2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Istersen martin ilk haftası yada ikinci haftası yap cnm çok geç olmasın ama bebislerin ne zmaan geleceği belli olmaz cnm çantan hazır olsun ama mutlakabende bi besik örtüsünü falan yıkamadım cnm onları kontrole gidip geldikten sonra yıkarım diye düşünüyorum martin 2. Haftası falan

Benimkiler hep burçlarda baza kaldırdım yıkadıktan sonra cnm

Zaten çok eşya boşuna ağırlık olacak cnm fazla birseye gerek kalmiyor

Oo sen bitirmişsin artık o güzel günlere de sağlıkla huzurla kavuşalım inşallah. Sağ salim alalım yavrularımızı kucaklarımıza

Senin ne kadar güzelmiş canım ya. Çantamda eksik kaldı mı derdin yok annem diyor sancın tutar doğuma gidersen bana hemen söyleme. Ben seni o halde görmeye dayanamam diyor. Dedim o kadar kötü mü yaa

Şimdi kendi isteğimle sezeryan seçmek de istemiyorum. Korka korka gitcez artık sağlıkla gelsinler de çekeriz sancıyı da herkes gibi artık

Senin ne kadar güzelmiş canım ya. Çantamda eksik kaldı mı derdin yok annem diyor sancın tutar doğuma gidersen bana hemen söyleme. Ben seni o halde görmeye dayanamam diyor. Dedim o kadar kötü mü yaa
Yok yok kendini korkutma çok fazla . Regl sancısı gibi bir şey dedi arkadaşım , o da korkuyordu ama Allah gerçekten o an bi güç veriyor üstesinden geliyorsun dedi. Biz çok güçlüyüz yapabiliriz

Tamam canım en iyisi o zaman martın ilk haftası yıkamak beşiği de

Yok yok kendini korkutma çok fazla . Regl sancısı gibi bir şey dedi arkadaşım , o da korkuyordu ama Allah gerçekten o an bi güç veriyor üstesinden geliyorsun dedi. Biz çok güçlüyüz yapabiliriz
İnşallah canım. Hepimizin çok kolay doğumları olur ve burda güzel güzel anlatırız ❤❤

Yaa ne olucak sizin
Sağol cnm Allah razı olsun hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun cnm iki isimde güzel hayırlısıyla sağlıkla gelsin pasaniz
Teşekkür ederim

Gerçektende gucluyuz cnm bende ilk kızımda normal doğum yaptım ama benim kızımın ciğerleri gelişmiyordu doktor alalım bir sorun olmaz dedi bizde kabul ettik 2 santim acilmam vardı sandım falan yoktu gece 10 da yarış yaptık suni sancı bağladılar ve o şekilde sancılarım arttı sürekli dolaştım durdum sandım geldiği zaman bir yeri tutup bacaklarımı açıp ıkınıyordum sadece taksitten düşmüştüm gece 3 te suyumu patlattılar ve açılma daha cabuk olmaya başladı sabah 10 da doğurdum.kizimi doğduğu an yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz kızlar

Tamam canım en iyisi o zaman martın ilk haftası yıkamak beşiği de
Aynen cnm hayırlısıyla bi başlasak çabucak bitiriyoruz işleri sonrasındada artık bekleriz bebislerizaten nisanda ramazan var nisanda hiçbirşey yapamayiz

Herkes öyle diyor canavar mı doğuracağız diyorum bende
Benim.büyük kızım çok akıllıydı ya beni hiç yormuyordu ikizlerimde akillilardi ama 2 bebek olunca haliyle bir tik daha zor oluyo ben bu beyefendiden korkuyorum açıkçası eltim ve gorumcem doğum yaptı onların çocukları hiç durmuyo dahada korktu gözüm zamane çocukları bence hep uyaniklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…