2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar günaydın, kan tahlilerimin sonucu çıktı crp yüksek birazda akıntım olunca doktoruma yazdım bana donaxyl fitil kullanmamı söyledi. Çok moralim bozuk.
geçmiş olsun canım sıkma canını rabbim beterinden korusun inşallah tez zamanda şifa bulursun

bende 4 mart son allah kısmet ederse ama zorluyor bu ara beni bakalım dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıyorum doğum sonrasına izin kullanmak için malum :)

Bende öyleyim resmen yokum ama çalışıyorum
Baksana hafta sonunu bile saymıyorum 4 nü de saymıyorum rapor yazılacağı için
Direkt 7 iş günü dedim

Evet ya hiç sorma dışımızı fırçalamaya korkuyoruz artık hayırlısıyla bu son zamanlarda atlatsaydık bizde bisey kalmadı ya hurdaya döndük

Gerçekten öyle
Dökülüyoruz
Şişlik, uyuyamama, diş problemleri, mide yanmaları ne zormuş ya erkekler bedavadan baba olacaklar

Biraz bi pamuga az bsy yumuşatıcı dokup kapali olan yerlere koyabilirsin. Mumkun oldugunca havalandir. Kapattigin zmnlardada yumusatici kokusu siner icine. Cok fazla dokme tabi yumusaticiyi.rahatsiz eder o da

Çok teşekkür ederim kızlar kapatmayayım bari, hep açık tutayım bir süre. Yumuşatıcıda deneyeyim.
Boşa tekrar yıkıyorum üzüldüm valla, neyse ki ütülememiştim. Şimdi hurçlara koyarım artık dolaba kaldırmadan.

Kızlar şafak 38 olmuş resmen 1 ay kaldı o da 40 haftasını doldurursa yani. Yavrum baya hareketli bir sağa bir sola çıkıyor ve aşağıya vuruyor. Bu aralar yazamadım. Pazar akşamı annemi almaya gittik şuan bende kalıyor dün sabah afedersiniz makat bölgesine baya bir baskı hissettim sonra geçti çok şükür. Arada hafif sancılarım oluyor ama geçiyor. Cuma günü randevum var merak ediyorum ne kadar büyüdü acaba bebeğim

Bende baktım uygulamaya 45 gün yazıyor
Şöyle böyle derken doğuracağız az kaldı
Dökülüyoruz polyanna valla bu çocuklar bizi bitirmeden doğururuz umarım

Bende baktım uygulamaya 45 gün yazıyor
Şöyle böyle derken doğuracağız az kaldı
Dökülüyoruz polyanna valla bu çocuklar bizi bitirmeden doğururuz umarım

Ayy gerçekten öyleyiz artık çok ağırlaştık nefes darlığı beni en çok zorlayan şey bu aralar ya imdat diye bağırasım geliyor

Ayy gerçekten öyleyiz artık çok ağırlaştık nefes darlığı beni en çok zorlayan şey bu aralar ya imdat diye bağırasım geliyor

Onu hiç deme bende çok daraldım ondan.
Ağzım açık geziyorum sürekli kuruyor, su içiyorum bu sefer de sürekli tuvalete
Yemek yerken, uyurken çok zorluyor beni de

Onu hiç deme bende çok daraldım ondan.
Ağzım açık geziyorum sürekli kuruyor, su içiyorum bu sefer de sürekli tuvalete
Yemek yerken, uyurken çok zorluyor beni de
Ayy bende aynıyım sanki beni anlatıyosun bu aralar aşağıya baskısı çoğaldı zaten yatıyorum anca nefesim düzene giriyor hoop aşağıya bir tekme doğru tuvalete yemekten sonra dediğin gibi daralıyorum. Evin bi odasında doğalgaz kapalı oraya gidiyorum serin olunca daha çabuk açılıyorum

Çok sağol canım biraz rahat uyudum bu gece ama yine var ağrı bakalım.
Benim crp wbc de zaten hep yüksek malum hematoloji falan inşallah daha da artmamıştır
Gecmis olsun canim maalesef devlet ozel farketmiyor Allah iyi personele doktora denk getirsin. Ben neredeyse 39derece atesle acil ozele gittim parmagimi kimildatacak halim yoktu, acildekiler meze raki muhabbeti yapiyolardi gule eglene. Oraya keyfi gitmemistim, onlarin gurultusunden rahatsiz olmustum hic dinlenememistim.

Bende yıkadıklarımı ütüleyim dedim, şifonyerden bir çıkardım baktım mobilya kokmuş hepsi Baştan yıkıyorum.
Bu mobilya kokusunu nasıl yok edebilirim sizce??
Canim bana teyzem bi carsaf gibi bisey ser, uzerine kurutulmus lavanta bir iki tane koy ve ara sira da havalandir demisti.
Dimi ya bende dişlerimi fırçalayınca o kadar çok kanıyor ki :/
Annem hamileliklerinde dis sorunu cok yasamis. Genetik sen de yasarsin diye corbaya yemege mutlaka ilikli kemik suyu koy diye tembih etti. Minik kupler halinde dondurdum her yemege corbaya koymaya calistim ve suana kadar ne agri ne kanama yasamadim. Alakasi var mi bilmem ama ben ona bagladim

bende 4 mart son allah kısmet ederse ama zorluyor bu ara beni bakalım dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıyorum doğum sonrasına izin kullanmak için malum :)
37yi tamamlayan bi annemiz daha Ben de 37yi tamamlamayi hedefliyorm bakalim basarabilecek miyim. 31 Mart izine ayrilacagim.
Canim Allah korusun ama hemoroid baslangici olabilir. Ben hamileligimden once de hemoroid sorunu yasayan biri olarak hamilelikte doktorum ekstra dikkatli olmami soyledi. O bolgede en ufak bi agri hissettigimde sicak su ardindan pamukla zeytin yagi surdum. Bazen cok dayanilmayacak durumlarda doktorum bi krem yazmisti onu kullandim. Ve su birkav gundur ne krem ne zeytinyagi etki gostermiyor baya kotuyum. Normal dogum nasil yapicam diye kara kara dusunuyorum. Sana tavsiyem ara sira zeytinyagi sur ilerlemesin.

Benim normal de dişlerim çok sağlamdır.
Gazoz kapağı bile açarım düşün
Hatta o ilik sularını bende hep kullanırım ama fayda etmedi.

Elmayı ısırırken bile kanıyor :/

Ben sırt üstü de yatamıyorum nefesim direkt kesiliyor
Gece bir sağa, bir sola dön dur.
Burnumu üstünden delesim geliyor artık

Hemoroid nasıl oluyor bilmiyorum ama bu bebek baskı yapıyor gibiydi zaten 10-15 saniye sürdü. Ama dediğin gibi tekrar olursa zeytinyağını yaparım inşallah değildir. Bende nasipse normal istiyorum. Benimde perine bölgesi çok hassas arada çatlak gibi küçük yara bile oluyor acıyor. O yüzden büyik ihtimalle kesi olacak diye düşünüyorum ama yine de perine masajını deneyeceğim.

Ben sırt üstü de yatamıyorum nefesim direkt kesiliyor
Gece bir sağa, bir sola dön dur.
Burnumu üstünden delesim geliyor artık
Sırt üstü yatmak mı o da ne bu aralar yüzüstü uzanmayı çok özlüyorum ayy sağa sola dönerken inliyorum bir de kemik ağrısından eşim uyanıyo sesime doğursan da kurtulsan diyo burnumuzu delmeden hayırlısıyla doğuraydık iyiydi

Gerçekten öyle
Dökülüyoruz
Şişlik, uyuyamama, diş problemleri, mide yanmaları ne zormuş ya erkekler bedavadan baba olacaklar
Aynen valla ya keske deniz atlari gibi bir sure sonra onlara versek tasisalar

Yavrum uyuşuyor artık sağım solum bende arada diyorum sırt üstü yatayım ama imkansız
Önceden yatardım bir de kalkardım yorgan gibi yani sesim çıkmazdı şimdi hiç bir şekilde uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…