2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Arkadasin adina cok sevindim, sana da guzel moral olmustur. Allah tum hamilelere boyle guzel dogumlar nasip etsin, saglicakla kucagimiza alalim.
Çok duygulandım kucağında bebeğiyle fotoğraf gönderdi, hüngür hüngür ağladım ben kendi bebeğimi kucağıma alınca ne hale gelirim kim bilir Bu arada onu da doğuma tek basına almışlar eşini almamışlar kısıtlama baya baya işliyor yani

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah düşer ama doğum olursa da azcık küvezde kalır bebiş sonra hemen toparlar gelir annesinin yanına inşallah dualarım onunla

Ay maşallah canım çok sevindim senin için de büyük şans böyle yakın zamanda ama senden önde olan bir yakınının olması

Kızlar şimdi size doğum haberlerinin arasında alakasız bir soru soracağım ben de kurutma makinesi almaya karar verdim. Bugün iki makine çamaşır katladık ütüledik her yer battı. Canım sıkıldı baya her yere yapıştı tozlar siyah siyah. Aslında açık havada kurutmayı çok severim ama caddemizin karşı tarafı inşaat doldu. Bu yaz imkanı yok
Çamaşır makinem 9 kg. Sanki kurutmada daha az kilo yeterli oluyor demiştiniz yanlış mı hatırladım onu bir soracaktım

Hayırlı olsun canım güle güle kullan Bu şekilde baby mode kısmından aktif ettin dimi? Altta açıklama kısmında da yazıyor uygun derece ve nem aralığından cıkınca bluetooth yoluyla uygulama algılıyor ve telefona bildirim gönderiyor. Bildirim ayarlarından da uygulamanın bildirimleri açık mı onu da kontrol istersen canım

Eklentiler

• 9D997CA1-3C2A-48FD-8359-46ECE5484273.webp
    18 KB · Görüntüleme: 54
Deneyeceğim ben de kesinlikle. inşallah o zaman da bu kafada olabilirim

Bizde kolayca sağlıkla kavuşalım inşallah, ne güzel sanada moral olmuştur

Benim makinada kurutmada 9kg.Evet kurutmanın iç haznesi çok geniş ama benim tavsiyem daha küçüğünü alma çünkü ben özellikle battaniye yorgan kilim vs.de kuruturum diye bilerek öyle tercih etmiştim. Bazen mesela 1.5 makina yıkıyorum bekletiyorum 1.5makinayı aynı anda kuruturup tasarruf yapıyorum :) Markası hoover benim çok memnunum. İstersen linkte bırakayım.

Hazır yine kurutma konusu açılmışken arkadaşlar bir şey sorayım. Yaklaşık iki senedir kullanıyorum kurutma makinem hoover marka en başından beri hafiften vardı ama son zamanlarda renkli çamaşırlarım çok kötü kokuyor. Deterjan ve yumuşatıcı kullanıyorum makinede bir dakika bile bekletmiyorum ama yok çok kötü böyle havasız ekşi bir koku oluyor hep renklilerde. Beyazlarda asla böyle bir sorun yok sizce ne yapmalı?

Aa canım bize de haber ver mutlaka, herşey iyi olacak inşallah tehlikeli haftaları geri de bıraktık şükürr

Migrosta boyle bi gece lambasi aldim. Aydinlatmasi fena degil. Gece hep acik birakirim bebegi gorebilmek icin. Minik yuvarlak dugme pil ile calisiyor. 60liraydi.

Abajur da olur geceleri loş bi ortam olmasi iyi bence. . Hafif bi aydinlatma hem bebegimizi rahatca gormemizi saglar hem de sahsen ben tum gece isik acik olursa hic rahat edemem.
Güzelmiş canım güle gülr kullanın Ama bi kitap okuyorum uyku eğitimiyle alakalı sanırım ışığı çok açma taraftaro değiller ışıksız ortamda uyumalarını öneriyorlar canım. Bir araştır istersen

Ay maşallah cok sevindim canım yaa Cok şükür o kurtuldu darısı hepimize inşallahhh

M mllen abajur ışığı bebek uyuturken biraz fazla kaliyor. M mllen Senin aldığın gece lambası gece işini görür. Uyku eğitiminde bebek uyusada, uyumasada akşam saat 9 da ışıkları kapatıp abajur yakabilirsiniz yada başka bir gece lambası yakarsınız. Bunu ilk gece hastanede başlayın bebek buna alışıyor ve qksam 9 da uyumaya alışıyor ve gce kalksaniz dahi ışığı açmayın o loş ışıkta bebegi görebileceğiniz şekilde olursa bebeğin uykusu açılmadan emzirirken geri yatirirsiniz. Bu erken yatma eğitimi ilerleyen aylarda anne için iyi oluyor anne qksam bebek yatınca kendine vakit ayirabiliyor. Ayrıca hafif müzik çalan uyku arkadaşını da kucağına koyuyorum sarılıp uyuyor.

Ne kadar güzel sağlıkla büyüsün bebiş
Sıra yavaş yavaş bize geliyor. 8. Aylara yaklaşık ya bundan sonra minnak minnak bebisler gelecek . 4.5 saat sancı ile doğum olmuş çok iyi bir süre. Arkadaşın yürüyüş yada egzersiz yapar mıydı? Bu gebelikte malum çoğu zaman yattığım için normal doğum nasil olacak düşünüyorum. Kızımda hergun 40 dk yürüyüş yapardım ve bu yürüyüş dogumu kolaylaştırdı. Ama bu hamilelikte evde anca kısıtlı hareketim var bir şansım 2. Doğum olması o belki kolaylaştıracak.

Canim camasir makinam 9kg, kurutmam 7kg. Kurutmalarin ic haznesi baya buyuk ama o buyukluge aldanip buyuk yorgan vs atmamak lazim. Onun disinda herseyi atiyorum ve les gibi toz cikiyor. Ozellikle koyu renklilerde. Eski whatsapp konusmalarimda bi arkadasa atmistim buraya da ekliyorum cikan pislikleri
Istanbulda evim hic tozlanmazdi. 2 gunde 1de robotu calistirirdim. Gercekten kurutma ve robot en buyuk 2 yardimci.
Guzel havalarda ben de acik havada kurutmayi severim. O zaman kuruduktan sonra kurutmaya havalandirma modunda atiyorum 20dk kadar. Uzerindeki tozlar gidiyor. Ben arcelik almak istedim tum beyaz esyam arcelik diye ama stoklarda yoktu gec gelecekti diye vestelin uygun bi modelinden almistim cokta memnunum.

Eklentiler

• Screenshot_20220221-082812_WhatsApp.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 51
Ben alirken saticinin soyledigi kurutma makinasi yumusatici sevmez, yumusatici eklemeden yikayip oyle kurutun olmustu. Sen de bi yumusaticisiz dene istersen.

Bende dedigin gibi dusundum canim. Ilk geceden itibaren hafif los isik lazim yoksa bbegi kontrok ederken surekli yatagimdan kalkip isik acmak zorunda kalirim. O da beni yorar. Kendimi de dusunmek zorundayim, ben huzurluysam bebiste huzurlu olur sonucta :)
MissPeaceful uzmanlarin bu konuda ne dedigine bi bakayim canim tamamen kendi kafama gore aldim. Surekli isik acmayayim, bu da loş bi ortam yaratiyor bebegi kontrol edebilirim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…