2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Pembikcim bizim doğum sayacı 60dan düştü çok şükür. Artık 2 aydan az var diyebiliriz Ben hergün heycanla okuyorum alttaki açıklamaları

Pembikcim bizim doğum sayacı 60dan düştü çok şükür. Artık 2 aydan az var diyebiliriz Ben hergün heycanla okuyorum alttaki açıklamaları
Allah bizi tek avazda kurtaraydı hayırlısıyla düşsün lütfen ben artık kendimi kaldıramıyorum yemin ederim koltuktan kalkınca bakıyorum izim çıkmış nisan başında doğurur muyuz acaba cok sabrım kalmadı da benim

Yaaa bende birde bel fıtığı var salı günü MR a giricem son duruma göre doktor rapor yazıcak normal doğum yapabilir yada zorunlu sezeryan olması gerekir diyeHareketlerim çok kısıtlandı maalesef.

Yaaa bende birde bel fıtığı var salı günü MR a giricem son duruma göre doktor rapor yazıcak normal doğum yapabilir yada zorunlu sezeryan olması gerekir diyeHareketlerim çok kısıtlandı maalesef.
Allah yardımcın olsun gerçekten bel fıtığı da çok zor, artık iyice de ağırlaştık . Bi de senin ilgilenmek zorunda olduğun çocukların da var . Allah gücünü veriyor galiba nasıl idare ediyorsun ya ben kendi kendime yetemiyorum şu an, hep böyle kalmaktan çocuğuma yetememekten de korkuyorum

Çocuklarım 13 ve 6 yaşında kendilerini kurtardılar çok şükür.Mesela makinadan çamaşırları büyük oğlum çıkarıyor kurutmayada küçük oğlum atıyor :) erkek çocuğu diye ben onları hiç kayırmadım bazen büyük oğluma evi süpürtüyorum küçük oğluma dağınıklıkları toplatıyorum alıştılar elhamdülillah itiraz etmeden yapıyorlar. Daha çok okullarıyla ilgili olan durumlardan yoruluyorum ufaklığı ben getirip götürüyorum çünkü. Eşimde vardiya sistemiyle çalışıyor 2 gün işte 2 gün evde şeklinde. Eşim evdeyken zaten sağolsun ben masayı kurarsam o toplar o yemeği yaptıysa ben toplarım aramızda iş bölümü yapıyoruz :)

Merhaba mesajınızı yeni gördüm Pulcet mide koruyucu mide yanmasıni geçirdi ama 33.haftama girmeme rağmen kusmam kesilmedi çok şükür yanmaktan kurtuldum en azından doktorunuzla görüşüp mide koruyucu verir belki sizede
Ben de aynı durumdayım. Midem geçse de yemek borum hal çok ağrıyor. Çaresini bulabildiniz mi?

Ne güzel yapmışsın , o güzel çocuklar şimdi annelerine yardım ediyor ilerde büyüyecekler evlenecekler eşlerine de yardım edecekler . Aileden ne görsek onu sürdürüyoruz sonuçta benim kız azıcık ele avuca gelsin ben de vercem eline toz bezini çekirdekten yetişsin eşlerimiz konusunda da gerçekten şanslıyız, ellerinden geldiği kadar yardımcı oluyorlar çok şükür,nazar değmesin huyları bozulmasın inşallaaaah

Amin canım inşallah. Eşim de güzel örnek oluyor onlara o yüzden erkeklerin evde ev işi yapmasını garipsemiyor çocuklarım. Umarım ileri de onlarda babaları gibi eşlerine yardımcı olurlar. Zaten eşim bu karakterde olmasaydı 3.çocuğu düşünmezdim o çok istediği için istedim bende :) Hakediyor çünkü.

Uyusa paşa uyucam gerçekten sanki artık hiç uyumuyor

sürekli tuvaletim var her vakit abdest alıyorum, şükür kuranı kerim hatmimi bitirdim tefsir dersine basladım bakalım biraz baslıyayım sonra büyütürken sallarkende devam ederim kızımda hamileyken cok el işi yapmıştım oğlumdada sürekli okumakla geçiyor, lisans okuyorum, anaokulu öğretmeniyim bu sene hiç başlamadım ve hamile kaldım üsttende ders aldım hep seneye dersler biter zaten calışmışlıgım var stajdanda muaf olur mezun olurum inşallah, kızımı yanımda büyüttüm okukdada hep yan sınıfımdaydı bu sene bensiz biyer begenip yollayamadım zaten sene kresteydik beraber bu sene anne kız vakit gecşrelim dedik, Aralık dogumlu ilk okulda vermedim, hamile kalınca sok olduk seneye hem 1.sınıf, hem bebek bu yattıklarımız çıkıcak kızım kendi kendine öğrendi okuma yazma zor olucagını sanmıyorum sürekli defter kalem elinde böyle büyüdü hiç sıkılmadı inşallah böyle gider

Pazartesi doktor var seker için bakalım seker yüklücekler sanırım inşallah çıkmaz cok

Kızlar göbek deliğimde bir siyahlık farkettim, zaten minicik kaldı çok göremiyorum ama birden dikkatimi çekti bugün. Bir sorun mu bu yoksa normal bir durum mu bilemedim

Kızlar ya göbek deliği çevresinde bebek hareket edince aşırı karnım ağrıdı ya sizler de oluyor mu

Kızlar göbek deliğimde bir siyahlık farkettim, zaten minicik kaldı çok göremiyorum ama birden dikkatimi çekti bugün. Bir sorun mu bu yoksa normal bir durum mu bilemedim
Benim gobek deligimin etrafi 20li haftalardan beri morarmis vaziyette ve agrili. Oradaki yumusak baglarin gerilmesi ve doku ici kanamasindan oluyormus doktorum cok normal oldugunu soyledi. Atlet surtunmesinden bile aciyor artik o durumdayim doguma kadar nasil idare edecegim bilmiyorum annelik gercekten cok zormus Siyahliktan kastin morarma ise normal yani canim ama doktoruna sor tabiki...

Günaydın,
Cok zor bir akşam geçirdim dünden beri yatıyorum sancim yok ama bebek kendini kanala ittiriyor. Doktorumla konuştum uzacaksin dedi pazartesi kontrole çağırdı. Sancin olmaması iyi ama rahme çok baskı yaptığı içi ağrıların var uzan kalkma dedi. Son haftalar rahat olur derken tekrar yatmaya döndüm son 1 ayi sağ salim atlatalım isallah

Gunaydin canim Allah yardimcin olsun, hepimiz artik cok zorlaniyoruz bebislerj kucagimiza alinca hepsini unuturuz insallah ❤ Bebisin kendini kanala ittirdigini nasil anliyosun benim de rahim agrim oluyor ama neresi nerede hic anlamiyorum

Gaviscon mide asidimi dengeledi, kusma devam etse de mide borumun yanması hafifledi çok şükür.

Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine dinlen bol bol bu son zamanlarda atlatalım hayırlısıyla

Kızlar doktorumla konuştuk ,karantinam da kalktı mide bulantısı için ilaç söyledi onu alacağım . Önümüzdeki hafta tam kan tahlili yapmam gerektiğini söyledi 32.haftada gerekliymiş belki de ben Korona geçirdiğim için gerekli buldu. Bir de doğumu ve sonrasını konuşurken dedi ki , burda dikkat etmişsindir anneler doğum yapar küçücük bebekleriyle kar kış demeden dışarı çıkar gezer dolaşır . Aynı şeyi senden de bekliyorum 40 çıkmasını falan beklemiyorsun öyle şeyler eskide kaldı dedi doğumdan sonra eve başka bir doktor gelecekmiş bebeğin muayenesi için, o anlatacakmış yapmamız gereken her şeyi. Hastaneden eve gelince birinci haftadan itibaren önce balkona 5 dakika çıkarıyormuşum bebeği, ikinci gün 10 dakika,üçüncü gün 15 dakika derken sonrasında yarım saatlik yürüyüşlere çıkıyormuşuz asla eve kapanmak yokmuş. Ay çok heyecanlı kızımla erkenden gezmelere başlayacağız

Gecmis olsun canim. Artik en zorlandigimiz zamanlar. Bol bol dinlenip dua edelim, zamaninda saglikla kucagimiza alalim insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…