2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok geçmiş olsun, üst üste gelmiş maalesef ama az kaldı biraz daha sabır

0-1 cok küçük olur dimi canım ? Cok kalın triko değil 1-3 olursa haziranda falan da giyebilir akşam serinliğinde diye düşündüm ama sen ne dersin?
Aynen aynen kuzum 0-1 cok kucuk olcak, annem diyo ki bu kucukleri en fazla 1 ay giyer daha alma
Ben yine duramadım , Triko takım diye girip minnak bir alışveriş yaptım tatlişkoma çorapları çok sevdim aynı renk hırkası var kombin yaparız
Ama bunlar cok tatliiiiii
Canim ck gecmis olsun ya 4 litrede cok degilmi ya birden yuklenme o da zarar verir bobreklerine

Çok geçmiş olsun canım Bazıları böyle yapıyor işte, şans işi iyi birilerine denk gelmek devlet hastanesinde malesef.

Aynı ağrıyı bende yasadım öyle bi agrı yok Belim agrıyo sanıyordum ama sag böbregim su toplamıs sismis onun agrısı bel ve kaburga kemiklerime vuruyormus. Serumla ilaç verdiler iyi geldi. Ve sadece parol içebilrsn birde sag böbregin üstübe yatmıcaksn asla dedi. Hafifledi elhamdülillah. cok fena bsydi. bide bana sıcak uygulama iyi geliodu. su torbası. Bi kaç gece sadece onunla rahatlayablmsti tabi saatlerce acı cektikten snra

Çok sağol canım biraz rahat uyudum bu gece ama yine var ağrı bakalım.
Benim crp wbc de zaten hep yüksek malum hematoloji falan inşallah daha da artmamıştır

Bende yıkadıklarımı ütüleyim dedim, şifonyerden bir çıkardım baktım mobilya kokmuş hepsi Baştan yıkıyorum.
Bu mobilya kokusunu nasıl yok edebilirim sizce??

Aynen aynen kuzum 0-1 cok kucuk olcak, annem diyo ki bu kucukleri en fazla 1 ay giyer daha alma

Ama bunlar cok tatliiiiii

Canim ck gecmis olsun ya 4 litrede cok degilmi ya birden yuklenme o da zarar verir bobreklerine
Günaydın canım
Yok birden yüklenmek değil. Zaten 2,5 lt içiyordum onu arttırdım sadece

Bu gece ben de artık en son sıcak su torbasıyla uyuyabildim bir kaç saat
Benim de o sanırım sizlerle aynı sıkıntım. Hayırlısı bakalım

Bende yıkadıklarımı ütüleyim dedim, şifonyerden bir çıkardım baktım mobilya kokmuş hepsi Baştan yıkıyorum.
Canım ben de aynı şeyi yapacaktım ki annem engel oldu koku siner diye. Annem önce sildi. Sonra bir hafta falan hergün kapaklarını açık tuttu. Bir tek gece kapatıyordum tuvalete falan giderken karanlıkta takılmayayım diye.
Sonra tozunu alıp yerleştirdik. Ona rağmen hala hafif var sanki. Şimdi de odayı hergün 5-10 dkka havalandırırken kapaklarını açıp dolabı da havalandırıyorum

Biraz bi pamuga az bsy yumuşatıcı dokup kapali olan yerlere koyabilirsin. Mumkun oldugunca havalandir. Kapattigin zmnlardada yumusatici kokusu siner icine. Cok fazla dokme tabi yumusaticiyi.rahatsiz eder o da

Günaydın kızlar,
yine uykusuz geçen bir gece ve yine uykusuz işe gelen ben
Günaydın cnm çok şükür ben dün gece güzel uyudum ama gece 1,5 gibiydi dışımın ağrısıyla uyandım parol attım karanfil falan koydum dışımın arasına sanırım.bebis benim bütün vitaminlari sömürdü dişlerimde son zamanlarda sızlamaya basladi

Kızlar günaydın, kan tahlilerimin sonucu çıktı crp yüksek birazda akıntım olunca doktoruma yazdım bana donaxyl fitil kullanmamı söyledi. Çok moralim bozuk.
Geçmiş olsun cnm üzülme fitili düzenli kullan insAllah cabuk gecer cnm

Dimi ya bende dişlerimi fırçalayınca o kadar çok kanıyor ki :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…