Hiç servis gelip bakımını yaptı mı? Kullanım yoğunluğuna göre sıklığı değişiyor ama genelde yılda bir defa da olsa servisin gelip bakım yapması tavsiye ediliyor.Hazır yine kurutma konusu açılmışken arkadaşlar bir şey sorayım. Yaklaşık iki senedir kullanıyorum kurutma makinem hoover marka en başından beri hafiften vardı ama son zamanlarda renkli çamaşırlarım çok kötü kokuyor. Deterjan ve yumuşatıcı kullanıyorum makinede bir dakika bile bekletmiyorum ama yok çok kötü böyle havasız ekşi bir koku oluyor hep renklilerde. Beyazlarda asla böyle bir sorun yok sizce ne yapmalı?
Günaydın cnm aynen güzel dusunelimki güzel olsun hepimiz şırası geldiğinde bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alalım insAllahGünaydın güzel anneler,
iyi haftalar.
Herkese ortak yazıyorum neydi mottomuz?
İyi düşünüyoruz, iyi şeyler oluyor.
Lütfen bebeklerimizin bize ihtiyacı var kötü düşünüp onları germeyelim.
Tatlı tatlı konuşalım onlarla, iyi düşünelim :)
Günaydın cnm aynen güzel dusunelimki güzel olsun hepimiz şırası geldiğinde bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alalım insAllah
Loş ışık iyidir. Herkes uyku eğitimi yapmıyor ama artık çoğalıyor. Bebek anne yanında da yatmaz. Kokuna alışırsa yıllarca beraber uyursunuzBende dedigin gibi dusundum canim. Ilk geceden itibaren hafif los isik lazim yoksa bbegi kontrok ederken surekli yatagimdan kalkip isik acmak zorunda kalirim. O da beni yorar. Kendimi de dusunmek zorundayim, ben huzurluysam bebiste huzurlu olur sonucta :)
MissPeaceful uzmanlarin bu konuda ne dedigine bi bakayim canim tamamen kendi kafama gore aldim. Surekli isik acmayayim, bu da loş bi ortam yaratiyor bebegi kontrol edebilirim diye.
Sen dünkü dogumlarin etkisinde kaldın sakin ol hersey yolunda izmir de hava çok güzel keyfini çıkar.Kizlar ben kotu bi ruya gordum. Sanirim burada okuduklarim ve dun tanistigim 41+2'de sezeryan dogum yapan arkadasin anladttiklari bilinc altima yerlesti.
Ben bu cuma tam 32+0 oluyorum, doktorum calisir raporu verecegim gelmisken nst'ye de sokariz demisti. Iste ruyamda 32de nst giriyorum ve cok sanci cikiyor. Ama benim hic sancim acilmam vs yok. Doktorum bunun bebek icin kotu sonuclar dogurabilecegini ve sezeryanla alip kuveze koymamiz gerektigini soyluyor. Ben tabi cok uzulup agliyorum. O daha cok kucuk hazir degil bu vucutla dunyaya gelmeye lutfen biraz daha bekleyelim diyorum.Esimse bana doktorumuza guvenelim bi bildigi var ki bunu diyor diyip ikna etmeye calisiyor.
Ay baya kotu bi ruyaydi ya
Günaydın,Günaydın güzel anneler,
iyi haftalar.
Herkese ortak yazıyorum neydi mottomuz?
İyi düşünüyoruz, iyi şeyler oluyor.
Lütfen bebeklerimizin bize ihtiyacı var kötü düşünüp onları germeyelim.
Tatlı tatlı konuşalım onlarla, iyi düşünelim :)
Loş ışık iyidir. Herkes uyku eğitimi yapmıyor ama artık çoğalıyor. Bebek anne yanında da yatmaz. Kokuna alışırsa yıllarca beraber uyursunuz
Sen dünkü dogumlarin etkisinde kaldın sakin ol hersey yolunda izmir de hava çok güzel keyfini çıkar.
Günaydın,
Yeni hafta çok çok güzel olsun isallah.
Aynen cnm öyle benim dünden beri eski sezeryân yerime ağrı girip duruyo gülsem falan daha keskin oluyoEvet yavrum.
Hayatta zaten kötü düşünmek için çok sebep var.
Her şeyi silip olumlu bakmalıyız.
En azından doğuma kadar :)
Aynen cnm öyle benim dünden beri eski sezeryân yerime ağrı girip duruyo gülsem falan daha keskin oluyo
Sağol canım bir bakayım bu markaya daBenim makinada kurutmada 9kg.Evet kurutmanın iç haznesi çok geniş ama benim tavsiyem daha küçüğünü alma çünkü ben özellikle battaniye yorgan kilim vs.de kuruturum diye bilerek öyle tercih etmiştim. Bazen mesela 1.5 makina yıkıyorum bekletiyorum 1.5makinayı aynı anda kuruturup tasarruf yapıyorum :) Markası hoover benim çok memnunum. İstersen linkte bırakayım.
Sağol canımCanim camasir makinam 9kg, kurutmam 7kg. Kurutmalarin ic haznesi baya buyuk ama o buyukluge aldanip buyuk yorgan vs atmamak lazim. Onun disinda herseyi atiyorum ve les gibi toz cikiyor. Ozellikle koyu renklilerde. Eski whatsapp konusmalarimda bi arkadasa atmistim buraya da ekliyorum cikan pislikleri
Istanbulda evim hic tozlanmazdi. 2 gunde 1de robotu calistirirdim. Gercekten kurutma ve robot en buyuk 2 yardimci.
Guzel havalarda ben de acik havada kurutmayi severim. O zaman kuruduktan sonra kurutmaya havalandirma modunda atiyorum 20dk kadar. Uzerindeki tozlar gidiyor. Ben arcelik almak istedim tum beyaz esyam arcelik diye ama stoklarda yoktu gec gelecekti diye vestelin uygun bi modelinden almistim cokta memnunum.
Ne kadar çok etkileniyoruz gün içinde yaşadıklarımızdan, okuduklarımızdan yaKizlar ben kotu bi ruya gordum. Sanirim burada okuduklarim ve dun tanistigim 41+2'de sezeryan dogum yapan arkadasin anladttiklari bilinc altima yerlesti.
Ben bu cuma tam 32+0 oluyorum, doktorum calisir raporu verecegim gelmisken nst'ye de sokariz demisti. Iste ruyamda 32de nst giriyorum ve cok sanci cikiyor. Ama benim hic sancim acilmam vs yok. Doktorum bunun bebek icin kotu sonuclar dogurabilecegini ve sezeryanla alip kuveze koymamiz gerektigini soyluyor. Ben tabi cok uzulup agliyorum. O daha cok kucuk hazir degil bu vucutla dunyaya gelmeye lutfen biraz daha bekleyelim diyorum.Esimse bana doktorumuza guvenelim bi bildigi var ki bunu diyor diyip ikna etmeye calisiyor.
Ay baya kotu bi ruyaydi ya
Yoruldum galiba cnm bu hafta biraz temizlik yaptım yordum kendimi haftasonu köye gittik sürekli dolanma halindeydik hatta kayinvalidem.kizdi git otur sen niye bizimle dolanıyorsun diye bende biraz oturamıyorum cumartesi gecesine sabaha kadar hemen hemen hic uyumadım sabah uyandığımda iki kolumda uyuşmuştu hatta dün su doldururken elimden sise kaydı bardağı kırdım çay doldururken çaydanlığı devirdim vs vs sonra kayinvalidem dedi sen zaten evinde yoruluyorsun uzan dinlen ne diye her iş için kalkıyorsun falan ama ne yapım elimde değil kosusturmacaya alışmışım galibaÜşüttün mü acaba
Yoruldum galiba cnm bu hafta biraz temizlik yaptım yordum kendimi haftasonu köye gittik sürekli dolanma halindeydik hatta kayinvalidem.kizdi git otur sen niye bizimle dolanıyorsun diye bende biraz oturamıyorum cumartesi gecesine sabaha kadar hemen hemen hic uyumadım sabah uyandığımda iki kolumda uyuşmuştu hatta dün su doldururken elimden sise kaydı bardağı kırdım çay doldururken çaydanlığı devirdim vs vs sonra kayinvalidem dedi sen zaten evinde yoruluyorsun uzan dinlen ne diye her iş için kalkıyorsun falan ama ne yapım elimde değil kosusturmacaya alışmışım galiba
Teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun canım güle güle kullanBu şekilde baby mode kısmından aktif ettin dimi? Altta açıklama kısmında da yazıyor uygun derece ve nem aralığından cıkınca bluetooth yoluyla uygulama algılıyor ve telefona bildirim gönderiyor. Bildirim ayarlarından da uygulamanın bildirimleri açık mı onu da kontrol istersen canım
Evet biz hamileliğimizin basından beri yürüyüş yapıyoruz beraber, YouTube da hamile egzersizleri var onları takip ettik yaptık ama onun suyunun 32.haftasında azaldığını öğrendik , doktor yatması gerektiğini söyledi ve son 5 haftasını hep yatarak geçirmek zorunda kaldı . Cok şükür buna rağmen rahat bir doğum yaptıNe kadar güzel sağlıkla büyüsün bebiş
Sıra yavaş yavaş bize geliyor. 8. Aylara yaklaşık ya bundan sonra minnak minnak bebisler gelecek . 4.5 saat sancı ile doğum olmuş çok iyi bir süre. Arkadaşın yürüyüş yada egzersiz yapar mıydı? Bu gebelikte malum çoğu zaman yattığım için normal doğum nasil olacak düşünüyorum. Kızımda hergun 40 dk yürüyüş yapardım ve bu yürüyüş dogumu kolaylaştırdı. Ama bu hamilelikte evde anca kısıtlı hareketim var bir şansım 2. Doğum olması o belki kolaylaştıracak.
Ilk 2bucuk ay mecbur anne yaninda uyuyacak sonra istanbul'a gecince direk odasinda uyutmaya calisacagim insallah basarabilirim canim.Loş ışık iyidir. Herkes uyku eğitimi yapmıyor ama artık çoğalıyor. Bebek anne yanında da yatmaz. Kokuna alışırsa yıllarca beraber uyursunuz
Sen dünkü dogumlarin etkisinde kaldın sakin ol hersey yolunda izmir de hava çok güzel keyfini çıkar.
Günaydın,
Yeni hafta çok çok güzel olsun isallah.
Canim zaten senede kac kere yorgan yikiyoruz kiSağol canım bir bakayım bu markaya daEşim herşey Arçelik olduğu için bunu da ordan alma taraftarı ama fiyat da baya farkediyormuş.
Sağol canım7-8 yeterli olacaktır o zaman benim için de.
Çok yorgan için falan değil de şu paylaştığın görüntü için almak istiyorum çünkü. Ya annemler yokken biz oturma odasında oturuyorduk ordaki koltuğum koyu gri. Hani etraf toz oluyordu ama tek çamaşıra yormuyordum koltukta da direk görmediğim için. Salonda koltuklarım krem rengi. Dün oturduğum yerde iki makine koyu renkli katladım battı koltukçok huylandım. Bebiş de geliyor şimdi. Yerim de yok kurutmayı koymaya ama çocuk odasının bir köşesine koyacağım şimdilik. Bu evde kalacağım belli olup Çınar’ın odasını kurunca da alaturka tuvaleti kiler yapacağım. Makineleri oraya koyacağım. Taşınırsam da ona göre bir ev bakacağım artık
Sadece robotla ikisini aynı anda alamam bütçeyi zorlar ama önceliğim kesinlikle kurutma bu hafta içi halledeceğim inşallah. Benim de herşey Arçelik olduğu için eşim Arçelik alalım diyor bakalım
Ne kadar çok etkileniyoruz gün içinde yaşadıklarımızdan, okuduklarımızdan yaiyi düşünelim iyi olsun sağlıkla gelecekler inşallah hepsi.
En doğru en hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsinler inşallah öyle dua edelim
Aynen valla işin sonu yok zatenCanım benim senin 4.çocuğun dinlenmeye daha çok ihtiyacın olacak.
Koştur koştur sonu yok ki işlerin.
Bende cumartesi biraz iş yaptım baktım pazar günü çok kötüyüm yattım.
Tüm işi eşim yaptı.
Salla biraz işler bitmez.
Sen otur dinlenmene bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?