Canım doktoruna ulaş bence de direk o yönlendirir seni. Bebişler kanala girip rahim ağzı açılmaya başlayınca nişan geliyormuş odur belki. Nişanı gelip haftalar sonra doğuran da var ki artık haftalarımız çok iyi çok şükürKızlar az önce kahverengi yoğun bir akıntı geldi biraz iş yapmistimkız da aşırı hareketlendi ilk defa bu kadar sert hissettim lavaboya gittim sizce ne yapsam doktorumun olduğu hastane baya uzak acile gitsem mi
Paket vardi normal veya sezeryan farketmeksizin, oda susleme, bebegin ihtiyaclari, fotograf cekimi 12bin tl. Bu 2021 fiyati, 2021de takibimi yapmaya basladi diye 2022fiyatini uygulamayacaklar. Hasta dosyama 2021 fiyati alinacak diye not gecildi. Insallah supriz yapip fazlasini istemez hastane. Hastaneyle konustuk serkan hocanin hasta dosyasinda yazilan rakami cikista odeyeceksiniz dediler.O zaman hem doktor hem hastane ucreti ayri odeyeceksin değil mi? Biliyor musun hastanede doğum ucretini son fiyat ne olmus
Ay canım benim , hiç korkma bak haftan da çok iyi, Diğer gruplarda görmüştüm sancısı olup doğumu gerçekleşmeyenler kontrol altında tutulanlar da var . O yüzden moralini yüksek tut kaldı ki doğum olsa bile sorun olmayacak zamanlardayız . Bizi haberdar et dualarım seninleAcile gittim nst de sancım çıktı erken doğum riski varmış açıklık yok ama sancı var teşekküllü hastaneye yonlendirdi. Kendi doktorumu aradım oda sabah gelmen lazım dedi. Şimdi ege üniversitesi Hastanesine gidiyorum dua edin nolur
Açıklık yoksa sancı kesici ilaç veriyolar canım. Ama her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne vurabilirler gitmen iyi olmuş. Bizi de haberdar et olurmu. Dualarımız seninle..Acile gittim nst de sancım çıktı erken doğum riski varmış açıklık yok ama sancı var teşekküllü hastaneye yonlendirdi. Kendi doktorumu aradım oda sabah gelmen lazım dedi. Şimdi ege üniversitesi Hastanesine gidiyorum dua edin nolur
Bizim 56 kalıyor yarından itibarenAçıklık yoksa sancı kesici ilaç veriyolar canım. Ama her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne vurabilirler gitmen iyi olmuş. Bizi de haberdar et olurmu. Dualarımız seninle..
Ahh ne güzelmiş paket icinde hepsi varPaket vardi normal veya sezeryan farketmeksizin, oda susleme, bebegin ihtiyaclari, fotograf cekimi 12bin tl. Bu 2021 fiyati, 2021de takibimi yapmaya basladi diye 2022fiyatini uygulamayacaklar. Hasta dosyama 2021 fiyati alinacak diye not gecildi. Insallah supriz yapip fazlasini istemez hastane. Hastaneyle konustuk serkan hocanin hasta dosyasinda yazilan rakami cikista odeyeceksiniz dediler.
Bugün bi çılgınlık yapıp topkapı sarayını gezdik saatlerce ayakta kaldım şuan karnımdaki bebek değil bildiğin taşBizim 56 kalıyor yarından itibarensanki ben 1 ay sonra Mart sonu Nisan başı gibi doğuracakmışım gibi hissediyorum cok ağırlaştım ya sende durumlar nasıl ?
Canım hiç sıkma canını açılma yoksa ki o da olsa bile kasılma önleyici ilaç serum tedavisine başlanıyor. Sancının az su tüketmeye bağlı olma ihtimaline karşı serum fizyolojik yüklüyorlar. O bile kesebiliyormuş sancıyı. Önlem amaçlı da ciğer geliştiricini olursun. İçini ferah tut, herşeyden öte 34. hafta ikiz bebekler için bile çok iyi sayılırken, tek bebek için çok çok iyi bir zaman çok şükürAcile gittim nst de sancım çıktı erken doğum riski varmış açıklık yok ama sancı var teşekküllü hastaneye yonlendirdi. Kendi doktorumu aradım oda sabah gelmen lazım dedi. Şimdi ege üniversitesi Hastanesine gidiyorum dua edin nolur
Çok ayakta kalınca gerçekten taş taşıyormuş hissi geliyor magnezyum alsaydın bi tane o rahatlatıyor bi nebze. Yarın dinlen valla çok bi zamanımız kalmadı olabildiğince dinlenmek gerek. Ben de hiç normal doğum yapabilecekmiş gibi hissetmiyorum kendimi , o güç bende yokmuş gibi sankiBugün bi çılgınlık yapıp topkapı sarayını gezdik saatlerce ayakta kaldım şuan karnımdaki bebek değil bildiğin taşValla yatmak bizim için büyük bir ihtiyaç ya. Dönüşte arabada yol bitmek bilmedi bana Salı günü MR dan sonra doğum şeklime karar verilcek canım şayet sezeryan olursa aynen benimde nisanın ilk haftası alınır bebek. Yüksek ihtimalde sezeryan olacağa benziyor hareketlerim çok kısıtlandı çünkü.
Günde 15-20 dakika da olsa çıkmak sana da bebeğine de öyle iyi gelecek kiYaa ne güzel planlarben de çok isterim özellikle bu kadar eve kapandıktan sonra ama Sivas’ta cesaret edemeyebilirim
Çok tatlişko güle güle kullanınMigrosta boyle bi gece lambasi aldim. Aydinlatmasi fena degil. Gece hep acik birakirim bebegi gorebilmek icin. Minik yuvarlak dugme pil ile calisiyor. 60liraydi.
Ahh sorma ama etkisi oluyor en azından yüzdük yüzdük sonuna yaklaştık. Bebeğin aşağı indiğini hissedince kalçanın altina yastık koyuyorum yukarı çıkıyor etkisi iyi. Kızımın faydası çok fazla sadece üzüldüğüm onu gitar kursuna götüremeyeceğim orada çok mutlu oluyor. Bana yemek bile tabağa koyup getiriyor ve 8 yasinda çok şanslıyım. Böyle bir koc burcu kızı benim kızım isallah oğlum da ablası gibi güzel kalpli bir çocuk ölür.Geçmiş olsun kader ortağımyatmalara doyamadık biz senle
Az daha dayanacaklar inşallah içimizi ferah tutalım. Senin kızın da var yanında daha zor oluyordur eminim bu yatmalar ama inşallah geçecek az kaldı
Allah yardımcın olsun canim benim doktorum o hastanede bir docent herhangi bir şeye ihtiyacın olursa yardımcı olabileceğim birsey olursa bana yazabilirsin. Bu hastanelerde iyi bakılmak icin hocaları tanımak gerekiyor. Geçen sene o hastanede kanamalı gebelik nedeniyle yattım inan çok zorlandım. Isallah iyi doktorlara denk gelirsin.Acile gittim nst de sancım çıktı erken doğum riski varmış açıklık yok ama sancı var teşekküllü hastaneye yonlendirdi. Kendi doktorumu aradım oda sabah gelmen lazım dedi. Şimdi ege üniversitesi Hastanesine gidiyorum dua edin nolur
Abajur da olur geceleri loş bi ortam olmasi iyi bence. . Hafif bi aydinlatma hem bebegimizi rahatca gormemizi saglar hem de sahsen ben tum gece isik acik olursa hic rahat edemem.Çok tatlişko güle güle kullanınböyle bi lamba lazım bence de , tepedeki ışık gözünü çok alır bebişlerin rahatsız olurlar. Ben de abajur gibi bişey mi koysam şifonyerinin üstüne ya da böyle bişey mi alsam kararsız kaldım
Gecmis olsun, kuzenin adina cok uzgunum.. Moralimizi yuksek tutmaktan baska secenegimiz yok, Allah'tan umut kesilmez. Gun dogmadan neler dogar. Dualarimiz kuzeninleBende son donem surekli kotu haber almaktan kendimi cok moralsiz hissediyorum
Once kayinvalidemler kovit oldu kizim ateslendi esim ben hastalandik negatif cikti ama ne cektim ben bilirim
Simdide kuzenim 32 haftalik hamile bebegin gelisimi durmus yuksek tansiyon var ilacla dusmuyor alabilirlermis bebek 1900 gr
Durduk durduk diyorum en hastalikli zamanda dogurucaz
Bugun disari ciktik hava sicak civil civil korkudan oturup bi kahve bile icemiyoruz ins doguma kadar bu bunalim gecer hic hevesim kalmadi sanki
İyi düşün en azından farkındasın tedbirini aldın elinden geleni yapıyorsun. Haftan iyi doğum olsa bile sorun olmaz inşallah. Hem sancıyı iğne ve ilaçlarla baskılayabilirler. İçini ferah tut stres yapma. Her şey yoluna girecek inşallah. Duamız seninle.Acile gittim nst de sancım çıktı erken doğum riski varmış açıklık yok ama sancı var teşekküllü hastaneye yonlendirdi. Kendi doktorumu aradım oda sabah gelmen lazım dedi. Şimdi ege üniversitesi Hastanesine gidiyorum dua edin nolur
Arkadasin adina cok sevindim, sana da guzel moral olmustur.Kızlar benim arkadaşım da doğum yaptı biraz önceAynı doktora gidiyorduk biz beklenen doğum tarihi 13 Mart civarıydı . 37.haftasında normal doğum yaptı. 2840 gram ağırlığında 47 cm doğmuş bebişi merak ettiğim birçok şeyi sordum ona mesela onun suyunda azalma vardı bundan mı bilmiyorum ama suyu gelmemiş çok çok az miktarda akıntı gibi bir şey gelmiş . 5 dakikada bir düzenli sancıları olmuş aynı regl sancıları gibiymiş ve 4 buçuk saat sancı cekmiş . Doktorumuz sabırla beklemiş sezeryana almamış çok yardımcı olmuş, çok şükür o kavuştu kızına . Sıra bizlere geldi Allah hepimize böyle güzel bir doğum nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?