Uzakta yasamak gercekten iyi. Biz istanbulda yakindik ama sadece kisin cok soguklarda. Havalar isindimi direk yazlik evlerine geciyolar. Hatta artik yazliga da dogal gaz gelmis hemen basvurdular artik kisin da orada yasayacaklarmis. Tek sorun istanbuldaki evlerini kapatirlarsa ve istanbula yollari duserse bana gelirlerAy bi tuhaf kadın ya, sevinmesi gereken seye sevinmez . Üzülmesi gereken seyi umursamazben onu öyle kabul ettim eşimin hatrı için yapacak bişey yok neyseki uzakta yaşıyoruz da cok sorun yaşanmıyor , yoksa bu kadar zıtlıklarla mutlaka büyük problemlerimiz olurdu bizim
Akraba evliliginin kotu yani kapiyi kapatamamak. K.validen ile iyiysen gorumceleri bosver. Zaten eminim o da kizlarina haddini bildiriyodur sana sıkıntı cikardiklarinda. Cunku yasadigim o zor doneme en buyuk sahit k.validen ve oglunun esiyle cocuklariyla huzurunun kacmasini hic istemez.Amin cnm sağol öyle biraz çok şükür bu imtihani atlattık ama herşey benim Rabbime sığınıp sabretmemden kaynaklı böyle iyileşme yoluna girdi çok şükür iyiyiz su an Rabbim kimsenin başına vermesin düşmanımın bile böyle şeyler yaşamasını istemembenim kayinvalidem teyzem zaten cnm o yüzden istesemde uzaklasamiyorum Allah biliyor kayinvalidemden raziyim ama görümcelerim laflariyla insani incitiyorlar ben Allah a havale ediyorum hepsini hiç istemem aramızda sıkıntı olsun sorun olsun ama bende arada artık bazı şeylere sessiz kalmıyorum cnm
En iyisini yapıyorsun , ben de senin gibiyim mesafemi koyarım lafımı esirgemem . İçime sinmeyen bir şeye zorla katlanmak zorunda olmak , en istemeyeceğim şey o yüzden böyle durumlarda mesafe koymak en iyisi kendi akıl sağlığımız içinBende bir dönem zona oldum stresten üzüntüden sonra değiştim işte.
Zaten mesafeliydim şimdi arayı iyice açtım.
Kafam çok rahat.
Herkese karşı ama sırf eşimin ailesi değil.
Beni kim üzerse üzsün mesafeyi koyarım.
En iyisini yapıyorsun , ben de senin gibiyim mesafemi koyarım lafımı esirgemem . İçime sinmeyen bir şeye zorla katlanmak zorunda olmak , en istemeyeceğim şey o yüzden böyle durumlarda mesafe koymak en iyisi kendi akıl sağlığımız için
Kayınvalidenin bunu düşünmesi çok güzel, insallah kiraya vermezler evi de geldiklerinde kendi evlerinde kalırlar valla ev ev üstüne zor oluyor misafir bile olsa 1 haftadan fazlası sıkar insanıUzakta yasamak gercekten iyi. Biz istanbulda yakindik ama sadece kisin cok soguklarda. Havalar isindimi direk yazlik evlerine geciyolar. Hatta artik yazliga da dogal gaz gelmis hemen basvurdular artik kisin da orada yasayacaklarmis. Tek sorun istanbuldaki evlerini kapatirlarsa ve istanbula yollari duserse bana gelirlerGelsinler sorun degil ama uzun sure yapamam en fazla 1 hafta. Esime diyorum ikisi de emekli istanbuldan gelecek kiraya ihtiyaclari yok diye. gecen laf arasi dedim bebege oda yaptik artik bi misafir odamiz yok, annemler gelince ne yapicaz bilmiyorum. Salonda birilerini uyutmayi sevmiyorum falan k.validem dedi ki "kizim bizim ev varya annenler gelince aksam oldumu bize cikarlar uyurlar sabah yine sana inerler"
Bu cumle o kadar hosuma gitti kiAma karari k.peder verir ve bence evi bos birakmaz kiraya verir ek gelir olsun diye. Kendince hakli maalesef.
İçimde kalıp beni rahatsız edeceğine, söyleyim karşımdaki rahatsız olsunKesinlikle yavrum.
Ben zaten oldum olası lafımı hiç çekmem insanlardan.
Hani bir ara böyle daha yumuşak olmaya çalıştım, aman kimse üzülmesin dedikçe baktım kendim üzülüyorum.
Sonra yine kendime geri döndüm.
Hele bu evlenme, nişan, düğün zamanı herkes çok karışmak ister ya o zaman hiç kimse karışamadı :)
Şimdi de öyle.
Valla açıkçası iyi yapıyorsun cnm insan kendisi hasta olacağına karşıdaki uzak olsun daha iyiBende bir dönem zona oldum stresten üzüntüden sonra değiştim işte.
Zaten mesafeliydim şimdi arayı iyice açtım.
Kafam çok rahat.
Herkese karşı ama sırf eşimin ailesi değil.
Beni kim üzerse üzsün mesafeyi koyarım.
Evet cnm öyle hadlerini bildiriyo ama işte yine laf sokmalar herşeyden haberdar olmak istiyorlar sonda evlenen gorumcem çok.yaman bana çok çektirdi ama onunda hayatı yok şimdi eşi ankarada o burada kayınvalidenin yanında kaliyo kocasının yanına gitseydi bende eltimde kayinvalidemde biraz daha rahat ederdik ama gitmiyoAkraba evliliginin kotu yani kapiyi kapatamamak. K.validen ile iyiysen gorumceleri bosver. Zaten eminim o da kizlarina haddini bildiriyodur sana sıkıntı cikardiklarinda. Cunku yasadigim o zor doneme en buyuk sahit k.validen ve oglunun esiyle cocuklariyla huzurunun kacmasini hic istemez.
Valla bende diyorum keske burda olsalar en azindan kucuk gorumcem bende kalmaz evine gider bende esimle cocuklarimla otururumUzakta yasamak gercekten iyi. Biz istanbulda yakindik ama sadece kisin cok soguklarda. Havalar isindimi direk yazlik evlerine geciyolar. Hatta artik yazliga da dogal gaz gelmis hemen basvurdular artik kisin da orada yasayacaklarmis. Tek sorun istanbuldaki evlerini kapatirlarsa ve istanbula yollari duserse bana gelirlerGelsinler sorun degil ama uzun sure yapamam en fazla 1 hafta. Esime diyorum ikisi de emekli istanbuldan gelecek kiraya ihtiyaclari yok diye. gecen laf arasi dedim bebege oda yaptik artik bi misafir odamiz yok, annemler gelince ne yapicaz bilmiyorum. Salonda birilerini uyutmayi sevmiyorum falan k.validem dedi ki "kizim bizim ev varya annenler gelince aksam oldumu bize cikarlar uyurlar sabah yine sana inerler"
Bu cumle o kadar hosuma gitti kiAma karari k.peder verir ve bence evi bos birakmaz kiraya verir ek gelir olsun diye. Kendince hakli maalesef.
Valla en iyisi aman kimse kirilmasin uzulmesin diyoruz ama biz kiriliyoruz ses cikarmiyoruz saf salak diyorlar halbuki oyle degil herseyin farkindayiz ama kirilmasinlar diye bisey demiyoruz anlamiyorlarEn iyisini yapıyorsun , ben de senin gibiyim mesafemi koyarım lafımı esirgemem . İçime sinmeyen bir şeye zorla katlanmak zorunda olmak , en istemeyeceğim şey o yüzden böyle durumlarda mesafe koymak en iyisi kendi akıl sağlığımız için
Valla kirmayalim diyoruz biz kiriliyoruz salak yerine konuyoruz ama artik bende bazen ara ara guzellikle laf soyluyorum ama yinede ben çok yumusagimKesinlikle yavrum.
Ben zaten oldum olası lafımı hiç çekmem insanlardan.
Hani bir ara böyle daha yumuşak olmaya çalıştım, aman kimse üzülmesin dedikçe baktım kendim üzülüyorum.
Sonra yine kendime geri döndüm.
Hele bu evlenme, nişan, düğün zamanı herkes çok karışmak ister ya o zaman hiç kimse karışamadı :)
Şimdi de öyle.
Aynen öyle valla yarıyıl tatilinin ilk haftası kayinvalidemler köyden döndüler ve evleri kalorifersiz bizim evler kaloriferli eşim tutturdu illahi gelsinler bize bizde uyusunlar evleri soğuk falan diye bir gece evlerinde uyudular sonra yanimda kalan gorumcemde yok illa gidelim ali abigilde kalalım diye tutturdu bizim ev soğuk ora sıcak diye ve 2 hafta bizde kaldılar üstüne ilçede yaşayan gorumcemde 3 çocuğuyla geldi kaldı bizde tabi benle yardım ediyorlardı ama bir ev sahibinin üstünde sorumluluk daha fazla 2 hafta mahvoldum resmenKayınvalidenin bunu düşünmesi çok güzel, insallah kiraya vermezler evi de geldiklerinde kendi evlerinde kalırlar valla ev ev üstüne zor oluyor misafir bile olsa 1 haftadan fazlası sıkar insanıbizimki de bize baskı yapıyor Türkiye’ye geri dönelim diye de uzakta gerçekten kafa rahat, asla düşünmüyorum geri dönmeyi
Kismen ortak dertlerimiz varmış seninle ben de kalabalık bir eve gelin geldim üstelik küçük yaşta kimseyi de tanımıyordum eşim de yanımda kalmıyordu kv de kb ve eltim de vardı aynı evde kayınlarim vardı bekarAynen öyle valla yarıyıl tatilinin ilk haftası kayinvalidemler köyden döndüler ve evleri kalorifersiz bizim evler kaloriferli eşim tutturdu illahi gelsinler bize bizde uyusunlar evleri soğuk falan diye bir gece evlerinde uyudular sonra yanimda kalan gorumcemde yok illa gidelim ali abigilde kalalım diye tutturdu bizim ev soğuk ora sıcak diye ve 2 hafta bizde kaldılar üstüne ilçede yaşayan gorumcemde 3 çocuğuyla geldi kaldı bizde tabi benle yardım ediyorlardı ama bir ev sahibinin üstünde sorumluluk daha fazla 2 hafta mahvoldum resmen
Bende dun sabah süt pişirdim büyük bir tencereyle 10 kilo onu kaldırdıktan sonra başladı şancı gibi dinlenince geçti bebek baskısı yoruyor artıkO Obayram Nasıl durumun? Merak ettim
Benimde gece başlayan karnımın altının ağrısı devam ediyor. Sanki gobegim göğsümün altından düştü. Bebek aşağıda duruyor sancı da yok gibi ama oturamıyorum ayağa kalkamıyorum aşağıya baskı çok fazla. Belimde ağrı yok sende belde var mıydı ağrı? Kasiklarimda hafif ağrı var.
Bende dun sabah süt pişirdim büyük bir tencereyle 10 kilo onu kaldırdıktan sonra başladı şancı gibi dinlenince geçti bebek baskısı yoruyor artıkO Obayram Nasıl durumun? Merak ettim
Benimde gece başlayan karnımın altının ağrısı devam ediyor. Sanki gobegim göğsümün altından düştü. Bebek aşağıda duruyor sancı da yok gibi ama oturamıyorum ayağa kalkamıyorum aşağıya baskı çok fazla. Belimde ağrı yok sende belde var mıydı ağrı? Kasiklarimda hafif ağrı var.
emin ol hebimiz aynı durumdayız arada sancı kasilma oluyor yorulmamak gerek son aylardaKızlar ben geldim evdeyim. Yine benzer çıktı sancı durumları. Dün biraz yorulduğumdan bahsettim etkilemiş olabilir dedi. Kasılma önleyici ilacı 2den 3e çıkardı. Ağrım artarsa haber vereceğim. Bol su içecekmişim. Bir de yemek wc dışında kalkmak yok tekrardan
Sabah perinatologdan gelince uzandım evde hafifledi baya ağrım. Hatta gayet iyiydim en son duş alıp falan gittim ne olur ne olmaz diye. Ama işte biraz ayakta kal, yürü şimdi yine kopuyor belim, karnım taşyapcak birşey yok yatacağız eski günlerdeki gibi. Keşke hiç gitmeseydim dün avm ye falan, kaç hafta dayandım ne olurdu sanki biraz daha dursam
P pink-jazz canım nasıl anlatim bel ağrısı gibi de gaz sancısı gibi de birşey. Alt karın ağrısıyla makatta da baskı hissi vardı. Ben o yüzden gaz sancısı diye düşündüm. Gazım var da yapamıyorum gibi. Karnım da sert baya. Hareketleri baya canımı acıtıyor gerginlikten dolayı
Allah kolaylık versin cnm o durumda cok zor cnm ozel hayatin hemen hemen hic olmuyo nerdeyse hâlâ eve katılımı oturuyorsun cnmKismen ortak dertlerimiz varmış seninle ben de kalabalık bir eve gelin geldim üstelik küçük yaşta kimseyi de tanımıyordum eşim de yanımda kalmıyordu kv de kb ve eltim de vardı aynı evde kayınlarim vardı bekar
Dikkat et cnm kendine dinlen kalkma hicte hayirlisiyla saglikla oglusunu dogur sonrasinda istedigin kadar gez cnm surekli uzanmakta cok zor ama bu zamana kadar geldin cnm biraz daha sabret az kaldi cnmKızlar ben geldim evdeyim. Yine benzer çıktı sancı durumları. Dün biraz yorulduğumdan bahsettim etkilemiş olabilir dedi. Kasılma önleyici ilacı 2den 3e çıkardı. Ağrım artarsa haber vereceğim. Bol su içecekmişim. Bir de yemek wc dışında kalkmak yok tekrardan
Sabah perinatologdan gelince uzandım evde hafifledi baya ağrım. Hatta gayet iyiydim en son duş alıp falan gittim ne olur ne olmaz diye. Ama işte biraz ayakta kal, yürü şimdi yine kopuyor belim, karnım taşyapcak birşey yok yatacağız eski günlerdeki gibi. Keşke hiç gitmeseydim dün avm ye falan, kaç hafta dayandım ne olurdu sanki biraz daha dursam
P pink-jazz canım nasıl anlatim bel ağrısı gibi de gaz sancısı gibi de birşey. Alt karın ağrısıyla makatta da baskı hissi vardı. Ben o yüzden gaz sancısı diye düşündüm. Gazım var da yapamıyorum gibi. Karnım da sert baya. Hareketleri baya canımı acıtıyor gerginlikten dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?