- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Aynen benim de öyleen az 62lere düşmüştüm onda da iş konusu vardı aşırı stresten yemek yiyemedim 3 kilo vermiştim 3-4 günde. ilk ve tek kilomu etkileyen sıkıntım odur
Bende 49 kiloyla başladım şuan 66 yı geçmek üzereyim, biraz üzülüyorum inşallah verebilirim bu kiloları. Kollarım bile kalınlaştı çok inceydi eskiden, daha birkaç kilo daha alırım muhtemelen kaçla tamamlayacağım merak ediyorumİnşallah hem güzel bir doğum yaşarım hem de aldığım kiloları verebilirimBen normalde cok zayıf bi insanım 48 kilo civarıydım önceden . Hamile kalmadan hemen öncesinde kendimi zorlayarak biraz kilo alıp 52 ye çıkmıştım . Şimdi 65 kiloya yaklaştım kendimi cok yadırgıyorum hiç alışkın değilim , hiçbir kıyafetim de olmuyor eşimin dolabına dadanmış haldeyim eski zayıf halime dönmek istemiyorum ama 52-55 kg arasına sabitleyip o şekilde devam etmek istiyorum insallah verebilirim kiloları
Kendimize bile yumuşatıcıyı 2 yemek kaşığı kadar koyuyordum, şimdi onu da bıraktım. Eşimin çamaşırlarına koyuyorum arada. Fazlası bayıyor artıkEvet ya çok ağır koku olmaması lazım bende çamaşırlarıma çok aşırı deterjan koymuyorum zaten hem fazla koyunca çamaşırlarda kalabiliyo deterjan kalintisi
Ya bu eşlerin tabirlerine çok gülüyorum yaBen dedim ya hiç olmadım.
Zaten sporla uğraştım profesyonel olarak o yüzden zayıf değil de iri kıyımdım diyeyim
Hala da öyleyim şuan görsen baya iri kıyımım
En düşük kilom evlenmeden önce 58di.
1.70 boyum herkes çöktün dedi.
Şimdi de 87 yim maşallahım var
Eşimde tosunum diye seviyor jhajajaaj
Bizim aileden geliyo demek kiBiz yemek için yaşayanlardanız
Diyete başlayıp 1 gün sonra bozuyorum haaha
O kadar zayıf olmak imkansız ya benim annem falan da iri yani.
Yakışmıyor ladyciğim güzel durmuyor
Ya bende çok aşırı zayıflamak istemiyorum cnm yüzüm hemen cokuyo ağzım kocaman oluyo 60 62 falan iyi benim için benim.hafif basenlerim varEşim beni bu halimle seviyorsa cidden güzelim
Senin 3 çocuğa göre kilon çok iyi canım.
Ben 3 tane doğursam fil gibi olurum herhalde
Bizim aileden geliyo demek kihem yeme sevgisi hem de kilo. Sağlık olsun da bacım napalım bizim kaderimizde bu oğlum babasına çekse bari
Ya kızlar sizde çok zayıfsınız hepiniz ya benim eltimde ufak tefek 47 kilo falan boyuda kısa aynı yaştayız ama ben ondan büyük görünüyorum o daha cocuk gibiYaş ilerledikçe kilo artıyor ister istemez. Ben üniversitede 43 kiloydum. 28 yaşlarda 49-50 kiloydum. Şimdi 34 yaşımdaydım. 54 ile hamile kaldım. Kilo almak için bir çabam yok aynı yiyorum ama kilom artıyor. Eskiden kilo almak için deli gibi yerdimmetabolizma yavaşlayınca yemene gerek kalmıyor
Ya bu eşlerin tabirlerine çok gülüyorum yabenim eşim son 3 haftaya kadar kızıyordu ne biçim hamilesin göbeğin bile yok diye yemiyorsun falan diyordu şimdi toparlandim göğüs cıktı bide kalcam büyüdü ya geçen dedim al diyordun diyordun işte göbeğinde cıktı kalçada bana diyo sen böyle güzelsin
Ya bende çok aşırı zayıflamak istemiyorum cnm yüzüm hemen cokuyo ağzım kocaman oluyo 60 62 falan iyi benim için benim.hafif basenlerim var
Ya yapı iri olunca zaten istesemde o kadar zayıf olamıyorsun olsanda yakışmıyo cnmBiz yemek için yaşayanlardanız
Diyete başlayıp 1 gün sonra bozuyorum haaha
O kadar zayıf olmak imkansız ya benim annem falan da iri yani.
Yakışmıyor ladyciğim güzel durmuyor
Aynen bende az koyuyorum sadece biraz güzel koksun diye ekliyorumKendimize bile yumuşatıcıyı 2 yemek kaşığı kadar koyuyordum, şimdi onu da bıraktım. Eşimin çamaşırlarına koyuyorum arada. Fazlası bayıyor artık
Ya yapı iri olunca zaten istesemde o kadar zayıf olamıyorsun olsanda yakışmıyo cnm
Kızlar sanliurfa da bayanlar genellikle evlendikten sonra kendilerini salıyorlar evlendikten sonra baya kilo alan bayan var çok şükür ben onlardan değilim etraftan çok ben rahatsız oluyorum biraz kilo alsam diyorum bu ne hal böyle kendi kendime hemen veriyorumBizim aileden geliyo demek kihem yeme sevgisi hem de kilo. Sağlık olsun da bacım napalım bizim kaderimizde bu oğlum babasına çekse bari
Ya senin rahatlığına bayılıyorum ya valla çok takdir ediryorumBenim adam benden daha beter
Onun yüzünden de aldım kiloları
Önceden o yerken ben hayır diyordum şimdi bana da getirir misin diyorum
Aman salla yavrum ya nasılsa çocuk doğunca gidecek yani :)
Evet eskiden çok zayıftım.1.67 boyum. 54-55 ideal şimdilik ki eşime göre yine çok zayıfım. Ben akademisyenim. Okulda beni öğrenci sanıyolarYa kızlar sizde çok zayıfsınız hepiniz ya benim eltimde ufak tefek 47 kilo falan boyuda kısa aynı yaştayız ama ben ondan büyük görünüyorum o daha cocuk gibi
Benim kocam da sever yemeyi ama sadece göbekten alıyor. Vücudu güzel poposu falan taş gibidir söylemesi ayıpBenim adam benden daha beter
Onun yüzünden de aldım kiloları
Önceden o yerken ben hayır diyordum şimdi bana da getirir misin diyorum
Aman salla yavrum ya nasılsa çocuk doğunca gidecek yani :)
Ya senin rahatlığına bayılıyorum ya valla çok takdir ediryorum
Valla benim göğüslerim iyi bizim evde en büyük göğüs benimdi tabi benim bacılarınki küçüktü evlendim küçüldü zavallılarımBasen güzeldir seksi durursun :)
Benim göğüslerim çok küçüktü eşim bu halinden çok memnun
Adam umarım böyle kalır diye dua ediyor hahaha
Yavrum benim hedefim 60 valla seni tebrik ediyorum
Ben 70lerde evlendim, sonra 78i gördüm. Evde olunca yemeden de alıyor insan. Sonra şükür 72ye düştüm. Hızlı kilo verebilen biri değilim biraz da o yüzden oluyor. Yoksa boyum 1.65 olmasına rağmen 64lerde çok beğeniyorum kendimi. İnşallah doğum sonrası düşerim o kilolaraKızlar sanliurfa da bayanlar genellikle evlendikten sonra kendilerini salıyorlar evlendikten sonra baya kilo alan bayan var çok şükür ben onlardan değilim etraftan çok ben rahatsız oluyorum biraz kilo alsam diyorum bu ne hal böyle kendi kendime hemen veriyorum
Benim kocam da sever yemeyi ama sadece göbekten alıyor. Vücudu güzel poposu falan taş gibidir söylemesi ayıpaynen ya ben takılmıyorum aslında, hamilelikte çok almadım ben. Zaten vardı üzerine koydum. 72 falandı en başında şuan 82yim doğurunca gidiyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?