- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Ayyy benim.ikizlerde yara olmuştu göğüs uçmadım her emzirirken korka korka bebeklerin ağzına koyuyordum insAllah hiçbirimiz yaşamayız ya bebek ağzına koyduğunda elektrik çarpmış gibi oluyordum zıplayıp hoplayıp duruyordumMastit olmamak için sağanlar da çok var ama bir anda birikince tıkanma yapıyormuş göğüslerde baya ağrıya sebep oluyormuşBi de bebek emdikten sonra sağım yapın da diyorlar süt kanallarını uyarıp sütün daha fazla üretilmesini sağlamak için. o sağdıklarımı ne ile veririm bilmiyorum artık anlık duruma göre analık iç güdüsü ile ne doğru gelirse onu yaparız yaralar icin ben dün itibari ile göğüs ucu kremine başladım , doktor 32.haftadan itibaren başla yara problemi riskini azaltırız demişti. İnsallah o tür yara olaylarını yaşamayız hiçbirimiz ki doğru emzirince yaşama olasılığımız da düşük bence
Bende ayni boyle sterilize ettim canim, deterjana gerek yok ilk kullanim oldugu icinO Obayram nasıl oldun canım daha iyi misin?
Ben de 16. Haftadan beri 3-5 damla oyle kafama gore damlatiyorum meyve suyuna şu an çok üzüldüm :/
En havalı tarih 23 nisan ama doktoruma sorduğumda seni 29 Ekim de dogurtucam diye biraz dalga geçti. Göremeyiz o tarihleri baksana herkes doğurmaya başladı aldı beni bir telaş. Şunları kaynattım bu geceekstra deterjana gerek yok kaynatın yeter diyor çoğu yer siz nasıl yaptınız kızlar.
Once mememden emsin kanallari uyarsin ki sutum cogalsin istiyorum. Zaten ilk haftalar oyle cok sagip dolaba koyacak kadar sut gelmiyomus. Bebis emdikce cogaliyormus. Dolaba koyabilecegimiz kadar cogalmasi da 3-4 haftayi bulur bence. O zaman biberon veririm diye dusundum canim. Tabi evdeki hesap carsiya ne kadar uyar bilmiyorum.
Ama cevremde herkes memenin kahverengi bolgesini komple agzina verirsen yara olmaz, ve kanallar uyarildikca sut cogalir diyor.
Daha iyiyim canım çok şükür. Ama devam ediyor ağrı. Sürekli bir hal. Yarın ya da perşembe gideceğim kendi doktoruma bakalım ne diyecek.O Obayram nasıl oldun canım daha iyi misin?
Ben de 16. Haftadan beri 3-5 damla oyle kafama gore damlatiyorum meyve suyuna şu an çok üzüldüm :/
En havalı tarih 23 nisan ama doktoruma sorduğumda seni 29 Ekim de dogurtucam diye biraz dalga geçti. Göremeyiz o tarihleri baksana herkes doğurmaya başladı aldı beni bir telaş. Şunları kaynattım bu geceekstra deterjana gerek yok kaynatın yeter diyor çoğu yer siz nasıl yaptınız kızlar.
Doğum yapacağım hastane henüz belli olmadığı için konuşamadım ama tabi oradaki ebelerle konuşma planım var zaten. Belki ekstra başka şeyler de isteyebilir diye. Çay kaşığını çantaya koyanı duymuştum. Şırıngayı birkaç listede gördüm ama bu kadar pratik kullanılabileceğini düşünmemiştim.
Meme ucu yarası yaşayanlar doğumdan beter olduğunu söylüyor. Üstelik seninkiler ikizmiş. Bebeği doğru pozisyonda tutup kahverengi kısmı tam ağzına vermek gerekir deniyor ama benim şimdiden sol meme ucum ağrıyor. Krem sürünce geçiyor. Umarım zor günler beklemiyordur beniAyyy benim.ikizlerde yara olmuştu göğüs uçmadım her emzirirken korka korka bebeklerin ağzına koyuyordum insAllah hiçbirimiz yaşamayız ya bebek ağzına koyduğunda elektrik çarpmış gibi oluyordum zıplayıp hoplayıp duruyordumtabi 2 bebekti diye daha zordu
Valla cnm olacağı varsa illa oluyo ama dikkat edeŕslim yinede bebek sadece uc kısmi tutunca haliyle o kısım sadece çekili ve tahriş olup yara oluyo kahverengi kısmin hepsini ağzına düzgün koyabilsek bir sıkıntı olmaz insAllahMeme ucu yarası yaşayanlar doğumdan beter olduğunu söylüyor. Üstelik seninkiler ikizmiş. Bebeği doğru pozisyonda tutup kahverengi kısmı tam ağzına vermek gerekir deniyor ama benim şimdiden sol meme ucum ağrıyor. Krem sürünce geçiyor. Umarım zor günler beklemiyordur beni
Yaaa şimdiden çok güzel duruyo cnm bitince daha güzel.olacak ellerine sağlık simdidenBen de kendime iş çıkardım can sıkıntısından
Punch nakış setim vardı geçen yaz aldığım ve öylece durankapı süsünün karakterlerinden takı yastığı gibi birşey yapayım dedim. Annem kesti kumaşını. Süsün üstüne koyup çizdim ben de
Nasıl birşey çıkacak çok merak ediyorum
Canım senin de öngörünü hemen bozmak istemezdim ama benim hiç umudum yok açıkçası. Pek beceremem böyle şeyleri ki ters çizmişim zaten dakka bir gol birYaaa şimdiden çok güzel duruyo cnm bitince daha güzel.olacak ellerine sağlık simdiden
Canım çok geçmiş olsunKızlar size yazdıktan sonra internettende baktım Allah korusun bebeğin eşi ayrilabiliyormis hem acile gittim nst de sancim çıktı zaten ilk doğumdanda bildiğim için sancı olduğunu anladım doktor erken doğum riskin var diyince bizi üniversitesi Hastanesine yönlendirdiler.o an çok korktum hafta olarak çok erken çünküzaten gelişim olarak biraz geride . Ege üniversitesi nde altan muayene de şükür acilmam olmadı sabaha kadar nst muayene serum tekrar ağrı çıkınca tekrar serum sabah 7 e kadar gözlem altında kaldım. Şimdi evdeyim bu bana ders oldu her çocuk her hamilelik farklıymış gerçekten. Şimdi annemdeyim hicbirsey yapmadan dinlenmem gerekiyor dualarınız için Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım yavruları
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine ve bebeğineKızlar size yazdıktan sonra internettende baktım Allah korusun bebeğin eşi ayrilabiliyormis hem acile gittim nst de sancim çıktı zaten ilk doğumdanda bildiğim için sancı olduğunu anladım doktor erken doğum riskin var diyince bizi üniversitesi Hastanesine yönlendirdiler.o an çok korktum hafta olarak çok erken çünküzaten gelişim olarak biraz geride . Ege üniversitesi nde altan muayene de şükür acilmam olmadı sabaha kadar nst muayene serum tekrar ağrı çıkınca tekrar serum sabah 7 e kadar gözlem altında kaldım. Şimdi evdeyim bu bana ders oldu her çocuk her hamilelik farklıymış gerçekten. Şimdi annemdeyim hicbirsey yapmadan dinlenmem gerekiyor dualarınız için Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım yavruları
Bende punch nakışı yaptım hatta 3 ayda anca bitirdim yavaş yavaş yaptım ben çok beğendim sizde beğenir misiniz. Besigin içerisine yatak kenar koruyucu kılıfı üzerine bu nakıslari dikmeye basladim. İlk olarak bugün geyik dikildi.Canım senin de öngörünü hemen bozmak istemezdim ama benim hiç umudum yok açıkçası. Pek beceremem böyle şeyleri ki ters çizmişim zaten dakka bir gol bir
Ters yüzden işleniyormuş punch nakışı çizimin diğer taraftan olması gerekiyormuşhayırlısı bakalım
Hahhaha gerçekten de tam ağır abi gibi çıkmış. Baya efkarlı senin bıdıkKizlar benim oglan cidden tam agir abi olacak gibime geliyor.Bugun ultrason goruntulerine baktim, eli hep yanaginda yuzunde gidin basimdan dermiscesine. 24 haftalikken ne kadar gicik olmus, gidin basimdan rahat birakin benim derdim bana yetiyo dermiscesine. Dertli koca burunlu bi bey
Çok dikkat et Allah korusun öyle iş yapacak durumda değiliz artık hassas davranmak gerek. Anlık hatalar sonra üzmesin. Rabbim en doğru zamanında sağlıkla kavuştursun inşallah.Kızlar size yazdıktan sonra internettende baktım Allah korusun bebeğin eşi ayrilabiliyormis hem acile gittim nst de sancim çıktı zaten ilk doğumdanda bildiğim için sancı olduğunu anladım doktor erken doğum riskin var diyince bizi üniversitesi Hastanesine yönlendirdiler.o an çok korktum hafta olarak çok erken çünküzaten gelişim olarak biraz geride . Ege üniversitesi nde altan muayene de şükür acilmam olmadı sabaha kadar nst muayene serum tekrar ağrı çıkınca tekrar serum sabah 7 e kadar gözlem altında kaldım. Şimdi evdeyim bu bana ders oldu her çocuk her hamilelik farklıymış gerçekten. Şimdi annemdeyim hicbirsey yapmadan dinlenmem gerekiyor dualarınız için Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım yavruları
Tövbe tövbe bacım kendine gel zehir yenirmiValla yiyorum hatta gündüz yanimda sigara içen kimse yok sabretmiyorum ki eşim eve gelsin sigara içsin ya hasretle bekliyorum o külü
Senle birlikte bizde sayıyoruz valla canımSon 7 iş günüm
1yıl geç doğmuş olamaz heralde pinkcim bi yanlışlık olmasınBenim kızımın dogumu 11.04.2013 de olacqkti, kızım geç dogunca 13.04.2014 tarihinde dogdu
Nasip bekli senin kız da rakamlardan birini tuttturabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?