Darısı başımıza olsun:) biraz da metabolizma ile ilgili tabi. Gider gider inanıyorumEn iyisi cnm benim gorumcem hamileyken baya baya kilo aldı göbek resmen gorumcemde önce kapıdan giriyordu su an 5 aylık bebeği gayet güzel kilo verdi takılmamak gerekiyo cnm
Ben burdan aldım o kokuyuBizim de anneannemiz yıkadı ütüledi çamaşırları , sağolsun doldurmuş deterjanı hurçları hiç açmadan azıcık yanına yaklaşınca buram buram alıyorum kokusunuo yüzden birkaç gün açıkta bekletip kokuyu dağıtmak istiyorum. Kayınvalidem de deterjan olarak Green Clean göndermiş , çok yumuşak böyle ferah hafif bir kokusu var cok hoşuma gitti , yıkanmayan çamaşırları onunla yıkayıp ütülicem. Dediğin gibi bebişlerimizin kendi mis kokularından daha güzel bir koku yok zaten dünya üzerinde Doğsalar da koklasak artık
Canim senin boyun var, kilo cok belli etmez ki, hem dogumdan cikarken en az 4-5 kilo gidiyomus. Emzirirken de baya kilo veriliyomus. 10 kilon rahat gider. Erkekler cok zayif kadin sevmiyo zaten ben onu anladim.Ben dedim ya hiç olmadım.
Zaten sporla uğraştım profesyonel olarak o yüzden zayıf değil de iri kıyımdım diyeyim
Hala da öyleyim şuan görsen baya iri kıyımım
En düşük kilom evlenmeden önce 58di.
1.70 boyum herkes çöktün dedi.
Şimdi de 87 yim maşallahım var
Eşimde tosunum diye seviyor jhajajaaj
Ben de neler neler denemistim kilo alayim diye ama asla alamiyordum.Yaş ilerledikçe kilo artıyor ister istemez. Ben üniversitede 43 kiloydum. 28 yaşlarda 49-50 kiloydum. Şimdi 34 yaşımdaydım. 54 ile hamile kaldım. Kilo almak için bir çabam yok aynı yiyorum ama kilom artıyor. Eskiden kilo almak için deli gibi yerdimmetabolizma yavaşlayınca yemene gerek kalmıyor
Insallah ikimizde tekrar ayni kilomuza duseriz. Zaten onumuz yaz bebekler evde bunalir bol bol cikariz kilolar da gider.Hayır ya göbek falan kalmıyor , arkadaşım peşpeşe 2 tane erkek çocuk doğurdu sonuncusunu ekimde doğurdu . Sıfır göbek sıfır basen hiç takma kafanaben de yıllarca o kadar çok uğraştım ki hiper tiroidim var o yüzden alamıyordum kilo , şimdi hazır alabilmişken bir daha 40 lı kilolara düşmemek için uğraşıcam ama 60 lı kilolarda da kalmak istemem komple dolap değiştirmek zorunda kalırım cok masraf 52-55 aralığına yeniden yerleşsem ne güzel olur
Ben evden calismasam 32yi bile bekleyemezdim kizlar, surekli rapor alirdim kesin
Ay evet beni de bilgilendirirsen sevinirim cunku eylulde alayim diye kafaya koydum.M mllen Arkadasima annesi hediye airfryer almis patates ve tavuk yaptim cok lezzetsiz oldu letgoda satsam mi falan dedi. Damak tadi da iyidir lezzetsiz diyosa oyledir. Sasirdim instamomlar ove ove bitiremiyor cunkuKullanim kilavuzunu vs okumadan yapmis takipteyim iyice kullansin size de soylerim alalim almayalim diye
Ay ihtiyaclar bitmez bitmez ama napalim hayat yani ben evime biseyler alarak bu sekilde mutlu oluyorumBen de görüyorum hep bunu aklımda ama sırada çok ihtiyaç var
Bunu bir de inşallah Çınar bir yaşına girdikten sonra hani daha bizimle beraber aynı yemekleri yiyeceği zamanlarda alırım diye düşünüyorum. Bizim için bir kaç ay geç olması birşey değiştirmez de o sağlıklı başlar en azından
Amin cnm insAllahDarısı başımıza olsun:) biraz da metabolizma ile ilgili tabi. Gider gider inanıyorum
Dikkat et cnm ama dinlen biraz daha az zaman kaldı birde ondan bebek baskı falanda yapıyordur yorma kendini doktoruna bi danış istersen cnm geçmiş olsun cnmKızlar bir sorum olacak. Malum günde bir kaç kez sancım oluyor. Yazmıştım hafif bir bel ağrısı, makata baskı ve aşağıda sızlama oluyor sonra hepsi geçiyordu 1-2 dkka sürüyordu.
Bugün sadece aynı bel ağrısı var ama saatlerdir geçmiyor. Sancı gelip gider düzenli demişti doktorlar bu kalıcı kaç saattir. Sancı değilse dinlenince geçer yazıyor internette. Ama geçmiyor da. Şaştım ne yapacağımı. Parol içsem sorun olur mu acaba
Doğum sancısı böyle sürekli olur mu ki
Evet cnm normal doğumda kanama daha fazla oluyo ve sürekli ebe gelip kontrol ediyor ve karnına bastırıyor ki için tam temizlensin diye sezeryanda ilk iki gün fazla sonrasında azaliyo çünkü zaten sezeryan sırasında temizliyorlar rahmin içiniKızlar arkadaşım diyo ki mutlaka depend olsun yanında , kişiden kişiye değişiyor mu bilmiyorum o normal doğum yaptığı icin mi onu da bilmiyorum ama kanaması baya varmış . Dün özellikle cok olmuş bugün de devam ediyormuş . İlk 1 hafta böyle olur sonra azalır demiş doktor . Bir de dün doğumdan sonra doktor gelip karnına bastırmış, ondan sonra çoğalmış zaten kanama ,bunu da kasıtlı yapmış kirli kanı bir an önce atıp toparlanabilmesi için . Süt sağma pompası lazım olmuş mutlaka al yanında dursun dedi. Sizlere de fikir olur belki diye paylaşıyorum
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebisin cnm korkma benim büyük kızım 2500 kilo doğdu ikizlerde biri 2080 diğeri 2500 kilo doğdu bir sıkıntı olmadı kuvoze almadılar insAllah bir sıkıntı çıkmaz ilk kızımda banada ciğer geliştirici iğne yapılmıştı 1 ay erken doğu çünkü ciğerleri gelişmiyordu karnımda iyi düşün güzel düşün bir sıkıntı olmayacak insAllah güzel haberlerini verirsin vize cnm dualarımız sizinleHepinize çok teşekkür ederim kizlar 34+4 oluyoruz yarın alicaklar bebisi suyu kalmamış hiç tehlikeye atmayalım dediler 2700 yakın kilosu küvoze almazlar inşallah ciğer geliştirici yapıldı hafta sonu
Canim senin boyun var, kilo cok belli etmez ki, hem dogumdan cikarken en az 4-5 kilo gidiyomus. Emzirirken de baya kilo veriliyomus. 10 kilon rahat gider. Erkekler cok zayif kadin sevmiyo zaten ben onu anladim.Etli butlu seviyolar kesinlikle Ben kilo aldikca esim daha cok begeniyor valla
Kızlar arkadaşım diyo ki mutlaka depend olsun yanında , kişiden kişiye değişiyor mu bilmiyorum o normal doğum yaptığı icin mi onu da bilmiyorum ama kanaması baya varmış . Dün özellikle cok olmuş bugün de devam ediyormuş . İlk 1 hafta böyle olur sonra azalır demiş doktor . Bir de dün doğumdan sonra doktor gelip karnına bastırmış, ondan sonra çoğalmış zaten kanama ,bunu da kasıtlı yapmış kirli kanı bir an önce atıp toparlanabilmesi için . Süt sağma pompası lazım olmuş mutlaka al yanında dursun dedi. Sizlere de fikir olur belki diye paylaşıyorum
Hepinize çok teşekkür ederim kizlar 34+4 oluyoruz yarın alicaklar bebisi suyu kalmamış hiç tehlikeye atmayalım dediler 2700 yakın kilosu küvoze almazlar inşallah ciğer geliştirici yapıldı hafta sonu
Hayırlısıyla sağlıkla gelsinHepinize çok teşekkür ederim kizlar 34+4 oluyoruz yarın alicaklar bebisi suyu kalmamış hiç tehlikeye atmayalım dediler 2700 yakın kilosu küvoze almazlar inşallah ciğer geliştirici yapıldı hafta sonu
Kanama bir tık gözümü korkutmadı değilEvet cnm normal doğumda kanama daha fazla oluyo ve sürekli ebe gelip kontrol ediyor ve karnına bastırıyor ki için tam temizlensin diye sezeryanda ilk iki gün fazla sonrasında azaliyo çünkü zaten sezeryan sırasında temizliyorlar rahmin içini
Evet hastane de veriyormuş aslında lohusa pedi gibi bişey ama dependden daha memnun kalmış hastaneninkilerde rahat edememiş,kullanmamış. Yanımıza atıştırmalık şeyler de almak gerek , benimki almamış unutmuş dün kan şekeri cok düşmüş doğumdan sonra kötü olmuş.Bende kesinlikle alacağım.
Herkes çok memnun kalmış.
Sezeryanla doğum yapanlar bile kullandım demiş ha kanama kişiye göre değişir o ayrı ama kullanım açısından çok memnun kalmışlar.
Süt sağma da öyle eğer almayanlar olduysa şırınganın ucunu kesip yine süt sağma makinesi görevi de yapıyor.
Hayırlısıyla kucağınıza alin insallah. Su azligi hep var miydi sizde. Kacinci ayda olduHepinize çok teşekkür ederim kizlar 34+4 oluyoruz yarın alicaklar bebisi suyu kalmamış hiç tehlikeye atmayalım dediler 2700 yakın kilosu küvoze almazlar inşallah ciğer geliştirici yapıldı hafta sonu
Korkma cnm doğum yaptığın an varya yeniden doğmuş gibi oluyorsun sonra senin yanına getiriyorlar bak bebeğine diyorlar sen kucağına alıyorsun emziriyorsun o sana muhtaç biliyorsun çok güzel bir duygu bir haftaya tam toparlaniyorsun cnmKanama bir tık gözümü korkutmadı değiltam bi cesaret geliyo korkularımı yeniyorum sonra benimki yazıyor karnıma bastılar çok kanıyorum bak hazırlıklı ol diyo hop başa dönüyorum ama hiçbir şeyden korkma hayatının aşkıyla tanışacaksın her şeyi unutacaksın sonrasında dedi tekrar bi yumuşadım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?