2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Cnm artık son zamanlara geldik diye daha dikkatli olmamız gerekiyo tabi bebekler büyüdü yerleri daraldı çok yormasanız gerekiyo kendimizi insAllah sağlıkla gelir bebislerimiz

Nerede ekmeginizi rahat kazaniyorsaniz ve nerede huzurluysaniz orada olmaniz en mantiklisi. Herkes bi yere kadar.

Canim son 2 ay bile kalmadi artik en ufak yorulmada kasilmalar sanvilar olur. Sen uzun sureden sonra ilk kez disari ciktin, her ne kadar kendini yormasan da vucudunun alisik olmadigi bisey yaptin. Yani bosuna takilip canini sıkma. Yasayacagin varmis yasadin. Artik daha dikkatli ol. Su 1 ayi da atlatsan yrterli

Sevindim senin için, şükür yorgunluktan oldu demek ki. Internette yazılanlar kafa karıştırıyor en güzeli okumamak. Dün yoruldun ondan olmustur, yüzdük yüzdük sonuna yaklaştık bira daha sabır.
Benim karnımın altına ağırlık çok ve ağrı yapıyor sancı değil uzanıyorum artık, bebeğin hareketi de yavaş ama sanki göbeğim yer çekimine yenik düştü saldı kendini aşağıya. Bundan sonra hareketlerime dikkat etmem lazım ki bebek gelmesin.
Bende dun sabah süt pişirdim büyük bir tencereyle 10 kilo onu kaldırdıktan sonra başladı şancı gibi dinlenince geçti bebek baskısı yoruyor artık
Her evremiz ayrı bir durumla gecti şimdi de aman erken gelmesinler, aman sancimiz olmasın diye dikkat edeceğiz. Ama 10 kilo da çok fazla, zorlama kendini

Cnm artık son zamanlara geldik diye daha dikkatli olmamız gerekiyo tabi bebekler büyüdü yerleri daraldı çok yormasanız gerekiyo kendimizi insAllah sağlıkla gelir bebislerimiz
Aynen dikkat olmamız gerekiyor hergun evi supuruyordum geven hafta ve bu hafta bıraktım agirligi hissettim. Ama bugün gece bile çektirdi agrilar aman oğlum az daha dayan diyorum.

Aynen dikkat olmamız gerekiyor hergun evi supuruyordum geven hafta ve bu hafta bıraktım agirligi hissettim. Ama bugün gece bile çektirdi agrilar aman oğlum az daha dayan diyorum.
Valla bende koşturmaca içindeyim ama ara ara diyorum artık dinlenmekte gerekiyor bir gün ev süpürüp dip temizliyorum her yeri ertesi gün çok bisey yapmıyorum öyle gecistiriyorum cnm ama yavaş yavaş doğum için dip temizlik yapmaya basladim

emin ol hebimiz aynı durumdayız arada sancı kasilma oluyor yorulmamak gerek son aylarda

Dikkat et cnm kendine dinlen kalkma hicte hayirlisiyla saglikla oglusunu dogur sonrasinda istedigin kadar gez cnm surekli uzanmakta cok zor ama bu zamana kadar geldin cnm biraz daha sabret az kaldi cnm

Çok sağolun kızlar gerçekten bundan sonra daha dikkat etmek gerekiyormuş onu anladım. Ben sanırım biraz da 32 e gelmenin rehavetine kapıldım içten içe Dün ki gezme dışında sın günlerde ev içinde de çok uzanmadım oturdum genelde ya da ne bilim azcık ufak ufak bir şeyler yaptım. Şimdi bile yarım saat uzandım mesela belimdeki ağrı azaldı. Sadece makattaki baskı hissi kaldı. Bir kaç güne toparlar inşallah artmadan
Sizler de dikkat edin valla son haftalar daha sıkıntılı oluyormuş meğer

Allah kolaylık versin cnm o durumda cok zor cnm ozel hayatin hemen hemen hic olmuyo nerdeyse hâlâ eve katılımı oturuyorsun cnm
Evet evlendiler kayınlarim küçük nişanlı haziranda oda evlenecek kv ve kb bizimle yaşıyorlar 1 haftadan uzun kalmazlar gitseler bile eltimlerde

Geçmiş olsun canım sen dinlen güzelce bir şey olmayacak inşallah Zaten uzun zamandır çıkmıyorsun onada ihtiyacın vardı bence suçlama kendini hiç. Bundan sonra biraz daha dikkat edersin zaten, mutlu sona adım adım ilerliyoruz

Kızlar ya göbek deliği çevresinde bebek hareket edince aşırı karnım ağrıdı ya sizler de oluyor mu
Benim göbek deliğinden başlıyor belime doğru göğüs altıma doğru ayaklarıyla fır fır geziyor . Karnımda ağrı, sızlama ve gerilme ne ararsan var su anda Baş aşağı pozisyonuna geçtiğinden beri de midem bulanıyor iştahım azaldı cok rahatsızım özellikle akşamları..

Ever mide bulantısı bende de oluyor son bir kaç gündür göbek çevresinde daha önce olmuyordu ama yeni oldu

Kızlar ya göbek deliği çevresinde bebek hareket edince aşırı karnım ağrıdı ya sizler de oluyor mu
Dün gece göbek deliğimde ağrı ortaya çıktı. Bebek hareket ettikçe hem bıçak gibi batıyor hem de midemi bulandırıyordu. Ayrıca karnım taş gibiydi. Sabahı zor ettim diyebilirim. Bugün doktora gittim. Başını göbek deliğime sürtüyormuş Tabi doktor da yapacak birşey yok dedi

Evet bende de öyle oldu olasan midem bulandı ki gece benimde haftaya randevum

Evet bende de öyle oldu olasan midem bulandı ki gece benimde haftaya randevum
Normalde 3 hafta sonra gidecektim ama ağrıya dayanamadım. Karnımın tam osrtasında olunca gaz sancısı diye düşündüm. Zaten demir ilacından kaynaklı kabızlık da oluyor. Kefir içmeye ara vermiştim tekrar başladım bugün. Artık bütün sistemlerimiz error veriyor bi de çok yormayın kendinizi

Ben zaten kalkmıyorum hiç riskli olduğu için bir kaç kere de erken gittim randevuya doktor normal dedi eğer çok ağrım olursa ve sürekli olursa giderim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…