- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Evet ya hiç sorma dışımızı fırçalamaya korkuyoruz artık hayırlısıyla bu son zamanlarda atlatsaydık bizde bisey kalmadı ya hurdaya döndükDimi ya bende dişlerimi fırçalayınca o kadar çok kanıyor ki :/
bende 4 mart son allah kısmet ederse ama zorluyor bu ara beni bakalım dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıyorum doğum sonrasına izin kullanmak için malum :)Son 7 iş günüm
geçmiş olsun canım sıkma canını rabbim beterinden korusun inşallah tez zamanda şifa bulursunKızlar günaydın, kan tahlilerimin sonucu çıktı crp yüksek birazda akıntım olunca doktoruma yazdım bana donaxyl fitil kullanmamı söyledi. Çok moralim bozuk.
bende 4 mart son allah kısmet ederse ama zorluyor bu ara beni bakalım dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıyorum doğum sonrasına izin kullanmak için malum :)
Yüksek ihtimal öyle dayanlck qbi değil agrısı. Rabbim şifa versin.Bu gece ben de artık en son sıcak su torbasıyla uyuyabildim bir kaç saat
Benim de o sanırım sizlerle aynı sıkıntım. Hayırlısı bakalım
Evet ya hiç sorma dışımızı fırçalamaya korkuyoruz artık hayırlısıyla bu son zamanlarda atlatsaydık bizde bisey kalmadı ya hurdaya döndük
Canım ben de aynı şeyi yapacaktım ki annem engel oldu koku siner diye. Annem önce sildi. Sonra bir hafta falan hergün kapaklarını açık tuttu. Bir tek gece kapatıyordum tuvalete falan giderken karanlıkta takılmayayım diye.
Sonra tozunu alıp yerleştirdik. Ona rağmen hala hafif var sanki. Şimdi de odayı hergün 5-10 dkka havalandırırken kapaklarını açıp dolabı da havalandırıyorum
Biraz bi pamuga az bsy yumuşatıcı dokup kapali olan yerlere koyabilirsin. Mumkun oldugunca havalandir. Kapattigin zmnlardada yumusatici kokusu siner icine. Cok fazla dokme tabi yumusaticiyi.rahatsiz eder o da
Kızlar şafak 38 olmuş resmen 1 ay kaldıo da 40 haftasını doldurursa yani. Yavrum baya hareketli bir sağa bir sola çıkıyor ve aşağıya vuruyor. Bu aralar yazamadım. Pazar akşamı annemi almaya gittik şuan bende kalıyor dün sabah afedersiniz makat bölgesine baya bir baskı hissettim sonra geçti çok şükür. Arada hafif sancılarım oluyor ama geçiyor. Cuma günü randevum var merak ediyorum ne kadar büyüdü acaba bebeğim
Bende baktım uygulamaya 45 gün yazıyor
Şöyle böyle derken doğuracağız az kaldı
Dökülüyoruz polyanna valla bu çocuklar bizi bitirmeden doğururuz umarım
Ayy gerçekten öyleyiz artık çok ağırlaştıknefes darlığı beni en çok zorlayan şey bu aralar ya imdat diye bağırasım geliyor
Gunaydin canim, bozma moralini. Doktor ilac vermis onunla gecer insallah niye moralini bozuyosun kiKızlar günaydın, kan tahlilerimin sonucu çıktı crp yüksek birazda akıntım olunca doktoruma yazdım bana donaxyl fitil kullanmamı söyledi. Çok moralim bozuk.
Ayy bende aynıyım sanki beni anlatıyosunOnu hiç deme bende çok daraldım ondan.
Ağzım açık geziyorum sürekli kuruyor, su içiyorum bu sefer de sürekli tuvalete
Yemek yerken, uyurken çok zorluyor beni de
Gecmis olsun canim maalesef devlet ozel farketmiyor Allah iyi personele doktora denk getirsin. Ben neredeyse 39derece atesle acil ozele gittim parmagimi kimildatacak halim yoktu, acildekiler meze raki muhabbeti yapiyolardi gule eglene. Oraya keyfi gitmemistim, onlarin gurultusunden rahatsiz olmustum hic dinlenememistim.Çok sağol canımbiraz rahat uyudum bu gece ama yine var ağrı bakalım.
Benim crp wbc de zaten hep yüksek malum hematoloji falan inşallah daha da artmamıştır
Canim bana teyzem bi carsaf gibi bisey ser, uzerine kurutulmus lavanta bir iki tane koy ve ara sira da havalandir demisti.Bende yıkadıklarımı ütüleyim dedim, şifonyerden bir çıkardım baktım mobilya kokmuş hepsiBaştan yıkıyorum.
Bu mobilya kokusunu nasıl yok edebilirim sizce??
Günaydın cnm çok şükür ben dün gece güzel uyudum ama gece 1,5 gibiydi dışımın ağrısıyla uyandım parol attım karanfil falan koydum dışımın arasına sanırım.bebis benim bütün vitaminlari sömürdü dişlerimde son zamanlarda sızlamaya basladi
Annem hamileliklerinde dis sorunu cok yasamis. Genetik sen de yasarsin diye corbaya yemege mutlaka ilikli kemik suyu koy diye tembih etti. Minik kupler halinde dondurdum her yemege corbaya koymaya calistim ve suana kadar ne agri ne kanama yasamadim. Alakasi var mi bilmem ama ben ona bagladimDimi ya bende dişlerimi fırçalayınca o kadar çok kanıyor ki :/
37yi tamamlayan bi annemiz dahabende 4 mart son allah kısmet ederse ama zorluyor bu ara beni bakalım dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıyorum doğum sonrasına izin kullanmak için malum :)
Canim Allah korusun ama hemoroid baslangici olabilir. Ben hamileligimden once de hemoroid sorunu yasayan biri olarak hamilelikte doktorum ekstra dikkatli olmami soyledi. O bolgede en ufak bi agri hissettigimde sicak su ardindan pamukla zeytin yagi surdum. Bazen cok dayanilmayacak durumlarda doktorum bi krem yazmisti onu kullandim. Ve su birkav gundur ne krem ne zeytinyagi etki gostermiyor baya kotuyum. Normal dogum nasil yapicam diye kara kara dusunuyorum.Kızlar şafak 38 olmuş resmen 1 ay kaldıo da 40 haftasını doldurursa yani. Yavrum baya hareketli bir sağa bir sola çıkıyor ve aşağıya vuruyor. Bu aralar yazamadım. Pazar akşamı annemi almaya gittik şuan bende kalıyor dün sabah afedersiniz makat bölgesine baya bir baskı hissettim sonra geçti çok şükür. Arada hafif sancılarım oluyor ama geçiyor. Cuma günü randevum var merak ediyorum ne kadar büyüdü acaba bebeğim
Annem hamileliklerinde dis sorunu cok yasamis. Genetik sen de yasarsin diye corbaya yemege mutlaka ilikli kemik suyu koy diye tembih etti. Minik kupler halinde dondurdum her yemege corbaya koymaya calistim ve suana kadar ne agri ne kanama yasamadim. Alakasi var mi bilmem ama ben ona bagladim
Ayy bende aynıyım sanki beni anlatıyosunbu aralar aşağıya baskısı çoğaldı zaten yatıyorum anca nefesim düzene giriyor hoop aşağıya bir tekme doğru tuvalete yemekten sonra dediğin gibi daralıyorum. Evin bi odasında doğalgaz kapalı oraya gidiyorum serin olunca daha çabuk açılıyorum
Hemoroid nasıl oluyor bilmiyorum ama bu bebek baskı yapıyor gibiydi zaten 10-15 saniye sürdü. Ama dediğin gibi tekrar olursa zeytinyağını yaparım inşallah değildir. Bende nasipse normal istiyorum. Benimde perine bölgesi çok hassas arada çatlak gibi küçük yara bile oluyor acıyor. O yüzden büyik ihtimalle kesi olacak diye düşünüyorum ama yine de perine masajını deneyeceğim.Canim Allah korusun ama hemoroid baslangici olabilir. Ben hamileligimden once de hemoroid sorunu yasayan biri olarak hamilelikte doktorum ekstra dikkatli olmami soyledi. O bolgede en ufak bi agri hissettigimde sicak su ardindan pamukla zeytin yagi surdum. Bazen cok dayanilmayacak durumlarda doktorum bi krem yazmisti onu kullandim. Ve su birkav gundur ne krem ne zeytinyagi etki gostermiyor baya kotuyum. Normal dogum nasil yapicam diye kara kara dusunuyorum.Sana tavsiyem ara sira zeytinyagi sur ilerlemesin.
Sırt üstü yatmak mı o da neBen sırt üstü de yatamıyorum nefesim direkt kesiliyor
Gece bir sağa, bir sola dön dur.
Burnumu üstünden delesim geliyor artık
Aynen valla ya keske deniz atlari gibi bir sure sonra onlara versek tasisalarGerçekten öyle
Dökülüyoruz
Şişlik, uyuyamama, diş problemleri, mide yanmaları ne zormuş ya erkekler bedavadan baba olacaklar
Sırt üstü yatmak mı o da nebu aralar yüzüstü uzanmayı çok özlüyorum ayy sağa sola dönerken inliyorum bir de kemik ağrısından eşim uyanıyo sesime doğursan da kurtulsan diyo burnumuzu delmeden hayırlısıyla doğuraydık iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?