- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Üzme canını veririz doğumdan sonra eminim ki . Mevsim de bahar, bebişleri alır yürüyüşe çıkarız sık sık . Kilo vermeye başlamak dipsiz kuyu gibi sadece şahsen ben düştükçe düşüyorum ve artık o kadar düşmek istemiyorum bi yerde durmam lazım bakalım başarabilecek miyimBende 49 kiloyla başladım şuan 66 yı geçmek üzereyim, biraz üzülüyorum inşallah verebilirim bu kiloları. Kollarım bile kalınlaştı çok inceydi eskiden, daha birkaç kilo daha alırım muhtemelen kaçla tamamlayacağım merak ediyorum
Hiç tavsiye etmiyorum zaten olmamalısınHayatım boyunca hiç bir zaman şu kiloda olamadım manolya
Hiç tavsiye etmiyorum zaten olmamalısınAllah o kiloya düşürmesin bence kimseyi , benim boyum da 167 ve 48 kilo ile hastaymışım gibi görünüyordum ama elimde değildi işte ah o tiroid… dünyayı yesem de kilo alamamak bence kilo verememekten daha kötü bişey. Bakalım uğrasıcam doğumdan sonra tekrar dibe gitmemek için
millet zayıflamak için detoks kampına gider benimki de tam tersi misaliBize gelebilirsin kilo almak için
millet zayıflamak için detoks kampına gider benimki de tam tersi misaliteklif güzel düşünücem bunu
Bu durum bende de vardı maalesef hayatmda hc sigara falan kullanmadm ama hamilelik dönemnde küle sizin gibi asırı meylettim ve sebebi kansızlık cıktı 2 gündür hastanede yatıyordum iki ünite kan takviyesi yapıldı. Smdi cktm ve ilqinc bi sekilde görüyorum cnm istemiyor. Hamilelik anemisi olmuşum.Valla bende anlamadım ya psikopat gibi kul istiyorum sürekli para dilenen dilenciler gibi elim açık sigara içen aile fertlerinin yanında ellerim açık duruyorum ayaklı kul tablası oldumhatta gorumcem diyo sen ne ara bu hale düştün şoklardayım diye
Ya geçmiş olsun cnm iyi olmana sevindim bende kan testi yaptırdım kan seviyem düşük cıktı dedim günde 2 kan ilacini defa kullanıyorum doktorda şaşırdı kontrole gidince tekrar bi sorucam cnmBu durum bende de vardı maalesef hayatmda hc sigara falan kullanmadm ama hamilelik dönemnde küle sizin gibi asırı meylettim ve sebebi kansızlık cıktı 2 gündür hastanede yatıyordum iki ünite kan takviyesi yapıldı. Smdi cktm ve ilqinc bi sekilde görüyorum cnm istemiyor. Hamilelik anemisi olmuşum.
Teşekkür ederim. Sorun ınsaallah. Benm ki baya düşmüş kan ilacı falan kurtarmaz dogumda masada kalırsın dedi bi kanszlıqn bu derece skntı olacagnı düşünmezdim.Ya geçmiş olsun cnm iyi olmana sevindim bende kan testi yaptırdım kan seviyem düşük cıktı dedim günde 2 kan ilacini defa kullanıyorum doktorda şaşırdı kontrole gidince tekrar bi sorucam cnm
Bizim de anneannemiz yıkadı ütüledi çamaşırları , sağolsun doldurmuş deterjanı hurçları hiç açmadan azıcık yanına yaklaşınca buram buram alıyorum kokusunuTabi ağır kokulu deterjanla yıkandıysa birkaç gün açık bekletmek mantıklı. Çıkarana kadarda temiz toz olmadan beklerAblam ilk yeğenimde sanırım üni babyle yıkamıştı, tabi hiç kısmamış basmış deterjanı Bebek doğdu hastanedeyiz, sezeryan olduğu için bebeği memeye tutturamadı kendisi. Ben hem bebeği tutuyorum hem memeyi ağzına sokmaya çalışıyorum. Yarım saat eğildim üzerinde, o koku beni çarptı resmen. Başta evet çok güzel kokuyor ama insanı daraltıyor. Hem o koku hem hastane kokusu 3 gün kendime gelemedim bebekleri düşünemiyorum o yüzden. Bunu bildiğim için kokusuz deterjan aldım, bebişimin kendi kokusu yeter
Sen tam kötü olmuşsun cnm ama çok şükür ki iyi olmuşsun Rabbim bir daha yasatmasin insAllah cnmTeşekkür ederim. Sorun ınsaallah. Benm ki baya düşmüş kan ilacı falan kurtarmaz dogumda masada kalırsın dedi bi kanszlıqn bu derece skntı olacagnı düşünmezdim.
Elhamdülillah. Sizin o kdr ciddi değildir ınsaallah.Sen tam kötü olmuşsun cnm ama çok şükür ki iyi olmuşsun Rabbim bir daha yasatmasin insAllah cnmbende martin 2. Haftası gidicem kontrole bakıcaz artık cnm
InsAllah cnm bu aralar kollarımda uyusmalarda oluyorElhamdülillah. Sizin o kdr ciddi değildir ınsaallah.
Biz de alali birkac ay oldu Arcelik 810 KM. Anakucagindan sonra bunda da ortak ciktikCanım muhtemelen Arçelik 810 KM veya 820 KMW alacağım. Sadece 2bin gibi bir fiyat farkı var. Aradaki farklar değer mi 2bine onu araştıracak eşim.
Benim tüm beyaz eşyalarım Arçelik. Servis konusunda da çok memnunum bugüne kadar. O yüzden yine Arçelik ten gideceğim. Bir de ben biraz obsesifim aynı marka düzen olması tercihim olur her zaman. Hatta özelliklerinden bağımsız gönlüm sırf çamaşır makineme daha çok benziyor diye 820 KMW de şuanki bence 2bin farka da değer bu
Ama neyseki eşim mantıklı bir insan. Son kararı o verecek
Pekmez bnm de mideme dokunuyo o hissi biliyorum ama doktor aldıgın kana güvenme pekmez hurma vs yemen lazım dedi bizimkilerde görev edindi zorla veriyolar :)InsAllah cnm bu aralar kollarımda uyusmalarda oluyorhatta annemler kayinvalidem hep der pekmez tüket midem rahatsız diye yiyemiyorum normalde rahatsız hamileliktede 2 kat oldu yanmasi agrisi falan o yüzden pekmez falan yiyemiyorum
forevermorrenk Canim mesajini alintilamamisim da icimizde en cok sen calistin gibi geliyo ya sen izne ayrilinca ben rahatlicam yeminle
Ben covid idari iznindeydim bugun tam 32+0 im calisabilir raporu alip ise basladim bakalim ne kadar dayanabilicem
Sen de güle güle kullan canımBiz de alali birkac ay oldu Arcelik 810 KM. Anakucagindan sonra bunda da ortak ciktikArada ne fark varmis ben de merak ettim, cok memnunum keske daha once alsaymisim diyorum hep.
Ben de görüyorum hep bunu aklımda ama sırada çok ihtiyaç varO Obayrampembemanolya @celiklady
Aklinizi bi baska pratik seyle daha karistirayimSon zamanlar da instamom'lar air fryer o kadar cok ovuyolar ki. Kofte tavuk sebze cok pratik oluyormus ve bulasik makinasinda yikaniyormus. Ama fiyatlari cok pahali ya 5bin lira kadar ocak ve davlumbaz kirlenmiyor rahat oluyo diyolar. Birde balkonda priziniz varsa hic evin ici de kokmaz diyolar. Dun esimle baktik, surekli bisey cikariyosun dedi, hakli da ama aklimda bu urun ciddi manada var. Bebisin ihtiyaclari bitsin eylul gibi bunu almayi dusunuyorum. Benporsiyonluk kofte tavuk falan buzlugumda bulunduruyorum, calisiyorken ve bebekle cok pratik olur diye dusundum.
Biz şimdi Çınar koyuyoruz canım. Ben yine Doruk dedim de eşim Derin/Doruk ikilisini çok benimsemiş. Hani zaten unutmayız elbet diğerini kaybettiğimizi ama Doruk’u kullanmak ekstra hatırlatıcı olur mu ki acaba dedi. Öyle vazgeçtik Doruk’tanYaane olucak sizin
Teşekkür ederim
Yaaa banada pekmez yolları gözüktü desene ya sağol bilgilendirdigin için cnmPekmez bnm de mideme dokunuyo o hissi biliyorum ama doktor aldıgın kana güvenme pekmez hurma vs yemen lazım dedi bizimkilerde görev edindi zorla veriyolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?