Pembikcim bizim doğum sayacı 60dan düştü çok şükür. Artık 2 aydan az var diyebilirizBenim göbek deliğinden başlıyor belime doğru göğüs altıma doğru ayaklarıyla fır fır geziyor . Karnımda ağrı, sızlama ve gerilme ne ararsan var su andaBaş aşağı pozisyonuna geçtiğinden beri de midem bulanıyor iştahım azaldı cok rahatsızım özellikle akşamları..
Allah bizi tek avazda kurtaraydı hayırlısıylaPembikcim bizim doğum sayacı 60dan düştü çok şükür. Artık 2 aydan az var diyebilirizBen hergün heycanla okuyorum alttaki açıklamaları
Yaaa bende birde bel fıtığı var salı günü MR a giricem son duruma göre doktor rapor yazıcak normal doğum yapabilir yada zorunlu sezeryan olması gerekir diyeAllah bizi tek avazda kurtaraydı hayırlısıyladüşsün lütfen ben artık kendimi kaldıramıyorum yemin ederim koltuktan kalkınca bakıyorum izim çıkmış nisan başında doğurur muyuz acaba cok sabrım kalmadı da benim
Allah yardımcın olsun gerçekten bel fıtığı da çok zor, artık iyice de ağırlaştık . Bi de senin ilgilenmek zorunda olduğun çocukların da var . Allah gücünü veriyor galiba nasıl idare ediyorsun ya ben kendi kendime yetemiyorum şu an, hep böyle kalmaktan çocuğuma yetememekten de korkuyorumYaaa bende birde bel fıtığı var salı günü MR a giricem son duruma göre doktor rapor yazıcak normal doğum yapabilir yada zorunlu sezeryan olması gerekir diyeHareketlerim çok kısıtlandı maalesef.
Çocuklarım 13 ve 6 yaşında kendilerini kurtardılar çok şükür.Mesela makinadan çamaşırları büyük oğlum çıkarıyor kurutmayada küçük oğlum atıyor :) erkek çocuğu diye ben onları hiç kayırmadım bazen büyük oğluma evi süpürtüyorum küçük oğluma dağınıklıkları toplatıyorum alıştılar elhamdülillah itiraz etmeden yapıyorlar. Daha çok okullarıyla ilgili olan durumlardan yoruluyorum ufaklığı ben getirip götürüyorum çünkü. Eşimde vardiya sistemiyle çalışıyor 2 gün işte 2 gün evde şeklinde. Eşim evdeyken zaten sağolsun ben masayı kurarsam o toplar o yemeği yaptıysa ben toplarım aramızda iş bölümü yapıyoruz :)Allah yardımcın olsun gerçekten bel fıtığı da çok zor, artık iyice de ağırlaştık . Bi de senin ilgilenmek zorunda olduğun çocukların da var . Allah gücünü veriyor galiba nasıl idare ediyorsun ya ben kendi kendime yetemiyorum şu an, hep böyle kalmaktan çocuğuma yetememekten de korkuyorum
Ben de aynı durumdayım. Midem geçse de yemek borum hal çok ağrıyor. Çaresini bulabildiniz mi?
Ne güzel yapmışsın , o güzel çocuklar şimdi annelerine yardım ediyor ilerde büyüyecekler evlenecekler eşlerine de yardım edecekler . Aileden ne görsek onu sürdürüyoruz sonuçtaÇocuklarım 13 ve 6 yaşında kendilerini kurtardılar çok şükür.Mesela makinadan çamaşırları büyük oğlum çıkarıyor kurutmayada küçük oğlum atıyor :) erkek çocuğu diye ben onları hiç kayırmadım bazen büyük oğluma evi süpürtüyorum küçük oğluma dağınıklıkları toplatıyorum alıştılar elhamdülillah itiraz etmeden yapıyorlar. Daha çok okullarıyla ilgili olan durumlardan yoruluyorum ufaklığı ben getirip götürüyorum çünkü. Eşimde vardiya sistemiyle çalışıyor 2 gün işte 2 gün evde şeklinde. Eşim evdeyken zaten sağolsun ben masayı kurarsam o toplar o yemeği yaptıysa ben toplarım aramızda iş bölümü yapıyoruz :)
Amin canım inşallah. Eşim de güzel örnek oluyor onlara o yüzden erkeklerin evde ev işi yapmasını garipsemiyor çocuklarım. Umarım ileri de onlarda babaları gibi eşlerine yardımcı olurlar. Zaten eşim bu karakterde olmasaydı 3.çocuğu düşünmezdim o çok istediği için istedim bende :) Hakediyor çünkü.Ne güzel yapmışsın , o güzel çocuklar şimdi annelerine yardım ediyor ilerde büyüyecekler evlenecekler eşlerine de yardım edecekler . Aileden ne görsek onu sürdürüyoruz sonuçtabenim kız azıcık ele avuca gelsin ben de vercem eline toz bezini çekirdekten yetişsin eşlerimiz konusunda da gerçekten şanslıyız, ellerinden geldiği kadar yardımcı oluyorlar çok şükür,nazar değmesin huyları bozulmasın inşallaaaah
Benim göbek deliği yok artık dümdüz karnımKızlar göbek deliğimde bir siyahlık farkettim, zaten minicik kaldı çok göremiyorum ama birden dikkatimi çekti bugün. Bir sorun mu bu yoksa normal bir durum mu bilemedim
Kızlar ya göbek deliği çevresinde bebek hareket edince aşırı karnım ağrıdı ya sizler de oluyor mu
Benim gobek deligimin etrafi 20li haftalardan beri morarmis vaziyette ve agrili. Oradaki yumusak baglarin gerilmesi ve doku ici kanamasindan oluyormus doktorum cok normal oldugunu soyledi. Atlet surtunmesinden bile aciyor artik o durumdayim doguma kadar nasil idare edecegim bilmiyorum annelik gercekten cok zormusKızlar göbek deliğimde bir siyahlık farkettim, zaten minicik kaldı çok göremiyorum ama birden dikkatimi çekti bugün. Bir sorun mu bu yoksa normal bir durum mu bilemedim
Gunaydin canim Allah yardimcin olsun, hepimiz artik cok zorlaniyoruz bebislerj kucagimiza alinca hepsini unuturuz insallah ❤ Bebisin kendini kanala ittirdigini nasil anliyosun benim de rahim agrim oluyor ama neresi nerede hic anlamiyorumGünaydın,
Cok zor bir akşam geçirdim dünden beri yatıyorum sancim yok ama bebek kendini kanala ittiriyor. Doktorumla konuştum uzacaksin dedi pazartesi kontrole çağırdı. Sancin olmaması iyi ama rahme çok baskı yaptığı içi ağrıların var uzan kalkma dedi. Son haftalar rahat olur derken tekrar yatmaya döndümson 1 ayi sağ salim atlatalım isallah
Gaviscon mide asidimi dengeledi, kusma devam etse de mide borumun yanması hafifledi çok şükür.Merhaba mesajınızı yeni gördüm Pulcet mide koruyucu mide yanmasıni geçirdi ama 33.haftama girmeme rağmen kusmam kesilmedi çok şükür yanmaktan kurtuldum en azından doktorunuzla görüşüp mide koruyucu verir belki sizede
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine dinlen bol bol bu son zamanlarda atlatalım hayırlısıylaGünaydın,
Cok zor bir akşam geçirdim dünden beri yatıyorum sancim yok ama bebek kendini kanala ittiriyor. Doktorumla konuştum uzacaksin dedi pazartesi kontrole çağırdı. Sancin olmaması iyi ama rahme çok baskı yaptığı içi ağrıların var uzan kalkma dedi. Son haftalar rahat olur derken tekrar yatmaya döndümson 1 ayi sağ salim atlatalım isallah
Gecmis olsun canim. Artik en zorlandigimiz zamanlar. Bol bol dinlenip dua edelim, zamaninda saglikla kucagimiza alalim insallah.Günaydın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?