- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Valla covid idari izni iyi oldu ama ben de simdi 32den 37ye kadar calisicam mecburAsıl son haftalar daha cok ihtiyaci oluyormus insanin tuvalete gitmeye bile usenir oldum keske evden calisabilecegimiz islerimiz olsaymis
Kanama bir tık gözümü korkutmadı değiltam bi cesaret geliyo korkularımı yeniyorum sonra benimki yazıyor karnıma bastılar çok kanıyorum bak hazırlıklı ol diyo hop başa dönüyorum ama hiçbir şeyden korkma hayatının aşkıyla tanışacaksın her şeyi unutacaksın sonrasında dedi tekrar bi yumuşadım şimdi
Çok şükür bu hafta itibariyle evden çalışmaya başladım. Çiğli-Gaziemir arası gidip gelmekten yollarda bayılacağım sanıyordumgünde 10 saat de ben çalışıyorum ama 15 dk bile fazla olması korkunç yorucu geliyor, sabır ve güç diliyorum sana
Yine iyi dayandin bence masallahin varAy keşke sabahları kalkıp üstümü giyinmek bile beni öldürüyor şu aralar
Arkadaşlar birşey soracağım size, ben bu tekmeleri çok fazla ve sert şekilde acıtacak sekilde hissediyorum, yanlış mı duruyorum bebek rahatsız mı oluyor ondan mı böyleyim bilgisi olan var mı? Düz şekilde koltukta oturunca vajinaya doğru baskı hissediyorum yine canım yanıyor bu sancı degil galiba Genelde sola doğru uzanır gibi yatıyorum bu en iyisi diye biliyorum ama... Sizce?
Yine iyi dayandin bence masallahin var
Hicte uyaniklik degil gayet normal bi talep. Ya bu covidin hayatimiza kattigi olumlu seylerden biri home office. Bundan 3 sene oncesine kadar cok cok azdi. Ama artik bircok sirket evden calistirabilecekleri evden calistirip, daha kucuk ofis kiralayip daha az personelle calisip tasarruf sagliyor. Arti eksileri tabi tartisilir ama ben memnunum.Ben de uyanıklık yaptımsonuna kadar çalışırım fakat sadece home office diye yaptığı saçmalıkları anlatsam roman olur neyse bunu kabul etti ya gayet güzel evdeki ilk günüm şahane geçti, oğlum da azıcık rahat dursa daha güzel olacak. Gerçekten gün geçtikçe çok sert hareketleri oluyor ve kaburgalarımı acıtıyor
Ben de sana şaşırıyorum vallahi. Markete giderken bile soluk soluğa kalıyorum artık bir yaşındaki çocuk benden hızlı yürüyordur. Bilmiyorum ben bu hafta çok ağırlaştım. Yürüyüşüm ve nefesim hiç iyi değil. Ogretmenim bu yıl ara verdim sadece evde özel ders veriyorum. Okula gittiğimi düşünemiyorum bileCanımsın
Analık işte şimdiden saçımı süpürge etmeye başladım
Cnm bastırma oluyo normal doğumda genellikle sezeryanda da oluyo bazen kum.torbasi sezeryanda duydum normal doğumda yok galiba bende yoktuBen de o karna bastirma olayindan korkuyorum ya. Doktoruma sorasim var olacak mi oyle birsey diyetanidigim dogum yapan kisilere sordum oyle birsey yapilmamis, kum torbasi konan duydum. Kum torbasindan daha az korkuyorum yani hemsire bastirmasina gore
Hayırlı olsun canm sağlıkla gelsinler inşallahBen de görüyorum hep bunu aklımda ama sırada çok ihtiyaç var
Bunu bir de inşallah Çınar bir yaşına girdikten sonra hani daha bizimle beraber aynı yemekleri yiyeceği zamanlarda alırım diye düşünüyorum. Bizim için bir kaç ay geç olması birşey değiştirmez de o sağlıklı başlar en azından
Biz şimdi Çınar koyuyoruz canım. Ben yine Doruk dedim de eşim Derin/Doruk ikilisini çok benimsemiş. Hani zaten unutmayız elbet diğerini kaybettiğimizi ama Doruk’u kullanmak ekstra hatırlatıcı olur mu ki acaba dedi. Öyle vazgeçtik Doruk’tan
Ben de sana şaşırıyorum vallahi. Markete giderken bile soluk soluğa kalıyorum artık bir yaşındaki çocuk benden hızlı yürüyordur. Bilmiyorum ben bu hafta çok ağırlaştım. Yürüyüşüm ve nefesim hiç iyi değil. Ogretmenim bu yıl ara verdim sadece evde özel ders veriyorum. Okula gittiğimi düşünemiyorum bile
Iste en cok bundan korkuyorum nedenseCnm bastırma oluyo normal doğumda genellikle sezeryanda da oluyo bazen kum.torbasi sezeryanda duydum normal doğumda yok galiba bende yoktu
Korkma cnm hayırlısıyla kolayca doğum.yapicaz insAllah cnm bebislerimiz sağlıkla gelsindeIste en cok bundan korkuyorum nedense
Bugun rapor almak icin rastgele gittigim doktor cok tatli cikti epey konustuk. Bebis dönmüs basi asagida duruyor. Ben de diyordum asagilarda degisik bir agrilar var acaba döndü mü diye. Sag bacagimda ve makat bolgemde cok rahatsiz edici agrilar var cidden artik cok zorlanmaya basladim.
Size sunu soracaktim asıl nisan annelerim, dedi ki d vitamininin her gun kullanimi dogum sonrasi fontanellerin erken kapanmasina neden olabiliyormus. Haftada 2 gun kullanmaniz yeterli fazlasi zararli olabilir dedi. Kendi doktorum boyle birseyden bahsetmemisti. Konuyla ilgili bilgisi olan var mi sizler nasil kullaniyorsunuz?
Canım benim daha çok erken doğum için ya deme oyleee zamanında gelsinler inşallahYerleri dar artık bence onlarda dönerken sıkıntı oluyor
Yalancı sancılar da olabilir artık her an doğurabiliriz diye düşün
Canım benim daha çok erken doğum için ya deme oyleee zamanında gelsinler inşallah
Kesinlikle katılıyorum, ilk 6 ay mükemmel bir şeymişHicte uyaniklik degil gayet normal bi talep. Ya bu covidin hayatimiza kattigi olumlu seylerden biri home office. Bundan 3 sene oncesine kadar cok cok azdi. Ama artik bircok sirket evden calistirabilecekleri evden calistirip, daha kucuk ofis kiralayip daha az personelle calisip tasarruf sagliyor. Arti eksileri tabi tartisilir ama ben memnunum.
Son aylar cidden zormus ilk 6 ay hamile degilmisim ben ya diyorumAllah yardicimiz olsun %80lik kismi bitti
Iste en cok bundan korkuyorum nedense
Bugun rapor almak icin rastgele gittigim doktor cok tatli cikti epey konustuk. Bebis dönmüs basi asagida duruyor. Ben de diyordum asagilarda degisik bir agrilar var acaba döndü mü diye. Sag bacagimda ve makat bolgemde cok rahatsiz edici agrilar var cidden artik cok zorlanmaya basladim.
Size sunu soracaktim asıl nisan annelerim, dedi ki d vitamininin her gun kullanimi dogum sonrasi fontanellerin erken kapanmasina neden olabiliyormus. Haftada 2 gun kullanmaniz yeterli fazlasi zararli olabilir dedi. Kendi doktorum boyle birseyden bahsetmemisti. Konuyla ilgili bilgisi olan var mi sizler nasil kullaniyorsunuz?
D vitaminini anne fazla kullanınca bebek doğduğunda bıngıldak kapalı yada cok küçük açık doguyorlar. Bu kapalı olması beyin gelişimini engellediğini söylüyorlar. Benim yeğenimin çöl küçük açıklıkla dogdu,ama ben kullanmamistim ve kızımın ki daha büyüktü. Sımdiki gebelikte de hafta da 2 yada 3 iciyoum fazla kullanmiyorum.Korkma cnm hayırlısıyla kolayca doğum.yapicaz insAllah cnm bebislerimiz sağlıkla gelsindeben bebekte sürekli kullanılışını hemen kapaniyormis diye duydum cnm hatta eltimin oğlu 6 aylık 2 hafta önce rahatsızdı doktora götürdüler doktor demiş fotanneli kapanmaya yakın olmuş d vitaminini kullaniyormusunuz demişlerdi evet doktor demişti çok kullanmayın artık beyin gelişimini etkiliyor diye ama annenin hamileyken kullanmasında bir sıkıntı olurmu bilmiyorum benim doktorum doğuma kadar kullanacaksin dedi
Insallah insan herseyin ilkinden daha cok korkuyor bence o yuzden tecrubeli annelerin bizi yonlendirmesi cok iyi oluyorKorkma cnm hayırlısıyla kolayca doğum.yapicaz insAllah cnm bebislerimiz sağlıkla gelsindeben bebekte sürekli kullanılışını hemen kapaniyormis diye duydum cnm hatta eltimin oğlu 6 aylık 2 hafta önce rahatsızdı doktora götürdüler doktor demiş fotanneli kapanmaya yakın olmuş d vitaminini kullaniyormusunuz demişlerdi evet doktor demişti çok kullanmayın artık beyin gelişimini etkiliyor diye ama annenin hamileyken kullanmasında bir sıkıntı olurmu bilmiyorum benim doktorum doğuma kadar kullanacaksin dedi
Gercekten boyle onemli birseyi nasil soylemez bana ya kizdim suan. Haftasonu gidicektim zaten sorarimD vitaminini anne fazla kullanınca bebek doğduğunda bıngıldak kapalı yada cok küçük açık doguyorlar. Bu kapalı olması beyin gelişimini engellediğini söylüyorlar. Benim yeğenimin çöl küçük açıklıkla dogdu,ama ben kullanmamistim ve kızımın ki daha büyüktü. Sımdiki gebelikte de hafta da 2 yada 3 iciyoum fazla kullanmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?