Doktorunun bu sekilde bilgilendirmesi cok guzel canim. Ben de bi sure cikmam diye dusunuyodum annem ve k.validem 40a kadar evde kalmak eskide kaldi, hele ki izmir ilk baharda sicak olur cikar gezeriz demislerdiKızlar doktorumla konuştuk ,karantinam da kalktı mide bulantısı için ilaç söyledi onu alacağım . Önümüzdeki hafta tam kan tahlili yapmam gerektiğini söyledi 32.haftada gerekliymiş belki de ben Korona geçirdiğim için gerekli buldu. Bir de doğumu ve sonrasını konuşurken dedi ki , burda dikkat etmişsindir anneler doğum yapar küçücük bebekleriyle kar kış demeden dışarı çıkar gezer dolaşır . Aynı şeyi senden de bekliyorum 40 çıkmasını falan beklemiyorsun öyle şeyler eskide kaldı dedidoğumdan sonra eve başka bir doktor gelecekmiş bebeğin muayenesi için, o anlatacakmış yapmamız gereken her şeyi. Hastaneden eve gelince birinci haftadan itibaren önce balkona 5 dakika çıkarıyormuşum bebeği, ikinci gün 10 dakika,üçüncü gün 15 dakika derken sonrasında yarım saatlik yürüyüşlere çıkıyormuşuz asla eve kapanmak yokmuş. Ay çok heyecanlı kızımla erkenden gezmelere başlayacağız
Oturamıyorum makata ve rahime baskı hissediyorum. Gobegimin şişliği karşıdan bakinca da aşağıda görünüyor. Tuvalete oturduğumda bile geriye yaslanıyorum. Leğen kemiklerin de açılma hissini hafif ağrılar olarak anlıyorsun. Ben 1 kormal doğum, 1 düşük sonrası kanala girdiklerindeki hissi bildigim için anlıyorum.Gunaydin canim Allah yardimcin olsun, hepimiz artik cok zorlaniyoruz bebislerj kucagimiza alinca hepsini unuturuz insallah ❤ Bebisin kendini kanala ittirdigini nasil anliyosun benim de rahim agrim oluyor ama neresi nerede hic anlamiyorum
Cok sağol canım öyle yapacağım. Annemlerde gelmedi köydeki evde bahçe düzenlemesi yapıyorlar yanliz kaldim burda şükür komşular var onlar artık kızımı okuldan alıp getirecekler sabah eşim bırakacak bakalım böyle anlatacağız isallahGeçmiş olsun cnm dikkat et kendine dinlen bol bol bu son zamanlarda atlatalım hayırlısıyla
Sagol canim. Evet dua edip hayırlısıyla su son haftaları atlatalım 4 hafta bile geçse çok iyi kiloları artmış olacak.Gecmis olsun canim. Artik en zorlandigimiz zamanlar. Bol bol dinlenip dua edelim, zamaninda saglikla kucagimiza alalim insallah.
Gerçekten çok az kaldıDoktorunun bu sekilde bilgilendirmesi cok guzel canim. Ben de bi sure cikmam diye dusunuyodum annem ve k.validem 40a kadar evde kalmak eskide kaldi, hele ki izmir ilk baharda sicak olur cikar gezeriz demislerdi
Kuzenim de nisan da 3.yu doguracak, o da dedi ben 1 hafta sonra cikarim, yoksa diger 2 cocuk evde bunalir diye. Pusetli fotolar atmamiza ne kadar az kaldi dimi coook heyecanli
Ben aralık..ocak ..ve mart başı doğum yaptım sivas da çok soğuk oluyor nisan olunca bebekken dışarı çıkmak rahat olacak bu düşünce mutlu ediyor şimdidenGerçekten çok az kaldıbiz yine şanslıyız bahar döneminde doğum yapıcaz kış soğuğunda çocuğu dışarı çıkar deseler yapabilir miydim bilmiyorum , şimdi böyle içim çok daha rahat edicek
Kesinlikle , nisan ayı gündüzleri hava güzel oluyor genelde burda da. Güneşi yakaladık mı atarız kendimizi dışarı hem bebeğe iyi gelir hem de doğumdan sonra bizler de kendimizi daha çabuk toparlamış oluruzBen aralık..ocak ..ve mart başı doğum yaptım sivas da çok soğuk oluyor nisan olunca bebekken dışarı çıkmak rahat olacak bu düşünce mutlu ediyor şimdiden
Aynen bana da tecrubeli arkadaslarim mart nisan da dogum yapmak iyi, hamilelikte son aylar cok sicak havalara denk gelmiyor ve o aylarda bebekleri disari cikartmak daha iyi oluyor diyeGerçekten çok az kaldıbiz yine şanslıyız bahar döneminde doğum yapıcaz kış soğuğunda çocuğu dışarı çıkar deseler yapabilir miydim bilmiyorum , şimdi böyle içim çok daha rahat edicek
Ahh bostanlida deniz kenarinda bebek arabasıyla yürüyüş yapacağım günleri sayıyorumDoktorunun bu sekilde bilgilendirmesi cok guzel canim. Ben de bi sure cikmam diye dusunuyodum annem ve k.validem 40a kadar evde kalmak eskide kaldi, hele ki izmir ilk baharda sicak olur cikar gezeriz demislerdi
Kuzenim de nisan da 3.yu doguracak, o da dedi ben 1 hafta sonra cikarim, yoksa diger 2 cocuk evde bunalir diye. Pusetli fotolar atmamiza ne kadar az kaldi dimi coook heyecanli
İnsallah şekerde bir problem çıkmaz canımKizlar dun aksam yine yemekten sonrq cok kotu olunca doktoruma mesaj attim. Sabah khvaltidan 1 saat sonra tokluk sekerine bakalim dedi. Sabah kan verdim, pazartesi sonuc cikacak. Kan verince yine bi kotu oldum ya.
Artik hepimiz cok zorlanmaya basladik. Su mart ayini da sag salim atlatalim
Allah yardımcın olsun cnm kolaylıkla atlat bu zamanları insAllahOturamıyorum makata ve rahime baskı hissediyorum. Gobegimin şişliği karşıdan bakinca da aşağıda görünüyor. Tuvalete oturduğumda bile geriye yaslanıyorum. Leğen kemiklerin de açılma hissini hafif ağrılar olarak anlıyorsun. Ben 1 kormal doğum, 1 düşük sonrası kanala girdiklerindeki hissi bildigim için anlıyorum.
Cok sağol canım öyle yapacağım. Annemlerde gelmedi köydeki evde bahçe düzenlemesi yapıyorlar yanliz kaldim burda şükür komşular var onlar artık kızımı okuldan alıp getirecekler sabah eşim bırakacak bakalım böyle anlatacağız isallah
Sagol canim. Evet dua edip hayırlısıyla su son haftaları atlatalım 4 hafta bile geçse çok iyi kiloları artmış olacak.
Canım içini ferah tutGünaydın kızlar
Grubumuzun ilk sancılı nst si hayırlı uğurlu olsunyarım saat içinde 3 kez 35-39 arası pik var. 40 üstü sancı diyor internette.
Perinatolog gün içerisinde takip et düzenli devam edecek mi dedi. Ederse doktoruna ulaşırsın dedi.
Doktoruma yolladım ben yine de. Evet çok az sancı görünüyor, öğleden sonra biz de nst çekelim dedi. Hayırlısı bakalım
Onu ben de demiştimSelam kızlar grubun ilk dogurani olcak demisken ciddiydim34. Haftada birden suyumun azaldığını öğrendik hastanedeyim 47 cm 2660 Gr olmuş bebişim ciğer geliştirici yapıyorlar pazartesi büyük ihtimal alçaklar dua edin bana da küvoze almasinlar
Sağlıkla kavuşun inşallahSelam kızlar grubun ilk dogurani olcak demisken ciddiydim34. Haftada birden suyumun azaldığını öğrendik hastanedeyim 47 cm 2660 Gr olmuş bebişim ciğer geliştirici yapıyorlar pazartesi büyük ihtimal alçaklar dua edin bana da küvoze almasinlar
Isallah şeker çıkmaz yada doktor seni rahatlatacak birsey bulur. Yoksa o şişlik hissi çok kötüKizlar dun aksam yine yemekten sonrq cok kotu olunca doktoruma mesaj attim. Sabah khvaltidan 1 saat sonra tokluk sekerine bakalim dedi. Sabah kan verdim, pazartesi sonuc cikacak. Kan verince yine bi kotu oldum ya.
Artik hepimiz cok zorlanmaya basladik. Su mart ayini da sag salim atlatalim
Mide yanması durumuma doktorun verdiği sürüp cok iyi geldi günde 3 öğün yemek sonrasi içiyorum şurubuİnsallah şekerde bir problem çıkmaz canımBen de dün akşam mide bulantısından yemek yiyemedim kendimi cok kötü hissettim bebeğim aç kalmış gibi benim yüzümden galeta,tuzlu kraker falan yiyebildim berbat durumdaydım. Umarım doktorun verdiği ilaç işe yarar . Gün içinde hiçbir şeyim yok akşam olunca fenalık geliyor midemden. Şu son 1 ayı da atlatalım hayırlısıyla sonra doğumlarımız başlar zaten artık
Aminn. Hep beraber canımAllah yardımcın olsun cnm kolaylıkla atlat bu zamanları insAllah
Yaa sağlıkla gelsin hiç küveze girmeden annesinin koynuna girsin inşallahSelam kızlar grubun ilk dogurani olcak demisken ciddiydim34. Haftada birden suyumun azaldığını öğrendik hastanedeyim 47 cm 2660 Gr olmuş bebişim ciğer geliştirici yapıyorlar pazartesi büyük ihtimal alçaklar dua edin bana da küvoze almasinlar
Ayyy sağlıkla gelsin inşallah grubun ilk bebeği mi doğuyor yoksaSelam kızlar grubun ilk dogurani olcak demisken ciddiydim34. Haftada birden suyumun azaldığını öğrendik hastanedeyim 47 cm 2660 Gr olmuş bebişim ciğer geliştirici yapıyorlar pazartesi büyük ihtimal alçaklar dua edin bana da küvoze almasinlar
Sağlıkla gelsin kuzu kilosu gayet iyi 2590 doğmuştu ilk kizim kuveze gerek kalmadı inşallah sanada kalmaz cnm pazartesi doğum kesinlesirse anne cayi aldır bebek doğar doğmaz başla sütun çabuk insin cnm sezeryan olacagi için önceden başlaman zor olur aclik durumu icinSelam kızlar grubun ilk dogurani olcak demisken ciddiydim34. Haftada birden suyumun azaldığını öğrendik hastanedeyim 47 cm 2660 Gr olmuş bebişim ciğer geliştirici yapıyorlar pazartesi büyük ihtimal alçaklar dua edin bana da küvoze almasinlar
İnsallah bana da iyi gelir, doğru düzgün beslenemez oldum çünkü özellikle akşamları midem hep ağzımdaIsallah şeker çıkmaz yada doktor seni rahatlatacak birsey bulur. Yoksa o şişlik hissi çok kötü
Mide yanması durumuma doktorun verdiği sürüp cok iyi geldi günde 3 öğün yemek sonrasi içiyorum şurubu
.
Aminn. Hep beraber canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?