2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar ben kotu bi ruya gordum. Sanirim burada okuduklarim ve dun tanistigim 41+2'de sezeryan dogum yapan arkadasin anladttiklari bilinc altima yerlesti.
Ben bu cuma tam 32+0 oluyorum, doktorum calisir raporu verecegim gelmisken nst'ye de sokariz demisti. Iste ruyamda 32de nst giriyorum ve cok sanci cikiyor. Ama benim hic sancim acilmam vs yok. Doktorum bunun bebek icin kotu sonuclar dogurabilecegini ve sezeryanla alip kuveze koymamiz gerektigini soyluyor. Ben tabi cok uzulup agliyorum. O daha cok kucuk hazir degil bu vucutla dunyaya gelmeye lutfen biraz daha bekleyelim diyorum. Esimse bana doktorumuza guvenelim bi bildigi var ki bunu diyor diyip ikna etmeye calisiyor.
Ay baya kotu bi ruyaydi ya

Hiç servis gelip bakımını yaptı mı? Kullanım yoğunluğuna göre sıklığı değişiyor ama genelde yılda bir defa da olsa servisin gelip bakım yapması tavsiye ediliyor.

Günaydın cnm aynen güzel dusunelimki güzel olsun hepimiz şırası geldiğinde bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alalım insAllah

Günaydın cnm aynen güzel dusunelimki güzel olsun hepimiz şırası geldiğinde bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alalım insAllah

Evet yavrum.
Hayatta zaten kötü düşünmek için çok sebep var.
Her şeyi silip olumlu bakmalıyız.

En azından doğuma kadar :)

Loş ışık iyidir. Herkes uyku eğitimi yapmıyor ama artık çoğalıyor. Bebek anne yanında da yatmaz. Kokuna alışırsa yıllarca beraber uyursunuz
Sen dünkü dogumlarin etkisinde kaldın sakin ol hersey yolunda izmir de hava çok güzel keyfini çıkar.
Günaydın,
Yeni hafta çok çok güzel olsun isallah.

İnşallah canım güzel olacak

Sağol canım bir bakayım bu markaya da Eşim herşey Arçelik olduğu için bunu da ordan alma taraftarı ama fiyat da baya farkediyormuş.

Sağol canım 7-8 yeterli olacaktır o zaman benim için de.
Çok yorgan için falan değil de şu paylaştığın görüntü için almak istiyorum çünkü. Ya annemler yokken biz oturma odasında oturuyorduk ordaki koltuğum koyu gri. Hani etraf toz oluyordu ama tek çamaşıra yormuyordum koltukta da direk görmediğim için. Salonda koltuklarım krem rengi. Dün oturduğum yerde iki makine koyu renkli katladım battı koltuk çok huylandım. Bebiş de geliyor şimdi. Yerim de yok kurutmayı koymaya ama çocuk odasının bir köşesine koyacağım şimdilik. Bu evde kalacağım belli olup Çınar’ın odasını kurunca da alaturka tuvaleti kiler yapacağım. Makineleri oraya koyacağım. Taşınırsam da ona göre bir ev bakacağım artık
Sadece robotla ikisini aynı anda alamam bütçeyi zorlar ama önceliğim kesinlikle kurutma bu hafta içi halledeceğim inşallah. Benim de herşey Arçelik olduğu için eşim Arçelik alalım diyor bakalım

Ne kadar çok etkileniyoruz gün içinde yaşadıklarımızdan, okuduklarımızdan ya iyi düşünelim iyi olsun sağlıkla gelecekler inşallah hepsi.
En doğru en hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsinler inşallah öyle dua edelim

Üşüttün mü acaba
Yoruldum galiba cnm bu hafta biraz temizlik yaptım yordum kendimi haftasonu köye gittik sürekli dolanma halindeydik hatta kayinvalidem.kizdi git otur sen niye bizimle dolanıyorsun diye bende biraz oturamıyorum cumartesi gecesine sabaha kadar hemen hemen hic uyumadım sabah uyandığımda iki kolumda uyuşmuştu hatta dün su doldururken elimden sise kaydı bardağı kırdım çay doldururken çaydanlığı devirdim vs vs sonra kayinvalidem dedi sen zaten evinde yoruluyorsun uzan dinlen ne diye her iş için kalkıyorsun falan ama ne yapım elimde değil kosusturmacaya alışmışım galiba

Canım benim senin 4.çocuğun dinlenmeye daha çok ihtiyacın olacak.
Koştur koştur sonu yok ki işlerin.
Bende cumartesi biraz iş yaptım baktım pazar günü çok kötüyüm yattım.
Tüm işi eşim yaptı.
Salla biraz işler bitmez.

Sen otur dinlenmene bak.

Teşekkür ederim inşallah
Evet evet bu şekilde açık ama bildirim yok

Evet biz hamileliğimizin basından beri yürüyüş yapıyoruz beraber, YouTube da hamile egzersizleri var onları takip ettik yaptık ama onun suyunun 32.haftasında azaldığını öğrendik , doktor yatması gerektiğini söyledi ve son 5 haftasını hep yatarak geçirmek zorunda kaldı . Cok şükür buna rağmen rahat bir doğum yaptı Belki bundan önceki yürüyüşlerin de etkisi vardır tabi kısa sürede doğum yapmasında. Senin de 2.doğum olması bence mutlaka kolaylaştıracak,genelde ilk doğumun daha zor olduğunu söylüyorlar

Son düzenleme:
Ilk 2bucuk ay mecbur anne yaninda uyuyacak sonra istanbul'a gecince direk odasinda uyutmaya calisacagim insallah basarabilirim canim.
Kesinlikle etkisinde kaldim, izmir'de havalar guzellesti valla, h.sonu hic evde durmadim gezdim yurudum ve magnezyum alma ihtiyaci bile duymadim. Benim vucut evde kaldikca yoruluyor onu anladim. Ben 38-39 arasi dogururum gibime geliyor bu mart ayi da her h.sonu cikacagim, zaten ege denizine asik olmamak mumkun degil
Ev islerini de saldim, bi sekilde hal olacak ya aman cok takmiyorum

Canim zaten senede kac kere yorgan yikiyoruz ki Sahsen ben yaza girince yorganimi yikayip hurca koyuyorum, eylulde tekrar cikariyorum o kadar. O yuzden cok buyuk kapasiteli almaya gerek yok, dedigin gibi su pis goruntuyu azaltmak oldukca yeterli. Ben mesela dun sabah salonun ortasina koyu renklileri astim. Eve de gec geldim bu sabah katladim ama bir suru toooooz. Salonu supurmek zorunda kaldim. Kurutma cidden supurmeyi aza indiriyor. Robot mu kurutmami dersen tabiki de kurutma onceligin olsun.

Eklentiler

• 20220219_141159.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 38
Aynen valla işin sonu yok zaten ya benim son bir aydır canım aşırı derecede sigara kulu istiyo ya eşim icio ve etrafımdaki çoğu kişi icio yanlarına gidip kül dileniyorum ya anlatamam psikopat oldum resmen

Tablomuza doğum tarihi ve doğum haftası sütununu ekledim kızlar. Heycan bastı
forevermorrenk canım bilgilerini yazabilirsen senin de ismini ekleyeyim listeye, yokmuşsun
Olmayan başka isimler varsa gözümden kaçan onları da ekleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…