2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar hepinize günaydın. Bu hafta bebeğin kıyafetlerini yıkayıp dolap düzenini yapayım diyorum ve hastane çantasını hazırlayayım diyorum. Sizler yaptınız mı bu işleri?
Günaydın benimkiler de yıkanıp ütülendi sadece daha dolaba yerleşmedi . Bu hafta oda kısmını tamamen bitirip yerleştireceğim. Artık hazır olması lazım doğum sırası bize geliyor

Doruk, Demir, Demirhan, Deniz bunları da düşün derim :)

Kızlar hepinize günaydın. Bu hafta bebeğin kıyafetlerini yıkayıp dolap düzenini yapayım diyorum ve hastane çantasını hazırlayayım diyorum. Sizler yaptınız mı bu işleri?
Valla ben daha hazırlamadım çantayı falan ama yavaş yavaş yıkama işlemlerini falan yaptım cnm martta kismet olursa çantayı falan ayarlarım zaten benim 4. Cocuk olacağı için çoğu şeyimiz vardı tekrardan alma gereği duymadım cnm bi kıyafet olarak değişiklik oldu cnm

Valla yiyorum hatta gündüz yanimda sigara içen kimse yok sabretmiyorum ki eşim eve gelsin sigara içsin ya hasretle bekliyorum o külü
Kız sabun yiyeni gördüm kül yiyeni ilk kez görüyorum kuzenim de hamileyken sabunun tadına bakmıştı kokusu cezbetti diye külün tadı da güzel olmaz nasıl sevdin onu

Bende yapmadım hala az bir kısım yıkadım sadece o kadar. Bitirmek lazım ama hazır olursak daha rahat olur kafamız. Bende bu hafta bitirmeyi düşünüyorum artık.

Geçmiş olsun cnm cabuk toparlandim insAllah düşündüğünüz isimlerde güzelmiş cnmvalla bizimki dedemizin ismi olacak "muhammed veyis" eşimin babası eşim daha 14 yaşındayken vefat etti ve evin büyük oğlu baba görevi görüyo ailede biz evlendigimizden beri hep diyor oğlum olsa babamın ismini koyacağım diye bende saygı duydum

Doruk güzel olur bence Derin isminin yanına, benimde listemdeydi sevdiğim bir isim

Aynen canım, ben de sevmiyorum çamaşır tozunu evde uçuşunca sinir oluyorum. 2 kişi idare ediliyor ama bebek olunca insan farklı açıdan bakıyor. Dediğin gibi ödeniyor bir şekilde sağlık olsun yeter ki

Kız sabun yiyeni gördüm kül yiyeni ilk kez görüyorum kuzenim de hamileyken sabunun tadına bakmıştı kokusu cezbetti diye külün tadı da güzel olmaz nasıl sevdin onu
Valla bende anlamadım ya psikopat gibi kul istiyorum sürekli para dilenen dilenciler gibi elim açık sigara içen aile fertlerinin yanında ellerim açık duruyorum ayaklı kul tablası oldumhatta gorumcem diyo sen ne ara bu hale düştün şoklardayım diye

Teşekkür ederim canım. Mekanı cennet olsun babanızın. Bizimde 5 yıl çocuğumuz olmadı. Kızım erkek olsaydı murat olucaktı ismi. Ama şimdi kızın adı derin olunca kararsız kaldık.

Roborock S5 ve S6 arasındayım ben de. Ama şimdi önceliğim kurutma oldu bir kaç ay sonra da onu alırız inşallah.
Ama kullanan memnun kalan birine denk gelmek iyi oldu. Doğru markadayım o zaman

Duygulandım mesajını okuyunca
Gebeliğim ikizken ilk haftalarda kız ve erkek olursa Derin ve Doruk koyarız diyorduk eşimle
O yüzden ben oyumu Doruk tan yana kullanıyorum

Çoook çok haklı malesef. Ivır zıvırlar, araba, halı derken bu ay limiti doldurduk o yüzden önümüzdeki ay düşünüyorum ben de. Benim ev yola çok yakın değil dışardan fazla gelmiyor ona eminim ama 2 gün süpürme evin içinde oradan oraya geziyor o tozlar. Markasına karar verince yazar mısın bana da fikir olsun

Kül ilk defa duydum, böyle ilginç bişey yemek isteyecek miyim çok merak ediyorum
Ayy valla insan hiç yapamam dediği şeyi yapabiliyo bu bebisler yüzünden ya ben bile kendime inanamıyorum sigara içmeyin diye kavga eden biriyim valla ama gel gör ki şimdi de için diye dolanıyorum etrafta

Teşekkür ederim canım. Mekanı cennet olsun babanızın. Bizimde 5 yıl çocuğumuz olmadı. Kızım erkek olsaydı murat olucaktı ismi. Ama şimdi kızın adı derin olunca kararsız kaldık.
Sağol cnm Allah razı olsun hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun cnm iki isimde güzel hayırlısıyla sağlıkla gelsin pasaniz

Roborock S5 ve S6 arasındayım ben de. Ama şimdi önceliğim kurutma oldu bir kaç ay sonra da onu alırız inşallah.
Ama kullanan memnun kalan birine denk gelmek iyi oldu. Doğru markadayım o zaman
Bence doğru markadasın ben de ikisi arasında kalmıştım , s6 s5 e göre daha sessiz çalışıyor ve aralarında yıl farkı olduğu icin güncelleme almaya daha uzun süre devam eder ömrü de uzun olur diye s6 yı seçmiştim ben . Tabi şimdi uçmuş gitmiş fiyatları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…