- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Cnm artık son zamanlara geldik diye daha dikkatli olmamız gerekiyo tabi bebekler büyüdü yerleri daraldı çok yormasanız gerekiyo kendimizi insAllah sağlıkla gelir bebislerimizO Obayram Nasıl durumun? Merak ettim
Benimde gece başlayan karnımın altının ağrısı devam ediyor. Sanki gobegim göğsümün altından düştü. Bebek aşağıda duruyor sancı da yok gibi ama oturamıyorum ayağa kalkamıyorum aşağıya baskı çok fazla. Belimde ağrı yok sende belde var mıydı ağrı? Kasiklarimda hafif ağrı var.
Nerede ekmeginizi rahat kazaniyorsaniz ve nerede huzurluysaniz orada olmaniz en mantiklisi. Herkes bi yere kadar.Kayınvalidenin bunu düşünmesi çok güzel, insallah kiraya vermezler evi de geldiklerinde kendi evlerinde kalırlar valla ev ev üstüne zor oluyor misafir bile olsa 1 haftadan fazlası sıkar insanıbizimki de bize baskı yapıyor Türkiye’ye geri dönelim diye de uzakta gerçekten kafa rahat, asla düşünmüyorum geri dönmeyi
Canim son 2 ay bile kalmadi artik en ufak yorulmada kasilmalar sanvilar olur. Sen uzun sureden sonra ilk kez disari ciktin, her ne kadar kendini yormasan da vucudunun alisik olmadigi bisey yaptin. Yani bosuna takilip canini sıkma. Yasayacagin varmis yasadin. Artik daha dikkatli ol. Su 1 ayi da atlatsan yrterliKızlar ben geldim evdeyim. Yine benzer çıktı sancı durumları. Dün biraz yorulduğumdan bahsettim etkilemiş olabilir dedi. Kasılma önleyici ilacı 2den 3e çıkardı. Ağrım artarsa haber vereceğim. Bol su içecekmişim. Bir de yemek wc dışında kalkmak yok tekrardan
Sabah perinatologdan gelince uzandım evde hafifledi baya ağrım. Hatta gayet iyiydim en son duş alıp falan gittim ne olur ne olmaz diye. Ama işte biraz ayakta kal, yürü şimdi yine kopuyor belim, karnım taşyapcak birşey yok yatacağız eski günlerdeki gibi. Keşke hiç gitmeseydim dün avm ye falan, kaç hafta dayandım ne olurdu sanki biraz daha dursam
P pink-jazz canım nasıl anlatim bel ağrısı gibi de gaz sancısı gibi de birşey. Alt karın ağrısıyla makatta da baskı hissi vardı. Ben o yüzden gaz sancısı diye düşündüm. Gazım var da yapamıyorum gibi. Karnım da sert baya. Hareketleri baya canımı acıtıyor gerginlikten dolayı
Sevindim senin için, şükür yorgunluktan oldu demek ki. Internette yazılanlar kafa karıştırıyor en güzeli okumamak. Dün yoruldun ondan olmustur, yüzdük yüzdük sonuna yaklaştık bira daha sabır.Kızlar ben geldim evdeyim. Yine benzer çıktı sancı durumları. Dün biraz yorulduğumdan bahsettim etkilemiş olabilir dedi. Kasılma önleyici ilacı 2den 3e çıkardı. Ağrım artarsa haber vereceğim. Bol su içecekmişim. Bir de yemek wc dışında kalkmak yok tekrardan
Sabah perinatologdan gelince uzandım evde hafifledi baya ağrım. Hatta gayet iyiydim en son duş alıp falan gittim ne olur ne olmaz diye. Ama işte biraz ayakta kal, yürü şimdi yine kopuyor belim, karnım taşyapcak birşey yok yatacağız eski günlerdeki gibi. Keşke hiç gitmeseydim dün avm ye falan, kaç hafta dayandım ne olurdu sanki biraz daha dursam
P pink-jazz canım nasıl anlatim bel ağrısı gibi de gaz sancısı gibi de birşey. Alt karın ağrısıyla makatta da baskı hissi vardı. Ben o yüzden gaz sancısı diye düşündüm. Gazım var da yapamıyorum gibi. Karnım da sert baya. Hareketleri baya canımı acıtıyor gerginlikten dolayı
Her evremiz ayrı bir durumla gecti şimdi de aman erken gelmesinler, aman sancimiz olmasın diye dikkat edeceğiz. Ama 10 kilo da çok fazla, zorlama kendiniBende dun sabah süt pişirdim büyük bir tencereyle 10 kilo onu kaldırdıktan sonra başladı şancı gibi dinlenince geçti bebek baskısı yoruyor artık
Aynen dikkat olmamız gerekiyor hergun evi supuruyordum geven hafta ve bu hafta bıraktım agirligi hissettim. Ama bugün gece bile çektirdi agrilar aman oğlum az daha dayan diyorum.Cnm artık son zamanlara geldik diye daha dikkatli olmamız gerekiyo tabi bebekler büyüdü yerleri daraldı çok yormasanız gerekiyo kendimizi insAllah sağlıkla gelir bebislerimiz
Valla bende koşturmaca içindeyim ama ara ara diyorum artık dinlenmekte gerekiyor bir gün ev süpürüp dip temizliyorum her yeri ertesi gün çok bisey yapmıyorum öyle gecistiriyorum cnm ama yavaş yavaş doğum için dip temizlik yapmaya basladimAynen dikkat olmamız gerekiyor hergun evi supuruyordum geven hafta ve bu hafta bıraktım agirligi hissettim. Ama bugün gece bile çektirdi agrilar aman oğlum az daha dayan diyorum.
emin ol hebimiz aynı durumdayız arada sancı kasilma oluyor yorulmamak gerek son aylarda
Dikkat et cnm kendine dinlen kalkma hicte hayirlisiyla saglikla oglusunu dogur sonrasinda istedigin kadar gez cnm surekli uzanmakta cok zor ama bu zamana kadar geldin cnm biraz daha sabret az kaldi cnm
Canim son 2 ay bile kalmadi artik en ufak yorulmada kasilmalar sanvilar olur. Sen uzun sureden sonra ilk kez disari ciktin, her ne kadar kendini yormasan da vucudunun alisik olmadigi bisey yaptin. Yani bosuna takilip canini sıkma. Yasayacagin varmis yasadin. Artik daha dikkatli ol. Su 1 ayi da atlatsan yrterli
Çok sağolun kızlarSevindim senin için, şükür yorgunluktan oldu demek ki. Internette yazılanlar kafa karıştırıyor en güzeli okumamak. Dün yoruldun ondan olmustur, yüzdük yüzdük sonuna yaklaştık bira daha sabır.
Benim karnımın altına ağırlık çok ve ağrı yapıyor sancı değil uzanıyorum artık, bebeğin hareketi de yavaş ama sanki göbeğim yer çekimine yenik düştü saldı kendini aşağıya. Bundan sonra hareketlerime dikkat etmem lazım ki bebek gelmesin.
Her evremiz ayrı bir durumla gecti şimdi de aman erken gelmesinler, aman sancimiz olmasın diye dikkat edeceğiz. Ama 10 kilo da çok fazla, zorlama kendini
Kızlar bugün pek yazamadım buraya ama, cuma bitişiyle doğum iznine ayrılmam 2 haftacık kaldıforevermorrenk adım adım özgürlüğe
Evet evlendiler kayınlarim küçük nişanlı haziranda oda evlenecek kv ve kb bizimle yaşıyorlar 1 haftadan uzun kalmazlar gitseler bile eltimlerdeAllah kolaylık versin cnm o durumda cok zor cnm ozel hayatin hemen hemen hic olmuyo nerdeyse hâlâ eve katılımı oturuyorsun cnm
Ya cnm oda zor bir durum.valla Allah yardımcın olsun cnmEvet evlendiler kayınlarim küçük nişanlı haziranda oda evlenecek kv ve kb bizimle yaşıyorlar 1 haftadan uzun kalmazlar gitseler bile eltimlerde
Geçmiş olsun canım sen dinlen güzelce bir şey olmayacak inşallahKızlar ben geldim evdeyim. Yine benzer çıktı sancı durumları. Dün biraz yorulduğumdan bahsettim etkilemiş olabilir dedi. Kasılma önleyici ilacı 2den 3e çıkardı. Ağrım artarsa haber vereceğim. Bol su içecekmişim. Bir de yemek wc dışında kalkmak yok tekrardan
Benim göbek deliğinden başlıyor belime doğru göğüs altıma doğru ayaklarıyla fır fır geziyor . Karnımda ağrı, sızlama ve gerilme ne ararsan var su andaKızlar ya göbek deliği çevresinde bebek hareket edince aşırı karnım ağrıdı ya sizler de oluyor mu
Ever mide bulantısı bende de oluyor son bir kaç gündür göbek çevresinde daha önce olmuyordu ama yeni olduBenim göbek deliğinden başlıyor belime doğru göğüs altıma doğru ayaklarıyla fır fır geziyor . Karnımda ağrı, sızlama ve gerilme ne ararsan var su andaBaş aşağı pozisyonuna geçtiğinden beri de midem bulanıyor iştahım azaldı cok rahatsızım özellikle akşamları..
Dün gece göbek deliğimde ağrı ortaya çıktı. Bebek hareket ettikçe hem bıçak gibi batıyor hem de midemi bulandırıyordu. Ayrıca karnım taş gibiydi. Sabahı zor ettim diyebilirim. Bugün doktora gittim. Başını göbek deliğime sürtüyormuşKızlar ya göbek deliği çevresinde bebek hareket edince aşırı karnım ağrıdı ya sizler de oluyor mu
Evet bende de öyle oldu olasan midem bulandı ki gece benimde haftaya randevumDün gece göbek deliğimde ağrı ortaya çıktı. Bebek hareket ettikçe hem bıçak gibi batıyor hem de midemi bulandırıyordu. Ayrıca karnım taş gibiydi. Sabahı zor ettim diyebilirim. Bugün doktora gittim. Başını göbek deliğime sürtüyormuşTabi doktor da yapacak birşey yok dedi
Normalde 3 hafta sonra gidecektim ama ağrıya dayanamadım. Karnımın tam osrtasında olunca gaz sancısı diye düşündüm. Zaten demir ilacından kaynaklı kabızlık da oluyor. Kefir içmeye ara vermiştim tekrar başladım bugün. Artık bütün sistemlerimiz error veriyorEvet bende de öyle oldu olasan midem bulandı ki gece benimde haftaya randevum
Ben zaten kalkmıyorum hiç riskli olduğu içinNormalde 3 hafta sonra gidecektim ama ağrıya dayanamadım. Karnımın tam osrtasında olunca gaz sancısı diye düşündüm. Zaten demir ilacından kaynaklı kabızlık da oluyor. Kefir içmeye ara vermiştim tekrar başladım bugün. Artık bütün sistemlerimiz error veriyorbi de çok yormayın kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?