2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Allah sağlıklı, sıhhatli büyütmeyi nasip etsin. Gözlerim dolarak okudum çok heyecanlandım. Rabbim hepimizin kucağını evlatlarıyla doldursun. İsimler çok güzel bantları da çok güzel olsun.
Gülmekten katıldım eeji böyle görünce hamilelik hali işte bir üşür, bir ateş basar.
Hastanede doğum sonrası gecelik rahat oluyor hem muayene esnasında hemde tuvalet esnasında daha kolay ama ayağına çorap mutlaka giymek gerekiyor.

Ben seviyorum rahat oluyor aslında ama dediğin gibi yukarı siyrilma oluyor
Hastane de ilk gece giymek gerek çorapla artık üşümeyiz

Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah cnm ikiz annesi olmakta çok güzel bir duygu yasayan olarak söylüyorum cnm ama bir yandanda çok zor herşeyleri aynı anda tuvalet uyuma uyanma acıkma vs. yenidoğan yoğun bakımda ne kadar kalacaklar bellimi cnm

Yaaa çok tatlis görünüyorsun ama cnm hayırlısıyla sağlıkla kucagimiza almamız nasip olur insAllah

İyi olmanıza çok sevindim, inşallah biran önce toplar yanına gelirler.
İsimlere bende bayıldım.

Adlarıyla yaşasınlar aşık oldum adlarına
Çok sevindim canım benim gece yatmadan da senin için bol bol dua ettim her şeyin yolunda gitmesine ayrıca mutluyum.
Her şey daha da güzel olacak.
Çok tebrik ederim canı gönülden

Gözünüz aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Biran önce bebişlerinize kavuşursunuz inşallah

Hayirlisi olsun canim ben Serkan guclu'ye gidiyorum tinaztepeyle baglantili calisiyor ama hastanenin karsisinda kendi muayenesi var, dogumlari ameliyatlari tinaztepede yapiyor.
O zaman hem doktor hem hastane ucreti ayri odeyeceksin değil mi? Biliyor musun hastanede doğum ucretini son fiyat ne olmus

Eminim cok güzel olcak halısıyla perdesiyle ben de bitsin odası diye acele ediyorum artık cok merak ediyorum nasıl bişey olcak diye
Saol kuzuum halisini aldik, eve gidince sercem atarim resmini
Ilk nisan annesi olma firsatina dayanamadim, birazdan doguma giriyorum. Ikizler gelmeye karar verdiler, vakit bu vakitmis. 32+2 deyiz.
Duanizi eksik etmeyin
Ayyy dogumlar basladi, allah yardimcin olsun canimm
Canim ya gecer insallah

Allahim okurken gozlerim
dolduuuu Saglikla buyusunler insallahhh Dinlen canim ama bizi habersiz birakmaa

Kombin harika olmuş Bende 2 gecelik aldım daha rahat oluyor hastanede dediler diye. Hastane sıcaktır bence rahat edebiliriz gerçekten. Ama sonrası için aldığım geceliklerin kollarını kısa kollu şeklinde kestirip yazın giymeyi düşünüyorum.

Selam kızlar ben geldim herkesler iyidir inşallah
Hafta içi babam gelmişti, haftasonu da eşim gelince biraz yoğun geçti bayadır toplanmamıştık böyle
Bugün 33ü de tamamladık Çınar’ımla çok şükür
Yaklaşık 6-8 saatte bir sancım oluyor. Önce bel ağrısı ve makatta baskı hissi geliyor, sonra karnım kasılıyor, tam o sırada dikişi hissediyorum galiba ufak bir sızı oluyor aşağıda sonra hepsi birden geçiyor. Yaklaşık 1-1,5 dkka da olup bitiyor. Ama sıklaşmıyor da iki gündür aynı. Bu iyi birşey sanırım
İnşallah böyle devam ederiz bir iki hafta daha

Allah sağlıklı, sıhhatli büyütmeyi nasip etsin. Gözlerim dolarak okudum çok heyecanlandım. Rabbim hepimizin kucağını evlatlarıyla doldursun. İsimler çok güzel bantları da çok güzel olsun.
Gülmekten katıldım seni böyle görünce hamilelik hali işte bir üşür, bir ateş basar.
Hastanede doğum sonrası gecelik rahat oluyor hem muayene esnasında hemde tuvalet esnasında daha kolay ama ayağına çorap mutlaka giymek gerekiyor

Canim ya gecer insallah
Sagol canim insallah geçer.
Insallah kasilmalarin sıklaşmaz da bir kaç hafta daha geçer büyür çınar bey. Baksana minik ikizlerimiz doğdu yavaş yavaş sıra bizlere gelecek hepsi sağlıkla büyüyecek

Canım geçmiş olsun çok, daha iyi misin şimdi? 30dan geri sayım başlıyor o zaman senin desene sağlıkla gelsin inşallah

Çok sağol canım sancılar devam ama dediğin gibi psikolojik olarak biraz daha rahatım. Kendimi suçlamak çözüm değil. Bugünlerime de çok şükür yine

Yaaa bende birde bel fıtığı var salı günü MR a giricem son duruma göre doktor rapor yazıcak normal doğum yapabilir yada zorunlu sezeryan olması gerekir diyeHareketlerim çok kısıtlandı maalesef.
Geçmiş olsun canım, bize de haber edersin sonucunu

Geçmiş olsun kader ortağım yatmalara doyamadık biz senle
Az daha dayanacaklar inşallah içimizi ferah tutalım. Senin kızın da var yanında daha zor oluyordur eminim bu yatmalar ama inşallah geçecek az kaldı

Yaa ne güzel planlar ben de çok isterim özellikle bu kadar eve kapandıktan sonra ama Sivas’ta cesaret edemeyebilirim

Canım sonucun iyi çıkmış çok şükür ilerleyen mesajlarında okudum sen bol bol yürümeye bak o zaman

Canım içini ferah tut oğlumda bende öyleydim hatta açıklık vardı erken doğar dediler haftasini doldurup öyle geldi .
Bende de var işte açıklık canım 20. haftadan beri. Serklajım var çok şükür geldik bu günelere yine çok değil bir iki hafta daha dursa inşallah

Bitter
Sağlıkla gelsin inşallah ya maşallah kilosu da haftası da çok güzel

Sinir oluyorum böyle insanlara kusura bakma yakınındırlar belki bilmiyorum ama
Herkesin hamileliği kendine özel canım. O yüzden hiiç takma kafana
Bana da karnın niye küçük diyorlar. Zaten kilo alamadım, riskliyim bir de böyle dediklerinde iyice sinir oluyorum. Senin iç karnın dar demekki o yüzden büyük karnın ve sen zayıfsın da ondan da büyük gelmiştir gözlerine, benim de iç karnım genişmiş demekki çok büyümedi. Öyle dedi doktor. Bebeklerimizin gelişimi iyi olduğu sürece boşver.
Karnın aşağı inmesiyle ilgili de bildiğim hani şuan hissettiğimiz kaburga midedeki bazen nefes kesen bir baskı var ya o geçiyormuş. Genel de öyle anlaşılıyormuş

Ilk nisan annesi olma firsatina dayanamadim, birazdan doguma giriyorum. Ikizler gelmeye karar verdiler, vakit bu vakitmis. 32+2 deyiz.
Duanizi eksik etmeyin
İsimleriyle büyüsünler inşallah en kısa zamanda toparlayıp kucağına gelsinler

Çok seksisin bence çok yakışmış

Canım hastanelerde genelde kadın doğum katı çok sıcak oluyor. Ben iki farklı hastanede 3 kez yattım yaz kış farklı zamanlarda. Gerçekten hamam gibi oluyor sanırım bebekler için. O yüzden gecelikle üşümezsin bence. Gecelik tuvalet için de çok iyi oluyormuş
ayağımıza sıcak tutacak bir çorap terlik yeterli olacaktır bence de

Benim iş yerinde de böyle bir dengesiz var. Riskli gebelik durumundayım aylarca stresten mahvoldum, her gün iğne ilaçlar kullanıyorum ama kadın beni her gördüğünde kaç kilo aldın, çok almışsın, yüzün şişmiş, karnın kocaman olmuş… ya o kadar patavatsız ki. Ben umursayan biri değilim, hadi öyle olsam takıntı yapsam nolacak? Bazı insanlar gerçekten sadece laf olsun diye konuşuyor hiç takma o yüzden. Bir arkadaşımız doğum sonrası bebeğiyle geldi gitti o gün de o yoktu göremedi, onu görenlere soruyormuş kilo vermiş mi nasıl görünüyordu? Ya o arkadaşımız da gebelik zehirlenmesi geçirip ölümden döndü. İnsanlar böyle yani özet olarak çevrendeki kalbi güzel seni seven anlayan insanlara sahip çık gerisini çöpe at. Bizler anne olacağız, vücudumuzdan bir can daha dünyaya gelecek, bundan daha önemli daha hassas ne var öyle düşün.

Kızlar az önce kahverengi yoğun bir akıntı geldi biraz iş yapmistim kız da aşırı hareketlendi ilk defa bu kadar sert hissettim lavaboya gittim sizce ne yapsam doktorumun olduğu hastane baya uzak acile gitsem mi

Kızlar az önce kahverengi yoğun bir akıntı geldi biraz iş yapmistim kız da aşırı hareketlendi ilk defa bu kadar sert hissettim lavaboya gittim sizce ne yapsam doktorumun olduğu hastane baya uzak acile gitsem mi
Canım ilk is doktorunu aradın mi sordun mu durumu? Sakin kalmaya calis lütfen bizede durumunu yaz merak ettim seni

Bence git en azından nst bakılsın sancı var mı bebeğin nabzı nasıl falan için rahat etsin. Akıntı doğum belirtisi de olabiliyor diye biliyorum. Ama sakın stres yapma hafta olarak erken dönemde değilsin çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…