- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Ay bu güzellikler ne böyleeeeKızlar sonunda bebişimin odasında kı dağınıklığı toparladım kaldırdım herşeyi, valizimiz kapandı, herşey yıkanıp ütülendi, bir tek halımız defolu çıktı ikeaya gidip değişicez ve dolabina aski aldik o takilacak kiyafetleri suan biraz ust uste oyuzdenFon perde ve duvar lambasi da gelmedi henuz
Valizin de hemsirelere vermek uzere ayri bi organizer yaptim, bunu unutmayin sizde yapin mutlaka.
Beyaz takımını dogar dogmaz giydirmeyi dusunuyorum (yani hemsirelere verilecek) resim cekilirken bende beyaz giyicem tacimiz da kirmizi hos olur diye dusunuyorum, pembe olani da hastaneden cikista giyecek insallahh
Benim de günde birkaç kez oluyor şükür. Bu iyi bir şey.Ay az önce nisan annelerimi kaybedip yanlış gruba yazdım sonradan fark ettim neyseKızlar bebeğinizde hıçkırık durumları nasıl? Şu ara günde birkaç kere hıçkırıyor karnımda nasıl diyim nabız atar gibi kalp atar gibi tık tık tık ritmik şeyler hissediyorum eskiden bu kadar olmuyordu. Büyüyor diye mi bu kadar sık hıçkırıyor acaba
Maşallah çok güzel.olmus sağlıkla doğup güzel günlerde uyuşun odasindaKızlar sonunda bebişimin odasında kı dağınıklığı toparladım kaldırdım herşeyi, valizimiz kapandı, herşey yıkanıp ütülendi, bir tek halımız defolu çıktı ikeaya gidip değişicez ve dolabina aski aldik o takilacak kiyafetleri suan biraz ust uste oyuzdenFon perde ve duvar lambasi da gelmedi henuz
Valizin de hemsirelere vermek uzere ayri bi organizer yaptim, bunu unutmayin sizde yapin mutlaka.
Beyaz takımını dogar dogmaz giydirmeyi dusunuyorum (yani hemsirelere verilecek) resim cekilirken bende beyaz giyicem tacimiz da kirmizi hos olur diye dusunuyorum, pembe olani da hastaneden cikista giyecek insallahh
Kaşık biberon ne için ben almadım normal biberon aldımMerhaba. Kaşık biberonu hangi markadan aldınız? Ürünlerde çok fazla yorum yok, emin olamıyorum
Harika olmuş prenses odası.Düzenlemeyi çok beğendim, ferah geniş bir oda olmuş.
Hastane takımlarıda çok tatlışş.
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
Ayakkabılarını sevsinler onun
Ben hastanede giymesi için iki takım aldım yedekler dışında. İlk giydireceğimi hemşirelere sorup ona göre karar vereceğim. Fotoğraf çekimi ertesi gün oluyor genelde fotoğrafçı olacaksa. Kendin çekeceksen de yine doğum yapar yapmaz zor olabilir bence giyinip süslenerek.
Bir de bebek ilk geldiğinde verniks tabakası tam temizlenmeyebiliyormuş cildindeki. Doğumdan sonra 4-6 saat kalması öneriliyor zaten.
Hemşirelere soracağım evet ilk kıyafet hemen kirlenir derseler papyonluyu değil diğerini vereceğim. Papyonluyu sonra kendimizi toparladıktan sonra resim çekilirken giydireceğim. Yok temizliyoruz iyice derlerse ilk hemen papyonluyu giydireceğim
senin de aklında olsun yine canım ilk kıyafetin verniks ile kirlenme ihtimali
Cok güzel bir oda olmus ama 2 beşik onu anlamadım odana mi alacaksın bir tanesini. Bebisi güzel günlerde kullansın herseyini
Beyaz sirke ql canim temizlik icin o daha iyi oluyor ben yer temizleme de kullaniyorum dolap silmeden de kullanılıyor. Daha hijyenik
Bayildim cok guzel olmus ferah sade şıkAnne yaninin tekerlekli olmasi da cok guzel her odaya tasirsin.
Ay bu güzellikler ne böyleeeebayıldım bayıldım ne ferah ne şık bir oda olmuş burası böyle , ellerine sağlık bu pembe hastane çıkışından bizde de var giydirmek için sabırsızlanıyorum bizim babamız da sabahtan beri odada devamlı bir şeyler kuruyor, birkaç güne bizimkisi de tamamen yerleşmiş olur insallah sonra bir tane keyif kahvesi içicem kızımın odasında
Hepinize cook tesekkur ederiz teyzeleriMaşallah çok güzel.olmus sağlıkla doğup güzel günlerde uyuşun odasinda
Olurrrr bi keyif kahvesini hak ediyoruz benceHepinize cook tesekkur ederiz teyzeleriDaha guzelleri sizinkilerin olsun insallahhh
O Obayram canim iyi dedin onu bak, fotografciyla konuscaz cumartesi kontrolden sonra bakalim o ne diyecek ona gore bir ayar yapariz
P pink-jazz Evet canim ledli olani yatak odasina alcaz anne yani olarak, simdiden koymuyorum cunku ustume ustume geliyorBebis gelince nasil olcak hic bilmiyorum
pembemanolya saol teyzesii ozaman sizin bidisin odasini da bekliyoruz dort gozleee hatta haber ver kahveyi birlikte icelim odalarda
Yaaa çok güzel olmuş güle güle kullan bebeginleKızlar sonunda bebişimin odasında kı dağınıklığı toparladım kaldırdım herşeyi, valizimiz kapandı, herşey yıkanıp ütülendi, bir tek halımız defolu çıktı ikeaya gidip değişicez ve dolabina aski aldik o takilacak kiyafetleri suan biraz ust uste oyuzdenFon perde ve duvar lambasi da gelmedi henuz
Kızlar sonunda bebişimin odasında kı dağınıklığı toparladım kaldırdım herşeyi, valizimiz kapandı, herşey yıkanıp ütülendi, bir tek halımız defolu çıktı ikeaya gidip değişicez ve dolabina aski aldik o takilacak kiyafetleri suan biraz ust uste oyuzdenFon perde ve duvar lambasi da gelmedi henuz
Ahhh bayıldım odasına, sağlıkla büyüsün burda inşallahKızlar sonunda bebişimin odasında kı dağınıklığı toparladım kaldırdım herşeyi, valizimiz kapandı, herşey yıkanıp ütülendi, bir tek halımız defolu çıktı ikeaya gidip değişicez ve dolabina aski aldik o takilacak kiyafetleri suan biraz ust uste oyuzdenFon perde ve duvar lambasi da gelmedi henuz
Kesinlikle hak ediyoruuzOlurrrr bi keyif kahvesini hak ediyoruz benceya ben de beşiği odasına kurduruyorum, yatak odasına gelince cok daraltıyor alanı . Acaba gündüzleri odasında yatırsam beşiğinde , geceleri de benimle beraber reflü yatağında mı yatsa ilk zamanlar ? Beşiğine de reflü yatağıyla koyucam sonuçta , hiç beşiği taşımasam mı yatak odama bilemedim
Saol canim insallahhhAhhh bayıldım odasına, sağlıkla büyüsün burda inşallah
Tesekkur ederiz canimmYaaa çok güzel olmuş güle güle kullan bebeginle
Cok tesekkur ederiz canimGüle güle büyüt bebeğini inşallah her şeyi çok güzel olmuş
Yani diğer annelerden gördüğüm kadarıyla ilk zamanlar reflü yatağıyla yatırıyorlar bebekleri beşiklerine , salona götüreceklerse yine reflü yatağıyla götürüp koltuğa yatırıyorlar. Hem bebişler rahat hem de daha güvende oluyorlarmış böylece . Yani düşündüm madem reflü yatağıyla beşiğine koycam o zaman beşik odasında kalsın , reflü yatağıyla beraber geceleri benim yatağımda uyuyalım beraber . Kocayı da bebişin odasında tek kişilik yatak olacak oraya postalarım mis gibiKesinlikle hak ediyoruuzReflu yatagini nereye koyacaksin canim eger odasina kurduruyosan?
Valla bilmiyorum ki alismasi acisindan nasil olur arastiralim
Saol canim insallahhh
Tesekkur ederiz canimm
Cok tesekkur ederiz canim
Hadi ya kotu olmus bu canim.. Ama bozma moralini dekan yardimcisi idare edebilir gibime geldiEsimin bi proje teslimi ve sunumu olacak, baya baya onemli ve bilin bakalim ne zaman. 21 NisanCok moralim bozuldu ya.
Dedim ne yap ne et bu mart ayi bitiminde projen hazir olsun. Oyle bi dunya yok o isler oyle olmuyor son hafta bile proje komple degisebiliyor herseyi duzeltmem gerekebilir falan dedi.
Okuldaki dekan yardimcisi benim hamile oldugumu biliyor cokta tatli bi kadin tanismistik hani o idare edebilir mi bilmiyorum. Cok cok moralim bozuldu ya.
Hee direk yataga koycaksin yanina anladiimYani diğer annelerden gördüğüm kadarıyla ilk zamanlar reflü yatağıyla yatırıyorlar bebekleri beşiklerine , salona götüreceklerse yine reflü yatağıyla götürüp koltuğa yatırıyorlar. Hem bebişler rahat hem de daha güvende oluyorlarmış böylece . Yani düşündüm madem reflü yatağıyla beşiğine koycam o zaman beşik odasında kalsın , reflü yatağıyla beraber geceleri benim yatağımda uyuyalım beraber . Kocayı da bebişin odasında tek kişilik yatak olacak oraya postalarım mis gibi
Aaa cok gecmis olsun canim :) Insallah biraz daha tutabilirler icerde dualarimiz seninleBugün başıma gelmeyen kalmadı sanırımsize hastane odamdan yazıyorum. Dünden beri karnım taş gibiydi doktora sordum gel bi nst çekelim dedi ve bilin bakalım ne oldu sancım çıktı 1 cm açıklıkla beraber. Apar topar hastaneye yatırdı beni. Umarım bu kadar erken doğmaya karar vermemiştir benim oğlan
Yani diğer annelerden gördüğüm kadarıyla ilk zamanlar reflü yatağıyla yatırıyorlar bebekleri beşiklerine , salona götüreceklerse yine reflü yatağıyla götürüp koltuğa yatırıyorlar. Hem bebişler rahat hem de daha güvende oluyorlarmış böylece . Yani düşündüm madem reflü yatağıyla beşiğine koycam o zaman beşik odasında kalsın , reflü yatağıyla beraber geceleri benim yatağımda uyuyalım beraber . Kocayı da bebişin odasında tek kişilik yatak olacak oraya postalarım mis gibi
Canım çok geçmiş olsun. 1 cm çok değil bozma moralini. Kasılma önleyici ilaçlarla durduruyorlarBugün başıma gelmeyen kalmadı sanırımsize hastane odamdan yazıyorum. Dünden beri karnım taş gibiydi doktora sordum gel bi nst çekelim dedi ve bilin bakalım ne oldu sancım çıktı 1 cm açıklıkla beraber. Apar topar hastaneye yatırdı beni. Umarım bu kadar erken doğmaya karar vermemiştir benim oğlan
Esimin bi proje teslimi ve sunumu olacak, baya baya onemli ve bilin bakalim ne zaman. 21 NisanCok moralim bozuldu ya.
Dedim ne yap ne et bu mart ayi bitiminde projen hazir olsun. Oyle bi dunya yok o isler oyle olmuyor son hafta bile proje komple degisebiliyor herseyi duzeltmem gerekebilir falan dedi.
Okuldaki dekan yardimcisi benim hamile oldugumu biliyor cokta tatli bi kadin tanismistik hani o idare edebilir mi bilmiyorum. Cok cok moralim bozuldu ya.
Bugün başıma gelmeyen kalmadı sanırımsize hastane odamdan yazıyorum. Dünden beri karnım taş gibiydi doktora sordum gel bi nst çekelim dedi ve bilin bakalım ne oldu sancım çıktı 1 cm açıklıkla beraber. Apar topar hastaneye yatırdı beni. Umarım bu kadar erken doğmaya karar vermemiştir benim oğlan
Ay cok sasirdim canim gunumuz ayni sayilir. Simdi baktim bu haftalarda 1cm acilmasi olup 2-3gun sonra tekrar kontrolde hic acilmasi cikmayanlar varmis. Sıkı takip altinda umarim biraz daha durur beyfendiBugün başıma gelmeyen kalmadı sanırımsize hastane odamdan yazıyorum. Dünden beri karnım taş gibiydi doktora sordum gel bi nst çekelim dedi ve bilin bakalım ne oldu sancım çıktı 1 cm açıklıkla beraber. Apar topar hastaneye yatırdı beni. Umarım bu kadar erken doğmaya karar vermemiştir benim oğlan
Yok canim yayinlanan tarih neyse o. 5dk gec teslimi bile kabul etmiyolar.Sıkma canını ya bakarsın her şey yolunda gider daha erken verir projeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?