- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Istersen martin ilk haftası yada ikinci haftası yap cnm çok geç olmasın ama bebislerin ne zmaan geleceği belli olmaz cnm çantan hazır olsun ama mutlakaAcaba ben şimdiden yıkayıp dolabına yerleştirsem hastane çantasını hazırlasam tozlanır mı doğuma kadar sizce. Martın ortasında beşiğinin malzemelerini yıkarım sadece diye düşündüm ama grubumuzun güzel bayanlarının fikirleri önemli tabiki benim için ❤❤
Benimkiler hep burçlarda baza kaldırdım yıkadıktan sonra cnmAcaba ben şimdiden yıkayıp dolabına yerleştirsem hastane çantasını hazırlasam tozlanır mı doğuma kadar sizce. Martın ortasında beşiğinin malzemelerini yıkarım sadece diye düşündüm ama grubumuzun güzel bayanlarının fikirleri önemli tabiki benim için ❤❤
Zaten çok eşya boşuna ağırlık olacak cnm fazla birseye gerek kalmiyorBen de korkuyorum yalan yok, hele dün arkadaşım doğum yapınca eyvah dedim sıra bana geldi ben nasıl yapıcam doğumu diye düşünmeye başladımodayı bu hafta bitirmek istiyorum . Ben oda takımı almadım , evdeki boş odaya beyaz ahşap beşik ve 6 çekmeceli şifonyer aldım . Onun dışında tek kişilik yatağım ve misafir dolabım var onlara yer belirleyip düzenlicem . Hastane çantama da az bir eşya koyucam çünkü benim hastane her şeyi veriyor ben sadece diş fırçası-macunu kendime ait bakım ürünlerimi koyucam bu kadar . Hepsini haftasonuna kadar hazır edip doğumu beklemeye başlamak istiyorum insallah yetiştiririm
Oo sen bitirmişsin artıkBizde iyiyiz her şey yolunda tatlım.
Eksikler benim bir iki parça kaldı onları alınca çantayı da kapatacağım :)
Çalışıyorum 4 martta izne ayrılacağım sonra dinleneceğim bende inşallah.
Az kaldı meleklerimize kavuşacağız
Senin ne kadar güzelmiş canım ya. Çantamda eksik kaldı mı derdin yokBen de korkuyorum yalan yok, hele dün arkadaşım doğum yapınca eyvah dedim sıra bana geldi ben nasıl yapıcam doğumu diye düşünmeye başladımodayı bu hafta bitirmek istiyorum . Ben oda takımı almadım , evdeki boş odaya beyaz ahşap beşik ve 6 çekmeceli şifonyer aldım . Onun dışında tek kişilik yatağım ve misafir dolabım var onlara yer belirleyip düzenlicem . Hastane çantama da az bir eşya koyucam çünkü benim hastane her şeyi veriyor ben sadece diş fırçası-macunu kendime ait bakım ürünlerimi koyucam bu kadar . Hepsini haftasonuna kadar hazır edip doğumu beklemeye başlamak istiyorum insallah yetiştiririm
Şimdi kendi isteğimle sezeryan seçmek de istemiyorum. Korka korka gitcez artıkTabi canim hepsi bi kerede olmuyor. Ben robotu evlenirken aldim, kurutmayi evlendikten 1bucuk sene sonra. Simdi bebisin masraflari cok, eylule kadar biraz rahata erince almayi dusunuyorum. Pratik seylere bayiliyorum ya. Evim temiz duzenliyken benden huzurlusu mutlusu yok. E haliyle o ruh hali esime cocuguma da yansir. O yuzden imkan el verdikve alinmasi taraftariyim.
Ben de senin gibiydim normal dogum derdim ama bana da 29.haftada kafasi gobek deliginin tam altinda diyince bi korku hali olusmadi degil.
Oo sen bitirmişsin artıko güzel günlere de sağlıkla huzurla kavuşalım inşallah. Sağ salim alalım yavrularımızı kucaklarımıza
Yat canım bol bol yat çalıştığın günlerin acısını çıkarErken yapmak istedim çünkü dinlenmek istiyorum.
İzne çıkınca 2 gün hiç bir şey yapmadan yatmak istiyorum
Yok yok kendini korkutma çok fazla . Regl sancısı gibi bir şey dedi arkadaşım , o da korkuyordu ama Allah gerçekten o an bi güç veriyor üstesinden geliyorsun dedi. Biz çok güçlüyüz yapabilirizSenin ne kadar güzelmiş canım ya. Çantamda eksik kaldı mı derdin yokannem diyor sancın tutar doğuma gidersen bana hemen söyleme. Ben seni o halde görmeye dayanamam diyor. Dedim o kadar kötü mü yaa
Allah diğer çocuklarına da sağlıklı ömürler versin canımÖyle cnm tabi akliniza takilan seyleri biliyorsam yanitlarim seve seveama insan her hamilelikte her bebekte daha ilk çocuğumuz gibi oluyo
Yat canım bol bol yat çalıştığın günlerin acısını çıkarsonra dinlenmek zor olcak bizim için
Tamam canım en iyisi o zaman martın ilk haftası yıkamak beşiği deIstersen martin ilk haftası yada ikinci haftası yap cnm çok geç olmasın ama bebislerin ne zmaan geleceği belli olmaz cnm çantan hazır olsun ama mutlakabende bi besik örtüsünü falan yıkamadım cnm onları kontrole gidip geldikten sonra yıkarım diye düşünüyorum martin 2. Haftası falan
İnşallah canım. Hepimizin çok kolay doğumları olur ve burda güzel güzel anlatırız ❤❤Yok yok kendini korkutma çok fazla . Regl sancısı gibi bir şey dedi arkadaşım , o da korkuyordu ama Allah gerçekten o an bi güç veriyor üstesinden geliyorsun dedi. Biz çok güçlüyüz yapabiliriz
Ben şimdiden konuşuyorum oğlumla. Benim oğlum çok uslu olcak annesini hiç üzmücek falan diyeHerkes öyle diyor canavar mı doğuracağız diyorum bende
Ben şimdiden konuşuyorum oğlumla. Benim oğlum çok uslu olcak annesini hiç üzmücek falan diye
Sağol cnm Allah razı olsun Rabbim herkesin evladını korusun insAllahAllah diğer çocuklarına da sağlıklı ömürler versin canım
YaaRoborock S5 ve S6 arasındayım ben de. Ama şimdi önceliğim kurutma oldubir kaç ay sonra da onu alırız inşallah.
Ama kullanan memnun kalan birine denk gelmek iyi oldu. Doğru markadayım o zaman
Duygulandım mesajını okuyunca
Gebeliğim ikizken ilk haftalarda kız ve erkek olursa Derin ve Doruk koyarız diyorduk eşimle
O yüzden ben oyumu Doruk tan yana kullanıyorum
Teşekkür ederimSağol cnm Allah razı olsun hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun cnm iki isimde güzel hayırlısıyla sağlıkla gelsin pasaniz
Gerçektende gucluyuz cnm bende ilk kızımda normal doğum yaptım ama benim kızımın ciğerleri gelişmiyordu doktor alalım bir sorun olmaz dedi bizde kabul ettik 2 santim acilmam vardı sandım falan yoktu gece 10 da yarış yaptık suni sancı bağladılar ve o şekilde sancılarım arttı sürekli dolaştım durdum sandım geldiği zaman bir yeri tutup bacaklarımı açıp ıkınıyordum sadece taksitten düşmüştüm gece 3 te suyumu patlattılar ve açılma daha cabuk olmaya başladı sabah 10 da doğurdum.kizimi doğduğu an yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz kızlarYok yok kendini korkutma çok fazla . Regl sancısı gibi bir şey dedi arkadaşım , o da korkuyordu ama Allah gerçekten o an bi güç veriyor üstesinden geliyorsun dedi. Biz çok güçlüyüz yapabiliriz
Aynen cnm hayırlısıyla bi başlasak çabucak bitiriyoruz işleri sonrasındada artık bekleriz bebisleriTamam canım en iyisi o zaman martın ilk haftası yıkamak beşiği de
Benim.büyük kızım çok akıllıydı ya beni hiç yormuyordu ikizlerimde akillilardi ama 2 bebek olunca haliyle bir tik daha zor oluyo ben bu beyefendiden korkuyorum açıkçası eltim ve gorumcem doğum yaptı onların çocukları hiç durmuyo dahada korktu gözüm zamane çocukları bence hep uyaniklarHerkes öyle diyor canavar mı doğuracağız diyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?