- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
GünaydınKızlar hepinize günaydın. Bu hafta bebeğin kıyafetlerini yıkayıp dolap düzenini yapayım diyorum ve hastane çantasını hazırlayayım diyorum. Sizler yaptınız mı bu işleri?
Günaydın kızlar nasılsınız. Çok zanan oldu yazmayalı.ben kovid oldum evde kapalıyız eşimle. Oğlumuzun isimine hala karar vermedik. Sizlerin belli oldumu? Kızımın adı Derin oğlum için Doruk ve Murat arasında kaldık. Doruğa doruğun vs okuyor diye çekinseriz
He yok canım oraya gerçekleşen tarihleri yazacağım zaten dur aman acele etmeCanım doğum haftası ve tam tarih belirsiz benim ancak ismine karar verdik Mert olacak oğlumun adı
Valla yiyorum hatta gündüz yanimda sigara içen kimse yok sabretmiyorum ki eşim eve gelsin sigara içsin ya hasretle bekliyorum o külü
Valla ben daha hazırlamadım çantayı falan ama yavaş yavaş yıkama işlemlerini falan yaptım cnm martta kismet olursa çantayı falan ayarlarım zaten benim 4. Cocuk olacağı için çoğu şeyimiz vardı tekrardan alma gereği duymadım cnm bi kıyafet olarak değişiklik oldu cnmKızlar hepinize günaydın. Bu hafta bebeğin kıyafetlerini yıkayıp dolap düzenini yapayım diyorum ve hastane çantasını hazırlayayım diyorum. Sizler yaptınız mı bu işleri?
Kız sabun yiyeni gördüm kül yiyeni ilk kez görüyorumValla yiyorum hatta gündüz yanimda sigara içen kimse yok sabretmiyorum ki eşim eve gelsin sigara içsin ya hasretle bekliyorum o külü
Deniz çok var çevremizde demir i eledik lisemizdeydi doruk kalıyır :) teşekkürlerDoruk, Demir, Demirhan, Deniz bunları da düşün derim :)
Bende yapmadım halaKızlar hepinize günaydın. Bu hafta bebeğin kıyafetlerini yıkayıp dolap düzenini yapayım diyorum ve hastane çantasını hazırlayayım diyorum. Sizler yaptınız mı bu işleri?
Geçmiş olsun cnm cabuk toparlandim insAllahGünaydın kızlar nasılsınız. Çok zanan oldu yazmayalı.ben kovid oldum evde kapalıyız eşimle. Oğlumuzun isimine hala karar vermedik. Sizlerin belli oldumu? Kızımın adı Derin oğlum için Doruk ve Murat arasında kaldık. Doruğa doruğun vs okuyor diye çekinseriz
Doruk güzel olur bence Derin isminin yanına, benimde listemdeydi sevdiğim bir isimGünaydın kızlar nasılsınız. Çok zanan oldu yazmayalı.ben kovid oldum evde kapalıyız eşimle. Oğlumuzun isimine hala karar vermedik. Sizlerin belli oldumu? Kızımın adı Derin oğlum için Doruk ve Murat arasında kaldık. Doruğa doruğun vs okuyor diye çekinseriz
Öyle ya ne hallere düştüm bu beyefendi yuzundenAy cidden ilginç yavrum
Aynen canım, ben de sevmiyorum çamaşır tozunu evde uçuşunca sinir oluyorum. 2 kişi idare ediliyor ama bebek olunca insan farklı açıdan bakıyor. Dediğin gibi ödeniyor bir şekilde sağlık olsun yeter kiİnşallah canım
Kurutma icin yerin de varmış bence bir taksit de onun icin ödenir,karşılığını fazlasıyla alırsıno çıkan tozları solumak feci bişey gerçekten insan görünce kötü oluyo, kış vakti çamasırı dışarı asınca da kurumuyor eve asmaktan başka çare yok o yüzden kurutma makinesi baya bi gereklilikmiş bunca zaman niye almamışız bilmiyorum hiç
Kül ilk defa duydum, böyle ilginç bişey yemek isteyecek miyim çok merak ediyorumValla yiyorum hatta gündüz yanimda sigara içen kimse yok sabretmiyorum ki eşim eve gelsin sigara içsin ya hasretle bekliyorum o külü
Valla bende anlamadım ya psikopat gibi kul istiyorum sürekli para dilenen dilenciler gibi elim açık sigara içen aile fertlerinin yanında ellerim açık duruyorum ayaklı kul tablası oldumKız sabun yiyeni gördüm kül yiyeni ilk kez görüyorumkuzenim de hamileyken sabunun tadına bakmıştı kokusu cezbetti diye külün tadı da güzel olmaz nasıl sevdin onu
Teşekkür ederim canım. Mekanı cennet olsun babanızın. Bizimde 5 yıl çocuğumuz olmadı. Kızım erkek olsaydı murat olucaktı ismi. Ama şimdi kızın adı derin olunca kararsız kaldık.Geçmiş olsun cnm cabuk toparlandim insAllahdüşündüğünüz isimlerde güzelmiş cnm valla bizimki dedemizin ismi olacak "muhammed veyis" eşimin babası eşim daha 14 yaşındayken vefat etti ve evin büyük oğlu baba görevi görüyo ailede biz evlendigimizden beri hep diyor oğlum olsa babamın ismini koyacağım diye bende saygı duydum
Roborock S5 ve S6 arasındayım ben de. Ama şimdi önceliğim kurutma olduAy en sevdiğim konu konuşuluyor ben şimdi fark ettim . Aklım arkadaşımda hep onunla konuşuyoruz kafa kalmadı hiç . Bende Roborock s6 pure robot var,mükemmel bir makina cok tavsiye ederim baya araştırarak almıştım . yakın zamanda da Samsungun kurutma makinesini aldık . Robotu 1 buçuk senedir kullanıyorum özellikle hamileyken cok işimi gördü sayesinde süpürge ile uğraşmadım ama ikisini de kullandığım icin yorum yapıyorum bence kurutma daha gerekli . Kurutma yoksa onun yerine bişey koyamıyorsun o ev illa toz içinde kalıyor .Hele kışın zaten çamaşırlık genelde hep evin içinde, çıkan toz bizi bile rahatsız ediyor kim bilir bebekleri ne kadar rahatsız eder . Ama robot yoksa dikey kablosuz bir süpürge de işini görür. Ben bazen spor olsun diye kendim dikey süpürge ile geçiyorumo günler robot açmaya gerek kalmıyor . Kesinlikle kurutma daha gerekli .
Günaydın kızlar nasılsınız. Çok zanan oldu yazmayalı.ben kovid oldum evde kapalıyız eşimle. Oğlumuzun isimine hala karar vermedik. Sizlerin belli oldumu? Kızımın adı Derin oğlum için Doruk ve Murat arasında kaldık. Doruğa doruğun vs okuyor diye çekinseriz
Çoook çok haklı malesef. Ivır zıvırlar, araba, halı derken bu ay limiti doldurduk o yüzden önümüzdeki ay düşünüyorum ben de. Benim ev yola çok yakın değil dışardan fazla gelmiyor ona eminim ama 2 gün süpürme evin içinde oradan oraya geziyor o tozlar. Markasına karar verince yazar mısın bana da fikir olsunBenim eşim de valla özellikle şu dönemde her masrafı iki kere düşünüyor mecbur. Ona rağmen ikisine de sıcak baktı bu haftasonu birebir şahit olunca. Sadece bebek alışverişi doğum masrafları falan derken sırayla halledelim dedi haklı olarak
Düşününce robotsuz süpürgeyle bir süre daha idare edebiliriz. Tozun en büyük kaynağı şuan benim evim için çamaşır olarak görünüyor. O yüzden önce onu ortadan kaldırmam gerekiyor
Ayy valla insan hiç yapamam dediği şeyi yapabiliyo bu bebisler yüzünden ya ben bile kendime inanamıyorum sigara içmeyin diye kavga eden biriyim valla ama gel gör ki şimdi de için diye dolanıyorum etraftaKül ilk defa duydum, böyle ilginç bişey yemek isteyecek miyim çok merak ediyorum
Sağol cnm Allah razı olsun hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun cnm iki isimde güzel hayırlısıyla sağlıkla gelsin pasanizTeşekkür ederim canım. Mekanı cennet olsun babanızın. Bizimde 5 yıl çocuğumuz olmadı. Kızım erkek olsaydı murat olucaktı ismi. Ama şimdi kızın adı derin olunca kararsız kaldık.
Bence doğru markadasınRoborock S5 ve S6 arasındayım ben de. Ama şimdi önceliğim kurutma oldubir kaç ay sonra da onu alırız inşallah.
Ama kullanan memnun kalan birine denk gelmek iyi oldu. Doğru markadayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?