2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Doktorunun bu sekilde bilgilendirmesi cok guzel canim. Ben de bi sure cikmam diye dusunuyodum annem ve k.validem 40a kadar evde kalmak eskide kaldi, hele ki izmir ilk baharda sicak olur cikar gezeriz demislerdi
Kuzenim de nisan da 3.yu doguracak, o da dedi ben 1 hafta sonra cikarim, yoksa diger 2 cocuk evde bunalir diye. Pusetli fotolar atmamiza ne kadar az kaldi dimi coook heyecanli

Gunaydin canim Allah yardimcin olsun, hepimiz artik cok zorlaniyoruz bebislerj kucagimiza alinca hepsini unuturuz insallah ❤ Bebisin kendini kanala ittirdigini nasil anliyosun benim de rahim agrim oluyor ama neresi nerede hic anlamiyorum
Oturamıyorum makata ve rahime baskı hissediyorum. Gobegimin şişliği karşıdan bakinca da aşağıda görünüyor. Tuvalete oturduğumda bile geriye yaslanıyorum. Leğen kemiklerin de açılma hissini hafif ağrılar olarak anlıyorsun. Ben 1 kormal doğum, 1 düşük sonrası kanala girdiklerindeki hissi bildigim için anlıyorum.
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine dinlen bol bol bu son zamanlarda atlatalım hayırlısıyla
Cok sağol canım öyle yapacağım. Annemlerde gelmedi köydeki evde bahçe düzenlemesi yapıyorlar yanliz kaldim burda şükür komşular var onlar artık kızımı okuldan alıp getirecekler sabah eşim bırakacak bakalım böyle anlatacağız isallah
Gecmis olsun canim. Artik en zorlandigimiz zamanlar. Bol bol dinlenip dua edelim, zamaninda saglikla kucagimiza alalim insallah.
Sagol canim. Evet dua edip hayırlısıyla su son haftaları atlatalım 4 hafta bile geçse çok iyi kiloları artmış olacak.

Gerçekten çok az kaldı biz yine şanslıyız bahar döneminde doğum yapıcaz kış soğuğunda çocuğu dışarı çıkar deseler yapabilir miydim bilmiyorum , şimdi böyle içim çok daha rahat edicek

Ben aralık..ocak ..ve mart başı doğum yaptım sivas da çok soğuk oluyor nisan olunca bebekken dışarı çıkmak rahat olacak bu düşünce mutlu ediyor şimdiden

Ben aralık..ocak ..ve mart başı doğum yaptım sivas da çok soğuk oluyor nisan olunca bebekken dışarı çıkmak rahat olacak bu düşünce mutlu ediyor şimdiden
Kesinlikle , nisan ayı gündüzleri hava güzel oluyor genelde burda da. Güneşi yakaladık mı atarız kendimizi dışarı hem bebeğe iyi gelir hem de doğumdan sonra bizler de kendimizi daha çabuk toparlamış oluruz

Aynen bana da tecrubeli arkadaslarim mart nisan da dogum yapmak iyi, hamilelikte son aylar cok sicak havalara denk gelmiyor ve o aylarda bebekleri disari cikartmak daha iyi oluyor diye

Ahh bostanlida deniz kenarinda bebek arabasıyla yürüyüş yapacağım günleri sayıyorum

İnsallah şekerde bir problem çıkmaz canım Ben de dün akşam mide bulantısından yemek yiyemedim kendimi cok kötü hissettim bebeğim aç kalmış gibi benim yüzümden galeta,tuzlu kraker falan yiyebildim berbat durumdaydım. Umarım doktorun verdiği ilaç işe yarar . Gün içinde hiçbir şeyim yok akşam olunca fenalık geliyor midemden. Şu son 1 ayı da atlatalım hayırlısıyla sonra doğumlarımız başlar zaten artık

Allah yardımcın olsun cnm kolaylıkla atlat bu zamanları insAllah

Canım içini ferah tut oğlumda bende öyleydim hatta açıklık vardı erken doğar dediler haftasini doldurup öyle geldi .

Selam kızlar grubun ilk dogurani olcak demisken ciddiydim 34. Haftada birden suyumun azaldığını öğrendik hastanedeyim 47 cm 2660 Gr olmuş bebişim ciğer geliştirici yapıyorlar pazartesi büyük ihtimal alçaklar dua edin bana da küvoze almasinlar

Onu ben de demiştim ne güzel 34. Haftaya gelmişsiniz kolay bir doğum diliyorum

Sağlıkla kavuşun inşallah Çok heycanlı bir süreç :)

Isallah şeker çıkmaz yada doktor seni rahatlatacak birsey bulur. Yoksa o şişlik hissi çok kötü
Mide yanması durumuma doktorun verdiği sürüp cok iyi geldi günde 3 öğün yemek sonrasi içiyorum şurubu
.
Allah yardımcın olsun cnm kolaylıkla atlat bu zamanları insAllah
Aminn. Hep beraber canım

Market indiriminin son gününde koştum gittim karantina kalkınca , en son bunlar kalmıştı.Bez artık 3 numara alıyorum 120 lisi 260₺ ye denk geldi , emzik biberon deterjanının da tanesi 15 liraya denk geldi pahalı olmadı gibi sanki Türkiye ile kıyaslayınca

Eklentiler

• 9E9CB2E5-3FE6-420E-A451-B0A994813AF1.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Yaa sağlıkla gelsin hiç küveze girmeden annesinin koynuna girsin inşallah günümüz aynı sen şimdi böyle yazınca bir garip oldum ya doğumlar başlıyor yavaş yavaş suyun neden azalmış bir şey dedi mi ya da sen anlamış mıydın?

Ayyy sağlıkla gelsin inşallah grubun ilk bebeği mi doğuyor yoksa dualarım sen ve bebeğinle umarım sizin için her şey çok çok çok güzel olur Gelişmelerden bizi de haberdar et olur mu merak ederiz

Sağlıkla gelsin kuzu kilosu gayet iyi 2590 doğmuştu ilk kizim kuveze gerek kalmadı inşallah sanada kalmaz cnm pazartesi doğum kesinlesirse anne cayi aldır bebek doğar doğmaz başla sütun çabuk insin cnm sezeryan olacagi için önceden başlaman zor olur aclik durumu icin

İnsallah bana da iyi gelir, doğru düzgün beslenemez oldum çünkü özellikle akşamları midem hep ağzımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…