Dikkat et cnm ama dinlen biraz daha az zaman kaldı birde ondan bebek baskı falanda yapıyordur yorma kendini doktoruna bi danış istersen cnm geçmiş olsun cnm
Maşallah canım kilosu da haftası da iyi çok şükür gönlünü ferah tut dualarımız seninleHepinize çok teşekkür ederim kizlar 34+4 oluyoruz yarın alicaklar bebisi suyu kalmamış hiç tehlikeye atmayalım dediler 2700 yakın kilosu küvoze almazlar inşallah ciğer geliştirici yapıldı hafta sonu
Aaaah ne doğru söylemişsin… memur olmak vardı bu hayatta… 37 ye kadar çalışacağım ben de ne yazık ki
Evet hastane de veriyormuş aslında lohusa pedi gibi bişey ama dependden daha memnun kalmış hastaneninkilerde rahat edememiş,kullanmamış. Yanımıza atıştırmalık şeyler de almak gerek , benimki almamış unutmuş dün kan şekeri cok düşmüş doğumdan sonra kötü olmuş.
Bana kalsa ben 32 de bırakacağım ama hem işleri devredemedim hem de yöneticim biraz daha idare etmem konusunda ısrarcı37 de çok ya ben 35 i bile zor görürüm
Aynen cnm bu zamana kadar geldin doktorunla konuş cnm benim insAllah ciddî bir durum yokturDinleniyorum aslında ama geçmiyor. Parol aldım çok az hafifledi sadece. Bir de çok sık idrara çıkmaya başladım. Biraz daha takip edeceğim olmadı arayacağım doktoru. Yanlış birşey yapmak istemiyorum evde bekleyip ondan korkuyorum. Yoksa çekerim ağrıyı yapcak birşey yok yeterki kalsın biraz daha
Maşallah canım kilosu da haftası da iyi çok şükür gönlünü ferah tut dualarımız seninlesağlıkla gelsin inşallah
Bana kalsa ben 32 de bırakacağım ama hem işleri devredemedim hem de yöneticim biraz daha idare etmem konusunda ısrarcıbu izinlerin dönüşü de olacak diye sesimi çıkartmadım ben de mecburen
Çok şükür bu hafta itibariyle evden çalışmaya başladım. Çiğli-Gaziemir arası gidip gelmekten yollarda bayılacağım sanıyordumOlsun bana göre daha az çalıştığın için idare et hepsi doğumdan sonraya aktarılır.
Ben günde 10.30 saat çalışıyorum yani git gel derken 12 saat oluyor daha fazla dayanamam diye 35 tamam diyorum
Bende eşimin dolaba dadandim ses çıkarmıyor garibimİnşallah hem güzel bir doğum yaşarım hem de aldığım kiloları verebilirimBen normalde cok zayıf bi insanım 48 kilo civarıydım önceden . Hamile kalmadan hemen öncesinde kendimi zorlayarak biraz kilo alıp 52 ye çıkmıştım . Şimdi 65 kiloya yaklaştım kendimi cok yadırgıyorum hiç alışkın değilim , hiçbir kıyafetim de olmuyor eşimin dolabına dadanmış haldeyim eski zayıf halime dönmek istemiyorum ama 52-55 kg arasına sabitleyip o şekilde devam etmek istiyorum insallah verebilirim kiloları
Ağrı kesici icme sanci gerçek olursa anlamazsın süre tutman önemli, kaç saat sürüyor onu bilmen lazim. Mutlaka doktorunla konuş.Kızlar bir sorum olacak. Malum günde bir kaç kez sancım oluyor. Yazmıştım hafif bir bel ağrısı, makata baskı ve aşağıda sızlama oluyor sonra hepsi geçiyordu 1-2 dkka sürüyordu.
Bugün sadece aynı bel ağrısı var ama saatlerdir geçmiyor. Sancı gelip gider düzenli demişti doktorlar bu kalıcı kaç saattir. Sancı değilse dinlenince geçer yazıyor internette. Ama geçmiyor da. Şaştım ne yapacağımı. Parol içsem sorun olur mu acaba
Doğum sancısı böyle sürekli olur mu ki
Hadi hayırlısı isallahHepinize çok teşekkür ederim kizlar 34+4 oluyoruz yarın alicaklar bebisi suyu kalmamış hiç tehlikeye atmayalım dediler 2700 yakın kilosu küvoze almazlar inşallah ciğer geliştirici yapıldı hafta sonu
Bende normal yaptım 2 gün çok kanama geldi ama sonra hemen azaldı normal peder yetti. Kişiden kişiye değişir durum. Emzirdikce insan çok acıkıyor meyve , bisküvi meyve suyu gibi şeyler iyi geliyor. Hafif tatlı şeyler süt yapıyor hemde kan şekerini düzenliyor.Evet hastane de veriyormuş aslında lohusa pedi gibi bişey ama dependden daha memnun kalmış hastaneninkilerde rahat edememiş,kullanmamış. Yanımıza atıştırmalık şeyler de almak gerek , benimki almamış unutmuş dün kan şekeri cok düşmüş doğumdan sonra kötü olmuş.
Ya ben de su kan olayina cok takiliyorum. Dogum zaten zor. Sonra surekli kanama kendimi pis hissettirecek daha da bitkin bi ruh haline sokacakKanama bir tık gözümü korkutmadı değiltam bi cesaret geliyo korkularımı yeniyorum sonra benimki yazıyor karnıma bastılar çok kanıyorum bak hazırlıklı ol diyo hop başa dönüyorum ama hiçbir şeyden korkma hayatının aşkıyla tanışacaksın her şeyi unutacaksın sonrasında dedi tekrar bi yumuşadım şimdi
Ne gicik bi yonetici tipiBana kalsa ben 32 de bırakacağım ama hem işleri devredemedim hem de yöneticim biraz daha idare etmem konusunda ısrarcıbu izinlerin dönüşü de olacak diye sesimi çıkartmadım ben de mecburen
Canim benimki de son 1 haftadir sert gecisler yapiyor. Bence kilolari artti ve yerleri daraldi diyedir. Bana da doktorum ozellikle soluna uzan ama sag da yapabilirsin demisti. Sirt ustu yatmak istersen de bazen yat zaten rahatsiz olup sola veya saga yonelirsin dedi. Gercekten de oyle oluyor.Arkadaşlar birşey soracağım size, ben bu tekmeleri çok fazla ve sert şekilde acıtacak sekilde hissediyorum, yanlış mı duruyorum bebek rahatsız mı oluyor ondan mı böyleyim bilgisi olan var mı? Düz şekilde koltukta oturunca vajinaya doğru baskı hissediyorum yine canım yanıyor bu sancı degil galiba Genelde sola doğru uzanır gibi yatıyorum bu en iyisi diye biliyorum ama... Sizce?
Ya napicagimi şaşırdım hem evet hareket güzel hem de biraz dursun diyorum uf ufCanim benimki de son 1 haftadir sert gecisler yapiyor. Bence kilolari artti ve yerleri daraldi diyedir. Bana da doktorum ozellikle soluna uzan ama sag da yapabilirsin demisti. Sirt ustu yatmak istersen de bazen yat zaten rahatsiz olup sola veya saga yonelirsin dedi. Gercekten de oyle oluyor.
Ben de sadece o nedenle ses çıkarmadım. Baya gıcıkNe gicik bi yonetici tipidoktorum 32de calisamazsin dese ne yapacakti sanki. Kendini iyi hissediyosan son ana kadar calismak iyi, izinlerini toplu kullanirsin. Ben o yuzden 37ye kadar calisicam. Bebekten sonra izine daha cok ihtiyacim olur diye.
Meslegi nedir bu sahsin cidden inanamiyorum baska doktora yollar ne demekBen de sadece o nedenle ses çıkarmadım. Baya gıcıkbaşka doktora bile yollar neyse ki artık evdeyim görmeyeceğim her gün her gün
Ben de çok takılıyorum ama yapacak bişey yokYa ben de su kan olayina cok takiliyorum. Dogum zaten zor. Sonra surekli kanama kendimi pis hissettirecek daha da bitkin bi ruh haline sokacak
Valla covid idari izni iyi oldu ama ben de simdi 32den 37ye kadar calisicam mecbur
Ben de o karna bastirma olayindan korkuyorum ya. Doktoruma sorasim var olacak mi oyle birsey diyeBen de çok takılıyorum ama yapacak bişey yokNormal doğum olursa 2-3 gün şiddetli oluyormuş sonra azalıyormuş baya , sezeryanda anladığım kadarıyla daha az miktar kanama oluyor . Ama bakıyorum bebeğini kucağına alan annelerin gözü ne kanama görüyor ne başka bir şey bence biz de umursamıcaz
Ben de uyanıklık yaptımMeslegi nedir bu sahsin cidden inanamiyorum baska doktora yollar ne demek
Ay evden devam ettirdiyse harika valla rahat oluyor ben de evdeyim cogu zaman yatarak calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?