2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Üzme canını veririz doğumdan sonra eminim ki . Mevsim de bahar, bebişleri alır yürüyüşe çıkarız sık sık . Kilo vermeye başlamak dipsiz kuyu gibi sadece şahsen ben düştükçe düşüyorum ve artık o kadar düşmek istemiyorum bi yerde durmam lazım bakalım başarabilecek miyim

Hayatım boyunca hiç bir zaman şu kiloda olamadım manolya
Hiç tavsiye etmiyorum zaten olmamalısın Allah o kiloya düşürmesin bence kimseyi , benim boyum da 167 ve 48 kilo ile hastaymışım gibi görünüyordum ama elimde değildi işte ah o tiroid… dünyayı yesem de kilo alamamak bence kilo verememekten daha kötü bişey. Bakalım uğrasıcam doğumdan sonra tekrar dibe gitmemek için

Bize gelebilirsin kilo almak için

Bu durum bende de vardı maalesef hayatmda hc sigara falan kullanmadm ama hamilelik dönemnde küle sizin gibi asırı meylettim ve sebebi kansızlık cıktı 2 gündür hastanede yatıyordum iki ünite kan takviyesi yapıldı. Smdi cktm ve ilqinc bi sekilde görüyorum cnm istemiyor. Hamilelik anemisi olmuşum.

Ya geçmiş olsun cnm iyi olmana sevindim bende kan testi yaptırdım kan seviyem düşük cıktı dedim günde 2 kan ilacini defa kullanıyorum doktorda şaşırdı kontrole gidince tekrar bi sorucam cnm

Ya geçmiş olsun cnm iyi olmana sevindim bende kan testi yaptırdım kan seviyem düşük cıktı dedim günde 2 kan ilacini defa kullanıyorum doktorda şaşırdı kontrole gidince tekrar bi sorucam cnm
Teşekkür ederim. Sorun ınsaallah. Benm ki baya düşmüş kan ilacı falan kurtarmaz dogumda masada kalırsın dedi bi kanszlıqn bu derece skntı olacagnı düşünmezdim.

Bizim de anneannemiz yıkadı ütüledi çamaşırları , sağolsun doldurmuş deterjanı hurçları hiç açmadan azıcık yanına yaklaşınca buram buram alıyorum kokusunu o yüzden birkaç gün açıkta bekletip kokuyu dağıtmak istiyorum. Kayınvalidem de deterjan olarak Green Clean göndermiş , çok yumuşak böyle ferah hafif bir kokusu var cok hoşuma gitti , yıkanmayan çamaşırları onunla yıkayıp ütülicem. Dediğin gibi bebişlerimizin kendi mis kokularından daha güzel bir koku yok zaten dünya üzerinde Doğsalar da koklasak artık

Teşekkür ederim. Sorun ınsaallah. Benm ki baya düşmüş kan ilacı falan kurtarmaz dogumda masada kalırsın dedi bi kanszlıqn bu derece skntı olacagnı düşünmezdim.
Sen tam kötü olmuşsun cnm ama çok şükür ki iyi olmuşsun Rabbim bir daha yasatmasin insAllah cnm bende martin 2. Haftası gidicem kontrole bakıcaz artık cnm

Elhamdülillah. Sizin o kdr ciddi değildir ınsaallah.
InsAllah cnm bu aralar kollarımda uyusmalarda oluyor hatta annemler kayinvalidem hep der pekmez tüket midem rahatsız diye yiyemiyorum normalde rahatsız hamileliktede 2 kat oldu yanmasi agrisi falan o yüzden pekmez falan yiyemiyorum

Biz de alali birkac ay oldu Arcelik 810 KM. Anakucagindan sonra bunda da ortak ciktik Arada ne fark varmis ben de merak ettim, cok memnunum keske daha once alsaymisim diyorum hep.

InsAllah cnm bu aralar kollarımda uyusmalarda oluyor hatta annemler kayinvalidem hep der pekmez tüket midem rahatsız diye yiyemiyorum normalde rahatsız hamileliktede 2 kat oldu yanmasi agrisi falan o yüzden pekmez falan yiyemiyorum
Pekmez bnm de mideme dokunuyo o hissi biliyorum ama doktor aldıgın kana güvenme pekmez hurma vs yemen lazım dedi bizimkilerde görev edindi zorla veriyolar :)

Yok kuşum 35 te çıkacağım ben 37'ye kadar çalışacak arkadaşımız var M mllen rekor onda
Memur olmak varmış bu hayatta

Biz de alali birkac ay oldu Arcelik 810 KM. Anakucagindan sonra bunda da ortak ciktik Arada ne fark varmis ben de merak ettim, cok memnunum keske daha once alsaymisim diyorum hep.
Sen de güle güle kullan canım
Valla gerçekten ihtiyaç oldu artık. Benim gördüğüm bir wifi özelliği bir de nem sensörü var 820 de farklı olan. Onlar da hani ne işe yarar eşim bakacak bir. Ama muhtemelen 810 uygun olur bizim için de bu masraf döneminde

M mllen Arkadasima annesi hediye airfryer almis patates ve tavuk yaptim cok lezzetsiz oldu letgoda satsam mi falan dedi. Damak tadi da iyidir lezzetsiz diyosa oyledir. Sasirdim instamomlar ove ove bitiremiyor cunku Kullanim kilavuzunu vs okumadan yapmis takipteyim iyice kullansin size de soylerim alalim almayalim diye

Ben de görüyorum hep bunu aklımda ama sırada çok ihtiyaç var
Bunu bir de inşallah Çınar bir yaşına girdikten sonra hani daha bizimle beraber aynı yemekleri yiyeceği zamanlarda alırım diye düşünüyorum. Bizim için bir kaç ay geç olması birşey değiştirmez de o sağlıklı başlar en azından

Yaa ne olucak sizin

Teşekkür ederim
Biz şimdi Çınar koyuyoruz canım. Ben yine Doruk dedim de eşim Derin/Doruk ikilisini çok benimsemiş. Hani zaten unutmayız elbet diğerini kaybettiğimizi ama Doruk’u kullanmak ekstra hatırlatıcı olur mu ki acaba dedi. Öyle vazgeçtik Doruk’tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…