2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bencede 1-3 al canim giyer minis Usumez usumez sarar sarmalarsin guzel annesi

Benim büyük oğlumun ismi de Benim büyük oğlumun ismi de veyis kb adı

Kızlar ben dayanamadım belimin ağrısına acile gittim. Nst de düzenli sancı yok şükür, idrar tahlili de temiz geldi. Ama benim belim öğlenden beri kopuyor resmen anlamadım.
Devlet hastanesinin acilini hiç sevmiyorum. Her gittiğimde aşırı pimpirikli tüp bebek anası muamelesi görüyorum. Tamam öyle de olabilirim o kadar yaşadığım şeyden sonra ama belim de kopuyor bu bir gerçek yani yalan söylemiyorum. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Cuma günü bu ağrının onda biri vardı sancım çıktı. Sancın artarsa sıklaşırsa gel dedi iki doktor da. Bugün de böyle olunca gittim napim. Ki 11den beri çekiyorum belki geçer diye.
Can sıkıntısından nst ye girmeye gitmişim gibi muamele gördüm yine ebelerden
doktor da acil sezeryana gitmiş 1-1,5 saate anca gelir dediler. Aldım sonuçlarımı çıktım. Sabah kendi doktoruma yollayacağım artık yok yere bir de sinir yüklendim döndüm evime

Cok haklısın ben de özeldeyim normalde çok yoğun çalıştığım icin hamile oldugumu duyunca direkt ara verdim covid bahanesiyle malum risk çok yüksek bizim sektörde. İyiki de öyle yapmışım diyorum. 6-7 ay kusarak geçti şimdi de bu ağırlık hayırlısıyla vaktinde bir doğursak

Ya sen ne bakıyorsun onlara vallahi nefret ediyorum sağlık sektöründen özel bile farksız olabiliyor bazen. İlk doktor kontrolümden çıkınca bir saat ağladım hem de özeldi. Sonra doktorumu değiştirdim de oh dedim. Boşver hiç sinirlenme halden anlamıyorlar. Nasıl oldun şimdi

Doktor işi gerçekten şans işi Çok kalabalık olsaydı hani yine hak verir insan. 8 ayda 3 kere gittim. 3ünde de bomboştu yani kadın doğum acil. Beni bağladılar nst ye 3ü oturdular bankoda elbise çanta seçtiler hep beraber
Ben de şimdi hala aynıyım valla bir değişiklik yok. Parol de içmiştim ama sıfır etki. Hastane evime çok yakın. Olmadı geçmezse tekrar bir gider doktorla görüşürüm bu sefer sonuçlarla diyorum

Insallah insan herseyin ilkinden daha cok korkuyor bence o yuzden tecrubeli annelerin bizi yonlendirmesi cok iyi oluyor

Gercekten boyle onemli birseyi nasil soylemez bana ya kizdim suan. Haftasonu gidicektim zaten sorarim
Canim bana da doktor soylemedi tecrübeyle öğrendik onlar ilaci verip geciyor ama kendimizde öğrenmemiz gerekiyor. Bundan sonra sende az içersin

Canım o bel ağrısı böbrek ağrısı olabilir mi acaba tam nasıl bir ağrı ? Benim doğum yapan arkadaşım da senin haftanda baya çekti böbrek ağrısını , ben de önceden baya çektim tam nasıl bi ağrıydı seninkisi?

Bende kaç aydır her gün 2 damla içiyorum demek bebek anne karnindaykende etkisi oluyormuş neyse bari doktora danisayim birkaç günde bir içeyim cnm

Ben yine duramadım , Triko takım diye girip minnak bir alışveriş yaptım tatlişkoma çorapları çok sevdim aynı renk hırkası var kombin yaparız

Eklentiler

• 727DA79A-9DF8-428A-97E0-20457196AE17.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 69
  • 89EA7DF1-C49D-4136-BD0D-B266A5DE775C.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 438B827A-3D63-419D-BB9D-15C0F649DAC0.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 55
  • F1C023D4-25E7-4CC6-9C7F-7C62A4C227CB.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 78
Insallah insan herseyin ilkinden daha cok korkuyor bence o yuzden tecrubeli annelerin bizi yonlendirmesi cok iyi oluyor

Gercekten boyle onemli birseyi nasil soylemez bana ya kizdim suan. Haftasonu gidicektim zaten sorarim
Aynen cnm sor bizede bilgileri aktar bana doktorum doğuma kadar kullanacaksin dedi ve günde 1 defa 2 damla dedi anlamadım bende neyse kullanmam belkide 4. Aydan beri kullanıyorum cnm ama 1 şişeyi daha bitirmedim

Evet az kaldı biraz daha sabır sonrası çiçek böcek

Yaa gerçekten şans işi doktor bu haftaki gebelik takibime savaş hoca denk geldi daha önce ıstediğim halde denk gelmediydi mesela

BURSA, yaşım 33, Nisan 11 muhtemel doğum tarihi ama sezeryan olucagı için mart sonunda gelir bence, 6 yaşında kızım var, oğlum olucak inşallah Ömer Ali

Bugün endokrine gittim. Aç kan seker testi idrar verdim, yemek yedim tokluk verdim Bi saat sonra, yükleme yapmadan yemek yiyerek verdim, kendi ölçüm aletimi de götürdüm dogru mu diye test etmek için ölçüm kan verdikçe...

Sonuç
tahlilde 72 çıkan açlık, benim alette 98 cıktı
Tahlilde 108 cıkan tokluk, benim alette 146 çıktı

O zaman benim sekerim yokki yani....

Saglık ocağında aclıgı koldan aldılar, 50lik seker yüklemesi den sonra parmakta baktı bendeki alet GB ondan yüksek cıkmış demekki onun yüzünden 2 aydır ac ve mutsuzum

Bakalım yarın doktor ne dicek
D vitaminin cok düşük 9 cıkmış
İdrarda enfeksiyon var böbrek etkilenecek Bi deger de cok yüksek...

Hamilelik basında memede kitleler im vardı 4 kez biyopsi oldum hamileyken enson parca aldılar sonra durdu küçüldü mastittin Bi türüymüş

O gecince idrara vurdu enfeksiyon, bende intihaplı romatizma vardı vucutta kan enfeksiyon yapıyor ve illa Bi yerden cıkıyır işte

Bakalım yarın ne dicek doktor domestos içip içimdeki bakteri enfeksiyonlar aksın gitsin istiyorum cok akıntı kasıntı vardı kac kez ilac kullandım en son nioli yargıyla rahatladım kasıntı yok ama akıntı bitmiyor maalesef

Tam bel hizamda omurgamın iki yanında olan bir ağrı. Böyle yanlara da vuruyor hafiften.
İdrar tahlili temiz görünüyor ama ben de ondan şüpheleniyorum artık. Yarın doktorum ne diyecek bakalım. Çünkü hala geçmiyor ve gerçekten çok zorladı beni. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum sürekli bir ağrı bazen belim ayrılacakmış gibi geliyor iki yandan. Ki benim acı ağrı eşiğim yüksektir normalde
Dinlen, bol su iç diyorlar. Zaten dün öğlen eşim gittiğinden beri yatıyorum yani yemek dışında kalkmadım. Yatarken başladı bu ağrı.
Suyu Cuma günü sancıda da söylemişti doktorum. Anneme söyledim sağolsun 4lt yi zorluyor o günden beri. Şaştım kaldım bakalım.
Böbrek büyümesi mi demişlerdi seninkine neydi, ya da sıkışması mıydı? Rahim baskı yapıyordu onu hatırladım

Ben yine duramadım , Triko takım diye girip minnak bir alışveriş yaptım tatlişkoma çorapları çok sevdim aynı renk hırkası var kombin yaparız
Güle güle giysin canım

Yaa gerçekten şans işi doktor bu haftaki gebelik takibime savaş hoca denk geldi daha önce ıstediğim halde denk gelmediydi mesela
Savaş hocayı çok övüyorlar gerçekten, güzel olmuş senin için

Benim yaşadığım da öyle lanet bi bel ağrısıydı anlatamam hayatımda yaşamadım öyle bişey. Kese ve bebek büyüdükçe böbreğe baskı yapıyor ,böbrek baskıyı yedikçe şişmeye başlıyor su topluyor,yeterince idrar çıkışı olmuyor içerde kalıyor ve enfeksiyon varmış gibi crp değerini yükseltiyor . İdrar tahlilim benim de temizdi , böbrekte sıkıntı olduğunu ultrasondan bakıp gördü doktor , bi rica et böbreklerine de baksın doktorun . Bunu ben 22.haftamdı galiba o zaman yaşadım , arkadaşım da 32-33. Haftasında yaşadı. Ağrının sebebi bu da olabilir ve hamilelikte gayet normal ,olağan bir şey oldugunu tekrar hatırlatıyorum Geçer umarım ağrıların bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…