2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Valla covid idari izni iyi oldu ama ben de simdi 32den 37ye kadar calisicam mecbur Asıl son haftalar daha cok ihtiyaci oluyormus insanin tuvalete gitmeye bile usenir oldum keske evden calisabilecegimiz islerimiz olsaymis

Ay keşke sabahları kalkıp üstümü giyinmek bile beni öldürüyor şu aralar

Bu tarz seyleri baskasindan duyunca korkunc geliyor ama yasarken oyle olmuyor.
Sezeryanda bana korkunc gelirdi ama basucumda hemsire bana hep soru sordu konusturdu esinle nasil tanistin falan baktim bebek dogdu bumuymus dedim telefonumda bendeydi ameliyathanede esimi aradim
Sonra odaya karnimi bastirmaya geldi hemsire ama zaten uyusugum hicbirsey anlamadim bile yani yasarken anlatildigi gibi degil gayret geliyor

Resmen İzmir in bir ucundan bir ucu
Bende artık bedenen gidip geliyorum sadece son zamanlar artık bitti gitti

Yerleri dar artık bence onlarda dönerken sıkıntı oluyor
Yalancı sancılar da olabilir artık her an doğurabiliriz diye düşün

Doğumlar başlamış mesajları yeni okudum ay kalbim çıkacak yerinden daha çok erken değil miii ben hep daha çok var modundaydım böyle duyunca şok daha hastane çantamı bile hazırlamadım eksiklerim de var tutuştum hahaha dünyaya göz açan bebeklerimiz hoş geldi guzel anneler gözümüz aydın

Hicte uyaniklik degil gayet normal bi talep. Ya bu covidin hayatimiza kattigi olumlu seylerden biri home office. Bundan 3 sene oncesine kadar cok cok azdi. Ama artik bircok sirket evden calistirabilecekleri evden calistirip, daha kucuk ofis kiralayip daha az personelle calisip tasarruf sagliyor. Arti eksileri tabi tartisilir ama ben memnunum.
Son aylar cidden zormus ilk 6 ay hamile degilmisim ben ya diyorum Allah yardicimiz olsun %80lik kismi bitti

Canımsın
Analık işte şimdiden saçımı süpürge etmeye başladım
Ben de sana şaşırıyorum vallahi. Markete giderken bile soluk soluğa kalıyorum artık bir yaşındaki çocuk benden hızlı yürüyordur. Bilmiyorum ben bu hafta çok ağırlaştım. Yürüyüşüm ve nefesim hiç iyi değil. Ogretmenim bu yıl ara verdim sadece evde özel ders veriyorum. Okula gittiğimi düşünemiyorum bile

Cnm bastırma oluyo normal doğumda genellikle sezeryanda da oluyo bazen kum.torbasi sezeryanda duydum normal doğumda yok galiba bende yoktu

Hayırlı olsun canm sağlıkla gelsinler inşallah

Kuşum smm stajyeriyim ben staja en fazla 1 yıl ara verebiliyorum.
4 ay doğum izni biraz da kendim bakacağım derken dayanabildiğim kadar dayanmam lazım diye tutuyorum.
Özel sektörün sıkıntıları işte yoksa inan çekecek durumum bile yok

Cnm bastırma oluyo normal doğumda genellikle sezeryanda da oluyo bazen kum.torbasi sezeryanda duydum normal doğumda yok galiba bende yoktu
Iste en cok bundan korkuyorum nedense

Bugun rapor almak icin rastgele gittigim doktor cok tatli cikti epey konustuk. Bebis dönmüs basi asagida duruyor. Ben de diyordum asagilarda degisik bir agrilar var acaba döndü mü diye. Sag bacagimda ve makat bolgemde cok rahatsiz edici agrilar var cidden artik cok zorlanmaya basladim.

Size sunu soracaktim asıl nisan annelerim , dedi ki d vitamininin her gun kullanimi dogum sonrasi fontanellerin erken kapanmasina neden olabiliyormus. Haftada 2 gun kullanmaniz yeterli fazlasi zararli olabilir dedi. Kendi doktorum boyle birseyden bahsetmemisti. Konuyla ilgili bilgisi olan var mi sizler nasil kullaniyorsunuz?

Korkma cnm hayırlısıyla kolayca doğum.yapicaz insAllah cnm bebislerimiz sağlıkla gelsinde ben bebekte sürekli kullanılışını hemen kapaniyormis diye duydum cnm hatta eltimin oğlu 6 aylık 2 hafta önce rahatsızdı doktora götürdüler doktor demiş fotanneli kapanmaya yakın olmuş d vitaminini kullaniyormusunuz demişlerdi evet doktor demişti çok kullanmayın artık beyin gelişimini etkiliyor diye ama annenin hamileyken kullanmasında bir sıkıntı olurmu bilmiyorum benim doktorum doğuma kadar kullanacaksin dedi

Kesinlikle katılıyorum, ilk 6 ay mükemmel bir şeymiş

D vitaminini anne fazla kullanınca bebek doğduğunda bıngıldak kapalı yada cok küçük açık doguyorlar. Bu kapalı olması beyin gelişimini engellediğini söylüyorlar. Benim yeğenimin çöl küçük açıklıkla dogdu,ama ben kullanmamistim ve kızımın ki daha büyüktü. Sımdiki gebelikte de hafta da 2 yada 3 iciyoum fazla kullanmiyorum.

Kızlar böyle triko bi takım mı alsam acaba nisan mayısta serin olduğunda giydirmek için . Çok kalın giysiler almadım ben , doktor da bebeği alıp dışarı çıkacaksın doğumdan sonra diyor . Üşümesin çocuğum 0-1 aylık veya 1-3 aylık olarak var . 1-3 ü alayım diyorum

Eklentiler

• E32C2FE1-C821-47E2-BB47-D07CA1435BF9.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 64
Insallah insan herseyin ilkinden daha cok korkuyor bence o yuzden tecrubeli annelerin bizi yonlendirmesi cok iyi oluyor
Gercekten boyle onemli birseyi nasil soylemez bana ya kizdim suan. Haftasonu gidicektim zaten sorarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…