- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Çok duygulandım kucağında bebeğiyle fotoğraf gönderdi, hüngür hüngür ağladım ben kendi bebeğimi kucağıma alınca ne hale gelirim kim bilirArkadasin adina cok sevindim, sana da guzel moral olmustur.Allah tum hamilelere boyle guzel dogumlar nasip etsin, saglicakla kucagimiza alalim.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah düşer ama doğum olursa da azcık küvezde kalır bebiş sonra hemen toparlar gelir annesinin yanına inşallahBende son donem surekli kotu haber almaktan kendimi cok moralsiz hissediyorum
Once kayinvalidemler kovit oldu kizim ateslendi esim ben hastalandik negatif cikti ama ne cektim ben bilirim
Simdide kuzenim 32 haftalik hamile bebegin gelisimi durmus yuksek tansiyon var ilacla dusmuyor alabilirlermis bebek 1900 gr
Durduk durduk diyorum en hastalikli zamanda dogurucaz
Bugun disari ciktik hava sicak civil civil korkudan oturup bi kahve bile icemiyoruz ins doguma kadar bu bunalim gecer hic hevesim kalmadi sanki
Kuzum termometre geldi kurdum dediğin gibi gerçekten beğendimTabiki yaz bana bişey olursa canım, lafı olmaz
Ay maşallah canım çok sevindimKızlar benim arkadaşım da doğum yaptı biraz önceAynı doktora gidiyorduk biz beklenen doğum tarihi 13 Mart civarıydı . 37.haftasında normal doğum yaptı. 2840 gram ağırlığında 47 cm doğmuş bebişi merak ettiğim birçok şeyi sordum ona mesela onun suyunda azalma vardı bundan mı bilmiyorum ama suyu gelmemiş çok çok az miktarda akıntı gibi bir şey gelmiş . 5 dakikada bir düzenli sancıları olmuş aynı regl sancıları gibiymiş ve 4 buçuk saat sancı cekmiş . Doktorumuz sabırla beklemiş sezeryana almamış çok yardımcı olmuş, çok şükür o kavuştu kızına . Sıra bizlere geldi Allah hepimize böyle güzel bir doğum nasip etsin
Hayırlı olsun canım güle güle kullanKuzum termometre geldi kurdum dediğin gibi gerçekten beğendimiyiki almışım teşekkür ederim
Sadece üzülen yüz olduğunda bebek modunda bildirim gelmiyor benim telefonuma. Onu ayarlayamadim sanirim, nerden yapacağım biliyor musun?
Deneyeceğim ben de kesinlikle. inşallah o zaman da bu kafada olabilirimGünde 15-20 dakika da olsa çıkmak sana da bebeğine de öyle iyi gelecek kiben burda görüp şok oluyordum Aralık Ocak ayında hava buz gibi malum Balkan soğuğu , kar yağmış minnak minnak bebeler hep dışarda ama onlar büyüdükçe öyle dayanıklı bünyeye sahip oluyorlar ki anlatamam, o havalara alışıp bağışıklıkları güçleniyor ilerde cok faydasını görüyorlar
Bizde kolayca sağlıkla kavuşalım inşallah, ne güzel sanada moral olmuşturKızlar benim arkadaşım da doğum yaptı biraz önceAynı doktora gidiyorduk biz beklenen doğum tarihi 13 Mart civarıydı . 37.haftasında normal doğum yaptı. 2840 gram ağırlığında 47 cm doğmuş bebişi merak ettiğim birçok şeyi sordum ona mesela onun suyunda azalma vardı bundan mı bilmiyorum ama suyu gelmemiş çok çok az miktarda akıntı gibi bir şey gelmiş . 5 dakikada bir düzenli sancıları olmuş aynı regl sancıları gibiymiş ve 4 buçuk saat sancı cekmiş . Doktorumuz sabırla beklemiş sezeryana almamış çok yardımcı olmuş, çok şükür o kavuştu kızına . Sıra bizlere geldi Allah hepimize böyle güzel bir doğum nasip etsin
Hem moral oldu hem heyecan bastı sıra bana geldi diyeBizde kolayca sağlıkla kavuşalım inşallah, ne güzel sanada moral olmuştur
Benim makinada kurutmada 9kg.Evet kurutmanın iç haznesi çok geniş ama benim tavsiyem daha küçüğünü alma çünkü ben özellikle battaniye yorgan kilim vs.de kuruturum diye bilerek öyle tercih etmiştim. Bazen mesela 1.5 makina yıkıyorum bekletiyorum 1.5makinayı aynı anda kuruturup tasarruf yapıyorum :) Markası hoover benim çok memnunum. İstersen linkte bırakayım.Kızlar şimdi size doğum haberlerinin arasında alakasız bir soru soracağımben de kurutma makinesi almaya karar verdim. Bugün iki makine çamaşır katladık ütüledik her yer battı. Canım sıkıldı baya her yere yapıştı tozlar siyah siyah. Aslında açık havada kurutmayı çok severim ama caddemizin karşı tarafı inşaat doldu. Bu yaz imkanı yok
Çamaşır makinem 9 kg. Sanki kurutmada daha az kilo yeterli oluyor demiştiniz yanlış mı hatırladım onu bir soracaktım
Aa canım bize de haber ver mutlaka, herşey iyi olacak inşallah tehlikeli haftaları geri de bıraktık şükürrAcile gittim nst de sancım çıktı erken doğum riski varmış açıklık yok ama sancı var teşekküllü hastaneye yonlendirdi. Kendi doktorumu aradım oda sabah gelmen lazım dedi. Şimdi ege üniversitesi Hastanesine gidiyorum dua edin nolur
Migrosta boyle bi gece lambasi aldim. Aydinlatmasi fena degil. Gece hep acik birakirim bebegi gorebilmek icin. Minik yuvarlak dugme pil ile calisiyor. 60liraydi.
Güzelmiş canım güle gülr kullanınAbajur da olur geceleri loş bi ortam olmasi iyi bence. . Hafif bi aydinlatma hem bebegimizi rahatca gormemizi saglar hem de sahsen ben tum gece isik acik olursa hic rahat edemem.
Ay maşallah cok sevindim canım yaaKızlar benim arkadaşım da doğum yaptı biraz önceAynı doktora gidiyorduk biz beklenen doğum tarihi 13 Mart civarıydı . 37.haftasında normal doğum yaptı. 2840 gram ağırlığında 47 cm doğmuş bebişi merak ettiğim birçok şeyi sordum ona mesela onun suyunda azalma vardı bundan mı bilmiyorum ama suyu gelmemiş çok çok az miktarda akıntı gibi bir şey gelmiş . 5 dakikada bir düzenli sancıları olmuş aynı regl sancıları gibiymiş ve 4 buçuk saat sancı cekmiş . Doktorumuz sabırla beklemiş sezeryana almamış çok yardımcı olmuş, çok şükür o kavuştu kızına . Sıra bizlere geldi Allah hepimize böyle güzel bir doğum nasip etsin
Sorma ara ara benimde aklıma geliyor, inşallah iyilerdirKızlar benim yine aklımasosmivida düştü hala ses seda, bir haber yok. 1,5 ay oldu inşallah o da, bebişi de, anneanne de iyilerdir
M mllen abajur ışığı bebek uyuturken biraz fazla kaliyor. M mllen Senin aldığın gece lambası gece işini görür. Uyku eğitiminde bebek uyusada, uyumasada akşam saat 9 da ışıkları kapatıp abajur yakabilirsiniz yada başka bir gece lambası yakarsınız. Bunu ilk gece hastanede başlayın bebek buna alışıyor ve qksam 9 da uyumaya alışıyor ve gce kalksaniz dahi ışığı açmayın o loş ışıkta bebegi görebileceğiniz şekilde olursa bebeğin uykusu açılmadan emzirirken geri yatirirsiniz. Bu erken yatma eğitimi ilerleyen aylarda anne için iyi oluyor anne qksam bebek yatınca kendine vakit ayirabiliyor. Ayrıca hafif müzik çalan uyku arkadaşını da kucağına koyuyorum sarılıp uyuyor.Aa canım bize de haber ver mutlaka, herşey iyi olacak inşallah tehlikeli haftaları geri de bıraktık şükürr
Güzelmiş canım güle gülr kullanınAma bi kitap okuyorum uyku eğitimiyle alakalı sanırım ışığı çok açma taraftaro değiller ışıksız ortamda uyumalarını öneriyorlar canım. Bir araştır istersen
Ay maşallah cok sevindim canım yaaCok şükür o kurtuldu darısı hepimize inşallahhh
Ne kadar güzel sağlıkla büyüsün bebişKızlar benim arkadaşım da doğum yaptı biraz önceAynı doktora gidiyorduk biz beklenen doğum tarihi 13 Mart civarıydı . 37.haftasında normal doğum yaptı. 2840 gram ağırlığında 47 cm doğmuş bebişi merak ettiğim birçok şeyi sordum ona mesela onun suyunda azalma vardı bundan mı bilmiyorum ama suyu gelmemiş çok çok az miktarda akıntı gibi bir şey gelmiş . 5 dakikada bir düzenli sancıları olmuş aynı regl sancıları gibiymiş ve 4 buçuk saat sancı cekmiş . Doktorumuz sabırla beklemiş sezeryana almamış çok yardımcı olmuş, çok şükür o kavuştu kızına . Sıra bizlere geldi Allah hepimize böyle güzel bir doğum nasip etsin
Canim camasir makinam 9kg, kurutmam 7kg. Kurutmalarin ic haznesi baya buyuk ama o buyukluge aldanip buyuk yorgan vs atmamak lazim. Onun disinda herseyi atiyorum ve les gibi toz cikiyor. Ozellikle koyu renklilerde. Eski whatsapp konusmalarimda bi arkadasa atmistim buraya da ekliyorum cikan pislikleriKızlar şimdi size doğum haberlerinin arasında alakasız bir soru soracağımben de kurutma makinesi almaya karar verdim. Bugün iki makine çamaşır katladık ütüledik her yer battı. Canım sıkıldı baya her yere yapıştı tozlar siyah siyah. Aslında açık havada kurutmayı çok severim ama caddemizin karşı tarafı inşaat doldu. Bu yaz imkanı yok
Çamaşır makinem 9 kg. Sanki kurutmada daha az kilo yeterli oluyor demiştiniz yanlış mı hatırladım onu bir soracaktım
Ben alirken saticinin soyledigi kurutma makinasi yumusatici sevmez, yumusatici eklemeden yikayip oyle kurutun olmustu. Sen de bi yumusaticisiz dene istersen.Hazır yine kurutma konusu açılmışken arkadaşlar bir şey sorayım. Yaklaşık iki senedir kullanıyorum kurutma makinem hoover marka en başından beri hafiften vardı ama son zamanlarda renkli çamaşırlarım çok kötü kokuyor. Deterjan ve yumuşatıcı kullanıyorum makinede bir dakika bile bekletmiyorum ama yok çok kötü böyle havasız ekşi bir koku oluyor hep renklilerde. Beyazlarda asla böyle bir sorun yok sizce ne yapmalı?
Bende dedigin gibi dusundum canim. Ilk geceden itibaren hafif los isik lazim yoksa bbegi kontrok ederken surekli yatagimdan kalkip isik acmak zorunda kalirim. O da beni yorar. Kendimi de dusunmek zorundayim, ben huzurluysam bebiste huzurlu olur sonucta :)M mllen abajur ışığı bebek uyuturken biraz fazla kaliyor. M mllen Senin aldığın gece lambası gece işini görür. Uyku eğitiminde bebek uyusada, uyumasada akşam saat 9 da ışıkları kapatıp abajur yakabilirsiniz yada başka bir gece lambası yakarsınız. Bunu ilk gece hastanede başlayın bebek buna alışıyor ve qksam 9 da uyumaya alışıyor ve gce kalksaniz dahi ışığı açmayın o loş ışıkta bebegi görebileceğiniz şekilde olursa bebeğin uykusu açılmadan emzirirken geri yatirirsiniz. Bu erken yatma eğitimi ilerleyen aylarda anne için iyi oluyor anne qksam bebek yatınca kendine vakit ayirabiliyor. Ayrıca hafif müzik çalan uyku arkadaşını da kucağına koyuyorum sarılıp uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?