2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

31 yaşındayım ( nisanda olacağım )
Tahmini doğum 9 nisan :)
Yarışmaya İzmir'den katılıyorum
İlk bebeğim, cinsiyetimiz kız, ismi de Lila olacak inşallah

Teşekkür ederim canım

31 yaşındayım ( nisanda olacağım )
Tahmini doğum 9 nisan :)
Yarışmaya İzmir'den katılıyorum
İlk bebeğim, cinsiyetimiz kız, ismi de Lila olacak inşallah

Teşekkür ederim canım
Yaaa ismide çok güzelmiş cnm sağlıkla gelsin prenses

Ben de robot ve kurutma arasında kaldım. Eşim boşa para harcamayı sevmez ama o bile ikisinin de gerekli olduğunu düşünüyor. Beğen robot alalım orta fiyatlı dedi ama sanki bana da kurutma daha öncelikli gibi geliyor. Küçük bir balkonum var yazın iyi kötü idare ediyor ama bebekten sonra özellikle kışın evin içinde çamaşır kurutmak içime sinmiyor. Sizce robot mu önce kurutma mı diye sormayı düşünmüştüm ama senin yazından sonra sanırım kurutma daha mantıklı olacak bu sene için. Altusun bir modeli var memnuniyeti yüksek fiyatı da uygun benim aklımda o var ama henüz karar veremedim

Kız yat demişler işte niye uğraştın valla ben kimse birşey demese de gidip oturuyorum canımdan kıymetli mi

Canım doğum haftası ve tam tarih belirsiz benim ancak ismine karar verdik Mert olacak oğlumun adı

Ay en sevdiğim konu konuşuluyor ben şimdi fark ettim . Aklım arkadaşımda hep onunla konuşuyoruz kafa kalmadı hiç . Bende Roborock s6 pure robot var,mükemmel bir makina cok tavsiye ederim baya araştırarak almıştım . yakın zamanda da Samsungun kurutma makinesini aldık . Robotu 1 buçuk senedir kullanıyorum özellikle hamileyken cok işimi gördü sayesinde süpürge ile uğraşmadım ama ikisini de kullandığım icin yorum yapıyorum bence kurutma daha gerekli . Kurutma yoksa onun yerine bişey koyamıyorsun o ev illa toz içinde kalıyor .Hele kışın zaten çamaşırlık genelde hep evin içinde, çıkan toz bizi bile rahatsız ediyor kim bilir bebekleri ne kadar rahatsız eder . Ama robot yoksa dikey kablosuz bir süpürge de işini görür. Ben bazen spor olsun diye kendim dikey süpürge ile geçiyorum o günler robot açmaya gerek kalmıyor . Kesinlikle kurutma daha gerekli .

Kız yat demişler işte niye uğraştın valla ben kimse birşey demese de gidip oturuyorum canımdan kıymetli mi
Kız valla benimki alışmış kudurmuştan beter durumubenim toto yer fotosu değil galiba biraz oturuyorum sıkılıyorum kalkıp tekrar peşlerinden dolanıyorum

Teşekkür ederim canım benim :)
Valla ben bir dönem kullanıyordum sigara şimdi de ara ara istiyor canım ama külü hiç aklıma gelmedi
Ya cnm kullananlar için sıkıntı olmuyorda ben hiç sevmem dumanı gelse sınır olurdum şimdi adamcağız bana diyo sana sürprizim var kul biriktirdim sana senin için atmadım diyo ya onun bile maskarası oldum ikizlere hamileykende bir ara böyle olmuştum cnm gidip gelip içenlere sigara yakmıyor musunuz deyip duruyorum

bazen kaçırabiliyoruz konuları kafalar yoğun oluyor haklısın. Arkadaşının adına çok sevindim Allah hepimize öyle kolay doğum nasip etsin inşallah Kurutmayı daha evlendiğimizde konuştuk, bebek olunca evde zor olur kurutması diye. Hatta yüklük yaptırdık oraya bile yanyana iki bölme koydurduk. Yeri hazır yani:) Ben ev süpürürken biraz zorlanıyorum eşim siliyor arkadan eğilmesi de ayrı dert oluyor çünkü. O yüzden o robot alalım dedi ama bakınca ne kadar az toz o kadar az süpürme derdiBu ay biraz açıldık, ufak tefek eksikler, bebek arabası, halı derken... Önümüzdeki ay da onun taksitine gireriz artık alıştık

Cidden yiyor musun ya

Kızlar hepinize günaydın. Bu hafta bebeğin kıyafetlerini yıkayıp dolap düzenini yapayım diyorum ve hastane çantasını hazırlayayım diyorum. Sizler yaptınız mı bu işleri?

Günaydın canım.
Ben geçen cumartesi yaptım yıkama, ütüleme işini.
Çantasını da hazırladık annemle kv de geldi.
Şimdi de ara ara aklıma gelen oldukça yine atıyorum çantaya.
Ne olur ne olmaz hazır tutmak daha mantıklı sanki.

Sen nasılsın, bebiş nasıl :)

Kızlar hepinize günaydın. Bu hafta bebeğin kıyafetlerini yıkayıp dolap düzenini yapayım diyorum ve hastane çantasını hazırlayayım diyorum. Sizler yaptınız mı bu işleri?
Günaydın Ben hastane çantasının içine alacaklarımı koydum, arada ekleme yapıyorum. Bebeğin kıyafetleri henüz hazır değil ama kendi alacaklarımı içine tıktım şimdilik:) mart ortası ya da sonu gibi hemen ordan alıp tekrar yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum.

İnşallah canım
Kurutma icin yerin de varmış bence bir taksit de onun icin ödenir,karşılığını fazlasıyla alırsın o çıkan tozları solumak feci bişey gerçekten insan görünce kötü oluyo, kış vakti çamasırı dışarı asınca da kurumuyor eve asmaktan başka çare yok o yüzden kurutma makinesi baya bi gereklilikmiş bunca zaman niye almamışız bilmiyorum hiç

Günaydın kızlar nasılsınız. Çok zanan oldu yazmayalı.ben kovid oldum evde kapalıyız eşimle. Oğlumuzun isimine hala karar vermedik. Sizlerin belli oldumu? Kızımın adı Derin oğlum için Doruk ve Murat arasında kaldık. Doruğa doruğun vs okuyor diye çekinseriz

Benim eşim de valla özellikle şu dönemde her masrafı iki kere düşünüyor mecbur. Ona rağmen ikisine de sıcak baktı bu haftasonu birebir şahit olunca. Sadece bebek alışverişi doğum masrafları falan derken sırayla halledelim dedi haklı olarak
Düşününce robotsuz süpürgeyle bir süre daha idare edebiliriz. Tozun en büyük kaynağı şuan benim evim için çamaşır olarak görünüyor. O yüzden önce onu ortadan kaldırmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…