- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Benim.büyük kızım çok akıllıydı ya beni hiç yormuyordu ikizlerimde akillilardi ama 2 bebek olunca haliyle bir tik daha zor oluyo ben bu beyefendiden korkuyorum açıkçası eltim ve gorumcem doğum yaptı onların çocukları hiç durmuyo dahada korktu gözüm zamane çocukları bence hep uyaniklar
Valla bende öyle dua ediyorum aile içinde en akıllı üslü çocuklar benimkiler diğerleri canavar gibiler korkuyorum yinedeYeni nesil bebeler biraz fena oluyorlar
Ama sen yine de olumlu düşün canım sakin olacak diye dua edelim
Masallah ne güzel o yürüyüşler sayesinde sende kolay ve güzel bir doğum yaşarsın. Normal doğum sonrası vucud çok güzel toparlaniyor ben kızımda 61 den 83 kiloya çıktım ve sonra 56 kiloya kadar kilo verdim. Süre olarak 1 buçuk yılda verdim ama hic doğum yapmamış gibi 34 -36 beden bir anneydimEvet biz hamileliğimizin basından beri yürüyüş yapıyoruz beraber, YouTube da hamile egzersizleri var onları takip ettik yaptık ama onun suyunun 32.haftasında azaldığını öğrendik , doktor yatması gerektiğini söyledi ve son 5 haftasını hep yatarak geçirmek zorunda kaldı . Cok şükür buna rağmen rahat bir doğum yaptıBelki bundan önceki yürüyüşlerin de etkisi vardır tabi kısa sürede doğum yapmasında. Senin de 2.doğum olması bence mutlaka kolaylaştıracak,genelde ilk doğumun daha zor olduğunu söylüyorlar
Ama ya nasıl güzel foto bu bizim evde hafta sonu temizlik vardı. Eşim soylene söylene evi temizlediIlk 2bucuk ay mecbur anne yaninda uyuyacak sonra istanbul'a gecince direk odasinda uyutmaya calisacagim insallah basarabilirim canim.
Kesinlikle etkisinde kaldim, izmir'de havalar guzellesti valla, h.sonu hic evde durmadim gezdim yurudum ve magnezyum alma ihtiyaci bile duymadim. Benim vucut evde kaldikca yoruluyor onu anladim. Ben 38-39 arasi dogururum gibime geliyor bu mart ayi da her h.sonu cikacagim, zaten ege denizine asik olmamak mumkun degil
Ev islerini de saldim, bi sekilde hal olacak ya aman cok takmiyorum
Canim zaten senede kac kere yorgan yikiyoruz kiSahsen ben yaza girince yorganimi yikayip hurca koyuyorum, eylulde tekrar cikariyorum o kadar. O yuzden cok buyuk kapasiteli almaya gerek yok, dedigin gibi su pis goruntuyu azaltmak oldukca yeterli. Ben mesela dun sabah salonun ortasina koyu renklileri astim. Eve de gec geldim bu sabah katladim ama bir suru toooooz. Salonu supurmek zorunda kaldim. Kurutma cidden supurmeyi aza indiriyor. Robot mu kurutmami dersen tabiki de kurutma onceligin olsun.
Ben geçen hafta yıkadım ütüledim harca koyup dolaba kaldırdım hiç birsey olmaz mis gibi kalır.Acaba ben şimdiden yıkayıp dolabına yerleştirsem hastane çantasını hazırlasam tozlanır mı doğuma kadar sizce. Martın ortasında beşiğinin malzemelerini yıkarım sadece diye düşündüm ama grubumuzun güzel bayanlarının fikirleri önemli tabiki benim için ❤❤
Dolap kokusu oluyor çamaşırlarda o güzel kokusu kalmıyor maalesef. Toz da olur bence. Daha önce yazmıştım ben yıkamış olsam vakumlu hurca koyardım. Arkadaşlar ütüsü bozulur dediler ama vakumlamadan da oluyor. Misafir nevresimlerini o şekilde sakladım ben kokusu gitmiyorAcaba ben şimdiden yıkayıp dolabına yerleştirsem hastane çantasını hazırlasam tozlanır mı doğuma kadar sizce. Martın ortasında beşiğinin malzemelerini yıkarım sadece diye düşündüm ama grubumuzun güzel bayanlarının fikirleri önemli tabiki benim için ❤❤
İnşallah hem güzel bir doğum yaşarım hem de aldığım kiloları verebilirimMasallah ne güzel o yürüyüşler sayesinde sende kolay ve güzel bir doğum yaşarsın. Normal doğum sonrası vucud çok güzel toparlaniyor ben kızımda 61 den 83 kiloya çıktım ve sonra 56 kiloya kadar kilo verdim. Süre olarak 1 buçuk yılda verdim ama hic doğum yapmamış gibi 34 -36 beden bir anneydimisallah bunda da öyle olur kilolar gider. Su an 13 kilodayim.
Benimkiler de o şekilde bekliyor , yıkandı ütülendi boyutlarına göre hurçlara kondu . Kokuları geçmedi hala mis gibi kokuyorDolap kokusu oluyor çamaşırlarda o güzel kokusu kalmıyor maalesef. Toz da olur bence. Daha önce yazmıştım ben yıkamış olsam vakumlu hurca koyardım. Arkadaşlar ütüsü bozulur dediler ama vakumlamadan da oluyor. Misafir nevresimlerini o şekilde sakladım ben kokusu gitmiyor
48 kilo civarıydım
Haliyle herşey pratikleşince aileye zaman da daha fazla oluyorTabi canim hepsi bi kerede olmuyor. Ben robotu evlenirken aldim, kurutmayi evlendikten 1bucuk sene sonra. Simdi bebisin masraflari cok, eylule kadar biraz rahata erince almayi dusunuyorum. Pratik seylere bayiliyorum ya. Evim temiz duzenliyken benden huzurlusu mutlusu yok. E haliyle o ruh hali esime cocuguma da yansir. O yuzden imkan el verdikve alinmasi taraftariyim.
Ben de senin gibiydim normal dogum derdim ama bana da 29.haftada kafasi gobek deliginin tam altinda diyince bi korku hali olusmadi degil.
Tabi ağır kokulu deterjanla yıkandıysa birkaç gün açık bekletmek mantıklı. Çıkarana kadarda temiz toz olmadan beklerBenimkiler de o şekilde bekliyor , yıkandı ütülendi boyutlarına göre hurçlara kondu . Kokuları geçmedi hala mis gibi kokuyorama doğumdan birkaç zaman önce dolaba yerleştirip kokularının geçmesini sağlamak daha iyi bence bebişler rahatsız olabilir kokudan
Ben en son çocukken o kilodaydım sanırımHayatım boyunca hiç bir zaman şu kiloda olamadım manolya
Ben en son çocukken o kilodaydım sanırım
Doktorlarimiz sezeryani gerekli gorurse soyler zaten. Bile bile sezeryan secmeyelim. Eskiden doktor sezeryan derse sorgula baska doktorun fikrini al kafasindaydim, simdi 37de cati muayenesinde sezeryan derse hic sorgulamam direk tarih belirlerim kafasindayim.Şimdi kendi isteğimle sezeryan seçmek de istemiyorum. Korka korka gitcez artıksağlıkla gelsinler de çekeriz sancıyı da herkes gibi artık
Oh esinin eline saglik, erkekler yaparlar ama soylenirlerde olsunAma ya nasıl güzel foto bu bizim evde hafta sonu temizlik vardı. Eşim soylene söylene evi temizledidışarı çıkamadık. Zaten çıkmam da tehlikeli malum bebis aşağıda. Bol yürüyüş yap insan daha sağlıklı oluyor.
Ben de 50kilo ile evlendim, pandemi, evlilik ve Turkiye yaradi 55-56ya ciktim. Herkes boyle daha iyisin eski kilona dusme dedi. Ardindan hamilelik olustu. Ilkte kilo almiyorum diye uzuluyodumİnşallah hem güzel bir doğum yaşarım hem de aldığım kiloları verebilirimBen normalde cok zayıf bi insanım 48 kilo civarıydım önceden . Hamile kalmadan hemen öncesinde kendimi zorlayarak biraz kilo alıp 52 ye çıkmıştım . Şimdi 65 kiloya yaklaştım kendimi cok yadırgıyorum hiç alışkın değilim , hiçbir kıyafetim de olmuyor eşimin dolabına dadanmış haldeyim eski zayıf halime dönmek istemiyorum ama 52-55 kg arasına sabitleyip o şekilde devam etmek istiyorum insallah verebilirim kiloları
Verirsin cnm hiç korkma doğumdan sonra zaten bi 4 5 kilo falan doğumda gidiyo cnm ve çok kilo almamışsın zaten cnm bebislerle uğraşırken veriyo insan hemen bide sen yürüyüş falanda yapıyorsun daha cabuk verirsin kiloları cnmİnşallah hem güzel bir doğum yaşarım hem de aldığım kiloları verebilirimBen normalde cok zayıf bi insanım 48 kilo civarıydım önceden . Hamile kalmadan hemen öncesinde kendimi zorlayarak biraz kilo alıp 52 ye çıkmıştım . Şimdi 65 kiloya yaklaştım kendimi cok yadırgıyorum hiç alışkın değilim , hiçbir kıyafetim de olmuyor eşimin dolabına dadanmış haldeyim eski zayıf halime dönmek istemiyorum ama 52-55 kg arasına sabitleyip o şekilde devam etmek istiyorum insallah verebilirim kiloları
Ben hep cok zayiftim, nasilki fazla kilo psikolojik olarak kotu etkiliyor zayif olmakta oyle. 25e kadar 45 kiloydum. Kisin elbise giyince 2-3 tane kulotlu corap giyerdim bacaklarim kalin gorunsun diyeSanırsam bende
45 çok ütopik bir rakam benim için beynim bile algılayamaz
Valla bende 57 kiloya kadar düştüm.ama manolya kadar zayıf olmadimHayatım boyunca hiç bir zaman şu kiloda olamadım manolya
Ben hep cok zayiftim, nasilki fazla kilo psikolojik olarak kotu etkiliyor zayif olmakta oyle. 25e kadar 45 kiloydum. Kisin elbise giyince 2-3 tane kulotlu corap giyerdim bacaklarim kalin gorunsun diyeHerkes cok zayifsin, kollarin kirilacak gibi derdi uzulurdum. Esim sevgililik doneminde belinden tutunca yok hissi yasiyodum sana iyi baktim be diye havalara giriyor.
Aynen benim de öyleSanırsam bende
45 çok ütopik bir rakam benim için beynim bile algılayamaz
Valla bende 57 kiloya kadar düştüm.ama manolya kadar zayıf olmadimolsun böylede guzeliz ben genel olarak 60 62 kilodayım hep boyumda 1.68
Yaş ilerledikçe kilo artıyor ister istemez. Ben üniversitede 43 kiloydum. 28 yaşlarda 49-50 kiloydum. Şimdi 34 yaşımdaydım. 54 ile hamile kaldım. Kilo almak için bir çabam yok aynı yiyorum ama kilom artıyor. Eskiden kilo almak için deli gibi yerdimBen hep cok zayiftim, nasilki fazla kilo psikolojik olarak kotu etkiliyor zayif olmakta oyle. 25e kadar 45 kiloydum. Kisin elbise giyince 2-3 tane kulotlu corap giyerdim bacaklarim kalin gorunsun diyeHerkes cok zayifsin, kollarin kirilacak gibi derdi uzulurdum. Esim sevgililik doneminde belinden tutunca yok hissi yasiyodum sana iyi baktim be diye havalara giriyor.
Evet ya çok ağır koku olmaması lazım bende çamaşırlarıma çok aşırı deterjan koymuyorum zaten hem fazla koyunca çamaşırlarda kalabiliyo deterjan kalintisiTabi ağır kokulu deterjanla yıkandıysa birkaç gün açık bekletmek mantıklı. Çıkarana kadarda temiz toz olmadan beklerAblam ilk yeğenimde sanırım üni babyle yıkamıştı, tabi hiç kısmamış basmış deterjanı Bebek doğdu hastanedeyiz, sezeryan olduğu için bebeği memeye tutturamadı kendisi. Ben hem bebeği tutuyorum hem memeyi ağzına sokmaya çalışıyorum. Yarım saat eğildim üzerinde, o koku beni çarptı resmen. Başta evet çok güzel kokuyor ama insanı daraltıyor. Hem o koku hem hastane kokusu 3 gün kendime gelemedim bebekleri düşünemiyorum o yüzden. Bunu bildiğim için kokusuz deterjan aldım, bebişimin kendi kokusu yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?