2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Oh oh severim öyle iltifatları
Kuşum ben normalde de çok severim böyle takılmayı, espriyi yani ondan alınmam eşim de sağ olsun oda komiktir.
Yuvarlanıp gidiyoruz onunla

Rabbim hepimizin ağzının tadını bozmasın

Maşallah cnm sana minyon tipli insanları çok seviyorum benim annemde minyondur biz annemin yanında ablası gibi duruyoruz

Bana da şimdiden herkes abla, teyze diyor
Düşün artık ne kadar iriyim

Kız valla benim kocada taş gibi bacaklar çubuk gibi göbek falan yok baya fit bir vucudu var bende cok sukur oyle kilolu degilim uyum sagliyoruz hafif ayva gobegim var sezeryandan sonra spor falan yapmadim tabi ama iyiyim yanibende çok kilo almıyorum hamilelikte Allahtan cabuk veriyorum kilolari

Maşallah cnm sana minyon tipli insanları çok seviyorum benim annemde minyondur biz annemin yanında ablası gibi duruyoruz
olsun senin kilon da çok iyi. Üstelik kaç doğum yapmışsın. Benim ilk gebeliğim. Bu yaşa kadar vücudum sarsılmadı hiç doğumda sonra belli olacak artık minyon muyum yuvarlak mıyım

Maşallah sana cnm Rabbim her zaman böyle olmanı nasip etsin urfada bir tabir var "hulku geniş"diye rahat olup cabuk sinirlenmeyen herşeyde hemen panik olmayan insanlar için denir insAllah seninde hep hulkum geniş olur

Şanslısınız ne güzel biz de iyiyiz şuan yanyana gelince. Doğumdan sonra ne olacak bakalım

Düşersin cnm zaten çocukla uğraşmak çok vakit aliyo bazen yemek bile yiyemiyorsun ben ama dikkat et lohusalık zamanında kilo almamaya çalış cnm çünkü anneler her şeyi tepiyorlar şunu ye bunu ye mecbur yemek zorunda kalıyorsun bol bol sıvı tüket sıvı şeyler hem hazmı kolaylaştırıp hemde süt yapiyo özelliklede su

Amin cnm inşallah ama böyle çiftleri çok beğeniyorum Rabbim her zaman böyle huzurlu olmanızı nasip etsin cnmespirili insanları çok seviyorum bende genel olarak çoğu şeyi dalgaya alırım karşıdakine yansitmam ama kafamda çok kurarım söylediğin şeylerde bile acaba yanlış anlasildimi diye düşünüp duruyorum

Çok ince düşünürsen kendini üzersin.
Hayat kısa boş ver sal bazı şeyleri, gül geç.

olsun senin kilon da çok iyi. Üstelik kaç doğum yapmışsın. Benim ilk gebeliğim. Bu yaşa kadar vücudum sarsılmadı hiç doğumda sonra belli olacak artık minyon muyum yuvarlak mıyım
Valla ben genel olarak çok kilo almıyorum ki sürekli koşuşturmaca içindeyim çok kolay kolay oturamıyorum cnm ya yorulsam bile işlerimi yarim birakamiyorum ya valla hiç üzülme doğumdan sonra cabuk veriliyo kilolar

Çok ince düşünürsen kendini üzersin.
Hayat kısa boş ver sal bazı şeyleri, gül geç.

Maalesef benim sorunlarımdan biri o çok ince düşünüyorum kimseyi kırmamaya çalışıyorum ama hayat yaşadıkça bazı şeyleri boşvermek öğretiyi cnm

Yok canım benim annem zorlayan bir insan değildir öyle. Ben darlanmaya da gelemem zaten huyunu bilir. Su konusunu biliyorum şimdi bile çok içmeye çalışıyorum. Önce sağlıklı olalım hem biz ben bebişlerimiz, kilo konusuna takılmıyorum pek.

En iyisi cnm benim gorumcem hamileyken baya baya kilo aldı göbek resmen gorumcemde önce kapıdan giriyordu su an 5 aylık bebeği gayet güzel kilo verdi takılmamak gerekiyo cnm

Hayır ya göbek falan kalmıyor , arkadaşım peşpeşe 2 tane erkek çocuk doğurdu sonuncusunu ekimde doğurdu . Sıfır göbek sıfır basen hiç takma kafana ben de yıllarca o kadar çok uğraştım ki hiper tiroidim var o yüzden alamıyordum kilo , şimdi hazır alabilmişken bir daha 40 lı kilolara düşmemek için uğraşıcam ama 60 lı kilolarda da kalmak istemem komple dolap değiştirmek zorunda kalırım cok masraf 52-55 aralığına yeniden yerleşsem ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…