2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ay bu güzellikler ne böyleeee bayıldım bayıldım ne ferah ne şık bir oda olmuş burası böyle , ellerine sağlık bu pembe hastane çıkışından bizde de var giydirmek için sabırsızlanıyorum bizim babamız da sabahtan beri odada devamlı bir şeyler kuruyor, birkaç güne bizimkisi de tamamen yerleşmiş olur insallah sonra bir tane keyif kahvesi içicem kızımın odasında

Benim de günde birkaç kez oluyor şükür. Bu iyi bir şey. Nefes egzersizleri, yutma, idrar yapma… çoğu şeyin yolunda olduğunu gösteriyor bin şükür.

Merhaba. Kaşık biberonu hangi markadan aldınız? Ürünlerde çok fazla yorum yok, emin olamıyorum

Maşallah çok güzel.olmus sağlıkla doğup güzel günlerde uyuşun odasinda

Harika olmuş prenses odası. Düzenlemeyi çok beğendim, ferah geniş bir oda olmuş.
Hastane takımlarıda çok tatlışş.

Bayildim cok guzel olmus ferah sade şık Anne yaninin tekerlekli olmasi da cok guzel her odaya tasirsin.

Maşallah çok güzel.olmus sağlıkla doğup güzel günlerde uyuşun odasinda
Hepinize cook tesekkur ederiz teyzeleri Daha guzelleri sizinkilerin olsun insallahhh

O Obayram canim iyi dedin onu bak, fotografciyla konuscaz cumartesi kontrolden sonra bakalim o ne diyecek ona gore bir ayar yapariz

P pink-jazz Evet canim ledli olani yatak odasina alcaz anne yani olarak, simdiden koymuyorum cunku ustume ustume geliyor Bebis gelince nasil olcak hic bilmiyorum

pembemanolya saol teyzesii ozaman sizin bidisin odasini da bekliyoruz dort gozleee hatta haber ver kahveyi birlikte icelim odalarda

Olurrrr bi keyif kahvesini hak ediyoruz bence ya ben de beşiği odasına kurduruyorum, yatak odasına gelince cok daraltıyor alanı . Acaba gündüzleri odasında yatırsam beşiğinde , geceleri de benimle beraber reflü yatağında mı yatsa ilk zamanlar ? Beşiğine de reflü yatağıyla koyucam sonuçta , hiç beşiği taşımasam mı yatak odama bilemedim

Yaaa çok güzel olmuş güle güle kullan bebeginle

Güle güle büyüt bebeğini inşallah her şeyi çok güzel olmuş

Ahhh bayıldım odasına, sağlıkla büyüsün burda inşallah

Kesinlikle hak ediyoruuz Reflu yatagini nereye koyacaksin canim eger odasina kurduruyosan?
Valla bilmiyorum ki alismasi acisindan nasil olur arastiralim

Ahhh bayıldım odasına, sağlıkla büyüsün burda inşallah
Saol canim insallahhh

Yaaa çok güzel olmuş güle güle kullan bebeginle
Tesekkur ederiz canimm
Güle güle büyüt bebeğini inşallah her şeyi çok güzel olmuş
Cok tesekkur ederiz canim

Esimin bi proje teslimi ve sunumu olacak, baya baya onemli ve bilin bakalim ne zaman. 21 Nisan Cok moralim bozuldu ya.
Dedim ne yap ne et bu mart ayi bitiminde projen hazir olsun. Oyle bi dunya yok o isler oyle olmuyor son hafta bile proje komple degisebiliyor herseyi duzeltmem gerekebilir falan dedi.
Okuldaki dekan yardimcisi benim hamile oldugumu biliyor cokta tatli bi kadin tanismistik hani o idare edebilir mi bilmiyorum. Cok cok moralim bozuldu ya.

Kesinlikle hak ediyoruuz Reflu yatagini nereye koyacaksin canim eger odasina kurduruyosan?
Valla bilmiyorum ki alismasi acisindan nasil olur arastiralim

Saol canim insallahhh

Tesekkur ederiz canimm

Cok tesekkur ederiz canim
Yani diğer annelerden gördüğüm kadarıyla ilk zamanlar reflü yatağıyla yatırıyorlar bebekleri beşiklerine , salona götüreceklerse yine reflü yatağıyla götürüp koltuğa yatırıyorlar. Hem bebişler rahat hem de daha güvende oluyorlarmış böylece . Yani düşündüm madem reflü yatağıyla beşiğine koycam o zaman beşik odasında kalsın , reflü yatağıyla beraber geceleri benim yatağımda uyuyalım beraber . Kocayı da bebişin odasında tek kişilik yatak olacak oraya postalarım mis gibi

Bugün başıma gelmeyen kalmadı sanırım size hastane odamdan yazıyorum. Dünden beri karnım taş gibiydi doktora sordum gel bi nst çekelim dedi ve bilin bakalım ne oldu sancım çıktı 1 cm açıklıkla beraber. Apar topar hastaneye yatırdı beni. Umarım bu kadar erken doğmaya karar vermemiştir benim oğlan

Hadi ya kotu olmus bu canim.. Ama bozma moralini dekan yardimcisi idare edebilir gibime geldi
Hee direk yataga koycaksin yanina anladiim
Ozaman mantikli bir hareket bencede canim Ama esin icin ayni seyi soyleyemicem isyan edebuluuu
Aaa cok gecmis olsun canim :) Insallah biraz daha tutabilirler icerde dualarimiz seninle

Aynı yataktayken reflü yatağında da olsa kokunla uyumaya alışır mı acaba

Canım çok geçmiş olsun. 1 cm çok değil bozma moralini. Kasılma önleyici ilaçlarla durduruyorlar
Yine de gelmek isterse artık haftalarımız iyi çok şükür ufak bir destekle toparlarlar hemen

Sıkma canını ya bakarsın her şey yolunda gider daha erken verir projeyi

Anaa seninki de hızlı çıktı

Ay cok sasirdim canim gunumuz ayni sayilir. Simdi baktim bu haftalarda 1cm acilmasi olup 2-3gun sonra tekrar kontrolde hic acilmasi cikmayanlar varmis. Sıkı takip altinda umarim biraz daha durur beyfendi Dualarim seninle.

Sıkma canını ya bakarsın her şey yolunda gider daha erken verir projeyi
Yok canim yayinlanan tarih neyse o. 5dk gec teslimi bile kabul etmiyolar.
38.haftamda Planli sezeryan mi olsam diye bi dusundum. En azindan sonra evde annemler olur o da rahatca projesine odaklanir. Esim tabi kizdi salak misin rahat birak su cocugu ne zaman gelmek isterse gelir, doktor ne derse o diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…