2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aynen benim de öyle en az 62lere düşmüştüm onda da iş konusu vardı aşırı stresten yemek yiyemedim 3 kilo vermiştim 3-4 günde. ilk ve tek kilomu etkileyen sıkıntım odur

Biz yemek için yaşayanlardanız
Diyete başlayıp 1 gün sonra bozuyorum haaha
O kadar zayıf olmak imkansız ya benim annem falan da iri yani.

Yakışmıyor ladyciğim güzel durmuyor

Bende 49 kiloyla başladım şuan 66 yı geçmek üzereyim, biraz üzülüyorum inşallah verebilirim bu kiloları. Kollarım bile kalınlaştı çok inceydi eskiden, daha birkaç kilo daha alırım muhtemelen kaçla tamamlayacağım merak ediyorum

Evet ya çok ağır koku olmaması lazım bende çamaşırlarıma çok aşırı deterjan koymuyorum zaten hem fazla koyunca çamaşırlarda kalabiliyo deterjan kalintisi
Kendimize bile yumuşatıcıyı 2 yemek kaşığı kadar koyuyordum, şimdi onu da bıraktım. Eşimin çamaşırlarına koyuyorum arada. Fazlası bayıyor artık

Ya bu eşlerin tabirlerine çok gülüyorum ya benim eşim son 3 haftaya kadar kızıyordu ne biçim hamilesin göbeğin bile yok diye yemiyorsun falan diyordu şimdi toparlandim göğüs cıktı bide kalcam büyüdü yageçen dedim al diyordun diyordun işte göbeğinde cıktı kalçada bana diyo sen böyle güzelsin

Bizim aileden geliyo demek ki hem yeme sevgisi hem de kilo. Sağlık olsun da bacım napalım bizim kaderimizde bu oğlum babasına çekse bari

Eşim beni bu halimle seviyorsa cidden güzelim
Senin 3 çocuğa göre kilon çok iyi canım.
Ben 3 tane doğursam fil gibi olurum herhalde
Ya bende çok aşırı zayıflamak istemiyorum cnm yüzüm hemen cokuyo ağzım kocaman oluyo 60 62 falan iyi benim için benim.hafif basenlerim var

Bizim aileden geliyo demek ki hem yeme sevgisi hem de kilo. Sağlık olsun da bacım napalım bizim kaderimizde bu oğlum babasına çekse bari

Benim adam benden daha beter
Onun yüzünden de aldım kiloları
Önceden o yerken ben hayır diyordum şimdi bana da getirir misin diyorum

Aman salla yavrum ya nasılsa çocuk doğunca gidecek yani :)

Ya kızlar sizde çok zayıfsınız hepiniz ya benim eltimde ufak tefek 47 kilo falan boyuda kısa aynı yaştayız ama ben ondan büyük görünüyorum o daha cocuk gibi

Ya bende çok aşırı zayıflamak istemiyorum cnm yüzüm hemen cokuyo ağzım kocaman oluyo 60 62 falan iyi benim için benim.hafif basenlerim var

Basen güzeldir seksi durursun :)
Benim göğüslerim çok küçüktü eşim bu halinden çok memnun
Adam umarım böyle kalır diye dua ediyor hahaha

Yavrum benim hedefim 60 valla seni tebrik ediyorum

Ya yapı iri olunca zaten istesemde o kadar zayıf olamıyorsun olsanda yakışmıyo cnm

Kızlar sanliurfa da bayanlar genellikle evlendikten sonra kendilerini salıyorlar evlendikten sonra baya kilo alan bayan var çok şükür ben onlardan değilim etraftan çok ben rahatsız oluyorum biraz kilo alsam diyorum bu ne hal böyle kendi kendime hemen veriyorum

Ya senin rahatlığına bayılıyorum ya valla çok takdir ediryorum

Ya kızlar sizde çok zayıfsınız hepiniz ya benim eltimde ufak tefek 47 kilo falan boyuda kısa aynı yaştayız ama ben ondan büyük görünüyorum o daha cocuk gibi
Evet eskiden çok zayıftım.1.67 boyum. 54-55 ideal şimdilik ki eşime göre yine çok zayıfım. Ben akademisyenim. Okulda beni öğrenci sanıyolar bi de spor giymeyi seviyorum yüzüm falan da küçük. İyice karışıyorum ergenlerin arasında

Benim kocam da sever yemeyi ama sadece göbekten alıyor. Vücudu güzel poposu falan taş gibidir söylemesi ayıp aynen ya ben takılmıyorum aslında, hamilelikte çok almadım ben. Zaten vardı üzerine koydum. 72 falandı en başında şuan 82yim doğurunca gidiyor diyorlar

Ya senin rahatlığına bayılıyorum ya valla çok takdir ediryorum

Geçen evde karnım çok sertleşti.
Yattım geçmedi, uzandım falan ne yaptıysam geçmedi yani.
Eşim çok korktu doktora gidelim falan dedim en basiti doğururum korkma.

Ne doğurması nasıl kolay diyorsun dedi adamın rengi gitti

Basen güzeldir seksi durursun :)
Benim göğüslerim çok küçüktü eşim bu halinden çok memnun
Adam umarım böyle kalır diye dua ediyor hahaha

Yavrum benim hedefim 60 valla seni tebrik ediyorum
Valla benim göğüslerim iyi bizim evde en büyük göğüs benimdi tabi benim bacılarınki küçüktü evlendim küçüldü zavallılarım eşimde diyo kalçaların böyle güzel senle esin favori çiftlerimdensiniz ya diyalogunuz muhtesem maşallah size

Ben 70lerde evlendim, sonra 78i gördüm. Evde olunca yemeden de alıyor insan. Sonra şükür 72ye düştüm. Hızlı kilo verebilen biri değilim biraz da o yüzden oluyor. Yoksa boyum 1.65 olmasına rağmen 64lerde çok beğeniyorum kendimi. İnşallah doğum sonrası düşerim o kilolara

Gel bacım sarılalım
Ben ilk ay 4 kilo almıştım düşün artık
Umurumda da değil yuvarlanıp geziyorum

Uykusuz geceler, emzirme derken gidecek beybisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…