2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Dikkat et cnm ama dinlen biraz daha az zaman kaldı birde ondan bebek baskı falanda yapıyordur yorma kendini doktoruna bi danış istersen cnm geçmiş olsun cnm

Dinleniyorum aslında ama geçmiyor. Parol aldım çok az hafifledi sadece. Bir de çok sık idrara çıkmaya başladım. Biraz daha takip edeceğim olmadı arayacağım doktoru. Yanlış birşey yapmak istemiyorum evde bekleyip ondan korkuyorum. Yoksa çekerim ağrıyı yapcak birşey yok yeterki kalsın biraz daha

Hepinize çok teşekkür ederim kizlar 34+4 oluyoruz yarın alicaklar bebisi suyu kalmamış hiç tehlikeye atmayalım dediler 2700 yakın kilosu küvoze almazlar inşallah ciğer geliştirici yapıldı hafta sonu
Maşallah canım kilosu da haftası da iyi çok şükür gönlünü ferah tut dualarımız seninle sağlıkla gelsin inşallah

Aaa çok doğru dedin canım benim hiç aklıma gelmemişti

Aynen cnm bu zamana kadar geldin doktorunla konuş cnm benim insAllah ciddî bir durum yoktur

Bana kalsa ben 32 de bırakacağım ama hem işleri devredemedim hem de yöneticim biraz daha idare etmem konusunda ısrarcı bu izinlerin dönüşü de olacak diye sesimi çıkartmadım ben de mecburen

Olsun bana göre daha az çalıştığın için idare et hepsi doğumdan sonraya aktarılır.
Ben günde 10.30 saat çalışıyorum yani git gel derken 12 saat oluyor daha fazla dayanamam diye 35 tamam diyorum

Olsun bana göre daha az çalıştığın için idare et hepsi doğumdan sonraya aktarılır.
Ben günde 10.30 saat çalışıyorum yani git gel derken 12 saat oluyor daha fazla dayanamam diye 35 tamam diyorum
Çok şükür bu hafta itibariyle evden çalışmaya başladım. Çiğli-Gaziemir arası gidip gelmekten yollarda bayılacağım sanıyordum günde 10 saat de ben çalışıyorum ama 15 dk bile fazla olması korkunç yorucu geliyor, sabır ve güç diliyorum sana

Bende eşimin dolaba dadandim ses çıkarmıyor garibim kendime gömlek qldim ama bayan reyonundakilerin kolları kisa geldi bende erkek reyonundan qldim seneye sen giyersin qskim dedim biz ikimizde zayıf ve uzunuz
Ağrı kesici icme sanci gerçek olursa anlamazsın süre tutman önemli, kaç saat sürüyor onu bilmen lazim. Mutlaka doktorunla konuş.
Hepinize çok teşekkür ederim kizlar 34+4 oluyoruz yarın alicaklar bebisi suyu kalmamış hiç tehlikeye atmayalım dediler 2700 yakın kilosu küvoze almazlar inşallah ciğer geliştirici yapıldı hafta sonu
Hadi hayırlısı isallah saglikla al bebegini kucağına
Bende normal yaptım 2 gün çok kanama geldi ama sonra hemen azaldı normal peder yetti. Kişiden kişiye değişir durum. Emzirdikce insan çok acıkıyor meyve , bisküvi meyve suyu gibi şeyler iyi geliyor. Hafif tatlı şeyler süt yapıyor hemde kan şekerini düzenliyor.

Arkadaşlar birşey soracağım size, ben bu tekmeleri çok fazla ve sert şekilde acıtacak sekilde hissediyorum, yanlış mı duruyorum bebek rahatsız mı oluyor ondan mı böyleyim bilgisi olan var mı? Düz şekilde koltukta oturunca vajinaya doğru baskı hissediyorum yine canım yanıyor bu sancı degil galiba Genelde sola doğru uzanır gibi yatıyorum bu en iyisi diye biliyorum ama... Sizce?

Ya ben de su kan olayina cok takiliyorum. Dogum zaten zor. Sonra surekli kanama kendimi pis hissettirecek daha da bitkin bi ruh haline sokacak

Bana kalsa ben 32 de bırakacağım ama hem işleri devredemedim hem de yöneticim biraz daha idare etmem konusunda ısrarcı bu izinlerin dönüşü de olacak diye sesimi çıkartmadım ben de mecburen
Ne gicik bi yonetici tipi doktorum 32de calisamazsin dese ne yapacakti sanki. Kendini iyi hissediyosan son ana kadar calismak iyi, izinlerini toplu kullanirsin. Ben o yuzden 37ye kadar calisicam. Bebekten sonra izine daha cok ihtiyacim olur diye.

Canim benimki de son 1 haftadir sert gecisler yapiyor. Bence kilolari artti ve yerleri daraldi diyedir. Bana da doktorum ozellikle soluna uzan ama sag da yapabilirsin demisti. Sirt ustu yatmak istersen de bazen yat zaten rahatsiz olup sola veya saga yonelirsin dedi. Gercekten de oyle oluyor.

Ya napicagimi şaşırdım hem evet hareket güzel hem de biraz dursun diyorum uf uf

Ne gicik bi yonetici tipi doktorum 32de calisamazsin dese ne yapacakti sanki. Kendini iyi hissediyosan son ana kadar calismak iyi, izinlerini toplu kullanirsin. Ben o yuzden 37ye kadar calisicam. Bebekten sonra izine daha cok ihtiyacim olur diye.
Ben de sadece o nedenle ses çıkarmadım. Baya gıcık başka doktora bile yollar neyse ki artık evdeyim görmeyeceğim her gün her gün

Ben de sadece o nedenle ses çıkarmadım. Baya gıcık başka doktora bile yollar neyse ki artık evdeyim görmeyeceğim her gün her gün
Meslegi nedir bu sahsin cidden inanamiyorum baska doktora yollar ne demek
Ay evden devam ettirdiyse harika valla rahat oluyor ben de evdeyim cogu zaman yatarak calisiyorum

Ya ben de su kan olayina cok takiliyorum. Dogum zaten zor. Sonra surekli kanama kendimi pis hissettirecek daha da bitkin bi ruh haline sokacak
Ben de çok takılıyorum ama yapacak bişey yok Normal doğum olursa 2-3 gün şiddetli oluyormuş sonra azalıyormuş baya , sezeryanda anladığım kadarıyla daha az miktar kanama oluyor . Ama bakıyorum bebeğini kucağına alan annelerin gözü ne kanama görüyor ne başka bir şey bence biz de umursamıcaz

Yok kuşum 35 te çıkacağım ben 37'ye kadar çalışacak arkadaşımız var M mllen rekor onda
Memur olmak varmış bu hayatta
Valla covid idari izni iyi oldu ama ben de simdi 32den 37ye kadar calisicam mecbur Asıl son haftalar daha cok ihtiyaci oluyormus insanin tuvalete gitmeye bile usenir oldum keske evden calisabilecegimiz islerimiz olsaymis

Ben de o karna bastirma olayindan korkuyorum ya. Doktoruma sorasim var olacak mi oyle birsey diye tanidigim dogum yapan kisilere sordum oyle birsey yapilmamis, kum torbasi konan duydum. Kum torbasindan daha az korkuyorum yani hemsire bastirmasina gore

Meslegi nedir bu sahsin cidden inanamiyorum baska doktora yollar ne demek
Ay evden devam ettirdiyse harika valla rahat oluyor ben de evdeyim cogu zaman yatarak calisiyorum
Ben de uyanıklık yaptım sonuna kadar çalışırım fakat sadece home office diye yaptığı saçmalıkları anlatsam roman olur neyse bunu kabul etti ya gayet güzel evdeki ilk günüm şahane geçti, oğlum da azıcık rahat dursa daha güzel olacak. Gerçekten gün geçtikçe çok sert hareketleri oluyor ve kaburgalarımı acıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…