Cok uzulup killaniyodum uyuduguna asla inanmiyodum. O donem cogu projeden dersten kalmis, kendini uykuya vermis. Ama asla inanmiyodum. Bi keresinde habersiz taaa fransadan bindim ucaga bunu basmaya karar verdim kapisini caldim ev arkadasi bi sasirdi beni gorunce. Odasinda seninki dedi. Gittim odasina cidden uyuyor uyandirdim ruya sandi beni gorunce şapşik sapşik guluyodu Sonra ruya olmadigini anlayinca sarildi falan isim gucum yok seni mi aldaticam dertlerim bana yetiyor zaten dedi
Ileride cocuklarimiza anlatacak cok seyimiz var iste
Yapsinlar canim hayat musterek ki senin 3 tane cicegin varmisevde yoruluyosun ki uzerine kac yasinda bi gorumce hic kolay degil. Insan bazen oz cocuguna kardesine tahammul edemezken sen gorumcene katlaniyosun. Esin degerini tabi bilmeli. Genel olarak esler birbirinin degerini bilmeli yoksa bir omur gecmez. Benim esim hep der evlendigimizden beri evle cok ilgileniyosun, saglikli yemekler yapiyosun, sagligimizi dusunuyosun, cocugumuza guzel bakacagindan hic suphem yok. E o da su an tabi 2 canliyken uzerime titreyecek gayet normal
Ayyy valla müstahak bende eşimi annesiyle tehdit ediyorum babası o 14 yaşındayken vefat etti bi annesi var Allah var kayinvalidem ıyidir ve benim tarafımı tutar sürekli eşimde annesinden cekiniyo bir sıkıntı olduğun da hemen arayıp söylüyorum oda eşime ağzının payını veriyoAman çatlasınlar
Ben bazen annesinin yanında eşimden bir şey istiyorum oda yapıyor oh olsun
Valla benim kayinvalidem Allah ondan razı olsun ıyidirIyi yapiyoruz bosverelimK.validelerde kiskaniyodur icten ice Saka tabi benimkinin hosuna gidiyo birbirimize deger vermemiz ama bazen hissediyorum kendi damatlari kizlarina boyle degil diye uzuluyor. Hos benim annem de oglu ve esi icin sevinir benim icin uzulurdu. O yuzden gelinlik yapamicam simdi
Afiyet şifa olsun cnmEv işi falan artık hak getire, yaptım kahvemi içiyorum bugün keyif günü
Ayyy valla müstahak bende eşimi annesiyle tehdit ediyorum babası o 14 yaşındayken vefat etti bi annesi var Allah var kayinvalidem ıyidir ve benim tarafımı tutar sürekli eşimde annesinden cekiniyo bir sıkıntı olduğun da hemen arayıp söylüyorum oda eşime ağzının payını veriyo
Ev işi falan artık hak getire, yaptım kahvemi içiyorum bugün keyif günü
Ben biraz fazla sessizim cnm ama hak ediyo erkekler kizmayiKv de bal yesin ben kızarım eşime
Ben biraz fazla sessizim cnm ama hak ediyo erkekler kizmayi
Yap kiz nispetini icinde kalmasin tabiAman çatlasınlar
Ben bazen annesinin yanında eşimden bir şey istiyorum oda yapıyor oh olsun
Öyle bi sevgi bizimkisi annişşşAy kıskanıyorlar kıskanıyorlar, benim eşim küçüklüğünden beri balık yemezmiş, benimle alıştı. Annesi cok uğraşmış yedirememiş. Kadın sevineceğine bana diyo ki ben o kadar uğraştım yediremedim sen nasıl yaptın diyosurat ifadesi de aynı böyle oluyo anne dedim kocam benim için çiğ tavuk yer öyle bir sevgi bizimkisi
Cok zor zamanlar gecirmissin gercekten, helal olsun masallah yine cok guclu kalmayi basarabilmissin.Aynen öyle cnm hayat müşterek bizim sıkıntılarımız 2017 de başladı cnm büyük kızımın genzinde tümör olduğunu öğrendik ve ben ikizlere yeni hamileydim herşey o kadar zorduki anlatamam biz Sanlıurfa'da oturuyoruz doktorlar kızımı Ankara'ya yada Istanbul'a üniversite hastahanesine goturmemiz söylediler riskli bir bölgede olduğu için tümör cesaret edemediler e ben ikizlere hamileyim çok aşırı tükendim eşim ve kayinvalidem bana sen gelme kaldıramazsın hastahane kosturmacasini dediler ve eşim kayinvalidem kizim Ankara yolunda bir buçuk sene gidip geldiler kızım 3 ameliyat geçirdi Ankara'da tabi ben hiç yanında olamadım doğum yaptım 15 gün sonrasında gelebildiler Urfa'ya sonrasında burada yapacağımız tedaviler bitti yurt dışında proton tedavisi var götürüp tümörün kökünü kurutun dediler onun içinde uğraştık ve çok şükür Almanya kabul etti kızımı ikizlerim 6 aylık oldu vize cıktı tabi ben yine gidemedim ikizlerim küçük diye 1 senede Almanya da tedavi gördü orada da 3 ameliyat geçirdi tedavi bir ara duraklatildi sigorta iptal oldu kızımı ölüme terk edeceklerdi sonra halledildi çok şükür bende burda bir annemlerde bi kayinvalidemlerde kalıyordum eşim sürekli durduk yere beni engelliyordu konuşmuyorduk bile doğru düzgün kızımla bile konuşmuyordum konuştuğumuzda hem ben hem o ağlıyorduk dayanamıyordum ikizlerine bile bakamıyordum kizimin hasretinden kafayı yiyordum hicbir şeye hevesim kalmamıştı ne gülüyordum ne konuşuyordum sadece eşimle msjlasirken yada konuşurken birazcık kafam rahatliyordu ama anlatamam yaşadıklarımı çok zordu Rabbim bir daha yasatmasin onlar almanyadan döndüklerinde ikizlerim 1,5 yaşındaydı o süreç boyunca evliligim bile neredeyse boşanma aşamasına girdi çok şükür Rabbime şimdi kızımda eşimde iyi çok zor süreçlerden geçtim neler yaşadım bi ben bi Allah bilir yeni yeni toparlaamıyoruz işte cnm eşimin bana gülümsemesi bile bana çok şükür dedirtti evlatlarimin sağlıklı olması çok şükür dedirtiyo kusura bakmayın çok uzun yazdım vallahi inanır mısın üzerinden 3-4 yıl gecmis ama ben bunları yazarken bile gözlerimden yaşlar süzülerek yazıyorum Rabbim kimseye yasatmasin böyle şeyler hele de evladıyla hiç sinamasin
Mesafe iyidir kimse haddini asamaz. Benimkilerin bi zarari dokunmadi sukur, pek bi samimiyetimiz de yoktur boylesi iyi. Ozel gunlerde, saglik sorunlarinda arasiriz o kadar. Boylesi iyi mutlu huzurluyum. Boyle olunca karismausehale durumlari da asla olmaz, esimle keyfime gore ne istersem onu yapariz.Valla benim kayinvalidem Allah ondan razı olsun ıyidirgörümceler kötü
Yap kiz nispetini icinde kalmasin tabisevinmesi lazimken catliyosa tadini cikart
Öyle bi sevgi bizimkisi annişşşesin senden iyi bisey kapmis k.validenin sevinmesi gerekirken surat yapiyo, kendisine rakip goruyor demek ki
Cok zor zamanlar gecirmissin gercekten, helal olsun masallah yine cok guclu kalmayi basarabilmissin.Allah bir daha o gunleri yasatmasin, hep saglikli huzurlu gunleriniz olsun insallah Bu tarz durumlarda eslerin arasi aciliyor, kenetlenmek gerekirken bu duruma gelinebiliyor. Onemli olan farkina varip toparlamak. Benim bi yakinim maalesef basaramadi, otizmli kizina care ararken esiyle arasi cok acildi ve bosandilar...
Mesafe iyidir kimse haddini asamaz. Benimkilerin bi zarari dokunmadi sukur, pek bi samimiyetimiz de yoktur boylesi iyi. Ozel gunlerde, saglik sorunlarinda arasiriz o kadar. Boylesi iyi mutlu huzurluyum. Boyle olunca karismausehale durumlari da asla olmaz, esimle keyfime gore ne istersem onu yapariz.
Valla malesef ben öyleyimSessizlik ve ben
Valla malesef ben öyleyimama bazen diyorum keske böyle herşeyi patır patır söyleyen biri olsaydim
Canım benim ne zor zamanlar geçirmişsiniz . Allah tekrarını yaşatmasın hiçbir anneyi evladıyla sınamasın inşallah bundan sonra evlatlarının güzel günlerini göresinAynen öyle cnm hayat müşterek bizim sıkıntılarımız 2017 de başladı cnm büyük kızımın genzinde tümör olduğunu öğrendik ve ben ikizlere yeni hamileydim herşey o kadar zorduki anlatamam biz Sanlıurfa'da oturuyoruz doktorlar kızımı Ankara'ya yada Istanbul'a üniversite hastahanesine goturmemiz söylediler riskli bir bölgede olduğu için tümör cesaret edemediler e ben ikizlere hamileyim çok aşırı tükendim eşim ve kayinvalidem bana sen gelme kaldıramazsın hastahane kosturmacasini dediler ve eşim kayinvalidem kizim Ankara yolunda bir buçuk sene gidip geldiler kızım 3 ameliyat geçirdi Ankara'da tabi ben hiç yanında olamadım doğum yaptım 15 gün sonrasında gelebildiler Urfa'ya sonrasında burada yapacağımız tedaviler bitti yurt dışında proton tedavisi var götürüp tümörün kökünü kurutun dediler onun içinde uğraştık ve çok şükür Almanya kabul etti kızımı ikizlerim 6 aylık oldu vize cıktı tabi ben yine gidemedim ikizlerim küçük diye 1 senede Almanya da tedavi gördü orada da 3 ameliyat geçirdi tedavi bir ara duraklatildi sigorta iptal oldu kızımı ölüme terk edeceklerdi sonra halledildi çok şükür bende burda bir annemlerde bi kayinvalidemlerde kalıyordum eşim sürekli durduk yere beni engelliyordu konuşmuyorduk bile doğru düzgün kızımla bile konuşmuyordum konuştuğumuzda hem ben hem o ağlıyorduk dayanamıyordum ikizlerine bile bakamıyordum kizimin hasretinden kafayı yiyordum hicbir şeye hevesim kalmamıştı ne gülüyordum ne konuşuyordum sadece eşimle msjlasirken yada konuşurken birazcık kafam rahatliyordu ama anlatamam yaşadıklarımı çok zordu Rabbim bir daha yasatmasin onlar almanyadan döndüklerinde ikizlerim 1,5 yaşındaydı o süreç boyunca evliligim bile neredeyse boşanma aşamasına girdi çok şükür Rabbime şimdi kızımda eşimde iyi çok zor süreçlerden geçtim neler yaşadım bi ben bi Allah bilir yeni yeni toparlaamıyoruz işte cnm eşimin bana gülümsemesi bile bana çok şükür dedirtti evlatlarimin sağlıklı olması çok şükür dedirtiyo kusura bakmayın çok uzun yazdım vallahi inanır mısın üzerinden 3-4 yıl gecmis ama ben bunları yazarken bile gözlerimden yaşlar süzülerek yazıyorum Rabbim kimseye yasatmasin böyle şeyler hele de evladıyla hiç sinamasin
Ay bi tuhaf kadın ya, sevinmesi gereken seye sevinmez . Üzülmesi gereken seyi umursamazYap kiz nispetini icinde kalmasin tabisevinmesi lazimken catliyosa tadini cikart
Öyle bi sevgi bizimkisi annişşşesin senden iyi bisey kapmis k.validenin sevinmesi gerekirken surat yapiyo, kendisine rakip goruyor demek ki
Cok zor zamanlar gecirmissin gercekten, helal olsun masallah yine cok guclu kalmayi basarabilmissin.Allah bir daha o gunleri yasatmasin, hep saglikli huzurlu gunleriniz olsun insallah Bu tarz durumlarda eslerin arasi aciliyor, kenetlenmek gerekirken bu duruma gelinebiliyor. Onemli olan farkina varip toparlamak. Benim bi yakinim maalesef basaramadi, otizmli kizina care ararken esiyle arasi cok acildi ve bosandilar...
Mesafe iyidir kimse haddini asamaz. Benimkilerin bi zarari dokunmadi sukur, pek bi samimiyetimiz de yoktur boylesi iyi. Ozel gunlerde, saglik sorunlarinda arasiriz o kadar. Boylesi iyi mutlu huzurluyum. Boyle olunca karismausehale durumlari da asla olmaz, esimle keyfime gore ne istersem onu yapariz.
Amin cnm sağol öyle biraz çok şükür bu imtihani atlattık ama herşey benim Rabbime sığınıp sabretmemden kaynaklı böyle iyileşme yoluna girdi çok şükür iyiyiz su an Rabbim kimsenin başına vermesin düşmanımın bile böyle şeyler yaşamasını istememYap kiz nispetini icinde kalmasin tabisevinmesi lazimken catliyosa tadini cikart
Amin cnm Allah razı olsun hiç kimsenin böyle şeyler yaşamasını istemem vallahi Allah biliyor evlat çok daha başka bisey o yüzden kimseyi Rabbim evladıyla sinamasinCanım benim ne zor zamanlar geçirmişsiniz . Allah tekrarını yaşatmasın hiçbir anneyi evladıyla sınamasın inşallah bundan sonra evlatlarının güzel günlerini göresin
Valla haklisin cnm ablamda öyle o da benim gibiydi artık kayınvalidesi ve görümcelerinin yüzünden alerjiye yakalandı glüten alerjisi cıktı buğdayla yapılan hiçbirşeyi yiyemiyor yediginde uyuyamıyor sürekli kaşınıyor vücut patlayacak gibi şişiyor artık psikolojisi tam bozuldu yeter dedi herkese restini çekti yeri geldiğinde herkesin ağzının payını veriyo mesafe koydu hepsiyle arasına şimdi daha rahatım diyo bana karışamıyorlar diyoBende senin gibiydim ama baktım herkesten çok kendim kırılıyorum.
Artık tam tersini yapıyorum.
Kendim hariç herkesi kırıyorum :)
Valla haklisin cnm ablamda öyle o da benim gibiydi artık kayınvalidesi ve görümcelerinin yüzünden alerjiye yakalandı glüten alerjisi cıktı buğdayla yapılan hiçbirşeyi yiyemiyor yediginde uyuyamıyor sürekli kaşınıyor vücut patlayacak gibi şişiyor artık psikolojisi tam bozuldu yeter dedi herkese restini çekti yeri geldiğinde herkesin ağzının payını veriyo mesafe koydu hepsiyle arasına şimdi daha rahatım diyo bana karışamıyorlar diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?