Canım yenmeyecek şeyleri yeme isteğinin adı Pika sendromu. Pika sendromunda demir, çinko, kalsiyum eksikliği gibi nedenler ile kişiler bu maddeleri yeme eğilimine giriyor.Valla bende anlamadım ya psikopat gibi kul istiyorum sürekli para dilenen dilenciler gibi elim açık sigara içen aile fertlerinin yanında ellerim açık duruyorum ayaklı kul tablası oldumhatta gorumcem diyo sen ne ara bu hale düştün şoklardayım diye
Canım muhtemelen Arçelik 810 KM veya 820 KMW alacağım. Sadece 2bin gibi bir fiyat farkı var. Aradaki farklar değer mi 2bine onu araştıracak eşim.Çoook çok haklı malesef. Ivır zıvırlar, araba, halı derken bu ay limiti doldurduk o yüzden önümüzdeki ay düşünüyorum ben de. Benim ev yola çok yakın değil dışardan fazla gelmiyor ona eminim ama 2 gün süpürme evin içinde oradan oraya geziyor o tozlar. Markasına karar verince yazar mısın bana da fikir olsun
Bu güncelleme mevzusunu ben de göz önünde bulundurayım canım alırken haklısınBence doğru markadasınben de ikisi arasında kalmıştım , s6 s5 e göre daha sessiz çalışıyor ve aralarında yıl farkı olduğu icin güncelleme almaya daha uzun süre devam eder ömrü de uzun olur diye s6 yı seçmiştim ben . Tabi şimdi uçmuş gitmiş fiyatları
Hey maşallah artışa bak dikine dikine gitmiş fiyatı . Ben de geçen sene 3 bin civarına almıştım robotu, gerçekten şaka gibiBu güncelleme mevzusunu ben de göz önünde bulundurayım canım alırken haklısın
Dün akşam uçan fiyatları görünce eşime yolladığım ekran görüntüleriŞaka gibi
Benim ankastrem hariç bosch. Takıntım yoktur aslında çok uçuk olmasın memnuniyeti yüksek olsun modundayım:) senin söylediğin modellere de bakayım canım çok sağolCanım muhtemelen Arçelik 810 KM veya 820 KMW alacağım. Sadece 2bin gibi bir fiyat farkı var. Aradaki farklar değer mi 2bine onu araştıracak eşim.
Benim tüm beyaz eşyalarım Arçelik. Servis konusunda da çok memnunum bugüne kadar. O yüzden yine Arçelik ten gideceğim. Bir de ben biraz obsesifim aynı marka düzen olması tercihim olur her zaman. Hatta özelliklerinden bağımsız gönlüm sırf çamaşır makineme daha çok benziyor diye 820 KMW de şuanki bence 2bin farka da değer bu
Ama neyseki eşim mantıklı bir insan. Son kararı o verecek
Evet görüyorum canım onu. İçinde herşeyi yapıyorlar çok kullanışlı görünüyor. Ama şuan benim için çok acil değil. Belki 1-2 sene sonra alacaklarımız bitince düşünülebilirO Obayrampembemanolya C celiklady
Aklinizi bi baska pratik seyle daha karistirayimSon zamanlar da instamom'lar air fryer o kadar cok ovuyolar ki. Kofte tavuk sebze cok pratik oluyormus ve bulasik makinasinda yikaniyormus. Ama fiyatlari cok pahali ya 5bin lira kadar ocak ve davlumbaz kirlenmiyor rahat oluyo diyolar. Birde balkonda priziniz varsa hic evin ici de kokmaz diyolar. Dun esimle baktik, surekli bisey cikariyosun dedi, hakli da ama aklimda bu urun ciddi manada var. Bebisin ihtiyaclari bitsin eylul gibi bunu almayi dusunuyorum. Benporsiyonluk kofte tavuk falan buzlugumda bulunduruyorum, calisiyorken ve bebekle cok pratik olur diye dusundum.
Şükür canım iyiyiz bizde. Çarşamba günü kontrole gidip oğlumu görcem inşllah ilk nst ye girecekmişimGünaydın canım.
Ben geçen cumartesi yaptım yıkama, ütüleme işini.
Çantasını da hazırladık annemle kv de geldi.
Şimdi de ara ara aklıma gelen oldukça yine atıyorum çantaya.
Ne olur ne olmaz hazır tutmak daha mantıklı sanki.
Sen nasılsın, bebiş nasıl :)
Acaba ben şimdiden yıkayıp dolabına yerleştirsem hastane çantasını hazırlasam tozlanır mı doğuma kadar sizce. Martın ortasında beşiğinin malzemelerini yıkarım sadece diye düşündüm ama grubumuzun güzel bayanlarının fikirleri önemli tabiki benim için ❤❤GünaydınBen hastane çantasının içine alacaklarımı koydum, arada ekleme yapıyorum. Bebeğin kıyafetleri henüz hazır değil ama kendi alacaklarımı içine tıktım şimdilik:) mart ortası ya da sonu gibi hemen ordan alıp tekrar yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum.
İnsanı bir heyecan alıyor. Hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum doğumu düşündükçe. Bu zamana kadar normal doğumda ne var sanki yaparım diyodum. Doktor bebek baş aşağı dönmüş artık normal doğum pozisyonunu almış deyince bi korku bastıGünaydınbenimkiler de yıkanıp ütülendi sadece daha dolaba yerleşmedi . Bu hafta oda kısmını tamamen bitirip yerleştireceğim. Artık hazır olması lazım doğum sırası bize geliyor
Sen tecrübelisin canım. Senden öğrenecek çok şeyimiz varValla ben daha hazırlamadım çantayı falan ama yavaş yavaş yıkama işlemlerini falan yaptım cnm martta kismet olursa çantayı falan ayarlarım zaten benim 4. Cocuk olacağı için çoğu şeyimiz vardı tekrardan alma gereği duymadım cnm bi kıyafet olarak değişiklik oldu cnm
Benim de hepsi duruyor bu hafta yavaştan yıkayayım artık diyorum. Çantam hazır olsa kafam rahat olacak artıkBende yapmadım halaaz bir kısım yıkadım sadece o kadar. Bitirmek lazım ama hazır olursak daha rahat olur kafamız. Bende bu hafta bitirmeyi düşünüyorum artık.
Evet cnm vitamin eksikliğinden oluyormuş ama ben günde 2 defa demir ilacı atıyorum d3 vitamini alıyorum süt ürünleri falan tuketiyorum meyve yiyorum ama yinede gecmiyo kontrole gidince söyleyecem cnm bilgilendirmen için teşekkür ederimCanım yenmeyecek şeyleri yeme isteğinin adı Pika sendromu. Pika sendromunda demir, çinko, kalsiyum eksikliği gibi nedenler ile kişiler bu maddeleri yeme eğilimine giriyor.
Doktoruna söylemeni öneririm
Şükür canım iyiyiz bizde. Çarşamba günü kontrole gidip oğlumu görcem inşllah ilk nst ye girecekmişim❤ artık mart başında her şey hazır olsun istiyorum. Son günler de dinlenmeye ayırmayı düşünüyorum nasipse sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar. Eksikler falan kaldı mı ?
Ben de korkuyorum yalan yok, hele dün arkadaşım doğum yapınca eyvah dedim sıra bana geldi ben nasıl yapıcam doğumu diye düşünmeye başladımİnsanı bir heyecan alıyor. Hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum doğumu düşündükçe. Bu zamana kadar normal doğumda ne var sanki yaparım diyodum. Doktor bebek baş aşağı dönmüş artık normal doğum pozisyonunu almış deyince bi korku bastıoda kısmını ve hastane çantanı ne zaman yapcaksın canım var mı bir planın?
Tabi canim hepsi bi kerede olmuyor. Ben robotu evlenirken aldim, kurutmayi evlendikten 1bucuk sene sonra. Simdi bebisin masraflari cok, eylule kadar biraz rahata erince almayi dusunuyorum. Pratik seylere bayiliyorum ya. Evim temiz duzenliyken benden huzurlusu mutlusu yok. E haliyle o ruh hali esime cocuguma da yansir. O yuzden imkan el verdikve alinmasi taraftariyim.Evet görüyorum canım onu. İçinde herşeyi yapıyorlar çok kullanışlı görünüyor. Ama şuan benim için çok acil değil. Belki 1-2 sene sonra alacaklarımız bitince düşünülebilir
Ben de senin gibiydim normal dogum derdim ama bana da 29.haftada kafasi gobek deliginin tam altinda diyince bi korku hali olusmadi degil.İnsanı bir heyecan alıyor. Hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum doğumu düşündükçe. Bu zamana kadar normal doğumda ne var sanki yaparım diyodum. Doktor bebek baş aşağı dönmüş artık normal doğum pozisyonunu almış deyince bi korku bastıoda kısmını ve hastane çantanı ne zaman yapcaksın canım var mı bir planın?
Ona ben de denk geliyorum , cezbetmedi değil doğumdan sonra düşünebilirimO Obayrampembemanolya C celiklady
Aklinizi bi baska pratik seyle daha karistirayimSon zamanlar da instamom'lar air fryer o kadar cok ovuyolar ki. Kofte tavuk sebze cok pratik oluyormus ve bulasik makinasinda yikaniyormus. Ama fiyatlari cok pahali ya 5bin lira kadar ocak ve davlumbaz kirlenmiyor rahat oluyo diyolar. Birde balkonda priziniz varsa hic evin ici de kokmaz diyolar. Dun esimle baktik, surekli bisey cikariyosun dedi, hakli da ama aklimda bu urun ciddi manada var. Bebisin ihtiyaclari bitsin eylul gibi bunu almayi dusunuyorum. Benporsiyonluk kofte tavuk falan buzlugumda bulunduruyorum, calisiyorken ve bebekle cok pratik olur diye dusundum.
Öyle cnm tabi akliniza takilan seyleri biliyorsam yanitlarim seve seveSen tecrübelisin canım. Senden öğrenecek çok şeyimiz var❤
Aynen hersey hazir olsa bari kafamiz rahat olacakBenim de hepsi duruyor bu hafta yavaştan yıkayayım artık diyorum. Çantam hazır olsa kafam rahat olacak artık
Yok yok duralim cokta uzerlerine gitmeyelim benceOna ben de denk geliyorum , cezbetmedi değil doğumdan sonra düşünebilirimgünlük hayatı pratikleştirecek her türlü şeye karşı ilgim var eğer onu da su an alırsam benim kocam gerçekten kurar kocalar kulübünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?