- 7 Şubat 2022
- 787
- 1.199
- 43
- 33
Hem kıpırtısından hemde nefes darlığından uyanıyorum sürekliYine uyutmuyor beni bu kıpırdak kızahh ah
Çok geçmiş olsun, üst üste gelmiş maalesef ama az kaldı biraz daha sabırBugün endokrine gittim. Aç kan seker testi idrar verdim, yemek yedim tokluk verdim Bi saat sonra, yükleme yapmadan yemek yiyerek verdim, kendi ölçüm aletimi de götürdüm dogru mu diye test etmek için ölçüm kan verdikçe...
Sonuç
tahlilde 72 çıkan açlık, benim alette 98 cıktı
Tahlilde 108 cıkan tokluk, benim alette 146 çıktı
O zaman benim sekerim yokki yani....
Saglık ocağında aclıgı koldan aldılar, 50lik seker yüklemesi den sonra parmakta baktı bendeki alet GB ondan yüksek cıkmış demekki onun yüzünden 2 aydır ac ve mutsuzum
Bakalım yarın doktor ne dicek
D vitaminin cok düşük 9 cıkmış
İdrarda enfeksiyon var böbrek etkilenecek Bi deger de cok yüksek...
Hamilelik basında memede kitleler im vardı 4 kez biyopsi oldum hamileyken enson parca aldılar sonra durdu küçüldü mastittin Bi türüymüş
O gecince idrara vurdu enfeksiyon, bende intihaplı romatizma vardı vucutta kan enfeksiyon yapıyor ve illa Bi yerden cıkıyır işte
Bakalım yarın ne dicek doktor domestos içip içimdeki bakteri enfeksiyonlar aksın gitsin istiyorumcok akıntı kasıntı vardı kac kez ilac kullandım en son nioli yargıyla rahatladım kasıntı yok ama akıntı bitmiyor maalesef
Aynen aynen kuzum 0-1 cok kucuk olcak, annem diyo ki bu kucukleri en fazla 1 ay giyer daha alma0-1 cok küçük olur dimi canım ? Cok kalın triko değil 1-3 olursa haziranda falan da giyebilir akşam serinliğinde diye düşündüm ama sen ne dersin?
Ama bunlar cok tatliiiiiiBen yine duramadım , Triko takım diye girip minnak bir alışveriş yaptım tatlişkomaçorapları çok sevdim aynı renk hırkası var kombin yaparız
Canim ck gecmis olsun yaTam bel hizamda omurgamın iki yanında olan bir ağrı. Böyle yanlara da vuruyor hafiften.
İdrar tahlili temiz görünüyor ama ben de ondan şüpheleniyorum artık. Yarın doktorum ne diyecek bakalım. Çünkü hala geçmiyor ve gerçekten çok zorladı beni. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum sürekli bir ağrıbazen belim ayrılacakmış gibi geliyor iki yandan. Ki benim acı ağrı eşiğim yüksektir normalde
Dinlen, bol su iç diyorlar. Zaten dün öğlen eşim gittiğinden beri yatıyorum yani yemek dışında kalkmadım. Yatarken başladı bu ağrı.
Suyu Cuma günü sancıda da söylemişti doktorum. Anneme söyledim sağolsun 4lt yi zorluyor o günden beri. Şaştım kaldım bakalım.
Böbrek büyümesi mi demişlerdi seninkine neydi, ya da sıkışması mıydı? Rahim baskı yapıyordu onu hatırladım
Güle güle giysin canım
Savaş hocayı çok övüyorlar gerçekten, güzel olmuş senin için
Çok geçmiş olsun canımKızlar ben dayanamadım belimin ağrısına acile gittim. Nst de düzenli sancı yok şükür, idrar tahlili de temiz geldi. Ama benim belim öğlenden beri kopuyor resmen anlamadım.
Devlet hastanesinin acilini hiç sevmiyorum. Her gittiğimde aşırı pimpirikli tüp bebek anası muamelesi görüyorum. Tamam öyle de olabilirim o kadar yaşadığım şeyden sonra ama belim de kopuyor bu bir gerçek yani yalan söylemiyorum. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Cuma günü bu ağrının onda biri vardı sancım çıktı. Sancın artarsa sıklaşırsa gel dedi iki doktor da. Bugün de böyle olunca gittim napim. Ki 11den beri çekiyorum belki geçer diye.
Can sıkıntısından nst ye girmeye gitmişim gibi muamele gördüm yine ebelerden
doktor da acil sezeryana gitmiş 1-1,5 saate anca gelir dediler. Aldım sonuçlarımı çıktım. Sabah kendi doktoruma yollayacağım artıkyok yere bir de sinir yüklendim döndüm evime
Aynı ağrıyı bende yasadım öyle bi agrı yokBenim yaşadığım da öyle lanet bi bel ağrısıydı anlatamam hayatımda yaşamadım öyle bişey. Kese ve bebek büyüdükçe böbreğe baskı yapıyor ,böbrek baskıyı yedikçe şişmeye başlıyor su topluyor,yeterince idrar çıkışı olmuyor içerde kalıyor ve enfeksiyon varmış gibi crp değerini yükseltiyor . İdrar tahlilim benim de temizdi , böbrekte sıkıntı olduğunu ultrasondan bakıp gördü doktor , bi rica et böbreklerine de baksın doktorun . Bunu ben 22.haftamdı galiba o zaman yaşadım , arkadaşım da 32-33. Haftasında yaşadı. Ağrının sebebi bu da olabilir ve hamilelikte gayet normal ,olağan bir şey oldugunu tekrar hatırlatıyorumGeçer umarım ağrıların bi an önce
Çok sağol canımBenim yaşadığım da öyle lanet bi bel ağrısıydı anlatamam hayatımda yaşamadım öyle bişey. Kese ve bebek büyüdükçe böbreğe baskı yapıyor ,böbrek baskıyı yedikçe şişmeye başlıyor su topluyor,yeterince idrar çıkışı olmuyor içerde kalıyor ve enfeksiyon varmış gibi crp değerini yükseltiyor . İdrar tahlilim benim de temizdi , böbrekte sıkıntı olduğunu ultrasondan bakıp gördü doktor , bi rica et böbreklerine de baksın doktorun . Bunu ben 22.haftamdı galiba o zaman yaşadım , arkadaşım da 32-33. Haftasında yaşadı. Ağrının sebebi bu da olabilir ve hamilelikte gayet normal ,olağan bir şey oldugunu tekrar hatırlatıyorumGeçer umarım ağrıların bi an önce
Günaydın canımAynen aynen kuzum 0-1 cok kucuk olcak, annem diyo ki bu kucukleri en fazla 1 ay giyer daha alma
Ama bunlar cok tatliiiiii
Canim ck gecmis olsun ya4 litrede cok degilmi ya birden yuklenme o da zarar verir bobreklerine
Bu gece ben de artık en son sıcak su torbasıyla uyuyabildim bir kaç saatAynı ağrıyı bende yasadım öyle bi agrı yokBelim agrıyo sanıyordum ama sag böbregim su toplamıs sismis onun agrısı bel ve kaburga kemiklerime vuruyormus. Serumla ilaç verdiler iyi geldi. Ve sadece parol içebilrsn birde sag böbregin üstübe yatmıcaksn asla dedi. Hafifledi elhamdülillah. cok fena bsydi. bide bana sıcak uygulama iyi geliodu. su torbası. Bi kaç gece sadece onunla rahatlayablmsti tabi saatlerce acı cektikten snra
Canım ben de aynı şeyi yapacaktım ki annem engel oldu koku siner diye. Annem önce sildi. Sonra bir hafta falan hergün kapaklarını açık tuttu. Bir tek gece kapatıyordum tuvalete falan giderken karanlıkta takılmayayım diye.Bende yıkadıklarımı ütüleyim dedim, şifonyerden bir çıkardım baktım mobilya kokmuş hepsiBaştan yıkıyorum.
Bu mobilya kokusunu nasıl yok edebilirim sizce??
Biraz bi pamuga az bsy yumuşatıcı dokup kapali olan yerlere koyabilirsin. Mumkun oldugunca havalandir. Kapattigin zmnlardada yumusatici kokusu siner icine. Cok fazla dokme tabi yumusaticiyi.rahatsiz eder o daBende yıkadıklarımı ütüleyim dedim, şifonyerden bir çıkardım baktım mobilya kokmuş hepsiBaştan yıkıyorum.
Bu mobilya kokusunu nasıl yok edebilirim sizce??
Günaydın cnm çok şükür ben dün gece güzel uyudum ama gece 1,5 gibiydi dışımın ağrısıyla uyandım parol attım karanfil falan koydum dışımın arasına sanırım.bebis benim bütün vitaminlari sömürdü dişlerimde son zamanlarda sızlamaya basladiGünaydın kızlar,
yine uykusuz geçen bir gece ve yine uykusuz işe gelen ben
Geçmiş olsun cnm üzülme fitili düzenli kullan insAllah cabuk gecer cnmKızlar günaydın, kan tahlilerimin sonucu çıktı crp yüksek birazda akıntım olunca doktoruma yazdım bana donaxyl fitil kullanmamı söyledi. Çok moralim bozuk.
Günaydın cnm çok şükür ben dün gece güzel uyudum ama gece 1,5 gibiydi dışımın ağrısıyla uyandım parol attım karanfil falan koydum dışımın arasına sanırım.bebis benim bütün vitaminlari sömürdü dişlerimde son zamanlarda sızlamaya basladi
Kızlar günaydın, kan tahlilerimin sonucu çıktı crp yüksek birazda akıntım olunca doktoruma yazdım bana donaxyl fitil kullanmamı söyledi. Çok moralim bozuk.
Günaydın güzel anneler güzel bir gün olması dileğiyle...
son 2 hafta işe gitmek gitgide zorlaşıyor hayırlısı ile tamamlayıp izne çıkmayı dört gözle bekliyorum bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?