- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Valla benim göğüslerim iyi bizim evde en büyük göğüs benimdi tabi benim bacılarınki küçüktü evlendim küçüldü zavallılarımeşimde diyo kalçaların böyle güzel senle esin favori çiftlerimdensiniz ya diyalogunuz muhtesem maşallah size
Maşallah cnm sanaEvet eskiden çok zayıftım.1.67 boyum. 54-55 ideal şimdilik ki eşime göre yine çok zayıfım. Ben akademisyenim. Okulda beni öğrenci sanıyolarbi de spor giymeyi seviyorum yüzüm falan da küçük. İyice karışıyorum ergenlerin arasında
Evet eskiden çok zayıftım.1.67 boyum. 54-55 ideal şimdilik ki eşime göre yine çok zayıfım. Ben akademisyenim. Okulda beni öğrenci sanıyolarbi de spor giymeyi seviyorum yüzüm falan da küçük. İyice karışıyorum ergenlerin arasında
Gel bacım sarılalım
Ben ilk ay 4 kilo almıştım düşün artık
Umurumda da değil yuvarlanıp geziyorum
Uykusuz geceler, emzirme derken gidecek beybisi
Kız valla benim kocada taş gibi bacaklar çubuk gibi göbek falan yok baya fit bir vucudu var bende cok sukur oyle kilolu degilim uyum sagliyoruz hafif ayva gobegim var sezeryandan sonra spor falan yapmadim tabi ama iyiyim yaniBenim kocam da sever yemeyi ama sadece göbekten alıyor. Vücudu güzel poposu falan taş gibidir söylemesi ayıpaynen ya ben takılmıyorum aslında, hamilelikte çok almadım ben. Zaten vardı üzerine koydum. 72 falandı en başında şuan 82yim doğurunca gidiyor diyorlar
Maşallah cnm sanaminyon tipli insanları çok seviyorum benim annemde minyondur biz annemin yanında ablası gibi duruyoruz
Maşallah sana cnm Rabbim her zaman böyle olmanı nasip etsin urfada bir tabir var "hulku geniş"diye rahat olup cabuk sinirlenmeyen herşeyde hemen panik olmayan insanlar için denir insAllah seninde hep hulkum geniş olurGeçen evde karnım çok sertleşti.
Yattım geçmedi, uzandım falan ne yaptıysam geçmedi yani.
Eşim çok korktu doktora gidelim falan dedim en basiti doğururum korkma.
Ne doğurması nasıl kolay diyorsun dedi adamın rengi gitti
Şanslısınız ne güzelKız valla benim kocada taş gibi bacaklar çubuk gibi göbek falan yok baya fit bir vucudu var bende cok sukur oyle kilolu degilim uyum sagliyoruz hafif ayva gobegim var sezeryandan sonra spor falan yapmadim tabi ama iyiyim yanibende çok kilo almıyorum hamilelikte Allahtan cabuk veriyorum kilolari
Düşersin cnm zaten çocukla uğraşmak çok vakit aliyo bazen yemek bile yiyemiyorsun ben ama dikkat et lohusalık zamanında kilo almamaya çalış cnm çünkü anneler her şeyi tepiyorlar şunu ye bunu ye mecbur yemek zorunda kalıyorsun bol bol sıvı tüket sıvı şeyler hem hazmı kolaylaştırıp hemde süt yapiyo özelliklede suBen 70lerde evlendim, sonra 78i gördüm. Evde olunca yemeden de alıyor insan. Sonra şükür 72ye düştüm. Hızlı kilo verebilen biri değilim biraz da o yüzden oluyor. Yoksa boyum 1.65 olmasına rağmen 64lerde çok beğeniyorum kendimi. İnşallah doğum sonrası düşerim o kilolara
Bana da şimdiden herkes abla, teyze diyor
Düşün artık ne kadar iriyim
Amin cnm inşallah ama böyle çiftleri çok beğeniyorum Rabbim her zaman böyle huzurlu olmanızı nasip etsin cnmOh oh severim öyle iltifatları
Kuşum ben normalde de çok severim böyle takılmayı, espriyi yani ondan alınmam eşim de sağ olsun oda komiktir.
Yuvarlanıp gidiyoruz onunla
Rabbim hepimizin ağzının tadını bozmasın
Amin cnm inşallah ama böyle çiftleri çok beğeniyorum Rabbim her zaman böyle huzurlu olmanızı nasip etsin cnmespirili insanları çok seviyorum bende genel olarak çoğu şeyi dalgaya alırım karşıdakine yansitmam ama kafamda çok kurarım söylediğin şeylerde bile acaba yanlış anlasildimi diye düşünüp duruyorum
Valla ben genel olarak çok kilo almıyorum ki sürekli koşuşturmaca içindeyim çok kolay kolay oturamıyorum cnm ya yorulsam bile işlerimi yarim birakamiyorumolsun senin kilon da çok iyi. Üstelik kaç doğum yapmışsın. Benim ilk gebeliğim. Bu yaşa kadar vücudum sarsılmadı hiç doğumda sonra belli olacak artık minyon muyum yuvarlak mıyım
gebelik döneminde dinleme boşver onları.iki kişilik yiyorsun . Kocam iri seviyor diyebilirsin
Hemen vermesinde birkaç aya verirsin cnm hiç korkmaŞanslısınız ne güzelbiz de iyiyiz şuan yanyana gelince. Doğumdan sonra ne olacak bakalım
Maalesef benim sorunlarımdan biri o çok ince düşünüyorum kimseyi kırmamaya çalışıyorum ama hayat yaşadıkça bazı şeyleri boşvermek öğretiyi cnmÇok ince düşünürsen kendini üzersin.
Hayat kısa boş ver sal bazı şeyleri, gül geç.
Yok canım benim annem zorlayan bir insan değildir öyle. Ben darlanmaya da gelemem zaten huyunu bilir. Su konusunu biliyorum şimdi bile çok içmeye çalışıyorum. Önce sağlıklı olalım hem biz ben bebişlerimiz, kilo konusuna takılmıyorum pek.Düşersin cnm zaten çocukla uğraşmak çok vakit aliyo bazen yemek bile yiyemiyorsun ben ama dikkat et lohusalık zamanında kilo almamaya çalış cnm çünkü anneler her şeyi tepiyorlar şunu ye bunu ye mecbur yemek zorunda kalıyorsun bol bol sıvı tüket sıvı şeyler hem hazmı kolaylaştırıp hemde süt yapiyo özelliklede su
Bakalım artıkHemen vermesinde birkaç aya verirsin cnm hiç korkma
En iyisi cnm benim gorumcem hamileyken baya baya kilo aldı göbek resmen gorumcemde önce kapıdan giriyordu su an 5 aylık bebeği gayet güzel kilo verdi takılmamak gerekiyo cnmYok canım benim annem zorlayan bir insan değildir öyle. Ben darlanmaya da gelemem zaten huyunu bilir. Su konusunu biliyorum şimdi bile çok içmeye çalışıyorum. Önce sağlıklı olalım hem biz ben bebişlerimiz, kilo konusuna takılmıyorum pek.
Hayır ya göbek falan kalmıyor , arkadaşım peşpeşe 2 tane erkek çocuk doğurdu sonuncusunu ekimde doğurdu . Sıfır göbek sıfır basen hiç takma kafanaBen de 50kilo ile evlendim, pandemi, evlilik ve Turkiye yaradi 55-56ya ciktim. Herkes boyle daha iyisin eski kilona dusme dedi. Ardindan hamilelik olustu. Ilkte kilo almiyorum diye uzuluyodumbu sabah ac karnina 64bucuk ciktim. Su son 1bucuk ayda 3 kilo kadar daha alirim diye dusunuyorum.Ama sorun degil bence yazin veririm. Benim tek korkum gobegimin kalmasi cunku ayva gobegim hep vardi zayif olmama ragmen. Erkek bebek gobek birakir diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?